Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Faglært kok, cater eller smørrebrødsjomfru

Er du uddannet kok eller cater og har nogle års erfaring med produktion af både kolde og varme menuer - gerne fra kantine eller a la carte køkken? Brænder du for at lave sund, varieret og spændende mad hver dag - og sætter du samtidig pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kollega i vores personalekantine på Sydvej i Bagsværd!

Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Tiltrædelse: 1. februar

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en nytænkende kok, cater eller smørrebrødsjomfru, som elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig, Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…

Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Der er tale om en fast stilling på fuld tid, med arbejdstid mandag til torsdag fra kl. 06.00-14.00 og fredag fra kl. 6.30-14.00
  • Sammen med det øvrige produktionsteam vil du blive mødt med masser af opgaver inden for varmt, lunt, koldt, salat, pålæg, kreativ anretning, kort sagt: Alt det, du har lært og elsker
  • Bagning og mødeforplejning vil også være en del af dine arbejdsopgaver
  • Her er et job, hvor dine kvalifikationer og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne.
  • Din kreativitet er med til at sætte et anderledes og varieret præg på buffeten – og udvikle vores tilbud til gæsterne
  • Du får en arbejdsplads, hvor vi brænder for service og at skabe en god oplevelse for vores gæster

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faguddannet kok, cater eller smørrebrødsjomfru med nogle års erfaring indenfor faget - enten fra a la carte eller kantine
  • Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning - hvor vi anretter både på fade og i små portionsanretninger
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder med på alle opgaver
  • Du er passioneret og nytænkende
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening
  • Du er fleksibel ,ansvarsbevidst og har af natur en udadvendt personlighed
  • Du bidrager og er med til at præge køkkenet med positiv energi både fagligt og socialt
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet får du 6 motiverede kolleger med forskellig baggrund, funktioner og opgaver - alle hjælper vi hinanden med opgaverne – til gavn for vores kunde, vores gæster og for hinanden. Vi servicerer hver dag ca. 330 spisende gæster. Vi har fællesmål og går ikke på kompromis med kvaliteten, samtidig behandler vi altid hinanden med respekt. Vi lægger vægt på både maden og den gode service og har en glad og positiv tone i køkkenet.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: 1. februar

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329940782Phoenix-209b545812019-01-11T00:00:00Faglært kok, cater eller smørrebrødsjomfru

Er du uddannet kok eller cater og har nogle års erfaring med produktion af både kolde og varme menuer - gerne fra kantine eller a la carte køkken? Brænder du for at lave sund, varieret og spændende mad hver dag - og sætter du samtidig pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kollega i vores personalekantine på Sydvej i Bagsværd!

Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Tiltrædelse: 1. februar

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en nytænkende kok, cater eller smørrebrødsjomfru, som elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig, Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…

Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Der er tale om en fast stilling på fuld tid, med arbejdstid mandag til torsdag fra kl. 06.00-14.00 og fredag fra kl. 6.30-14.00
  • Sammen med det øvrige produktionsteam vil du blive mødt med masser af opgaver inden for varmt, lunt, koldt, salat, pålæg, kreativ anretning, kort sagt: Alt det, du har lært og elsker
  • Bagning og mødeforplejning vil også være en del af dine arbejdsopgaver
  • Her er et job, hvor dine kvalifikationer og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne.
  • Din kreativitet er med til at sætte et anderledes og varieret præg på buffeten – og udvikle vores tilbud til gæsterne
  • Du får en arbejdsplads, hvor vi brænder for service og at skabe en god oplevelse for vores gæster

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faguddannet kok, cater eller smørrebrødsjomfru med nogle års erfaring indenfor faget - enten fra a la carte eller kantine
  • Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning - hvor vi anretter både på fade og i små portionsanretninger
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder med på alle opgaver
  • Du er passioneret og nytænkende
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening
  • Du er fleksibel ,ansvarsbevidst og har af natur en udadvendt personlighed
  • Du bidrager og er med til at præge køkkenet med positiv energi både fagligt og socialt
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet får du 6 motiverede kolleger med forskellig baggrund, funktioner og opgaver - alle hjælper vi hinanden med opgaverne – til gavn for vores kunde, vores gæster og for hinanden. Vi servicerer hver dag ca. 330 spisende gæster. Vi har fællesmål og går ikke på kompromis med kvaliteten, samtidig behandler vi altid hinanden med respekt. Vi lægger vægt på både maden og den gode service og har en glad og positiv tone i køkkenet.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: 1. februar

