Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Faglært fuldtids kok til sæsonansættelse

Lyngbygaard golf søger faglært fuldtids sæsonkok.

Vi søger en fuldtids sæsonkok på 37 timer, fra snarest mulig og frem til 30/9-19.

Beskrivelsen af job:
  • Service, opbakning, alm. rengøring.
  • Der vil være skiftende arbejdstider.
  • Du skal være: Mødestabil. Serviceminded. Gåpåmod. Imødekommende og soigneret da der også vil være kundeservicering når vi har travlt. Du skal være over 18år.
Vi tilbyder en lukrativ arbejdsplads, med flad struktur, gode medarbejder fordele, en positiv og meningsfuld hverdag.
Løn efter aftale.

Opstart:
Hurtigt muligt.

Ansøgning:
Send gerne din ansøgning samt CV via knappen "send ansøgning".

Med venlig hilsen

F&B Manager
Kenneth Strunge

Du er velkommen til og ringe til mig hvis du har spørgsmål angående jobbet. Mobil: 60 24 68 01.

Se mere på vores ansøgersite: https://lyg.brandero.com


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330012123Phoenix-e27cf1a912019-04-26T14:15:35.910Faglært fuldtids kok til sæsonansættelse
Lyngbygaard golf søger faglært fuldtids sæsonkok.

Vi søger en fuldtids sæsonkok på 37 timer, fra snarest mulig og frem til 30/9-19.

Beskrivelsen af job:
  • Service, opbakning, alm. rengøring.
  • Der vil være skiftende arbejdstider.
  • Du skal være: Mødestabil. Serviceminded. Gåpåmod. Imødekommende og soigneret da der også vil være kundeservicering når vi har travlt. Du skal være over 18år.
Vi tilbyder en lukrativ arbejdsplads, med flad struktur, gode medarbejder fordele, en positiv og meningsfuld hverdag.
Løn efter aftale.

Opstart:
Hurtigt muligt.

Ansøgning:
Send gerne din ansøgning samt CV via knappen "send ansøgning".

Med venlig hilsen

F&B Manager
Kenneth Strunge

Du er velkommen til og ringe til mig hvis du har spørgsmål angående jobbet. Mobil: 60 24 68 01.

