Faglært kok, cater eller ernæringsassistent

Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du faglært kok, cater eller ernæringsassistent og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave lækker, sund og varieret mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores personalekantine beliggende i Lille Skensved ved Køge

Tiltrædelse: Hurtigst muligt efter aftale

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt, vi behandler ansøgningerne løbende

Hvad indebærer sådan et job…

Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Du får en fast stilling hvor du skal arbejde mandag til fredag fra kl. 6.00 - 13.54 samt hver 3. lørdag
  • Dine opgaver vil være at tilberedning af dagens frokost/selskaber, planlægning af dagen og ugen, rengøring af køkken.
  • Ligeledes vil der også være øvrige opgaver som at hjælpe med mødeservicering, take away og hjemmelavede produkter
  • Du får masser af udfordringer med mulighed for at udvikle dig og avancere
  • planlægning og afvikling af selskaber i huset, diverse arrangementer, produktioner til
  • Du evner at se muligheder og løsninger i hverdagen - at tænke ud af boksen og kunne skabe noget nyt - men samtidig er du også skarp til det klassiske, hvor din kreativitet er med til at sætte et varieret, sundt og altid indbydende præg på frokosten – og udvikle vores tilbud til gæsterne
  • Du vil også komme til at arbejde på de andre partier i køkkenet
  • Du er indstillet på også at hjælpe med alle de øvrige opgaver som opvask, servicering af kaffemaskiner, oprydning, rengøring m.v.

?Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faguddannet kok, cater eller ernæringsassistent med nogle års erfaring indenfor faget - gerne fra kantinebranchen
  • Kvaliteten og sundheden i dit produkt er på højt niveau
  • Du skal kunne evne at lave "fine dining", fra små selskaber til de store på flere hundrede
  • Du skal være skarp på tidens trends, komme med inspiration og input til udvikling af menuen
  • Du trives i et miljø, hvor der er rigtig mange opgaver, som hele tiden skal håndteres og som sætter krav til din faglighed og service
  • Du har det store overblik og er god til at samarbejde med andre.
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker, kundens kontaktperson og værdsætter deres mening.
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, madspild og dyrevelfærd

?Du brænder for både mad og service

Du er en ambitiøs og nytænkende kok, cater eller ernæringsassistent der brænder for at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Sådan er din nye arbejdsplads

I kantinen er vi et velfungerende team på 4 glade kolleger. Vi arbejder sammen med masser af kærlighed til maden, hinanden og vores gæster. Vi har en dedikeret, skarp profil med Food & Co's koncept som fundament. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi servicerer hver dag ca. 200 gæster til frokost. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

Din ansøgning

Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" i kolonnen til højre.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Faglært kok, cater eller ernæringsassistent

Er du faglært kok, cater eller ernæringsassistent og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave lækker, sund og varieret mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores personalekantine beliggende i Lille Skensved ved Køge

Tiltrædelse: Hurtigst muligt efter aftale

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt, vi behandler ansøgningerne løbende

Hvad indebærer sådan et job…

Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Du får en fast stilling hvor du skal arbejde mandag til fredag fra kl. 6.00 - 13.54 samt hver 3. lørdag
  • Dine opgaver vil være at tilberedning af dagens frokost/selskaber, planlægning af dagen og ugen, rengøring af køkken.
  • Ligeledes vil der også være øvrige opgaver som at hjælpe med mødeservicering, take away og hjemmelavede produkter
  • Du får masser af udfordringer med mulighed for at udvikle dig og avancere
  • planlægning og afvikling af selskaber i huset, diverse arrangementer, produktioner til
  • Du evner at se muligheder og løsninger i hverdagen - at tænke ud af boksen og kunne skabe noget nyt - men samtidig er du også skarp til det klassiske, hvor din kreativitet er med til at sætte et varieret, sundt og altid indbydende præg på frokosten – og udvikle vores tilbud til gæsterne
  • Du vil også komme til at arbejde på de andre partier i køkkenet
  • Du er indstillet på også at hjælpe med alle de øvrige opgaver som opvask, servicering af kaffemaskiner, oprydning, rengøring m.v.

?Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faguddannet kok, cater eller ernæringsassistent med nogle års erfaring indenfor faget - gerne fra kantinebranchen
  • Kvaliteten og sundheden i dit produkt er på højt niveau
  • Du skal kunne evne at lave "fine dining", fra små selskaber til de store på flere hundrede
  • Du skal være skarp på tidens trends, komme med inspiration og input til udvikling af menuen
  • Du trives i et miljø, hvor der er rigtig mange opgaver, som hele tiden skal håndteres og som sætter krav til din faglighed og service
  • Du har det store overblik og er god til at samarbejde med andre.
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker, kundens kontaktperson og værdsætter deres mening.
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, madspild og dyrevelfærd

?Du brænder for både mad og service

Du er en ambitiøs og nytænkende kok, cater eller ernæringsassistent der brænder for at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Sådan er din nye arbejdsplads

I kantinen er vi et velfungerende team på 4 glade kolleger. Vi arbejder sammen med masser af kærlighed til maden, hinanden og vores gæster. Vi har en dedikeret, skarp profil med Food & Co's koncept som fundament. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi servicerer hver dag ca. 200 gæster til frokost. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

Din ansøgning

Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" i kolonnen til højre.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


+

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.