Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Faglært bager søges til vores nye Grab'N Go kantine i København

Brænder du for at bruge dit håndværk og producere friskt bagværk hver dag?

Er du interesseret i at blive en del af udviklingen af nye produkter i en nyopstartet kantine?

Trives du med at arbejde i et uddannelsesmiljø, hvor du vil have kontakt med masser af unge mennesker?

Har ovenstående vakt din interesse? Så hører vi meget gerne fra dig hurtigst muligt.

Vi kan tilbyde dig en stilling, hvor du på adressen bliver den førende inden for bagværk. Det er derfor et krav, at du er faglært bager, og vi vil desuden se positivt på erfaring med bagning af økologiske produkter.

Du bliver en del af en nyopstartet Grab’N Go kantine på Københavns Professionshøjskole. Det betyder, at du selv kan være med til at præge arbejdsopgaverne og arbejdsgangene. Vi garanterer, at du får en spændende, udfordrende og travl hverdag sammen med resten af det nye team, hvor I alle refererer til køkkenchefen.

Hvad indebærer jobbet?

  • Du vil stå for den daglige produktion af brød og kager til både kantine og mødeforplejning
  • I jobbet kræves der en sans for kvalitet, god smag og flot anretning af brød og kager
  • Vi ser gerne, at du er proaktiv og kommer med forslag til optimering og produktudvikling
  • Du skal sætte en ære i at arbejde i et køkken med en høj standard inden for renlighed, kvalitetssikring og fødevaresikkerhed.
  • Sammen med det øvrige køkkenpersonale skal du være klar på at gå til hånde med andre opgaver i køkkenet

Hvilke personlige og faglige kvalifikationer leder vi efter?

  • En faglært bager der er passioneret for sit håndværk
  • Da jobbet indebærer interaktion med kunder, er det vigtigt, at du er energisk, frisk og udadvendt og ikke mindst har et højt servicegen
  • Vi forventer overholdelse af aftaler og deadlines
  • Vi lægger vægt på, at du kan give og modtage konstruktiv kritik

Du vil i denne stilling blive en del af en landsdækkende cateringkæde med afdelinger fordelt i hele landet og et hovedkontor placeret i Åbyhøj lige udenfor Århus, hvor den daglige kontakt til de forskellige afdelinger og kunder foregår igennem. På den måde giver det køkkenerne mulighed for at gøre det, de er bedst til – nemlig at give kunderne nogle rigtig gode madoplevelser.

Grundet skærpelse af kravene for modtagelse og håndtering af personlige oplysninger ved ændret lovgivning om persondata, beder vi dig være opmærksom på, at ansøgninger kun kan mailes til job@dinnerdeluxe.dk. Desuden beder vi dig kun at oplyse os om nødvendige personoplysninger som navn, telefonnummer og mailadresse, så vi kan rette henvendelse for eventuelle spørgsmål eller tilbud om samtale.

Vi vil gerne høre om dine kvalifikationer, gennemførte uddannelser, opnåede kompetencer og relevant erhvervserfaring, dog vil vi gøre opmærksom på, at hvis du vælger at angive referencer, vil det blive betragtet som et samtykke til at måtte kontakte dem.

Der er tale om en fuldtidsstilling.

Tiltrædelse: 01/08/2019. Frist for indsendelse af ansøgning: 15/07/2019.

Send ansøgning og CV (meget gerne med referencer) til job@dinnerdeluxe.dk. Angiv ’Bager Kbh’ i emnefeltet.

Køkkenchef Martin Lehn svarer på eventuelle spørgsmål på 26 13 15 00 i tidsrummet kl. 9-15.

Vi håber, at ovenstående har vakt din interesse, og vi glæder os til at høre fra dig.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330048228Phoenix-e32e212d12019-06-24T00:00:00Faglært bager søges til vores nye Grab'N Go kantine i København

Brænder du for at bruge dit håndværk og producere friskt bagværk hver dag?

