Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Faglærere til Skolen for Klinikassistenter og Tandplejere

Faglærere ved tandklinikassistentuddannelsen

1 tidsubegrænset faglærerstilling på fuld tid med ansættelse fra 1. juni 2020.

1 tidsbegrænset faglærerstilling på fuld tid med ansættelse fra 15. august og frem til 30. juni 2021.

Vi tilbyder
Spændende job som underviser i et godt arbejdsmiljø med gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Den primære opgave er som udgangspunkt undervisning af elever på uddannelsen til tandklinikassistent. Det daglige arbejde foregår i tæt samarbejde med kollegaer i mindre teams. Vi har fokus på elevernes udvikling og læring og ønsker at udfordre den enkelte elev mest muligt. Vi arbejder derfor med at differentiere vores læringstilbud til den enkelte elev. På SKT understøtter vi læring med brug af digitale undervisningsmidler og –metoder.

Kvalifikationer
Du har uddannelse og erhvervserfaring inden for det odontologiske team. Det er en fordel hvis du har pædagogisk uddannelse svarende til en pædagogisk diplomuddannelse (PD). Derudover er det en fordel, hvis du har uddannelse mindst på gymnasialt niveau eller kompetencer svarende til dette. Erfaring med undervisning af unge og voksne er en fordel. Du skal kunne håndterer digitale arbejdsgange, og have interesse og flair for digitalisering. Du skal se tandklinikken i et bredt perspektiv, som også favner FN’s bæredygtighedsmål. Vi lægger stor vægt på menneskelige og kulturelle kompetencer.

Ansættelse
Sker efter Undervisningsministeriets regler og i henhold til aftale mellem Finansministeriet og CO II-fællesoverenskomsten og efter organisationsaftale for faglærere ansat ved SKT, for tiden med aflønning efter basisløntrin 1 til 7. Startløn kr. 24.699,- inkl. tillæg, slutløn kr. 30.034,- inkl. tillæg. Ud over basislønnen er der mulighed for at forhandle kvalifikations- og funktionstillæg.

Ansøgere uden pædagogisk uddannelse skal, ved fastansættelse, gennemføre en pædagogisk diplomuddannelse (PD). Ansøgere uden kompetencer svarende til gymnasialt niveau skal, ved fastansættelse, erhverve sig kvalifikationer svarende hertil.

Spørgsmål
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Susanne von Lillienskjold på mail: susanne.lillienskjold@sund.ku.dk eller på tlf.: 35 32 41 91

Elektronisk ansøgning
Send ansøgning med CV samt dokumentation for uddannelse elektronisk via linket i opslaget på jobsiden http://jobportal.ku.dk, så den er universitetet i hænde senest den 1. marts 2020. Angiv om du søger begge stillinger eller udelukkende den ene.

Vi forventer at holde samtaler onsdag den 11. marts.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Oplysninger om skolen kan findes på: www.skt.ku.dk.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.