Faglærer til vindmølleoperatøruddannelsen

TECHCOLLEGE har udvikling og vækst på et nyt område med mange spændende aktiviteter. Vi søger en faglærer til vindmølleoperatøruddannelsen. Har du lyst til at undervise, og er du håndværker med teknisk indsigt i kompliceret produktionsudstyr og kendskab til et arbejde, hvor der stilles høje krav til præcision og akkuratesse? Så kan det være dig, vi søger.   

Jobprofil

Du får ansvar for planlægning og undervisning af elever på grundforløb, hovedforløb, præsentationsaktiviteter på og uden for skolen og eventuelt efteruddannelse af faglærte svende. Du kommer til at medvirke til udvikling og implementering af læringsformer og pædagogik, som har til mål at danne ansvarsbevidste, selvstændige og kvalitetsbevidste elever, som vil kunne klare sig godt i konkurrencen på det danske arbejdsmarked. Opgaverne planlægges og gennemføres sammen med det øvrige team. Du vil komme til at arbejde med et spændende undervisningskoncept, som har sit omdrejningspunkt i bl.a. projektorganiseret undervisning.

Personprofil:

Er du vores nye faglærer, forventer vi, at du har erfaring med at fremstille og reparere vindmøllevinger. Du har stærke kompetencer inden for udvikling af kompositteknik med tilhørende processer. Du er vant til at arbejde sikkert med kemikalier. Du har de pædagogiske evner og værdier, der skal til for at udvikle kompositområdet. Kan udvikle undervisningsmaterialer på engelsk og er fortrolig med IT i undervisningssituationer. Du er en dygtig underviser med solid undervisningserfaring, som brænder for at arbejde med unge mennesker og videregive din viden. Du kan formidle dit stof både mundtligt og skriftligt på højt niveau, og du behersker teknisk engelsk på forhandlings- og undervisningsniveau. Du har lyst og evner til at samarbejde med andre videncentre og virksomheder om udviklingen af vores kompositafdeling. Du kan lide udfordringerne i at arbejde i et snævert, udviklingsorienteret og kompliceret undervisningsmiljø, hvor de gode fysiske rammer er under konstant udvikling og udvidelse.

 Vi tilbyder:

Attraktive ansættelsesvilkår og et job, hvor du bliver udfordret på både din faglighed og menneskelighed. Vi er teamorganiserede og prioriterer mange ressourcer på løbende at tilstræbe et sundt og konstruktivt arbejdsklima, hvor det er et krav, at du tager din mulighed for medindflydelse alvorligt. Du vil få kompetente, spændende og engagerede kolleger, som glæder sig til at hjælpe dig godt i gang.  

 Ansættelse:

Ansættelsen er på fuld tid. Aflønning sker i henhold til Undervisningsministeriets bekendtgørelse nr. 101 af 1. februar 2007 om ansættelsesvilkår for tjenestemandslignende ansatte ved institutioner for erhvervsrettet uddannelse og kostafdelinger.

Ansøgere som fastansættes uden pædagogisk uddannelse skal efter ansættelsen gennemføre en pædagogisk diplomuddannelse (PD).

 Tiltrædelse:

Stillingen ønskes besat den 1. juli 2018 eller efter aftale.

Ansættelsessamtaler holdes løbende.

De kandidater der går videre i ansættelsesforløbet, indkaldes til en personlighedstest med efterfølgende samtale om testresultatet.

Yderligere oplysninger:

Vil du vide mere om stillingen, kan oplysninger fås ved henvendelse til uddannelsesleder Gorm Vestergaard på tlf. 25266945.

Vil du vide mere om vindmølleoperatøruddannelsen, kan du læse mere på vores hjemmeside

http://techcollege.dk/alle-uddannelser/vindmoelle-operatoer/

Ansøgning:

Ansøgninger modtages via vores hjemmeside. Klik på linket nederst på siden for at sende din ansøgning og CV.

Ansøgningsfristen er fredag den 27. april 2018 kl. 12.00.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

UCN Læreruddannelsen Aalborg søger en adjunkt/lektor til undervisning i naturfag

Professionshøjskolen University College Nordjylland

Aalborg
UCN Læreruddannelsen søger en adjunkt lektor til varetagelse af undervisning i et eller flere af naturfagene. Undervisningen vil foregå på Campus Mylius Erichsens Vej, Aalborg. På UCN Læreruddannelsen er vi i færd med at oprette en ny profil-uddanne...
Indrykket:17. april 2018
Udløbsdato:1. maj 2018

Finansuddannelserne på UCN søger underviser/adjunkt

Professionshøjskolen University College Nordjylland

Aalborg
Finansuddannelserne på UCN søger underviser adjunkt til ansættelse pr. 1. august 2018. Finansuddannelsernes branchesigte Dimittender inden for finansuddannelserne ansættes primært hos Revisionsselskaber Virksomheders økonomifunktion Ejendomsadminist...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:1. maj 2018

Undervisere til AVU - Hjørring

Hjørring

Aalborg
Brænder du for at undervise unge og voksne på AVU? Som følge af stigende aktivitet på Almen voksenundervisning (AVU) i Hjørringafdelingen søger vi undervisere pr. 1. august 2018. Der er tale om et antal faste fuldtidsstillinger og eventuelt tidsbegr...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:26. april 2018

Hf-undervisere - Aalborg

Aalborg

Aalborg
Brænder du for at undervise unge og voksne på hf? VUC&hf Nordjyllands afdeling i Aalborg søger undervisere til at varetage undervisningen i drama og spansk fra august 2018. Det drejer sig om to faste stillinger, hver med en ansættelsesgrad på 0,5, a...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:4. maj 2018

Frederikshavn Handelsskole søger en underviser

Frederikshavn Handelsskole

Frederikshavn
Har du lyst til at undervise unge mennesker i dansk, engelsk og tværfaglige projekter? Og trives du i en omskiftelig hverdag, hvor du skal være nytænkende og struktureret? På erhvervsuddannelserne er de enkelte uddannelser og elevgruppen meget forsk...
Indrykket:12. april 2018
Udløbsdato:6. maj 2018