Gem job

Faglærer til personvognsmekanikeruddannelsen

Faglærer til personvognsmekanikeruddannelsen

GENOPSLAG med præcisering af kvalifikationskrav

Vi søger en engageret og kvalificeret medarbejder til det team af faglærere, der gennemfører og planlægger undervisning inden for området for personvognsmekanikernes hovedforløb.

Vi tilbyder
Vi tilbyder et spændende og udviklende job på en skole, der er i stadig forandring på både det pædagogiske og det organisatoriske område. Forandringen indebærer, at faglæreren flytter sig fra rollen som traditionel klasseunderviser over mod rollen som planlægger af elevens læringsforløb og som konsulent for eleven under gennemførelse af læringsforløbet. Forandringen indebærer også, at faglæreren i en teamsammenhæng skal varetage de planlægningsopgaver, der er knyttet til uddannelserne.

Arbejdsstedet er som udgangspunkt EUC Syds afdeling i Aabenraa, men aktiviteter kan i perioder foregå på andre adresser.

Kvalifikationer
Din baggrund er en uddannelse som personvognsmekaniker, og derudover har du en relevant videregående uddannelse. Du skal kunne formidle teknisk kompliceret fagstof på avanceret niveau, eksempelvis inden for Canbus-styring eller el- og hybridbils området.
Vigtigst er det, at du har evnerne til at sætte dig grundigt ind i undervisningsmaterialer og kan videregive din viden til eleverne.

Du skal være indstillet på at tage den obligatoriske, pædagogiske diplomuddannelse.

Vi forventer, at du:

  • Har et eller flere fag fra den gymnasiale fagrække på A-niveau.
  • Har mindst 5 års erhvervserfaring inden for området.
  • Evt. har en pædagogisk uddannelse.
  • Har evnen til at engagere dig i unge menneskers problemer og fungerer som rollemodel.
  • Kan formulere dig ubesværet både skriftligt og mundtligt på dansk.
  • Kan anvende informationsteknologi i tilknytning til arbejdet.
  • Kan kommunikere på et eller gerne flere fremmedsprog.
  • Kan arbejde såvel selvstændigt, som i teams.
  • Er indstillet på at videreuddanne dig såvel fagligt som alment.

Øvrige kvalifikationer
Dit primære arbejdsområde vil blive på personvognsmekanikeruddannelsens hovedforløb med en elevgruppe, hvor der skal lægges vægt på elevernes faglige, personlige og sociale udvikling. Vi vil i høj grad prioritere dine fag-faglige og pædagogiske kompetencer i forhold til at engagere og fastholde unge mennesker i et uddannelsesforløb.

Løn- og ansættelsesforhold
Ansættelse og aflønning sker på grundlag af kvalifikationer og i henhold til Undervisningsministeriets bekendtgørelse nr. 101 af 1. februar 2007 om ansættelsesvilkår for tjenestemandslignende ansatte ved institutioner for erhvervsrettet uddannelse og kostafdelinger.

Der er knyttet prøvetid på 2 år samt en attraktiv pensionsordning til stillingen.

Ansøgere uden pædagogisk uddannelse skal have gennemføre en pædagogisk diplomuddannelse senest 4 år efter ansættelsen.

 

Nærmere oplysninger
Vil du vide mere, kan du henvende dig til afdelingschef Søren Neess Priisholm på tlf. 74124264 eller 51315411.

 

Ansøgning
Send din ansøgning med dokumentation for faglige og almene kvalifikationer elektronisk via vores hjemmeside, www.eucsyd.dk > Om EUC Syd > Karriere hos EUC Syd og fortæl lidt om dig selv.
Ansøgningsfrist: Mandag d. 19. april 2021.
Samtaler forventes gennemført i uge 17.


Tiltrædelse
Vi ønsker stillingen besat snarest muligt, gerne inden d. 1. juni 2021.

 

EUC Syd er en mangfoldig arbejdsplads, og vi opfordrer derfor alle interesserede, uanset personlig baggrund, til at søge stillingen.

 

EUC Syd er en af Danmarks større tekniske skoler med en omsætning på ca. 227 mio. kr. og 310 ansatte. Vi udbyder EUD-uddannelser, EUX, HTX, IB og en bred vifte af AMU- og efteruddannelsesaktiviteter. Geografisk er skolen placeret i de fire sønderjyske byer: Haderslev, Sønderborg, Tønder og Aabenraa.


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Faglærer søges

TRAFIKSKOLEN ApS

Esbjerg Ø
Er du vores nye faglærer? Trafikskolen er i rivende udvikling og en masse elever står for døren. Vi søger derfor faglærere, som har interesse i at give vores kursister den bedste undervisning og glæde ved, at tage kørekort og chaufførkurser ved os. ...
Indrykket:27. marts 2021
Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Faglærer søges

TRAFIKSKOLEN ApS

Esbjerg Ø
Er du vores nye faglærer? Trafikskolen er i rivende udvikling og en masse elever står for døren. Vi søger derfor faglærere, som har interesse i at give vores kursister den bedste undervisning og glæde ved, at tage kørekort og chaufførkurser ved os. ...
Indrykket:27. marts 2021