Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Faglærer til NEXT Ung

På NEXT - Uddannelse København har vi en vision om at være det bedste sted at være og lære.  
Vi ønsker at skabe en fremtid for vores skole og for vores uddannelser, der gør en forskel for mange.  
Derfor søger vi nu en faglærer, som kan hjælpe os videre med den ambition.  
 
Vi søger en kompetent og engageret faglærer, evt. som timelærer, med en faglig baggrund inden for elektriker, murer, industri eller businessfagene til at undervise på grundforløb 1. og introduktionskurser for folkeskoler.  
 
NEXT Ung’s introduktionsforløb er for unge mellem 12-16. Det fordeler sig på forløb for 7. til 9.klasse, samt skolens egne 10. klasser. Grundforløb 1. er for de helt unge elever mellem 15-18 år. Eleverne skal i løbet af grundforløbets 20 uger afklares i forhold til uddannelse, arbejdsmarked, arbejdskultur og dannelse med udgangspunkt i praktiske projekter. NEXT har fokus på, at dette sker i et attraktivt uddannelsesmiljø med forskellige sociale aktiviteter, som lærerteamet er med til at skabe og understøtte.  
 
I samarbejde med dit team skal du undervise, planlægge og koordinere grundforløbet. Undervisningen foregår i et åbent læringsmiljø, hvor teamsamarbejde er i højsædet. Dagligdagen vil være meget afvekslende, og som underviser skal du støtte eleverne i projektarbejde, der understøtter deres teoretiske og praktiske læring. Vi tilbyder et alsidigt job i en travl organisation med dygtige, motiverede og engagerede kolleger. Du bliver en del af et team på tværs af tre afdelinger.  
 
Din profil  
Du brænder for at afklare unge mennesker til at blive fremtidens håndværkere. Du er stolt af dit fag og brænder for at arbejde med afklaring og læring. Dine opgaver bliver bl.a. at bidrage til et attraktivt studiemiljø og at undervise på grundforløb 1 på tværs af byggefaget. Du skal desuden undervise elever fra grundskolen i praktiske byggefag og valgfag. Arbejdet er teamorganiseret med forberedelse og evaluering af undervisningen, herunder udvikle undervisningsform og indhold i samspil med dine kolleger.  
 
Vi forventer, at du  
• har en faglig uddannelse som elektriker, murer, industritekniker eller lign., og mindst fem års relevant erhvervserfaring  
• har et højt fagligt engagement og er stolt af dit fag,  
• har gennemslagskraft i mødet med eleverne  
• er omstillingsparat og god til at arbejde i team, men kan også arbejde selvstændigt  
• har gode kommunikationsevner og en anerkendende tilgang til eleverne  
• er tryg ved at arbejde med digitale undervisningsformer, digitale tegneprogrammer og digitale læringsplatforme  
• har stærke skriftlige kompetencer, som kommer til udtryk gennem fagfagligt projektarbejde og i det socialfaglige arbejde med eleverne  
• Kompetence som grundfagslærer er et plus.  
  
Almene kvalifikationer  
Du har almene kvalifikationer, der svarer til niveauet på en erhvervsgymnasial uddannelse (f.eks.  
Dansk A og Samfundsfag C) eller sørger selv for, at de er erhvervet inden for tre år efter ansættelsen. Ansøgere uden læreruddannelse eller lignende skal gennemgå en diplomuddannelse i pædagogik, som skolen betaler.  
 
Ansættelsesvilkår  
Stillingen er på fuldtid og placeret på Nørrebro og Rødovre. Du skal påregne skiftende arbejdssteder. Du bliver ansat på tjenestemandslignende vilkår med mulighed for tillæg, herunder pensionsordning på 18 %.  
Vi ønsker, du begynder 1. april 2018 eller snarest muligt. Der afholdes ansættelsessamtaler i uge 9/10.  
 
Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.  
 
Ansøgning  
Send ansøgning, cv, uddannelsesbeviser og anden relevant dokumentation via ansøgningslinket. Vi modtager ikke ansøgninger via mail eller brev. Der afholdes løbende ansættelsessamtaler.  
 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her