Er du interesseret i at blive en del af udviklingen af nye produkter i en nyopstartet kantine?

Trives du med at arbejde i et uddannelsesmiljø, hvor du vil have kontakt med masser af unge mennesker?

Har ovenstående vakt din interesse? Så hører vi meget gerne fra dig hurtigst muligt.

Vi kan tilbyde dig en stilling, hvor du på adressen bliver den førende inden for bagværk. Det er derfor et krav, at du er faglært bager, og vi vil desuden se positivt på erfaring med bagning af økologiske produkter.

Du bliver en del af en nyopstartet Grab’N Go kantine på Københavns Professionshøjskole. Det betyder, at du selv kan være med til at præge arbejdsopgaverne og arbejdsgangene. Vi garanterer, at du får en spændende, udfordrende og travl hverdag sammen med resten af det nye team, hvor I alle refererer til køkkenchefen.

Hvad indebærer jobbet?

  • Du vil stå for den daglige produktion af brød og kager til både kantine og mødeforplejning
  • I jobbet kræves der en sans for kvalitet, god smag og flot anretning af brød og kager
  • Vi ser gerne, at du er proaktiv og kommer med forslag til optimering og produktudvikling
  • Du skal sætte en ære i at arbejde i et køkken med en høj standard inden for renlighed, kvalitetssikring og fødevaresikkerhed.
  • Sammen med det øvrige køkkenpersonale skal du være klar på at gå til hånde med andre opgaver i køkkenet

Hvilke personlige og faglige kvalifikationer leder vi efter?

  • En faglært bager der er passioneret for sit håndværk
  • Da jobbet indebærer interaktion med kunder, er det vigtigt, at du er energisk, frisk og udadvendt og ikke mindst har et højt servicegen
  • Vi forventer overholdelse af aftaler og deadlines
  • Vi lægger vægt på, at du kan give og modtage konstruktiv kritik

Du vil i denne stilling blive en del af en landsdækkende cateringkæde med afdelinger fordelt i hele landet og et hovedkontor placeret i Åbyhøj lige udenfor Århus, hvor den daglige kontakt til de forskellige afdelinger og kunder foregår igennem. På den måde giver det køkkenerne mulighed for at gøre det, de er bedst til – nemlig at give kunderne nogle rigtig gode madoplevelser.

Grundet skærpelse af kravene for modtagelse og håndtering af personlige oplysninger ved ændret lovgivning om persondata, beder vi dig være opmærksom på, at ansøgninger kun kan mailes til job@dinnerdeluxe.dk. Desuden beder vi dig kun at oplyse os om nødvendige personoplysninger som navn, telefonnummer og mailadresse, så vi kan rette henvendelse for eventuelle spørgsmål eller tilbud om samtale.

Vi vil gerne høre om dine kvalifikationer, gennemførte uddannelser, opnåede kompetencer og relevant erhvervserfaring, dog vil vi gøre opmærksom på, at hvis du vælger at angive referencer, vil det blive betragtet som et samtykke til at måtte kontakte dem.

Der er tale om en fuldtidsstilling.

Tiltrædelse: 01/08/2019. Frist for indsendelse af ansøgning: 15/07/2019.

Send ansøgning og CV (meget gerne med referencer) til job@dinnerdeluxe.dk. Angiv ’Bager Kbh’ i emnefeltet.

Køkkenchef Martin Lehn svarer på eventuelle spørgsmål på 26 13 15 00 i tidsrummet kl. 9-15.

Vi håber, at ovenstående har vakt din interesse, og vi glæder os til at høre fra dig.