Se mere på vores ansøgersite: https://lyg.brandero.com

2019-05-30T00:51:31.653 Lyngbygaard golf søger faglært fuldtids sæsonkok. Vi søger en fuldtids sæsonkok på 37 timer, fra snarest mulig og frem til 30 9-19. Beskrivelsen af job:Service, opbakning, alm. rengøring.Der vil være skiftende arbejdstider.Du skal være: Mødestabil. Serviceminded. Gåpåmod. Imødekommende og soigneret da der også vil være kundeservicering når vi har travlt. Du skal være over 18år.Vi tilbyder en lukrativ arbejdsplads, med flad struktur, gode medarbejder fordele, en positiv og meningsfuld hverdag.Løn efter aftale. Opstart:Hurtigt muligt. Ansøgning:Send gerne din ansøgning samt CV via knappen send ansøgning . Med venlig hilsen F B Manager Kenneth Strunge Du er velkommen til og ringe til mig hvis du har spørgsmål angående jobbet. Mobil: 60 24 68 01. Se mere på vores ansøgersite: https: lyg.brandero.comlyg.brandero.com10Phoenixe27cf1a9101000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-05-29T00:00:000000https://lyg.brandero.com/job/faglaert-fuldtids-kok-til-saesonansaettelse-890278145#mail0EuropaDanmarkJyllandØstjyllandAarhus3514262LYNGBYGAARD GOLF DRIFT11Lyngbygårdsvej 298220BrabrandDKDanmarkORS/e27cf1a9_logo.pngORS/Small/e27cf1a9_logo.png0restaurant@lyg.dkDKDanmarkDanmark8Fuldtid46Permanent749362MwCareerSiteMinimumc0905947-d879-4255-971d-150df571e22400125-04-20191https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e27cf1a9https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=e27cf1a9https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e27cf1a9&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e27cf1a9&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonFaglært fuldtids kok til sæsonansættelse1Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration361575607Kenneth Strungerestaurant@lyg.dkDanmarkDanmark330096110Kok eller Cater søges til job med frokostlækkerier i dagtimerneBasic I M A R T I N I B s madcirkus er vi altid på udkig efter lidenskab og talent og vi har brug for flere kollegaer der har lyst og drive til at arbejde med mad, både til få og til mange. Vi tilbyder et job, hvor der skal gives god gas i dagtimerne med alt fra frokostordninger, kreative anretninger, sandwich, tapas, smørrebrød osv. Vi søger en eller 2 nye kollegaer til vores afdeling SPISERIET8000 beliggende på Stationsvangen 5, 8541 Skødstrup.Bus og tog går til døren, men det er klart en fordel at du har bil. Vil du arbejde med nogle af verdens bedste kollegaer.?Alle virksomheder hos M A R T I N I B drives med stor passion og lyst til, at levere det bedste og vi har brug for medarbejdere der kan deres håndværk til fingerspidserne. Medarbejdere som stiller krav til sig selv og sætter en ære i at gøre deres bedste i enhver situation.Hvis ikke vi har glade, kompetente og engagerede medarbejdere i alle vores afdelinger, så kan vi ikke lave kreativ, smagsfuld og flot visuel mad. Dine opgaver:Du interessere dig for den nordiske gastronomi og følger med i de nyeste trends.Tilberedning af mad med gode og spændende råvarer.Levere en unik madoplevelse til vores gæster uanset om det er 10 eller 3000.Du arbejder hovedsageligt om dagen, men kan træde til en sjælden gang i mellem om aftenen, hvis det er nødvendigt.Mulighed for at spille ind i alle madprocesser og kokke caterfunktioner. Dine kvalifikationer:Du er uddannet cater eller kok.Erfaring som cater eller kok på et fornuftigt gastronomisk niveau.Du går forrest og er stolt af dit håndværk.Ambitiøs, selvstændig og kvalitetsbevidst med stort overblik.Trives i et miljø med højt arbejdstempo uden at gå på kompromis med kvaliteten af maden.Møder udfordringer med en positiv indstilling og samarbejder problemfrit med ledere og kollegaer.Selvkørende, fleksibel og ansvarlig.Mødestabil med lyst til at udvikle og blive udviklet.Vores tilbud: En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i et ambitiøst og uhøjtideligt arbejdsmiljø.Vi sætter pris på et godt samarbejde, hvor vi passer på vores gæster og hinanden med entusiasme og madglæde.En masse spændende og sjove oplevelser.Du arbejder både med den moderne og den klassiske gastronomi.Arbejde i en virksomhed som tæller flere afdelinger såsom bageri, konditori, detail madmarked og egne eventlokaler i Pakhusene på Århus Ø, Jydsk Væddeløbsbane og MIBlounge på CERES PARK ARENA.Løn efter kvalifikationer. Send din ansøgning via knappen Send ansøgning Hvis du har nogen spørgsmål, så kontakt Dorte Ikkala på mobil 20701630 Se mere på vores ansøgersite: https: spiseriet8000.ofir.com
I M A R T I N I B's madcirkus er vi altid på udkig efter lidenskab og talent – og vi har brug for flere kollegaer der har lyst og drive til at arbejde med mad, både til få og til mange.

Vi tilbyder et job, hvor der skal gives god gas i dagtimerne med alt fra frokostordninger, kreative anretninger, sandwich, tapas, smørrebrød osv.

Vi søger en eller 2 nye kollegaer til vores afdeling SPISERIET8000 beliggende på Stationsvangen 5, 8541 Skødstrup.
Bus og tog går til døren, men det er klart en fordel at du har bil.

Vil du arbejde med nogle af verdens bedste kollegaer.?
Alle virksomheder hos M A R T I N I B drives med stor passion og lyst til, at levere det bedste og vi har brug for medarbejdere der kan deres håndværk til fingerspidserne. Medarbejdere som stiller krav til sig selv og sætter en ære i at gøre deres bedste i enhver situation.
Hvis ikke vi har glade, kompetente og engagerede medarbejdere i alle vores afdelinger, så kan vi ikke lave kreativ, smagsfuld og flot visuel mad.

Dine opgaver:
  • Du interessere dig for den nordiske gastronomi og følger med i de nyeste trends.
  • Tilberedning af mad med gode og spændende råvarer.
  • Levere en unik madoplevelse til vores gæster uanset om det er 10 eller 3000.
  • Du arbejder hovedsageligt om dagen, men kan træde til en sjælden gang i mellem om aftenen, hvis det er nødvendigt.
  • Mulighed for at spille ind i alle madprocesser og kokke/caterfunktioner.'
Dine kvalifikationer:
  • Du er uddannet cater eller kok.
  • Erfaring som cater eller kok på et fornuftigt gastronomisk niveau.
  • Du går forrest og er stolt af dit håndværk.
  • Ambitiøs, selvstændig og kvalitetsbevidst med stort overblik.
  • Trives i et miljø med højt arbejdstempo – uden at gå på kompromis med kvaliteten af maden.
  • Møder udfordringer med en positiv indstilling og samarbejder problemfrit med ledere og kollegaer.
  • Selvkørende, fleksibel og ansvarlig.
  • Mødestabil med lyst til at udvikle og blive udviklet.
Vores tilbud:
  • En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i et ambitiøst og uhøjtideligt arbejdsmiljø.
  • Vi sætter pris på et godt samarbejde, hvor vi passer på vores gæster og hinanden – med entusiasme og madglæde.
  • En masse spændende og sjove oplevelser.
  • Du arbejder både med den moderne og den klassiske gastronomi.
  • Arbejde i en virksomhed som tæller flere afdelinger såsom bageri, konditori, detail madmarked og egne eventlokaler i Pakhusene på Århus Ø, Jydsk Væddeløbsbane og MIBlounge på CERES PARK & ARENA.
Løn efter kvalifikationer.

