Faglærer til mekanikeruddannelsen

Brænder du for at reparere biler, og kan du inspirere mekanikerelever med din passion og viden?

Teknia er HANSENBERGs brancheskole for uddannelser inden for håndværk og teknik. Vi uddanner fremtidens håndværkere i et fagligt udfordrende læringsmiljø med topmoderne værksteder. Vi har fokus på et godt socialt miljø og elevernes udvikling, og har en tæt relation til hele branchen.

Jobbet
Vi søger en kompetent faglærer til en stilling på mekanikeruddannelsen, hvor undervisningen gennemføres som almindelig holdundervisning og som projektundervisning. Den praktiske del af undervisningen foregår i skolens værksteder.

Din profil
Du har stor passion for dine fagområder og har udpræget pædagogisk talent for at koble din teoretiske viden med det praktiske arbejde, så eleverne oplever en lærer, der har tjek på både teori og praksis.

Du er en tillidsvækkende person med et optimistisk livssyn, der kan lide at arbejde med unge mennesker og har stor rummelighed i forhold til forskellige elevtyper. Du sætter en ære i at få alle med og udvikle den enkelte elev optimalt – både fagligt og personligt. Du har en naturlig autoritet og kan træde i karakter, når det er nødvendigt.

Som udpræget teamplayer vil du gøre dit til, at teamet er velfungerende, målrettet og effektivt. Du er med til at sætte klare faglige og pædagogiske mål for teamets arbejde, koordinere og sikre, at målene nås.

Dine kvalifikationer
Vi forestiller os, at du

  • er uddannet automekaniker eller lignende
  • har minimum 5 års relevant erhvervserfaring
  • har en bred almen viden på gymnasialt niveau med relevante fag på A-niveau eller er villig til at opnå det inden for de første 2 år af ansættelsen
  • er fuldt fortrolig med brugen af it – og bruger digitale medier i undervisningen.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du ansættes på fuld tid som faglærer i en tjenestemandslignende stilling med en prøvetid på 2 år.

Løn efter gældende cirkulære mellem Finansministeriet og Centralorganisationen af 2010 (CO10) samt pensionsordning på 18 %. Der er mulighed for kvalifikations- og funktionstillæg. Dine forventninger til løn vil blive drøftet under samtalen.

Har du ikke allerede en erhvervspædagogisk uddannelse, skal du gennemføre Dip­lomuddannelsen i erhvervspædagogik jf. § 12 i Bekendtgørelse om erhvervsuddannelser nr. 1010 af 22. september 2014. Uddannelsen betales af skolen.

Tiltrædelse den 1. april 2018 eller snarest muligt.

Sådan søger du
Du søger via skolens hjemmeside www.hansenberg.dk. Send ansøgning og CV sammen med alle relevante eksamensbeviser senest mandag den 19. februar 2018 kl. 12.00. Samtaler gennemføres løbende, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Kim Fast på 6166 4330 eller kf@hansenberg.dk.

Alle interesserede med relevant ansøgerprofil opfordres til at søge stillingen, uanset alder, køn, religion og etnisk baggrund.


HANSENBERG er en moderne erhvervsskole, som udbyder en lang række erhvervsuddannelser, EUX, 10. klasse samt forskellige studieretninger på HANSENBERG Tekniske Gymnasium. Hvert år er der flere end 3.500 elever, der vælger at uddanne sig hos os i kortere eller længere uddannelsesforløb. Vi tager ansvar for, at den enkelte elev får lærelyst og erhvervskompetence.

Som medarbejder får du mulighed for både faglig og personlig udvikling. Du bliver en del af fællesskabet på HANSENBERG med flere end 250 kolleger på vores 3 adresser i Kolding.  


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Er du struktør og har lyst til at undervise? Bliv faglærer ...

EUC Syd

Er du struktør, og har lyst til at undervise?Bliv faglærer Grundet stor succes og fremgang søges til ansættelse snarest muligt en faglærer, til vores velfungerende team af lærere ved struktøruddannelserne, som underviser struktørlærlinge på skolens ...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Faglærer til travers- og portalkraner

AMU SYD Hovedafdeling

AMU SYD i Kolding søger en fagligt dygtig og engageret faglærer, inden for kranområdet. Vi søger en faglærer med følgende profil Mindst 5 års erhvervserfaring i kørsel med portal- og traverskraner Bred almen viden Gerne pædagogisk uddannelse, eller ...
Indrykket:19. februar 2018
Udløbsdato:8. marts 2018

Faglærer til lager- og gaffeltruckområdet

AMU SYD Hovedafdeling

Kolding
AMU SYD i Kolding søger en fagligt dygtig og engageret faglærer, der kan tænke sig en fremtid med undervisning inden for lagerområdet. Vi søger en faglærer med følgende profil Faglært inden for lager og logistik En solid og relevant faglig viden og ...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Underviser til Chaufføruddannelserne

EUC Lillebælt

Underviser til ChaufføruddannelserneDa en vores dygtige undervisere har fået nyt job, søger vi en ny kollega til undervisning på uddannelserne inden for godstransportområdet.Vi er en af Danmarks førende transportskoler og tilbyder undervisning til s...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Passioneret faglærer/pædagog søges til STU

Bøgelund Center For Udvikling

Vi søger en faglærer, som er rummelig i mødet med vores målgruppe.Og som kan være medskabende i en bærerdygtig udvikling. Bøgelund Center For Udvikling søger faglærer til en 32-37 timers stilling i Job Gruppen.Målgruppen er sent udviklede unge og vo...