2019-07-16T00:51:52.350 Brænder du for at bruge dit håndværk og producere friskt bagværk hver dag? Er du interesseret i at blive en del af udviklingen af nye produkter i en nyopstartet kantine? Trives du med at arbejde i et uddannelsesmiljø, hvor du vil have kontakt med masser af unge mennesker? Har ovenstående vakt din interesse? Så hører vi meget gerne fra dig hurtigst muligt. Vi kan tilbyde dig en stilling, hvor du på adressen bliver den førende inden for bagværk. Det er derfor et krav, at du er faglært bager, og vi vil desuden se positivt på erfaring med bagning af økologiske produkter. Du bliver en del af en nyopstartet Grab N Go kantine på Københavns Professionshøjskole. Det betyder, at du selv kan være med til at præge arbejdsopgaverne og arbejdsgangene. Vi garanterer, at du får en spændende, udfordrende og travl hverdag sammen med resten af det nye team, hvor I alle refererer til køkkenchefen. Hvad indebærer jobbet? Du vil stå for den daglige produktion af brød og kager til både kantine og mødeforplejning I jobbet kræves der en sans for kvalitet, god smag og flot anretning af brød og kager Vi ser gerne, at du er proaktiv og kommer med forslag til optimering og produktudvikling Du skal sætte en ære i at arbejde i et køkken med en høj standard inden for renlighed, kvalitetssikring og fødevaresikkerhed. Sammen med det øvrige køkkenpersonale skal du være klar på at gå til hånde med andre opgaver i køkkenet Hvilke personlige og faglige kvalifikationer leder vi efter? En faglært bager der er passioneret for sit håndværk Da jobbet indebærer interaktion med kunder, er det vigtigt, at du er energisk, frisk og udadvendt og ikke mindst har et højt servicegen Vi forventer overholdelse af aftaler og deadlines Vi lægger vægt på, at du kan give og modtage konstruktiv kritik Du vil i denne stilling blive en del af en landsdækkende cateringkæde med afdelinger fordelt i hele landet og et hovedkontor placeret i Åbyhøj lige udenfor Århus, hvor den daglige kontakt til de forskellige afdelinger og kunder foregår igennem. På den måde giver det køkkenerne mulighed for at gøre det, de er bedst til nemlig at give kunderne nogle rigtig gode madoplevelser. Grundet skærpelse af kravene for modtagelse og håndtering af personlige oplysninger ved ændret lovgivning om persondata, beder vi dig være opmærksom på, at ansøgninger kun kan mailes til job@dinnerdeluxe.dk. Desuden beder vi dig kun at oplyse os om nødvendige personoplysninger som navn, telefonnummer og mailadresse, så vi kan rette henvendelse for eventuelle spørgsmål eller tilbud om samtale. Vi vil gerne høre om dine kvalifikationer, gennemførte uddannelser, opnåede kompetencer og relevant erhvervserfaring, dog vil vi gøre opmærksom på, at hvis du vælger at angive referencer, vil det blive betragtet som et samtykke til at måtte kontakte dem. Der er tale om en fuldtidsstilling. Tiltrædelse: 01 08 2019. Frist for indsendelse af ansøgning: 15 07 2019. Send ansøgning og CV (meget gerne med referencer) til job@dinnerdeluxe.dk. Angiv Bager Kbh i emnefeltet. Køkkenchef Martin Lehn svarer på eventuelle spørgsmål på 26 13 15 00 i tidsrummet kl. 9-15. Vi håber, at ovenstående har vakt din interesse, og vi glæder os til at høre fra dig.11jobnete32e212d100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-07-15T00:00:0000000EuropaDanmarkJyllandØstjyllandAarhus3551644DINNERDELUXE ApS11Egsagervej 11, 1.2200København