Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Faglærere søges til Steiner HF

Rudolf Steiner-Skolen i Odense søger fra august 2018 undervisere/timelærere med relevant akademisk uddannelse til at undervise i HF-fagene: biologi, dansk, engelsk, geografi, historie, kemi, matematik, musik, religion, samfundsfag og tysk.

Ansættelsesgraden kan variere alt efter fagkombinationer.

Steiner HF er en ungdomsuddannelse uden eksamen og karakterer og med høj faglighed - også i håndværk, musik og kunst. Steiner HF er med i ’Lov om de gymnasiale uddannelser § 68’, dec. 2016.

Arbejdsopgaver
Dine primære arbejdsopgaver bliver undervisning. Der er dog også mulighed for andre opgaver, alt efter kvalifikationer og erfaringer. 

Som lærer på Rudolf Steiner-Skolen i Odense, bliver du en del af en skole, hvor du får gode muligheder for selvstændige initiativer i arbejdet med dit fag. 

Faglige og personlige kompetencer

  • Du skal have godkendt faglig kompetence til undervisning på gymnasialt eller tilsvarende niveau, herunder pædagogikum.
  • Du skal helst have erfaring med at undervise på gymnasialt eller tilsvarende niveau.
  • Du kender til eller har interesse i steinerpædagogikkens principper og har lyst til at videreuddanne dig inden for denne pædagogik.
  • Som menneske er du åben, samarbejdsorienteret, selvstændig og prioriterer nærvær i mødet med elever og kollegaer.

Løn- og ansættelsesforhold

Ansøgningsfrist: 27. april 2018

Tiltrædelse: 1. august 2018 eller senere efter aftale.

Ansættelsessamtaler: bliver afholdt i løbet af maj

Ansættelse:sker i henhold til fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og LC/GL

Ansøgning:sendes til: mmg@rss-odense.dk mærket ’Ansøgning faglærer Steiner HF’

Om skolen
Rudolf Steiner-Skolen i Odense er en friskole med 335 elever, fordelt på grundskole og overbygning, hvoraf 2. og 3. videregående fra sommeren 2018 bliver til Steiner HF. Skolen ligger naturskønt i det sydlige Odense og har eksisteret siden 1971. 

Du kan læse mere om skolen og Steiner HF på vores hjemmeside www.rss.odense.dk og sende en mail til mmg@rss-odense.dk, hvis du har spørgsmål til stillingsopslaget.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her