Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Faglært klejnsmed til virksomhed på Nordfyn

Jobbet:

Du kommer til at indgå i et team, der arbejder med anlægs- og procesudstyr til fødevareindustrien. Du håndterer både større og mindre emner, og der svejses primært rustfast. Der er ikke krav til specifikke svejsecertifikater, men det er en forudsætning, at du kan læse en tegning og har erfaring med at svejse.

Der er mulighed for at arbejde på både dag-, aften- og nathold.

Vi forventer:

Vi forventer, at du har en erhvervsfaglig uddannelse som klejnsmed, rustfast klejnsmed eller flere års erfaring med ovennævnte opgaver. Endvidere forventes det, at du kan læse og forstå en teknisk arbejdstegning og har en god teknisk indsigt og forståelse.

Personlige kompetencer:

Som person er du engageret, pligtopfyldende og bidrager med en positiv holdning. Vi forventer, at du tager ansvar, er samarbejdsvillig og loyal i teamet, og ikke bange for nye udfordringer. Det ligger dig naturligt at indgå i et miljø med en uformel omgangstone.

Vi tilbyder:

Vi tilbyder et vikariat med mulighed for fastansættelse for den rette. Løn ifølge overenskomst. Du får et alsidigt job i en virksomhed i stor udvikling, hvor du har mulighed for at udfolde og udfordre dig.

Din ansøgning:

Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig. Send cv og ansøgning til jobfyn@vkaren.dk, mrk. ”Klejnsmed Nordfyn”. Ved evt. spørgsmål er du velkommen til at kontakte Marianne Rishede på 70 15 20 10 alle hverdage. Vi holder løbende samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge snarest.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.