Faglært gastronom med sans for kvalitet

Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du holdspiller og elsker at lave mad, hvor kvaliteten og fagligheden er i højsæde? Så er det dig vi søger!

Din daglige arbejdsplads

Vi mangler en dygtig kollega i en af vores personalerestauranter i Brønshøj. Du bliver del af et fantastisk team på 7 glade kollegaer. Vi løfter i flok og står sammen om at yde den bedste service- og madoplevelse for vores ca. 400-500 dagligt spisende gæster på dagvagt og 30 – 40 på aftenholdet. vi gør det med humor og kreativitet som en vigtig del af vores hverdag.

Dine overordnede arbejds- og ansvarsområder

Glæd dig til et anderledes og udfordrende job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner.

Dine primære opgaver bliver:

  • Varmt og koldt køkken, samt salatbuffet og bagning
  • Menuplanlægning
  • Gæste-, og mødeforplejning
  • Varebestilling og varemodtagelse, opvask og rengøring
  • Egenkontrol
  • Servicering af vores gæster
  • Der er 2 – 4 aftenvagter om måneden fra 10.30- 18.30

Der er tale om en fast stilling på 37 timer pr uge, med gode arbejdsforhold, herunder overenskomst og normal arbejdstid mandag-fredag i tidsrummet fra kl. 06:06 – 14:00. (10.30-18.30)

Løn efter overenskomst og kvalifikationer.

Hvem er du - hvad står du for?

Vi har brug for dig, der har kreativitet, faglig stolthed, stabilitet og godt humør som en del af din DNA. Du er faglært kok eller cater, gerne med flere års erfaring fra restauration eller kantinedrift. Du er omstillingsparat og brænder for at skabe god mad af høj kvalitet til mange gæster dagligt. Og ligesom dine kolleger håndterer du travlhed med humor og godt humør.

Tiltrædelse
Hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette.

Ansøgning
Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" i kolonnen til højre. Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Christina Tryde Bruun på tlf. +45 3055 2805. Henvendelser og ansøgninger behandles løbende og fortroligt.

Vi holder samtaler løbende, så kontakt os gerne i dag.

Hvorfor Compass Group Danmark?

Compass Group Danmark driver personalekantiner for mange af Danmarks mest kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden. Vi ved, at kernen i vores forretning er vores dygtige medarbejdere, og, at den enkeltes initiativ er drivkraften i vores succes.

Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @foodandcodk

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Faglært gastronom med sans for kvalitet

Er du holdspiller og elsker at lave mad, hvor kvaliteten og fagligheden er i højsæde? Så er det dig vi søger!

Din daglige arbejdsplads

Vi mangler en dygtig kollega i en af vores personalerestauranter i Brønshøj. Du bliver del af et fantastisk team på 7 glade kollegaer. Vi løfter i flok og står sammen om at yde den bedste service- og madoplevelse for vores ca. 400-500 dagligt spisende gæster på dagvagt og 30 – 40 på aftenholdet. vi gør det med humor og kreativitet som en vigtig del af vores hverdag.

Dine overordnede arbejds- og ansvarsområder

Glæd dig til et anderledes og udfordrende job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner.

Dine primære opgaver bliver:

  • Varmt og koldt køkken, samt salatbuffet og bagning
  • Menuplanlægning
  • Gæste-, og mødeforplejning
  • Varebestilling og varemodtagelse, opvask og rengøring
  • Egenkontrol
  • Servicering af vores gæster
  • Der er 2 – 4 aftenvagter om måneden fra 10.30- 18.30

Der er tale om en fast stilling på 37 timer pr uge, med gode arbejdsforhold, herunder overenskomst og normal arbejdstid mandag-fredag i tidsrummet fra kl. 06:06 – 14:00. (10.30-18.30)

Løn efter overenskomst og kvalifikationer.

Hvem er du - hvad står du for?

Vi har brug for dig, der har kreativitet, faglig stolthed, stabilitet og godt humør som en del af din DNA. Du er faglært kok eller cater, gerne med flere års erfaring fra restauration eller kantinedrift. Du er omstillingsparat og brænder for at skabe god mad af høj kvalitet til mange gæster dagligt. Og ligesom dine kolleger håndterer du travlhed med humor og godt humør.

Tiltrædelse
Hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette.

Ansøgning
Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" i kolonnen til højre. Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Christina Tryde Bruun på tlf. +45 3055 2805. Henvendelser og ansøgninger behandles løbende og fortroligt.

Vi holder samtaler løbende, så kontakt os gerne i dag.

Hvorfor Compass Group Danmark?

Compass Group Danmark driver personalekantiner for mange af Danmarks mest kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden. Vi ved, at kernen i vores forretning er vores dygtige medarbejdere, og, at den enkeltes initiativ er drivkraften i vores succes.

Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @foodandcodk

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


+

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.