Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Faglærer til AUTO-området på Campus Bornholm

Vi søger 
Vi har stor aktivitet i autoafdelingen Vi søger derfor en engageret og velkvalificeret mekaniker til det team af i alt 4 faglærere, der planlægger og gennemfører undervisning inden for auto-området på håndværkerafdelingen på Campus Bornholm.  Auto-teamet underviser hovedsageligt mekaniker-elever på grund- og hovedforløb, er skolepraktikinstruktører, og laver også aktiviteter for fx grundskoleelever. ?

Vi tilbyder 
Vi tilbyder et spændende og udviklende job på en skole, der er i stadig forandring på både det pædagogiske og det organisatoriske område, og hvor omdrejningspunktet er teamsamarbejde for at levere den bedst mulige undervisning til vores elever og kursister. 

?Dine kvalifikationer 
Du er uddannet mekaniker – helst på personvogn, men andet kan også bruges - og har beskæftiget dig med faget i mindst 5 år. ? Derudover vil det være godt, hvis du besidder nogle af nedenstående kvalifikationer: 

  • Har undervisningserfaring f.eks. fra erhvervsskole, folkeskole, ungdomsskole, forsvaret mv. 
  • Har arbejdet med lærlinge, f.eks. været oplæringsansvarlig på en virksomhed 
  • Har en relevant videre-/efteruddannelse, gerne inden for det pædagogiske område 
  • Har vilje og lyst til at arbejde med mennesker i en omskiftelig hverdag 
  • Kan anvende IT-redskaber i tilknytning til arbejdet. 
  • Kan arbejde såvel selvstændigt, som i teams. 
  • Først og fremmest er det afgørende, at du har vilje og lyst til at arbejde med mennesker – unge, voksne, flygtninge, fagligt stærke/svage, og er parat til at udvikle dig både personligt, pædagogisk og fagligt 

?Ansøgning ?
Ansøgningsfrist: 14. juni 2019. Samtaler afholdes i uge 25. ?

Løn- og ansættelsesforhold ?
Vi kan tilbyde dig ansættelse jævnfør Undervisningsministeriets bekendtgørelse nr. 101 af 1. februar 2007 i tjenestemandslignende stilling, samt cirkulære om løn for lærere ansat på tjenestemandslignende vilkår på erhvervsskoler.  ? Der er knyttet prøvetid på 2 år, samt en attraktiv pensionsordning til stillingen.  ? Inden prøvetidens udløb skal du have påbegyndt en pædagogisk diplomuddannelse med mindre du har en PG eller tilsvarende. 

?Tiltrædelse ?
Vi ønsker stillingen besat pr. 1. august 2019 eller snarest derefter. ?

Yderligere oplysninger ?
Vil du vide mere, kan du henvende dig til uddannelsesleder John Anker på tlf. 3065 0282. 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.