Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Faglærer til automatikteknikeruddannelsen

Har du erfaring med automation og behersker håndværket på et højt fagligt og teoretisk niveau? Har du lyst til at dele din viden med andre og sammen med vores undervisningsteam løfte de mange spændende og udfordrende opgaver på det automatiktekniske område?

Jobprofil
Som faglærer på automatikuddannelsen ved EUC Syd, Sønderborg vil dine arbejdsopgaver primært bestå af tilrettelæggelse, gennemførelse og evaluering af undervisningen i automatikuddannelsen. Du vil både skulle undervise lærlingehold og efteruddannelseshold. Udvikling af læringsaktiviteter og læringsmidler vil også være en del af det daglige arbejde.

Personprofil:
Søger du stillingen som faglærer, er det et krav, at du har en relevant faglig baggrund indenfor automationsområdet som fx automatiktekniker eller elektriker med styring/regulering som speciale gerne med minimum fem års erhvervserfaring og eventuelt kombineret med en overbygning på uddannelsen.
Arbejdet med mennesker motiverer dig, og du har en naturlig forståelse for elevernes individuelle behov. Du har gode almene IT-færdigheder og kan formidle faglige problemstillinger på en lettilgængelig måde.
Som person er du positiv af natur og ser muligheder frem for begrænsninger. Du har lyst til at indgå i et teamorienteret undervisningsmiljø og tager medansvar for at løse opgaverne.

Vi tilbyder:
Vi tilbyder attraktive ansættelsesvilkår og et job, hvor du bliver udfordret på både din faglighed og menneskelighed. Vi er teamorganiseret og prioriterer mange ressourcer på løbende at udvikle et sundt og konstruktivt arbejdsklima, hvor vi forventer, at du tager din mulighed for medindflydelse alvorligt. Du vil få kompetente, spændende og engagerede kolleger, som glæder sig til at hjælpe dig godt i gang.  

Ansættelse:
Ansættelse og aflønning sker på grundlag af kvalifikationer og i henhold til Undervisningsministeriets bekendtgørelse nr. 101 af 1. februar 2007 om ansættelsesvilkår for tjenestemandslignende ansatte ved institutioner for erhvervsrettet uddannelse og kostafdelinger.
Ansøgere uden pædagogisk uddannelse skal gennemføre en pædagogisk diplomuddannelse senest 4 år efter ansættelsen.

Nærmere oplysninger:
Vil du vide mere, kan du henvende dig til afdelingschef Leif Elsborg på tlf. 51314795 eller via mail på LKE@eucsyd.dk 

Ansøgning:
Skriftlig ansøgning sendes elektronisk via nedenstående knappen "Send ansøgning".
Ansøgningsfristen er den 22. oktober 2020.

EUC Syd er en mangfoldig arbejdsplads og opfordrer derfor alle interesserede, uanset personlig baggrund, til at søge stillingen.

EUC Syd er en af Danmarks større tekniske skoler med en omsætning på 241 mio. kr. og ca. 325 ansatte. Vi udbyder EUD-uddannelser, EUX, HTX, International Baccalaureate og en bred vifte af AMU- og efteruddannelses-aktiviteter. Geografisk er skolen placeret i de fire sønderjyske byer: Haderslev, Sønderborg, Tønder og Aabenraa.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.