NDKDanmark0DKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent782650JobNet5008992500899210024-06-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e32e212dhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=e32e212dhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e32e212d&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e32e212d&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale741201Bager18Hotel og restauration362122261noreply@ofir.comDKDanmarkDKDanmark330061007Bager til international bagerivirksomhedRobot Har du kærlighed og stolthed til dit håndværk, er du innovativ og leder du efter et job, hvor du kan bruge alle dine talenter? Hvis ja, har du muligheden her. I Smartbake Bakery Group kan du se frem til at komme ind i en virksomhed i rivende udvikling. Vi er en dansk bagerivirksomhed med ekspertise og passion inden for innovative detail- og foodserviceløsninger og vi eksporterer i dag til alle verdens kontinenter. Vi er stiftet i foråret 2017 og opererer under flere forskellige brands. Vi søger lige nu endnu en bager til vores centralproduktion i Hasselager ved Aarhus. Stillingen Med reference til virksomhedens produktionschef, bliver du en vigtig del af vores team af bagere og produktionsmedarbejdere, der i fællesskab har ansvaret for at udvikle nye innovative produkter til vores kunder og naturligvis sikre en god og effektiv produktion. I det daglige arbejde er kvaliteten i højsædet og sammen skal vi forsøge, at skabe det bedst mulige arbejdsmiljø med vedvarende fokus på løbende forbedringer. Arbejdsopgaverne består bl.a. i at: - Sikre at vedtagne kontroller i produktionen overholdes. - Sikre en optimal gennemførsel af den daglige produktion. - Sikre en solid og grundig oplæring af nye medarbejdere. - Medvirke til løbende forbedringer på effektivitet, svind, overvægt og kvalitet. Vi har høje forventninger og stiller krav til det, vi producerer og går altid efter at opnå et kompromisløst produkt. Med reference til virksomhedens produktionschef, bliver du det daglige omdrejningspunkt i vores centralproduktion i Hasselager ved Aarhus. Vi ser stillingen som en, der udvikler sig i takt med virksomhedens vækst og derfor er det vigtigt, at du er vedholdende og ambitiøs både på dine egne og virksomhedens vegne. Personlige og faglige kompetencer Vi søger en medarbejder, der er yderst ansvars- og kvalitetsbevidst, en som går forrest og kan træffe beslutninger på egen hånd. Yderligere lægger vi vægt på, at du: - Evner at bevare overblikket også når tingene går hurtigt - Har god teknisk forståelse - Er mødestabil og har gode samarbejdsevner - Har et godt humør og en fleksibel indstilling Vi forestiller os, at du er faglært bager eller brødbager og tidligere arbejdet i et moderne bageri. Vi tilbyder Et spændende job på en arbejdsplads, der er kendetegnet ved engagerede og dedikerede medarbejdere, som omgås hinanden i en positiv og uformel tone. Vi producerer primært om dagen men der vil være skiftende arbejdstider dog med mulighed for selv at påvirke sin vagtplan og du har fri hver weekend. Vi tilbyder gode vilkår og en god løn, som forhandles individuelt efter kvalifikationer. Tiltrædelse sker snarest muligt. Ansøgning samt CV skal sendes på mail job@smartbake.dk mærket Bager . For yderligere information om stillingen kan du kontakte produktionschef Klaus F. Kristensen på tlf. 5130 1829 eller på kfk@smartbake.dk.

