Faglærere søges til Steiner HF

Rudolf Steiner-Skolen i Odense søger fra august 2018 undervisere/timelærere med relevant akademisk uddannelse til at undervise i HF-fagene: biologi, dansk, engelsk, geografi, historie, kemi, matematik, musik, religion, samfundsfag og tysk.

Ansættelsesgraden kan variere alt efter fagkombinationer.

Steiner HF er en ungdomsuddannelse uden eksamen og karakterer og med høj faglighed - også i håndværk, musik og kunst. Steiner HF er med i ’Lov om de gymnasiale uddannelser § 68’, dec. 2016.

Arbejdsopgaver
Dine primære arbejdsopgaver bliver undervisning. Der er dog også mulighed for andre opgaver, alt efter kvalifikationer og erfaringer. 

Som lærer på Rudolf Steiner-Skolen i Odense, bliver du en del af en skole, hvor du får gode muligheder for selvstændige initiativer i arbejdet med dit fag. 

Faglige og personlige kompetencer

  • Du skal have godkendt faglig kompetence til undervisning på gymnasialt eller tilsvarende niveau, herunder pædagogikum.
  • Du skal helst have erfaring med at undervise på gymnasialt eller tilsvarende niveau.
  • Du kender til eller har interesse i steinerpædagogikkens principper og har lyst til at videreuddanne dig inden for denne pædagogik.
  • Som menneske er du åben, samarbejdsorienteret, selvstændig og prioriterer nærvær i mødet med elever og kollegaer.

Løn- og ansættelsesforhold

Ansøgningsfrist: 27. april 2018

Tiltrædelse: 1. august 2018 eller senere efter aftale.

Ansættelsessamtaler: bliver afholdt i løbet af maj

Ansættelse:sker i henhold til fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og LC/GL

Ansøgning:sendes til: mmg@rss-odense.dk mærket ’Ansøgning faglærer Steiner HF’

Om skolen
Rudolf Steiner-Skolen i Odense er en friskole med 335 elever, fordelt på grundskole og overbygning, hvoraf 2. og 3. videregående fra sommeren 2018 bliver til Steiner HF. Skolen ligger naturskønt i det sydlige Odense og har eksisteret siden 1971. 

Du kan læse mere om skolen og Steiner HF på vores hjemmeside www.rss.odense.dk og sende en mail til mmg@rss-odense.dk, hvis du har spørgsmål til stillingsopslaget.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Ambitiøs faglærer til mejeriafdelingen på Kold College

Kold College

Ambitiøs faglærer til mejeriafdelingen på Kold College Der er fart på udviklingen i mejeriafdelingen på Kold College, såvel internt som eksternt. Vi søger derfor en ambitiøs og engageret lærer, som i samarbejde med et stærkt team af øvrige lærere og...
Indrykket:21. marts 2018
Udløbsdato:20. april 2018

Vil du være en del af underviserteamet på Danmarks største skole for lastvognsmekanikere?

Syddansk Erhvervsskole

Odense
Vil du være en del af underviserteamet på Danmarks største skole for lastvognsmekanikere? Vi har rygende travlt med at uddanne nye lastvognsmekanikere, uddanne os selv og udvikle vores uddannelser og efteruddannelser. Vi står derfor og mangler to ny...
Indrykket:12. april 2018
Udløbsdato:29. april 2018

Klasselærer søges til Specialklasserne i Ølsted

RUDOLF STEINER - SKOLEN I ODENSE

Faaborg-Midtfyn
Pr. 1. august 2018 søger vi en klasselærer. Udover at varetage klasselærerfunktionen skal du have lyst til - sammen med dine kolleger - at bære skolen, som har en flad ledelsesstruktur. Du skal endvidere have lyst til at engagere dig i at forme skol...
Indrykket:18. april 2018
Udløbsdato:15. maj 2018

Undervisere til Vejle Tekniske Gymnasium

Syddansk Erhvervsskole

Odense
Undervisere til Vejle Tekniske Gymnasium Har du lyst til at undervise engagerede unge, som primært brænder for naturvidenskab, teknologi og kommunikation er du måske vores nye kollega, som kan få din faglige viden til at brænde igennem hos unge på g...
Indrykket:19. april 2018
Udløbsdato:3. maj 2018

Kold Tekniske Gymansium - Kold College - søger timelærer

Kold College

Odense
Kold Tekniske Gymansium Kold College søger timelærer Kold College søger en dygtig og engageret timelærer til at undervise i Kommunikation og IT (Kom IT) på gymnasialt A-niveau. Der er tale om 15 timer ugentlig inkl. forberedelse i perioden 6. august...
Indrykket:19. april 2018
Udløbsdato:14. maj 2018