Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Faglært kok

Er du faglært kok og har du nogle års erfaring med produktion af mad på alle køkkenets partier? Så kan dit nye arbejdssted blive i vores personalekantine på Moltrup Landevej i Haderslev.

Tiltrædelse: Gerne snarest muligt

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en nytænkende kok og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig, Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…
Glæd dig til et anderledes job med god team ånd, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Fastansættelse på 37 timer med løn og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst
  • Din arbejdstid vil indenfor tidsrummet kl. 11.30 - 21.30 mandage til torsdage. Du har fri hver fredag, lørdag og søndag - dine præcise mødetider aftales ved ansættelse
  • Du får masser af opgaver inden for varmt, lunt, koldt, salat, pålæg, bagning, kreativ anretning, vegetar-retter – kort sagt: Alt det, du har lært og elsker
  • Det er et job, hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne.
  • Din kreativitet er med til at sætte et anderledes og varieret præg på buffeten – og udvikle vores tilbud til gæsterne
  • Du vil skulle deltage i alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Menuplaner, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.m.
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faglært kok – meget gerne med erfaring fra restaurationsbranchen.
  • Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer - gerne med fokus på det grønne køkken
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder med på alle opgaver
  • Du kan trives med at arbejde alene i perioder.
  • Du medbringer godt humør og selvstændighed
  • Du er en teamplayer
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening

Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet får du 5 kolleger. Sammen servicerer vi kundens ca. 300 medarbejdere og gæster med frokost og aften-/nat buffet. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Team-ånden i vores kantiner er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Ansøgning: Du søger elev-jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330003614Phoenix-83c112e412019-04-09T00:00:00Faglært kok

Er du faglært kok og har du nogle års erfaring med produktion af mad på alle køkkenets partier? Så kan dit nye arbejdssted blive i vores personalekantine på Moltrup Landevej i Haderslev.

Tiltrædelse: Gerne snarest muligt

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en nytænkende kok og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig, Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…
Glæd dig til et anderledes job med god team ånd, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Fastansættelse på 37 timer med løn og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst
  • Din arbejdstid vil indenfor tidsrummet kl. 11.30 - 21.30 mandage til torsdage. Du har fri hver fredag, lørdag og søndag - dine præcise mødetider aftales ved ansættelse
  • Du får masser af opgaver inden for varmt, lunt, koldt, salat, pålæg, bagning, kreativ anretning, vegetar-retter – kort sagt: Alt det, du har lært og elsker
  • Det er et job, hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne.
  • Din kreativitet er med til at sætte et anderledes og varieret præg på buffeten – og udvikle vores tilbud til gæsterne
  • Du vil skulle deltage i alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Menuplaner, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.m.
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faglært kok – meget gerne med erfaring fra restaurationsbranchen.
  • Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer - gerne med fokus på det grønne køkken
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder med på alle opgaver
  • Du kan trives med at arbejde alene i perioder.
  • Du medbringer godt humør og selvstændighed
  • Du er en teamplayer
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening

Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet får du 5 kolleger. Sammen servicerer vi kundens ca. 300 medarbejdere og gæster med frokost og aften-/nat buffet. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Team-ånden i vores kantiner er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Ansøgning: Du søger elev-jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk

2019-05-21T13:52:10.463 Er du faglært kok og har du nogle års erfaring med produktion af mad på alle køkkenets partier? Så kan dit nye arbejdssted blive i vores personalekantine på Moltrup Landevej i Haderslev. Tiltrædelse: Gerne snarest muligt Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne laver vi mad fra bunden. Du brænder for både mad og service Du er en nytænkende kok og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig, Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Hvad indebærer sådan et job Glæd dig til et anderledes job med god team ånd, udvikling og høje faglige ambitioner: Fastansættelse på 37 timer med løn og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst Din arbejdstid vil indenfor tidsrummet kl. 11.30 - 21.30 mandage til torsdage. Du har fri hver fredag, lørdag og søndag - dine præcise mødetider aftales ved ansættelse Du får masser af opgaver inden for varmt, lunt, koldt, salat, pålæg, bagning, kreativ anretning, vegetar-retter kort sagt: Alt det, du har lært og elsker Det er et job, hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne. Din kreativitet er med til at sætte et anderledes og varieret præg på buffeten og udvikle vores tilbud til gæsterne Du vil skulle deltage i alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Menuplaner, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.m. Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd Kort og godt om dig og dit nye job Du er faglært kok meget gerne med erfaring fra restaurationsbranchen. Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer - gerne med fokus på det grønne køkken Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder med på alle opgaver Du kan trives med at arbejde alene i perioder. Du medbringer godt humør og selvstændighed Du er en teamplayer Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet får du 5 kolleger. Sammen servicerer vi kundens ca. 300 medarbejdere og gæster med frokost og aften- nat buffet. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Team-ånden i vores kantiner er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Ansøgning: Du søger elev-jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk11jobnet83c112e4100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-06-04T00:00:000000http://www.fazerfoodservices.com/da/medarbejdere/ledige-stillinger-hos-fazer/?hr=show-job/425100EuropaDanmarkFyn & Sydfynske øerFynOdense3504977Fazer Food Services A/S11Moltrup Landevej 2016100HaderslevDKDanmark0
DKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent742258JobNet4972584497258410009-04-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=83c112e4https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=83c112e4https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=83c112e4&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=83c112e4&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/2.jpgMed et job indenfor Hotel og restauration bliver du mødt af spændende opgaver. Hvis du er interesseret, er jobbet som Kok lige noget for dig.12007991Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration361401919Michaelnoreply@ofir.comDKDanmarkDKDanmarkda-DK