Har du kærlighed og stolthed til dit håndværk, er du innovativ og leder du efter et job, hvor du kan bruge alle dine talenter? Hvis ja, har du muligheden her.

I Smartbake Bakery Group kan du se frem til at komme ind i en virksomhed i rivende udvikling. Vi er en dansk bagerivirksomhed med ekspertise og passion inden for innovative detail- og foodserviceløsninger og vi eksporterer i dag til alle verdens kontinenter.  

Vi er stiftet i foråret 2017 og opererer under flere forskellige brands. Vi søger lige nu endnu en bager til vores centralproduktion i Hasselager ved Aarhus. 

Stillingen

Med reference til virksomhedens produktionschef, bliver du en vigtig del af vores team af bagere og produktionsmedarbejdere, der i fællesskab har ansvaret for at udvikle nye innovative produkter til vores kunder og naturligvis sikre en god og effektiv produktion.

I det daglige arbejde er kvaliteten i højsædet og sammen skal vi forsøge, at skabe det bedst mulige arbejdsmiljø med vedvarende fokus på løbende forbedringer. Arbejdsopgaverne består bl.a. i at:

- Sikre at vedtagne kontroller i produktionen overholdes.

- Sikre en optimal gennemførsel af den daglige produktion.

- Sikre en solid og grundig oplæring af nye medarbejdere.

- Medvirke til løbende forbedringer på effektivitet, svind, overvægt og kvalitet.

Vi har høje forventninger og stiller krav til det, vi producerer og går altid efter at opnå et kompromisløst produkt.

Med reference til virksomhedens produktionschef, bliver du det daglige omdrejningspunkt i vores centralproduktion i Hasselager ved Aarhus.

Vi ser stillingen som en, der udvikler sig i takt med virksomhedens vækst og derfor er det vigtigt, at du er vedholdende og ambitiøs – både på dine egne og virksomhedens vegne.

Personlige og faglige kompetencer

Vi søger en medarbejder, der er yderst ansvars- og kvalitetsbevidst, en som går forrest og kan træffe beslutninger på egen hånd. Yderligere lægger vi vægt på, at du:

- Evner at bevare overblikket – også når tingene går hurtigt

- Har god teknisk forståelse

- Er mødestabil og har gode samarbejdsevner

- Har et godt humør og en fleksibel indstilling

Vi forestiller os, at du er faglært bager eller brødbager og tidligere arbejdet i et moderne bageri.

Vi tilbyder

Et spændende job på en arbejdsplads, der er kendetegnet ved engagerede og dedikerede medarbejdere, som omgås hinanden i en positiv og uformel tone. Vi producerer primært om dagen men der vil være skiftende arbejdstider – dog med mulighed for selv at påvirke sin vagtplan og du har fri hver weekend. 

Vi tilbyder gode vilkår og en god løn, som forhandles individuelt efter kvalifikationer.

Tiltrædelse sker snarest muligt.

Ansøgning samt CV skal sendes på mail job@smartbake.dk mærket ”Bager”.

For yderligere information om stillingen kan du kontakte produktionschef Klaus F. Kristensen på tlf. 5130 1829 eller på kfk@smartbake.dk.

 

Smartbake Bakery GroupHasselager2019-07-17T00:00:002019-09-09T00:00:00
330043489Bagersvend søgesRobot Bagersvend søges, Le G teau søger hermed en bagersvend til vores team bageri beliggende i Ry. Jobbet vil hovedsagelige bestå i fremstilling af vores sortiment af langtidsbrød og rullede deje. Du vil blive en del af vores produktionsteam, så vi sætter pris på at du kan arbejde selvstændigt og arbejder efter de normale bagertraditioner. Jobbet er 37 timer ugentligt, med fri hver anden weekend, fast ugentlig fridag. Henvendelse til Henrik Kudsk på mail. legateau@legateau.dk Vi glæder os til at høre fra dig.

Bagersvend søges,

Le Gâteau søger hermed en bagersvend til vores team bageri beliggende i Ry. Jobbet vil hovedsagelige bestå i fremstilling af vores sortiment af langtidsbrød og rullede deje.

Du vil blive en del af vores produktionsteam, så vi sætter pris på at du kan arbejde selvstændigt og arbejder efter de normale bagertraditioner.

Jobbet er 37 timer ugentligt, med fri hver anden weekend, + fast ugentlig fridag.

Henvendelse til Henrik Kudsk på mail. legateau@legateau.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

LE GÂTEAU A/SRy2019-06-18T00:00:002019-07-29T00:00:00
330051052Konditor Bager Horsens har travlt og søger bagersvend/konditorRobot Vi har derfor brug for en kvalitetsbevist bagersvend konditor til tiltrædelse hurtigst mulig. Du skal kunne arbejde hver anden weekend-fast ugentlig fridag. Vi forventer, at du er selvstændig,pligtopfyldende, mødestabil og har erfaring inden for faget. Har dette din interesse, kan du kontakte Bagermester Herluf på herlufmette@vip.cybercity.dk eller møde op i bageriet inden kl 10:00 Husk vi holder ferielukket i ugerne 28 - 29 30

Vi har derfor brug for en kvalitetsbevist bagersvend/konditor til tiltrædelse hurtigst mulig.

