Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Faglærer til smedeuddannelsen

Har du lyst til at dele din passion for smedefaget med unge mennesker?
Vil du mærke suset, når et ungt menneske oplever succes på grund af din indsats?
Kan du træffe selvstændige beslutninger og samtidig bidrage til teamets opgaver?


Så er du måske den engagerede og kompetente underviser, vi søger.

Jobbet
Du skal primært undervise på smedeuddannelsens hovedforløb. Derudover kan du få spændende opgaver med efteruddannelse af fagfolk.

Målet er at give alle elever en god uddannelse og fastholde det høje faglige niveau inden for smedefaget. Vi forventer, at du kan spotte elevernes styrker og udfordre talenterne på et meget højt fagligt niveau. Det kræver fantasi, kreativitet og initiativ at tage denne opgave på sig.

Heldigvis er du ikke alene om opgaven – det er en fælles opgave for dig og dine 5 teamkolleger. Du bliver en del af et spændende fagligt miljø, hvor dit bidrag til teamarbejdet er helt centralt. Du skal kunne lytte og lære, men samtidig stå ved dine holdninger og være rollemodel for eleverne. Du skal kunne påtage dig planlægningsopgaver og koordinere undervisningsforløb. Det er teamets opgave at skabe et forløb, der har elevernes læringstilvækst og faglighed i centrum, så HANSENBERG fortsat er en attraktiv leverandør af dygtige fagfolk til erhvervslivet.

Din profil
Du er dygtig til at formidle faglig viden og er bevidst om, at din faglighed kun kommer til sin ret, hvis du løbende dygtiggør dig inden for både det faglige og det pædagogiske område. Du har en naturlig autoritet og kan sætte rammer for eleverne med en anerkendende tilgang.

Dine kvalifikationer
Vi forestiller os, at du

  • er uddannet klejnsmed/rustfri klejnsmed eller tilsvarende – gerne med en overbygning som fx produktionsteknolog eller svejsekoordinator
  • har indgående kendskab til nyeste teknologier i branchen, herunder laserskæring og CNC Express
  • har opdateret viden om robotteknologi
  • har minimum 5 års erhvervserfaring som smed eller lignende
  • har solid praktisk og teoretisk erfaring inden for slibning, svejsning og generel bearbejdning af rustfrit stål
  • kan anvende diverse it-værktøjer, herunder Inventor
  • har opdaterede svejsecertificeringer og truckcertifikat
  • kan orientere dig i gældende regler på fagområdet og omsætte det til praksis
  • har en bred almen viden på gymnasialt niveau med relevante fag på A-niveau eller er villig til at opnå det inden for de første år af ansættelsen kan formulere dig ubesværet både mundtligt og skriftligt på dansk – og har gode matematik- og engelskkundskaber.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du ansættes på fuld tid som faglærer i en tjenestemandslignende stilling med en prøvetid på 2 år. Løn efter gældende cirkulære mellem Finansministeriet og Centralorganisationen af 2010 (CO10) samt pensionsordning på 18 %. Der er mulighed for kvalifikations- og funktionstillæg. Dine forventninger til løn vil blive drøftet under samtalen.

Har du ikke allerede en erhvervspædagogisk uddannelse, skal du gennemføre Dip­lomuddannelsen i erhvervspædagogik jf. bekendtgørelse om erhvervsuddannelser kapitel 3, § 12. Uddannelsen betales af skolen.

Tiltrædelse den 1. marts 2021 eller efter aftale.

Sådan søger du
Du søger via skolens hjemmeside www.hansenberg.dk. Send ansøgning og CV sammen med alle relevante eksamensbeviser senest fredag den 22. januar 2021 kl. 8.00. Samtaler gennemføres onsdag den 27. januar 2021.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Bettina Mortensen på 2135 4942 eller btm@hansenberg.dk.

Alle interesserede med relevant ansøgerprofil opfordres til at søge stillingen, uanset alder, køn, religion og etnisk baggrund.


HANSENBERG er en moderne erhvervsskole, som udbyder en lang række erhvervsuddannelser, EUX samt forskellige studieretninger på HANSENBERG Tekniske Gymnasium. Hvert år vælger flere end 3.500 elever at uddanne sig på HANSENBERG i kortere eller længere uddannelses­forløb. Skolens mission er at skabe lærelyst og give studie- og erhvervskompetence. Fokus er derfor rettet mod den enkelte elevs læring, faglige indsigt og dannelse.

HANSENBERGs vision er at være Danmarks foretrukne skole på sit felt. Vores daglige indsats og samarbejde hviler på skolens værdigrundlag: Vi er ordentlige, modige, nysgerrige og engagerede.

Som medarbejder får du mulighed for både faglig og personlig udvikling. Du bliver en del af fællesskabet på HANSENBERG med flere end 250 kolleger på vores 3 adresser i Kolding.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.