Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Faglært eller tillært finmekaniker søges til fast job

Vi søger en m/k med interesse for finmekanik til fuldtidsstilling.

Du har måske en håndværksmæssig baggrund inden for el/mekanik og er måske udannet som finmekaniker, men det er absolut ingen betingelse for at søge jobbet.

Det vigtigste er. at du har interesse indenfor finmekaniske opgaver og er nysgerrig af natur. Desuden skal du have lyst til kundekontakt og skal kunne arbejde selvstændigt.

Arbejdsopgaverne består i bl.a. reparation, fejlfinding samt opsætning af specialmaskiner indenfor industrisymaskiner, og relaterede maskiner indenfor området, både på vores værksted og hos kunderne.

Indenfor disse opgaver er der en del arbejde med IT/software – derfor er det en fordel at du kan kommunikere på engelsk.

Vi tilbyder et spændende job med rejseaktivitet i oplæringsprocessen og som også kan forekomme i det daglige arbejde.

Oplæring vil bla. foregå hos vores moderselskab i Sverige.

Hvis ovenstående har din interesse skal du sende ansøgningen til:

Scanteam A/S, Att. Dion Schultz Andreasen

e-mail dion@scanteam.dk.

Du er meget velkommen til at kontakte os på 40407911 (Dion) for nærmere oplysninger.

Scanteam A/S er beliggende i Tørring, mellem Herning og Vejle.

Virksomheden har 12 medarbejdere og beskæftiger sig med industrisymaskiner, broderimaskiner, tekstilprintere, dampanlæg og skæremaskiner. Virksomheden er i fortsat vækst og der er stor mulighed for personlig udvikling for person af den rette støbning.

Gennem de sidste 5 år har Scanteam udviklet flere special symaskiner til vindmølleindustrien, design-møbelindustrien, tekniske produktionsanlæg osv. Flere af disse maskiner er placeret rundt på det europæiske kontinent.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her