Du skal kunne arbejde hver anden weekend-fast ugentlig fridag.

Vi forventer, at du er selvstændig,pligtopfyldende, mødestabil og har erfaring inden for faget.

Har dette din interesse, kan du kontakte Bagermester Herluf på herlufmette@vip.cybercity.dk eller møde op i bageriet inden kl 10:00

Husk vi holder ferielukket i ugerne 28 - 29 & 30

METTE ROSTGAARD NIELSEN ApSHorsens2019-06-30T00:00:002019-08-22T00:00:00
330048110Konditor/bager søgesRobot Gourmiddag søger en dygtig konditor og bager Gourmiddag søger snarest muligt en dygtig konditor bager til at producerer kager og brød til vores frokostkunder og vores cateringkunder. Er du uddannet konditor -gerne også bager, og brænder du for at producere og levere kager og brød på et højt gastronomisk niveau, samtidig med at du har mulighed for at holde fri de fleste aftner og weekends? Så er Gourmiddag måske stedet for dig! Er du bager og synes dette kunne være en stilling for dig, er det vigtigt at du har lyst til at arbejde med primært madbrød og at du også kan det grundlæggende håndværk indenfor konditorfaget som fx chokoldetemperering, mousser og afpyntning af fx bryllupskager. GOURMIDDAG Food ApS søger snarest en dygtig, kvalitetsbevidst og erfaren konditor, som medansvarlig for den daglige eksekvering af vores high-end frokoster ud af huset, samt vores cateringopgaver. Der er tale om en stilling med en arbejdstid på mellem 30-37 timer om ugen, primært mellem kl 7.00-15.00 i hverdagen. Der forekommer dog også cateringopgaver, så det er nødvendigt, at du er fleksibel og også kan arbejde eftermiddage og eller i weekends, når der er behov for det. Fordelingen mellem kage og brødproduktion er ca. 50 50 med primært brødproduktion til vores frokostkunder og primært konditoropgaver til vores cateringkunder. Arbejdsområder: Planlægning af kage og brødmenuer til vores frokoster. Produktion af kager og brød til vores frokost på daglig basis. Deltagelse i produktion og eksekvering af selskaber og events efter behov. Bryllupskager og andre konditorkager på bestilling. Kvalifikationer: Uddannet konditor og også gerne bager. Det er dog ikke et krav, at du også er bager, men du skal have erfaring med og have lyst til at bage madbrød i større produktion. Dygtig til at temperere chokolade og lave petit fours. Vant til at arbejde med rigtige kager, altså ikke pulverkager, men kager med gode råvarer, som smør, fløde og chokolade af høj kvalitet God til at tilsmage kager og bagværk. Sans for æstetik. Iderig og kreativ. Struktureret og godt overblik. God til at arbejde selvstændigt. Fleksibel og serviceminded i din opgaveløsning. Initiativrig. Samarbejdsorienteret. Din profil: Det er naturligt for dig at levere kvalitet i dit arbejde og udvise en stor grad af service i forhold til kunder. Du er fuld af ideer, når det kommer til lave spændende kager og brød. Du lader dig inspirere af tidens madtrends. Du er initiativrig og er god til selv at igangsætte opgaver. Som person er du glad, optimistisk og udadvendt. Du er en holdspiller og du giver omgivelserne energi og bidrager til det gode samarbejde. Vi tilbyder: Et nyt produktionskøkken med et godt arbejdsmiljø, gode kolleger og en god og familiær omgangstone. Spændende og forskelligartede arbejdsopgaver. Stor medindflydelse i arbejdets udførelse. Gode råvarer og fuldt opdateret udstyr i køkkenet. En virksomhed med stor fokus på kvalitet i alle facetter af arbejdet. Et innovativt køkken med fokus på at skabe spændende og nye retter. Arbejdstiden ligger typisk mandag-fredag mellem kl. 06.00 14.00. Der skal påregnes aften- og weekendarbejde i nødvendigt omfang. Kontakt: Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Peter Cramon Mosegaard på 26782000. Ansøgning sendes til info@gourmiddag.com Ansøgningerne bliver behandlet løbende. Vi glæder os til at høre fra dig! Om GOURMIDDAG Food ApS: GOURMIDDAG er en cateringvirksomhed med fokus på high-end frokoster, selskaber og events. Vi leverer frokoster i Århus og omegn og mad til arrangementer, messer og andre større events i hele Danmark. Endelig leveres der mad til store og små private arrangementer. Vi er en ung virksomhed, men med sunde og realistiske ambitioner og et stærkt værdisæt. Vi behandler hinanden, kunder og samarbejds- partnere ordentligt og med gensidig respekt. Vi er forretningsorienteret med fokus på høj kvalitet og service. Vi er fagligt innovative, og holder os orienteret om nye trends i branchen. Kørekort: B(Almindelig bil),