Send din ansøgning via knappen "Send ansøgning"

Hvis du har nogen spørgsmål, så kontakt Dorte Ikkala på mobil 20701630




Se mere på vores ansøgersite: https://spiseriet8000.ofir.com

ORS/Small/29ee8f38_logo.pngSPISERIET 8000 ApSSkødstrup2019-09-26T12:04:17.1232019-10-30T00:00:00
330080416Kok / Chef/topboss/multiperson/ spansk restaurantRobot ANTI HELT SØGES !! Vi mangler en kok- chef - der kan tage ansvar og vil være med til at udvikle vores køkken - vi arbejder med 3 restauranter (klassisk fisk klassisk 65 bistro strandvejens bistro) og er et team af godt 40 medarbejdere der brænder for faget. Hvor du kommer til at høre til, snakker vi om. Det er et must at du er kreativ, kan takle når et bord bliver11 istedet for 9 og kan tænke ja sgu da, vi sætter en for bordenden og har et nogenlunde kendskab til det klassiske køkken vine. Tatoveringer, spraglede bukser, strithår, intet hår, A,B,C,D skåle, FLIPSKÆG, overskæg, alt for skæg.. - Alt dette er fint nok, bare du er gæstevenlig, vi bruger kun åbent køkken (og har ikke en tjener-buffet man kan gemme sig i ) så der vil være herlig meget gæstekontakt, og så skal man gerne ha et glimt i øjet. * vores team er fyldt med sunde mennesker, der passer sine vagter og ikke melder sig syge i tide og utide pga tømmermænd. Vi møder til tiden og går for meget op i god mad, vin og grin. Det er et must at du har en bette kendskab til vin og mad (bare du kan li´det så skal vi nok hjælpe) og er glad for at parre vin og mad. Ydermere forventes der at du har lyst til at dele din viden og erfaring med vores elever. * du vil lære at indgå i vare bestillinger, dagligt regnskab for køkken restaurant ( 2 minutter mens man laver regnskab mis) , og skal kunne tumle med 9 luksus smilende tjenere en travl fredag aften samt 3-4 kokke elever i køkkenet ( og stadig have smilet på samt overblik) ... har du ikke prøvet det før men er ny udlært så er det intet problem, vi skal nok hjælpe dig og lære dig op. De bedste hilsner Teamet på Klassisk 65, Klassisk Fisk Strandvejens Bistro ** Du behøver ej sende ansøgning hvis du.: sover over dig hver lørdag skal i retten ofte mangler en babysitter hver anden dag ikke nåede bussen hver anden dag har fladt dæk hver mandag ikke kan undvære din mobil under arbejdsdagen tror du skal drikke 5colaer hver dag har brug for at se om din kæreste har skrevet en sms hver 10minutter er den slags person som er født ekspert og ikke har brug for oplæring eller råd efter den første dag -skal kunne snakke og arbejde på samme tid - skal kunne huske at vende tilbage efter frokost - skal ikke regne med klap på skulderen og guldmedalje for at møde til tiden hver dag. if you qualify, send me an e-mail. klassisk fisk klassisk 65 strandvejens bistro http: Www.klassiskfisk.dk tabindex -1 *alle 3 steder ligger i århus. ansøgning sendes til soren_ak@hotmail.com

 

 

ANTI HELT SØGES !!  

 

Vi mangler en kok- chef -  der kan tage ansvar og vil være med til at udvikle vores køkken - vi arbejder med 3 restauranter (klassisk fisk + klassisk 65 bistro + strandvejens bistro) og er et team af godt 40 medarbejdere der brænder for faget. Hvor du kommer til at høre til, snakker vi om.

Det er et must at du er kreativ, kan takle når et bord bliver11 istedet for 9 og kan tænke “ja sgu da, vi sætter en for bordenden” og har et nogenlunde kendskab til det klassiske køkken + vine.

