Faglærer til frisøruddannelsen

Har du høj faglighed og stor passion for frisørfaget?
Er du en god formidler og kan motivere unge i læringsprocessen?
Holder du af teamwork og trives i en hektisk, men spændende hverdag?


Vitia er HANSENBERGs brancheskole for uddannelser inden for oplevelse og livsstil. Vi uddanner frisører, kokke, tjenere, tandklinikassistenter og fitnessinstruktører. Vitia har fokus på et godt socialt miljø og elevernes udvikling, og vi har en tæt relation til hele branchen.

Jobbet
Vi søger en engageret kollega til at undervise vores grund- og hovedforløbselever i praktiske og teoretiske fag på frisør­uddannelsen. Sammen med de øvrige i teamet skal du være med til at udvikle teamets undervisningsmaterialer. Det vil være en fordel, at du har kendskab til digitale platforme, da vi bl.a. bruger iPads i undervisningen.

Din profil
Du brænder for dit fag og har udpræget pædagogisk talent for at koble din teoretiske viden med det praktiske arbejde, så eleverne oplever undervisningen som motiverende og meningsfuld.

Du kan lide at arbejde med unge mennesker og har stor rummelighed i forhold til forskellige elevtyper. Du sætter en ære i at få alle med og udvikle den enkelte elev optimalt – både fagligt og personligt.

Dine kvalifikationer
Vi forventer, at du

  • er uddannet frisør og har min. 5 års relevant erhvervserfaring
  • er fuldt fortrolig med brugen af it – og bruger gerne digitale medier i undervisningen
  • har almen viden på gymnasialt niveau og minimum 2 fag på A-niveau ­– eller er villig til at opnå det inden for de første år af ansættelsen.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du ansættes på fuld tid som faglærer i en tjenestemandslignende stilling med en prøvetid på 2 år. Løn efter gældende cirkulære mellem Finansministeriet og Centralorganisationen af 2010 (CO10) samt pensionsordning på 18 %. Der er mulighed for kvalifikations- og funktionstillæg. Dine forventninger til løn vil blive drøftet under samtalen.

Har du ikke allerede en erhvervspædagogisk uddannelse, skal du gennemføre Dip­lomuddannelsen i erhvervspædagogik jf. § 12 i Bekendtgørelse om erhvervsuddannelser nr. 1010 af 22. september 2014. Uddannelsen betales af skolen.

Tiltrædelse den 1. juni 2018 eller efter aftale.

Sådan søger du
Du søger via skolens hjemmeside www.hansenberg.dk. Send ansøgning og CV sammen med alle relevante eksamensbeviser senest onsdag den 2. maj 2018. Samtaler gennemføres mandag den 14. maj 2018.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Kirsten Grosen Poulsen på kpo@hansenberg.dk.

Alle interesserede med relevant ansøgerprofil opfordres til at søge stillingen, uanset alder, køn, religion og etnisk baggrund.


HANSENBERG er en moderne erhvervsskole, som udbyder en lang række erhvervsuddannelser, EUX, 10. klasse samt forskellige studieretninger på HANSENBERG Tekniske Gymnasium. Hvert år er der flere end 3.500 elever, der vælger at uddanne sig hos os i kortere eller længere uddannelsesforløb. Vi tager ansvar for, at den enkelte elev får lærelyst og erhvervskompetence.

Som medarbejder får du mulighed for både faglig og personlig udvikling. Du bliver en del af fællesskabet på HANSENBERG med flere end 250 kolleger på vores 3 adresser i Kolding.  


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Learnmark Tech søger barselsvikar til undervisning i dansk og engelsk

Learnmark Horsens

Learnmark Tech søger en dygtig og engageret barselsvikar til undervisning i dansk og engelsk fra den 1. juni 2018 til den 31. januar 2019. Rigtig mange elever har valgt at starte deres erhvervsuddannelse på Learnmark Tech efter sommerferien, og da v...
Indrykket:3. april 2018
Udløbsdato:1. maj 2018

Learnmark Horsens søger undervisere til Efteruddannelse/AMU

Learnmark Horsens

På grund af fortsat positiv udvikling på Learnmark Efteruddannelse søger vi nye kollegaer til brancheområderene: Bygge - Anlæg Svejsning Transport Kvalifikationer Relevant erhvervsuddannelse inden for de pågældende brancher, gerne supperet med en te...
Indrykket:12. april 2018
Udløbsdato:29. april 2018

Learnmark Horsens søger uddannelseskonsulent/underviser til Efteruddannelsen

Learnmark Horsens

På grund af fortsat positiv udvikling i afdelingen søger vi en ny kollega. Afdelingens kunder er private og offentlige virksomheder, som vi tilbyder organisations- og kompetenceudvikling med hovedvægt på LEAN samt inden for kvalitet, kommunikation, ...
Indrykket:12. april 2018
Udløbsdato:29. april 2018

Årsvikariat indskolingslærer på Bramdrup Skole

Bramdrup Skole

Stilling: Årsvikariat - Lærerstilling fuld tid Arbejdssted: Bramdrup Skole Arbejdstid: Fuldtid Ansættelsestidspunkt: 1. august 2018, med mulighed for opstart i dette skoleår. Bramdrup Skole søger en indskolingslærer til årsvikariat med linjefag i bl...
Indrykket:19. april 2018
Udløbsdato:15. maj 2018

Årsvikariat lærer på Bramdrup Skole

Bramdrup Skole

Kolding
Stilling: Årsvikariat - Lærerstilling fuld tid Arbejdssted: Bramdrup Skole Arbejdstid: Fuldtid Ansættelsestidspunkt: 1. august 2018, med mulighed for opstart i dette skoleår. Bramdrup Skole søger en lærer til årsvikariat med linjefag i bl.a. matemat...
Indrykket:19. april 2018
Udløbsdato:15. maj 2018