Gourmiddag søger en dygtig konditor og bager

 

Gourmiddag søger snarest muligt en dygtig konditor/bager til at producerer kager og brød til vores frokostkunder og vores cateringkunder.

Er du uddannet konditor -gerne også bager, og brænder du for at producere og levere kager og brød på et højt gastronomisk niveau, samtidig med at du har mulighed for at holde fri de fleste aftner og weekends? Så er Gourmiddag måske stedet for dig!  

Er du bager og synes dette kunne være en stilling for dig, er det vigtigt at du har lyst til at arbejde med primært madbrød og at du også kan det grundlæggende håndværk indenfor konditorfaget som fx chokoldetemperering, mousser og afpyntning af fx bryllupskager.

GOURMIDDAG Food ApS søger snarest en dygtig, kvalitetsbevidst og erfaren konditor, som medansvarlig for den daglige eksekvering af vores high-end frokoster ud af huset, samt vores cateringopgaver. Der er tale om en stilling med en arbejdstid på mellem 30-37 timer om ugen, primært mellem kl 7.00-15.00 i hverdagen. Der forekommer dog også cateringopgaver, så det er nødvendigt, at du er fleksibel og også kan arbejde eftermiddage og/eller i weekends, når der er behov for det. Fordelingen mellem kage og brødproduktion er ca. 50/50 med primært brødproduktion til vores frokostkunder og primært konditoropgaver til vores cateringkunder.

Arbejdsområder:

  • Planlægning af kage og brødmenuer til vores frokoster.
  • Produktion af kager og brød til vores frokost på daglig basis. 
  • Deltagelse i produktion og eksekvering af selskaber og events efter behov.
  • Bryllupskager og andre konditorkager på bestilling.

Kvalifikationer:

  • Uddannet konditor og også gerne bager. Det er dog ikke et krav, at du også er bager, men du skal have erfaring med og have lyst til at bage madbrød i større produktion. 
  • Dygtig til at temperere chokolade og lave petit fours.
  • Vant til at arbejde med rigtige kager, altså ikke pulverkager, men kager med gode råvarer, som smør, fløde og chokolade af høj kvalitet
  • God til at tilsmage kager og bagværk.
  • Sans for æstetik.
  • Iderig og kreativ.
  • Struktureret og godt overblik.
  • God til at arbejde selvstændigt. 
  • Fleksibel og serviceminded i din opgaveløsning.
  • Initiativrig.
  • Samarbejdsorienteret.