Tatoveringer, spraglede bukser, strithår, intet hår, A,B,C,D skåle, FLIPSKÆG, overskæg, alt for skæg..

- Alt dette er fint nok, bare du er gæstevenlig, vi bruger kun åbent køkken (og har ikke en tjener-buffet man kan gemme sig i ) så der vil være herlig meget gæstekontakt, og så skal man gerne ha et glimt i øjet.

* vores team er fyldt med sunde mennesker, der passer sine vagter og ikke melder sig syge i tide og utide pga tømmermænd. Vi møder til tiden og går for meget op i god mad, vin og grin.

Det er et must at du har en bette kendskab til vin og mad  (bare du kan li´det så skal vi nok hjælpe) og er glad for at parre vin og mad. Ydermere forventes der at du har lyst til at dele din viden og erfaring med vores elever.

* du vil lære at indgå i vare bestillinger, dagligt regnskab for køkken/restaurant  ( 2 minutter mens man laver regnskab/ mis) , og skal kunne tumle med 9 luksus smilende tjenere en travl fredag aften samt 3-4 kokke/elever i køkkenet ( og stadig have smilet på samt overblik) ... har du ikke prøvet det før men er ny udlært så er det intet problem, vi skal nok hjælpe dig og lære dig op.

De bedste hilsner Teamet på Klassisk 65, Klassisk Fisk & Strandvejens Bistro

 

**

Du behøver ej sende ansøgning hvis du.: 

sover over dig hver lørdag / skal i retten ofte / mangler en babysitter hver anden dag / ikke nåede bussen hver anden dag / har fladt dæk hver mandag / ikke kan undvære din mobil under arbejdsdagen / tror du skal drikke 5colaer hver dag / har brug for at se om din kæreste har skrevet en sms hver 10minutter / er den slags person som er født ekspert og ikke har brug for oplæring eller råd efter den første dag /

 -skal kunne snakke og arbejde på samme tid - skal kunne huske at vende tilbage efter frokost - skal ikke regne med klap på skulderen og guldmedalje for at møde til tiden hver dag. 

 

 

 

 

 if you qualify, send me an e-mail.

 

klassisk fisk

klassisk 65

strandvejens bistro

http://Www.klassiskfisk.dk" tabindex="-1

*alle 3 steder ligger i århus. 

ansøgning sendes til soren_ak@hotmail.com

JÆGERGÅRDSGADE 65 ApSAarhus C2019-08-29T00:00:002019-10-22T00:00:00
330077414Kok søges til dansk a la carte restaurantRobot Da vi desværre må tage afsked med en god kollega søger Raadhuus Kafeen en kok til vores fantastiske restaurant. Midt i hjertet af Århus i Sønder All på hjørnet ved Hans Hartvig Seedorffs Stræde ligger Raadhuus Kafeen et af byens ældste spisesteder. Du vil indgå i et fasttømret hold af gode kollegaer som elsker deres daglig dag. Vagtplanen er fast og som udgangspunkt fri hver anden weekend. Løn efter aftale. Opstart efter aftale men gerne snarest. Alle ansøger får svar.

Da vi desværre må tage afsked med en god kollega søger Raadhuus Kafeen en kok til vores fantastiske restaurant.

Midt i hjertet af Århus’ i Sønder Allé på hjørnet ved Hans Hartvig Seedorffs Stræde ligger Raadhuus Kafeen – et af byens ældste spisesteder.

Du vil indgå i et fasttømret hold af gode kollegaer som elsker deres daglig dag. Vagtplanen er fast og som udgangspunkt fri hver anden weekend.

Løn efter aftale.

Opstart efter aftale men gerne snarest.

Alle ansøger får svar.

Raadhuus KafeenAarhus C2019-08-23T00:00:002019-10-16T00:00:00
330087850Kok SøgesRobot Kok søges til Raadhuus Kafeen Vi har travlt og derfor søges Kokke til Raadhuus Kafeen Midt i hjertet af Århus i Sønder All på hjørnet ved Hans Hartvig Seedorffs Stræde ligger Raadhuus Kafeen et af byens ældste spisesteder - søger kokke til en travl tid. Kokke der har lyst til at være en del af vores fantastiske køkkenteam. Som kok er du med at sikre, at vi lever op til vores høje standarder til mad, og at tilfredsheden blandt gæsterne er i top. Du har masser af erfaring med at arbejde med a la carte. Vi ser gerne at du er: Du er faglært kok(!) Tager ansvar Er Teamplayer Elsker det danske køkken og forstår at det kræver håndværk at lave dette. Har et positivt sind og godt smittende humør Til gengæld kan vi tilbyde Dig: Vi tilbyder en travl, men afvekslende hverdag i et professionelt team Vi har en uformel tone Gode og ordnede arbejdsforhold Fri hveranden weekend Søde og dygtige kolleger Løn efter erfaring og kvalifikationer

