Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Faglært hjælper til dreng med multihandicap

Har du erfaring med børn med fysiske handicap? Kan du arbejde tirsdage eftermiddage og i weekenden? Så er dette måske jobbet for dig.

Om drengen:
I Veksø bor en dreng på 11 år med sin familie. Drengen har multihandicap og autisme. Han har intet verbalt sprog og er blebruger. Han fungerer ikke alderssvarende. Han har brug for 1:1 støtte og behov for hjælp til personlig pleje, herunder hjælp til at spise.


Kommunikation med drengen foregår ved, at der tolkes på hans adfærd, og de lyde og mimik han laver. Når du først lærer ham indgående at kende, kan der tolkes på hans adfærd. Liam dimser, banker og snurrer med ting og genstande.

Opgaven:
Drengen kommer hjem fra skole ved 16-tiden. Du skal mest bare være til stede og holde øje med ham. Du skal kunne aflæse ham for hans dagsform og behov, der er omskifteligt. Du giver drengen aftensmad og putter ham i seng.

Arbejdstid
Du arbejder tirsdage fra kl. 16-19:00/19:30-tiden. Derudover en weekenddag om ugen i lidt flere timer. Familien ser gerne at du er fleksibel, så det både kan være lørdage og søndage efter behov.

Om dig
Du har erfaring med børn med fx multihandicap fra tidligere job. Derudover er du fysisk robust, da der vil være løft/støtte til drengen.

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos. Så selvom du ikke omgiver dig med kolleger, når du er på job, har du altid DUOS med dig.

Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder god løn og pension samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Dorthe Frydenlund eller rekrutteringskonsulent Majbritt Egelund Rasmussen. Begge på telefon 36 34 79 00.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

Søg stilling


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.