Din profil:

  • Det er naturligt for dig at levere kvalitet i dit arbejde og udvise en stor grad af service i forhold til kunder.
  • Du er fuld af ideer, når det kommer til lave spændende kager og brød.
  • Du lader dig inspirere af tidens madtrends.
  • Du er initiativrig og er god til selv at igangsætte opgaver.
  • Som person er du glad, optimistisk og udadvendt. 
  • Du er en holdspiller og du giver omgivelserne energi og bidrager til det gode samarbejde.           

Vi tilbyder:

  • Et nyt produktionskøkken med et godt arbejdsmiljø, gode kolleger og en god og familiær omgangstone. 
  • Spændende og forskelligartede arbejdsopgaver. 
  • Stor medindflydelse i arbejdets udførelse.
  • Gode råvarer og fuldt opdateret udstyr i køkkenet. 
  • En virksomhed med stor fokus på kvalitet i alle facetter af arbejdet. Et innovativt køkken med fokus på at skabe spændende og nye retter. 
  • Arbejdstiden ligger typisk mandag-fredag mellem kl. 06.00–14.00. Der skal påregnes aften- og weekendarbejde i nødvendigt omfang.

Kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Peter Cramon Mosegaard på 26782000. Ansøgning sendes til info@gourmiddag.com Ansøgningerne bliver behandlet løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Om GOURMIDDAG Food ApS:

GOURMIDDAG er en cateringvirksomhed med fokus på high-end frokoster, selskaber og events. Vi leverer frokoster i Århus og omegn og mad til arrangementer, messer og andre større events i hele Danmark. Endelig leveres der mad til store og små private arrangementer. Vi er en ung virksomhed, men med sunde og realistiske ambitioner og et stærkt værdisæt. Vi behandler hinanden, kunder og samarbejds- partnere ordentligt og med gensidig respekt. Vi er forretningsorienteret med fokus på høj kvalitet og service. Vi er fagligt innovative, og holder os orienteret om nye trends i branchen.     

Kørekort:

B(Almindelig bil),

 

Gourmiddag Food ApS produktionskøkkenHørning2019-06-25T00:00:002019-08-16T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Bager til international bagerivirksomhed

Smartbake Bakery Group

Hasselager
Har du kærlighed og stolthed til dit håndværk, er du innovativ og leder du efter et job, hvor du kan bruge alle dine talenter? Hvis ja, har du muligheden her. I Smartbake Bakery Group kan du se frem til at komme ind i en virksomhed i rivende udvikli...
Indrykket:17. juli 2019
Udløbsdato:9. september 2019

Bagersvend søges

LE GÂTEAU A/S

Ry
Bagersvend søges, Le G teau søger hermed en bagersvend til vores team bageri beliggende i Ry. Jobbet vil hovedsagelige bestå i fremstilling af vores sortiment af langtidsbrød og rullede deje. Du vil blive en del af vores produktionsteam, så vi sætte...
Indrykket:18. juni 2019
Udløbsdato:29. juli 2019

Konditor Bager Horsens har travlt og søger bagersvend/konditor

METTE ROSTGAARD NIELSEN ApS

Horsens
Vi har derfor brug for en kvalitetsbevist bagersvend konditor til tiltrædelse hurtigst mulig. Du skal kunne arbejde hver anden weekend-fast ugentlig fridag. Vi forventer, at du er selvstændig,pligtopfyldende, mødestabil og har erfaring inden for fag...
Indrykket:30. juni 2019
Udløbsdato:22. august 2019

Konditor/bager søges

Gourmiddag Food ApS produktionskøkken

Hørning
Gourmiddag søger en dygtig konditor og bager Gourmiddag søger snarest muligt en dygtig konditor bager til at producerer kager og brød til vores frokostkunder og vores cateringkunder. Er du uddannet konditor -gerne også bager, og brænder du for at pr...
Indrykket:25. juni 2019
Udløbsdato:16. august 2019