Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Faglærer til snedkeruddannelsen

På NEXT - Uddannelse København har vi en vision om at være det bedste sted at være og lære. Vi ønsker at skabe en fremtid for vores skole og for vores uddannelser, der gør en forskel for mange.

Til én af Danmarks største erhvervs- og gymnasieskoler søger vi en faglærer til snedkeruddannelsen på NEXT Byg.

Hele uddannelsessektoren i Danmark er i disse år i hastig forandring. Det gælder også på området for ungdomsuddannelser. Udviklingen påvirker i høj grad NEXT og betyder, at vi som uddannelsesinstitution til stadighed har behov for at tilpasse os de ændrede rammevilkår. Som medarbejder skal du kunne spille en meget aktiv rolle og være med til at sikre, at NEXT også fremstår som en stærk uddannelsesinstitution mange år frem.

Om os

Snedkeruddannelsen er placeret på Nørrebro og i Rødovre. Vi er en afdeling med 20 medarbejdere, hvor Nørrebro har grundforløbsuddannelsen og Rødovre har hovedforløbsuddannelsen.

Afdelingen består af en alsidig og meget dedikeret sammensætning af faglærere, hvor alle fagligheder inden for snedkerfaget er dækket.

Vi er en rummelig afdeling, hvor humor og samarbejde går hånd i hånd. Vi løser alle daglige opgaver i mindre teams, og vægter teamarbejde meget højt. Der er en stor grad af medbestemmelse, og beslutninger bliver taget på lavest mulige niveau for at tilsikre en smidig og god hverdag. Vores samarbejde bygger på tillid, ordentlighed, og med eleven i centrum.

Profil

Du er en kompetent og engageret snedker, som brænder for dit fag og samtidig ønsker at gøre unge mennesker til dygtige snedkere gennem god undervisning. Du skal i samarbejde med dit team undervise, planlægge og koordinere samt udvikle uddannelsen. Undervisningen foregår i et åbent læringsmiljø, hvor teamsamarbejde er i højsædet. Vores dagligdag er meget afvekslende, og du vil berøre alle dele af snedkerfaget som underviser.

om dig. du

  • har en faglig uddannelse som bygningssnedker og mindst fem års relevant erhvervserfaring
  • har et højt fagligt, engagement og din tilgang til eleverne er anerkendende
  • har gennemslagskraft i mødet med eleverne
  • er omstillingsparat
  • er god til at arbejde i et team, men kan også arbejde selvstændigt
  • har gode kommunikationsevner
  • er stolt af dit fag og vil gerne være blandt de bedste
  • er tryg ved at arbejde med digitale undervisningsformer, digitale tegneprogrammer og digitale læringsplatforme
  • har undervisningserfaring i certifikatfag eks. førstehjælp, brandbekæmpelse, arbejdsmiljø eller epoxy
Almene kvalifikationer

Du har almene kvalifikationer, der svarer til niveauet på en erhvervsgymnasial uddannelse (f.eks. Dansk A og Samfundsfag C) eller sørge selv for, at de er erhvervet inden for tre år efter ansættelsen. Ansøgere uden læreruddannelse eller lignende skal gennemgå en diplomuddannelse i erhvervspædagogik, som skolen betaler.

Gode udviklingsmuligheder

Du får en arbejdsplads, som er i rivende udvikling. Vi har fokus på uddannelse - også af dig. NEXT’ mål er at sikre, at dine kompetencer til enhver tid matcher de krav, arbejdsopgaverne stiller, samt at der er fokus på de mål og visioner, som NEXT arbejder hen imod.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på fuldtid og placeret på Nørrebro/Rødovre. Du bliver ansat på tjenestemandslignende vilkår med mulighed for tillæg, herunder pensionsordning på 18 %. Vi ønsker, du begynder den 1. marts 2020 eller snarest muligt.

Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Ansøgning

Send ansøgning, cv, uddannelsesbeviser og anden relevant dokumentation via ansøgningslinket. Der afholdes løbende ansættelsessamtaler.
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.