Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Faglærere til gartneruddannelsen

Til gartneruddannelsen på Vilvorde søger vi faglærere, der kan varetage undervisning inden for vores planteskolespeciale og/eller havecenterspeciale samt varetage ansvaret for driften af vores frilandsproduktioner.

Jobbet

På Vilvorde tilbyder vi en arbejdsplads med dygtige kolleger og højt til loftet, hvor du bliver del af et engageret gartnerteam. Der er fleksibilitet i jobbet, og du har indflydelse på arbejdsopgaverne og mulighed for både faglig og personlig udvikling. Hvis du ikke allerede har en pædagogisk baggrund, så vil du blive tilbudt efteruddannelse inden for erhvervspædagogik og didaktik.
Du får ansvaret for undervisningsopgaver på både grundforløb og hovedforløb. På hovedforløbet får du det faglige ansvar for planteskolespecialet. Sammen med skolepraktikinstruktøren og de øvrige faglærere skal du stå for den daglige drift og udvikling af planteskolen, frugtplantagen og frilandsgartneriet, så produktionerne kan indgå i undervisningen. Dine konkrete opgaver vil bl.a. være:

  • Undervisning på planteskolespecialet i praktisk dyrkning på friland, frugt og bær samt planteskoledrift
  • Koordinering af Vilvordes planteskole og plantage, herunder drift af havecenteret
  • Opsøgende arbejde og dialog med mestre.

Desuden er det en fordel, hvis du kan undervise i et eller flere fag på gartneruddannelsen eller AMU – eksempelvis sprøjtecertifikat, økologisk plantedyrkning, plantekendskab, maskiner og teknik, biologisk bekæmpelse samt grundfagene biologi og naturfag. Eller at du kan undervise på havecenterspecialet i handel og salg af planter samt drift af havecenter.

Kompetencer

Vi søger en medarbejder med en faglig baggrund som gartner, jordbrugsteknolog, hortonom eller agronom, der har lyst til at udvikle gartneruddannelsens planteskolespeciale og Vilvordes frilandsproduktioner. Du skal have interesse og flair for det pædagogiske arbejde, og det vil være en fordel at du har undervisningserfaring. I forhold til de personlige kvalifikationer søger vi en person, der er udadvendt og som går foran i udviklingsopgaver.

Desuden forventer vi, at du:

  • har indgående viden om gartnerierhvervet
  • er dialog- og samarbejdsorientere og kan agere i en kompleks organisation
  • har kørekort og sprøjtecertifikat.

Ansættelse sker som faglærer på tjenestemandslignende vilkår. Løn efter gældende cirkulære mellem Finansministeriet og LC.

Du vil referere til uddannelsesleder Susanne Ogstrup, som også vil kunne svare på spørgsmål om opgaverne og jobbet på telefon 30 78 31 80.

Stillingen ønskes besat 1. juni 2021. Ansøgning med kopi af relevante eksamensbeviser og referencer skal være skolen i hænde senest den 11. april 2021. Stillingen kan kun søges via skolens hjemmeside www.rts.dk/job.

Roskilde Tekniske Skole udbyder en lang række erhvervsuddannelser, kurser og htx til mere end 2800 årselever. Vi har 410 medarbejdere og en omsætning på 330 mio. kr. Læs om skolen, vores værdigrundlag m.m. på www.rts.dk

Roskilde Tekniske Skole
Postboks 132 • Pulsen 10 • 4000 Roskilde • Telefon 46 300 400


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.