Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Faglærer til ejendomsservicetekniker uddannelsen

På NEXT arbejder vi for, at alle får en uddannelse. Fordi det giver stolthed, mening og noget at bygge videre på. Vi har hele paletten: gymnasier, erhvervsuddannelser, eux, 10. klasse og efteruddannelse.

Profil

NEXT Byggeri søger en kompetent og engageret faglærer. Du skal varetage den praktiske og teoretiske undervisning på ejendomsserviceteknikeruddannelserne både på grundforløb og hovedforløb samt på AMU. Vores elever har forskellige forudsætninger, og vores mål er fagligt at udvikle hver enkelt bedst muligt. Du kommer til at indgå i et team med 10 kolleger og ledelse, der i fællesskab varetager evaluering og udvikling af uddannelsen, undervisningen og lærersamarbejdet om elevernes læring og trivsel.

Om dig

Du kan levere undervisning af høj faglig og pædagogisk kvalitet, og herudover har du

  • en faglig uddannelse som ejendomsservicetekniker og mindst fem års relevant erhvervserfaring
  • gerne en VVS-baggrund og erfaring med udendørs ejendomsmaskiner
  • et højt fagligt engagement og en anerkendende tilgang til eleverne
  • gennemslagskraft i mødet med eleverne og gode kommunikationsevner i skrift og tale
  • en faglig stolthed til faget og vil gerne være blandt de bedste


Almene kvalifikationer

Du har almene kvalifikationer, der svarer til niveauet på en erhvervsgymnasial uddannelse (f.eks. Dansk A og Samfundsfag C) eller sørger selv for, at de er erhvervet inden for tre år efter ansættelsen. Ansøgere uden læreruddannelse eller lignende skal gennemgå en diplomuddannelse i erhvervspædagogik, som skolen betaler.

Derfor skal du vælge os

Vi tilbyder et dynamisk læringsmiljø med gode muligheder for såvel faglig som personlig udvikling. Du får en arbejdsplads, som er i en spændende udvikling og engagerede kompetente kolleger, samt gode muligheder for at løse mangeartede opgaver og dermed præge din faglige udvikling. Vores elever er i centrum, og alle skal udfordres og tilskyndes til at udnytte deres fulde potentiale. Undervisningen foregår i et åbent læringsmiljø, vi har fælles forberedelse i teamet og arbejder med implementering af et fælles pædagogisk grundlag. unikke? Husk alt det udover selve opgaverne


Gode udviklingsmuligheder

Du får en arbejdsplads, som er i rivende udvikling. Vi har fokus på uddannelse - også af dig. NEXT’ mål er at sikre, at dine kompetencer til enhver tid matcher de krav, arbejdsopgaverne stiller, samt at der er fokus på de mål og visioner, som NEXT arbejder hen imod.ke?

Hvis du vil høre mere

Se mere på nextkbh.dk/ Du er velkommen til at kontakte uddannelsesleder Jimmie Thomsen på tlf. 2925 7117, jit@nextkbh.dk

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på fuldtid med primær adresse på Fabriksparken 31 i Glostrup. Du bliver ansat på tjenestemandslignende vilkår med mulighed for tillæg, herunder pensionsordning på 18 pct.

Vi ønsker, at du begynder den 1. juni 2021.

NEXT har røgfri skoletid, hvilket betyder, at hverken elever, medarbejdere eller kurister må benytte nogen former for tobaksvarer, snus eller e-cigaretter i skoletiden – heller ikke hvis de forlader skolens område i løbet af dagen.

Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Ansøgning

Ansøgningsfristen er den 18. april 2021. Send ansøgning, cv, uddannelsesbeviser og anden relevant dokumentation via ansøgningslinket på nextkbh.dk under ledige stillinger. Der afholdes løbende ansættelsessamtaler.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.