Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Faglærer til Sergentskolen

Beredskabsstyrelsens Sergentskole søger en faglærer til den grundlæggende sergentuddannelse.

Er du en erfaren mellemleder fra Beredskabsstyrelsen med en stærk faglig tyngde og kan du lide at arbejde med uddannelse og ledelse i en omskiftelig og dynamisk hverdag så er du måske vores kommende faglærer til Beredskabsstyrelsen Sergentskole som er beliggende ved Beredskabsstyrelsen Sydjylland i Haderslev.

Om os

Beredskabsstyrelsen er en central del af Danmarks katastrofeberedskab og arbejder for at udvikle samfundets evne til at forebygge og modstå større kriser og katastrofer.

Strategisk HR og Officersskolen har bl.a. ansvaret for driften og udviklingen af Beredskabsstyrelsens Officersskole og Sergentskole, herunder de dertilhørende uddannelser.

Officersskolen er bl.a. i gang med at etablere og udvikle et helt nyt samarbejde med Forsvarsakademiet og skal varetage driften og udviklingen af den nye beredskabsfaglige linje på den militære diplomuddannelse.

Sergentskolen uddanner hvert år ca. 30 nye sergenter til Beredskabsstyrelsen og iværksætter i 2020 desuden Beredskabsstyrelsens spor på den nye militære akademiuddannelse for erfarne mellemledere (MAU).

Enheden varetager desuden bl.a. styrelsens talentarbejde med henblik på, at styrelsen til stadighed har et bredt, relevant ansøgerfelt til nøglepositioner. Enheden har ansvaret for kompetenceudvikling af alle medarbejderne – civile som uniformerede. Enheden er geografisk fordelt i hhv. Birkerød (talent-, karriere- og kompetenceudvikling), Haderslev (Sergentskolen) og Forsvarsakademiet på Østerbro (Officersskolen).

Om stillingen

Som faglærer i sergentuddannelsen vil du have ansvaret for planlægning, tilrettelæggelse, gennemførelse og kontrol af uddannelsesaktiviteter for elever på Beredskabsstyrelsens grundlæggende sergentuddannelse iht. de gældende uddannelsesbestemmelser og dine formelle instruktørkompetencer. Foruden uddannelsesopgaverne skal du varetage forskellige ledelses- og administrative opgaver i samarbejde med den øvrige stab på Sergentskolen.

Selvom du bliver fagansvarlig for et eller flere fag skal du have en bred faglig ballast og forvente at du skal kunne undervise i alle fag på sergentuddannelsen sammen med dine kolleger. Alt efter dine ønsker og kvalifikationer vil du på sigt også indgå i underviserstaben til den videregående akademiuddannelse (MAU).

Foruden funktionen som instruktør på sergentskolen skal du indgå i Beredskabsstyrelsen Sydjyllands udrykningsvagt som vagthavende befalingsmand. Niveauet afhænger af dine kvalifikationer og afdelingens behov.

Den normale tjenestetid er i dagtimerne men både uddannelsen og, i særdeleshed det operative beredskab, medfører jævnligt lange dage og tjeneste på andre tider af døgnet.

Om dig

Du er uddannet seniorsergent, har gennemført Beredskabsstyrelsens sergentuddannelse, relevant beredskabsfaglig efteruddannelse og har mindst 6 års erfaring som mellemleder i Beredskabsstyrelsen.

Du har omfattende erfaring med undervisning og praktisk uddannelsesplanlægning, et solidt fagligt fundament, en god fysik og naturlig autoritet.

Ved Beredskabsstyrelsens Sergentskole lægger vi desuden vægt på at du i din fremtræden og dit virke repræsenterer og formidler Beredskabsstyrelsens kerneværdier og virksomhedskultur. Du kan lide at være rollemodel og lægger vægt på høj kvalitet i opgaveløsningen.

Du kan motivere, vejlede og inspirere kommende befalingsmænd og du kan støtte dine foresatte i løsningen af enhedens opgaver. Gode samarbejdsevneret er en fast del af dine kompetencer.

Vi forventer at du har kørekort til kategori C men ser gerne at du har CE.

Det vil være en fordel hvis du har en civil videreuddannelse på mindst akademiniveau og er interesseret i – på sigt – at læse en uddannelse på diplomniveau.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en seniorsergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Ved ansøgning om en ny stilling i Beredskabsstyrelsen under Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i Haderslev.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte sektionschef Jacob Vestergaard på telefon 72 85 23 21.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent seniorsergent Troels Enig ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 91 64 eller mail FPS-BA-BS245@MIL.DK.

Ansøgningsfrist er 16. februar 2020 og samtaler forventes afholdt dato/uge.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM BEREDSKABSSTYRELSEN
Beredskabsstyrelsen er en central del af Danmarks katastrofeberedskab. Vi arbejder for at udvikle samfundets evne til at forebygge og modstå større kriser og katastrofer.

Styrelsen rykker ud på operative indsatser i Danmark, hvor der er behov for meget mandskab og specialmateriel, og kan indsættes internationalt i katastrofesituationer.

Gennem information, rådgivning, uddannelse og øvelser udvikler styrelsen samfundets beredskab og krisestyringsevner i samarbejde med myndigheder, virksomheder og borgere.

Beredskabsstyrelsen har knap 500 ansatte ved seks operative centre fordelt i hele landet, hovedsædet i Birkerød, Beredskabsstyrelsen Teknisk Skole i Tinglev, kursuscenter i Snekkersten samt Kemisk Beredskab i København.

Beredskabsstyrelsen er en myndighed under Forsvarsministeriet.
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.