Kok søges til Raadhuus Kafeen

Vi har travlt og derfor søges Kokke til Raadhuus Kafeen

Midt i hjertet af Århus’ i Sønder Allé på hjørnet ved Hans Hartvig Seedorffs Stræde ligger Raadhuus Kafeen – et af byens ældste spisesteder - søger kokke til en travl tid. Kokke der har lyst til at være en del af vores fantastiske køkkenteam.

Som kok er du med  at sikre, at vi lever op til vores høje standarder til mad, og at tilfredsheden blandt gæsterne er i top. 

Du har masser af erfaring med at arbejde med a la carte.

Vi ser gerne at du er:

  • Du er faglært kok(!)
  • Tager ansvar
  • Er Teamplayer
  • Elsker det danske køkken og forstår at det kræver håndværk at lave dette.
  • Har et positivt sind og godt smittende humør

Til gengæld kan vi tilbyde Dig:

  • Vi tilbyder en travl, men afvekslende hverdag i et professionelt team
  • Vi har en uformel tone
  • Gode og ordnede arbejdsforhold
  • Fri hveranden weekend
  • Søde og dygtige kolleger
  • Løn efter erfaring og kvalifikationer
Raadhuus KafeenAarhus C2019-09-11T00:00:002019-11-04T00:00:00
330087084Kok søgesRobot Brasserie Belli søger en kok med opstart hurtigst muligt. Stillingen er på 37 timer ugen. Arbejdstid - Aften Fast vagtplan Søndag og helligedage fri Hver anden weekend fri. Kontakt info: Ronald Tlf.: 86120760

Brasserie Belli søger en kok med opstart hurtigst muligt.

Stillingen er på 37 timer / ugen.

 

Arbejdstid - Aften

Fast vagtplan

Søndag og helligedage fri

Hver anden weekend fri.

 

Kontakt info:

Ronald

Tlf.: 86120760

BRASSERIE BELLI V/RONALD DIJKSTRAAarhus C2019-09-10T00:00:002019-11-01T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kok eller Cater søges til job med frokostlækkerier i dagtimerne

SPISERIET 8000 ApS

Skødstrup
I M A R T I N I B s madcirkus er vi altid på udkig efter lidenskab og talent og vi har brug for flere kollegaer der har lyst og drive til at arbejde med mad, både til få og til mange. Vi tilbyder et job, hvor der skal gives god gas i dagtimerne med ...
Indrykket:26. september 2019
Udløbsdato:30. oktober 2019

Kok / Chef/topboss/multiperson/ spansk restaurant

JÆGERGÅRDSGADE 65 ApS

Aarhus C
ANTI HELT SØGES !! Vi mangler en kok- chef - der kan tage ansvar og vil være med til at udvikle vores køkken - vi arbejder med 3 restauranter (klassisk fisk klassisk 65 bistro strandvejens bistro) og er et team af godt 40 medarbejdere der brænder fo...
Indrykket:29. august 2019
Udløbsdato:22. oktober 2019

Kok søges til dansk a la carte restaurant

Raadhuus Kafeen

Aarhus C
Da vi desværre må tage afsked med en god kollega søger Raadhuus Kafeen en kok til vores fantastiske restaurant. Midt i hjertet af Århus i Sønder All på hjørnet ved Hans Hartvig Seedorffs Stræde ligger Raadhuus Kafeen et af byens ældste spisesteder. ...
Indrykket:23. august 2019
Udløbsdato:16. oktober 2019

Kok Søges

Raadhuus Kafeen

Aarhus C
Kok søges til Raadhuus Kafeen Vi har travlt og derfor søges Kokke til Raadhuus Kafeen Midt i hjertet af Århus i Sønder All på hjørnet ved Hans Hartvig Seedorffs Stræde ligger Raadhuus Kafeen et af byens ældste spisesteder - søger kokke til en travl ...
Indrykket:11. september 2019
Udløbsdato:4. november 2019

Kok søges

BRASSERIE BELLI V/RONALD DIJKSTRA

Aarhus C
Brasserie Belli søger en kok med opstart hurtigst muligt. Stillingen er på 37 timer ugen. Arbejdstid - Aften Fast vagtplan Søndag og helligedage fri Hver anden weekend fri. Kontakt info: Ronald Tlf.: 86120760
Indrykket:10. september 2019
Udløbsdato:1. november 2019