Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Faglært kok, cater eller butiksslagter til alle køkkenpartier

Er du faglært kok, cater eller butiksslagter med lyst til at arbejde med økologi og sundhed? Og sætter du også pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være vores nye kollega i Fazers personalekantine på Kongebakken i Smørum!

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på miljø, arbejdsmiljø, duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er nytænkende og brænder for at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…

Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Du får en fast stilling på fuld tid. Mandag til torsdag fra kl. 6.30-14.25, fredag til kl. 14.20
  • Du indgår i produktionen i en turnus, hvor du sammen med det øvrige produktionsteam roterer på partierne hver 14. dag - således kommer du til at arbejde på alle køkkenets partier; det varme og lune, det kolde og salatkøkkenet - vi sylter, fermenterer, laver pålæg og i alt med friske råvarer
  • Du får masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere
  • Du skal arbejde i et køkken, der er fuldt åbent ud til de daglige gæster

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faguddannet kok, cater eller butiksslagter og har oparbejdet et godt fundament i din faglighed - hvor kvaliteten og sundheden i dit produkt er på højt niveau
  • Du trives i et stort team, hvor du kan samarbejde på tværs af funktionerne i køkkenet - og samtidig kan du arbejde selvstændigt og ansvarligt på dit eget parti
  • Du har det store overblik og er god til at motivere dine kolleger
  • Du ved, hvordan man køber råvarer ind, planlægger menuer og er klar til at påtage dig administrative opgaver
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Sådan er din nye arbejdsplads
I kantinen er vi et velfungerende team på 20 glade kolleger - deraf 12 i køkkenets produktion. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen. Vi servicerer hver dag ca. 450 gæster til morgenbuffet og ca. 900 til frokost.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: Snarest muligt

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook ved at søge på @fazerfoodservice.dk


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken



Opret jobagent her