Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Faglært afløser søges til 22-årig kvinde i Skærbæk, Tønder Kommune.

JobbetVi søger en afløser til en 22-årig paraplegiker (rygmarvsskade) efter et trafikuheld. Kvinden har som følge heraf kognitive udfordringer og skal have hjælp til personlig pleje hver morgen. Hendes adfærdsmønster ligner ADHD, men hun er ikke udredt.

ProfilVi søger en robust medarbejder, som kan møde kvinden med en anerkendende, professionel, stabil og faglig tilgang. Ansøgeren må gerne have erfaring fra lignende opgaver. Du skal have en sundhedsfaglig eller pædagogisk uddannelse.

ArbejdstidDer er tale om et afløserjob med en fast vagt pr. uge. Den faste vagt vil ligge på en hverdag efter ansøgerens ønske. Derudover vil der være mulighed for ekstra timer i forbindelse med ferie og sygdom.Arbejdstiden er fra kl. 7.30-11.30 alle årets dage.

Borgerens bopælBorgeren bor i Skærbæk, Tønder Kommune.

Opgaver

  • Hjælp til personlig pleje
  • Lettere rengøringsopgaver
  • ledsagelse.

LønLønnen gives efter gældende vikaroverenskomst.

AnsættelseskravVed ansættelse skal de ansatte kunne forevise en straffeattest.

AnsøgningsfristHurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi ansætter uafhængigt af ansøgningsfristen, indtil de rette kandidater er fundet.

AnsøgningHvis jobbet lyder interessant for dig, vil vi meget gerne høre fra dig.

For at søge jobbet skal du udfylde en ansøgning og sende den til os. Vedhæft gerne et billede, CV og udtalelser fra andre hjælperjobs, hvis du har det. 

Vi ser frem til at høre fra dig!


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her