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk

2019-02-21T17:51:19.553 Er du uddannet kok eller cater og har nogle års erfaring med produktion af både kolde og varme menuer - gerne fra kantine eller a la carte køkken? Brænder du for at lave sund, varieret og spændende mad hver dag - og sætter du samtidig pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kollega i vores personalekantine på Sydvej i Bagsværd! Ansøgningsfrist: Snarest muligt Tiltrædelse: 1. februar Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden. Du brænder for både mad og service Du er en nytænkende kok, cater eller smørrebrødsjomfru, som elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig, Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Hvad indebærer sådan et job Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner: Der er tale om en fast stilling på fuld tid, med arbejdstid mandag til torsdag fra kl. 06.00-14.00 og fredag fra kl. 6.30-14.00 Sammen med det øvrige produktionsteam vil du blive mødt med masser af opgaver inden for varmt, lunt, koldt, salat, pålæg, kreativ anretning, kort sagt: Alt det, du har lært og elsker Bagning og mødeforplejning vil også være en del af dine arbejdsopgaver Her er et job, hvor dine kvalifikationer og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne. Din kreativitet er med til at sætte et anderledes og varieret præg på buffeten og udvikle vores tilbud til gæsterne Du får en arbejdsplads, hvor vi brænder for service og at skabe en god oplevelse for vores gæster Kort og godt om dig og dit nye job Du er faguddannet kok, cater eller smørrebrødsjomfru med nogle års erfaring indenfor faget - enten fra a la carte eller kantine Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning - hvor vi anretter både på fade og i små portionsanretninger Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder med på alle opgaver Du er passioneret og nytænkende Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening Du er fleksibel ,ansvarsbevidst og har af natur en udadvendt personlighed Du bidrager og er med til at præge køkkenet med positiv energi både fagligt og socialt Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet får du 6 motiverede kolleger med forskellig baggrund, funktioner og opgaver - alle hjælper vi hinanden med opgaverne til gavn for vores kunde, vores gæster og for hinanden. Vi servicerer hver dag ca. 330 spisende gæster. Vi har fællesmål og går ikke på kompromis med kvaliteten, samtidig behandler vi altid hinanden med respekt. Vi lægger vægt på både maden og den gode service og har en glad og positiv tone i køkkenet. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: 1. februar Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk11Jobnet209b5458100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-03-08T00:00:000000http://www.fazerfoodservices.com/da/medarbejdere/ledige-stillinger-hos-fazer/?hr=show-job/388240EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnGladsaxe3433327Fazer Food Services A/S11Sydvej 5A2880BagsværdDKDanmark0
DKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent692598JobNet492927549292751000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=209b5458https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=209b5458https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=209b5458&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=209b5458&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/3.jpgFaglært kok, cater eller smørrebrødsjomfru12009001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration360059033Johnnoreply@ofir.comDKDanmarkDKDanmark330098380Kok til kantineRobot Skab god mad og oplev glade kolleger Vil du sammen med vores øvrige team i kantinen være med til at bespise dagligt ca. 320 kolleger på vores hovedsæde i Gladsaxe, og sætter du en ære i god kvalitet og service? Vores team består udover dig af en kantineleder samt fire kantinemedarbejdere. Vi har en sjov og travl hverdag, hvor vi sætter en stor ære i at gøre vores kolleger og eksterne besøgende glade med god mad af høj kvalitet med sæsonens råvarer. Vi serverer dagligt morgenmad, frokost og servicerer ved interne arrangementer og kurser. Stillingen er på 37 timer pr. uge. Arbejdstiden er kl. 6.00 til kl. 14.00 på alle ugens hverdage. God løn tilbydes efter kvalifikationer. Interesseret? Send din ansøgning hurtigst muligt og fortæl os, hvorfor du skal være vores nye kok. Ansættelse er hurtigst muligt, og vi indkalder løbende til samtaler. Din profil Er faglært kok og har gerne erfaring med arbejde i kantine Gastronomisk velfunderet i både det kolde og varme køkken Smilende og imødekommende Kreativ, selvstændig og initiativrig Er fleksibel og bidrager til et godt arbejdsmiljø Sætter en ære i, at kvaliteten af dit arbejde altid er i top Dine primære arbejdsopgaver Daglig kantinedrift i samarbejde med kantinelederen, herunder vil dit ansvarsområde være det varme køkken, som består af fisk og kød samt vegetarretter eller suppe Menuplanlægning samt varebestilling i samarbejde med kantinelederen Vi tilbyder Mange spændende og udfordrende projekter Et stærkt fagligt netværk med engagerede og kompetente kollegaer En kultur, hvor trivsel, samarbejde og arbejdsforhold prioriteres højt Et dynamisk og inspirerende miljø med rig mulighed for personlig udvikling En arbejdsplads hvor frihed under ansvar er en kerneværdi Gode karrieremuligheder som understøttes af interne uddannelsesforløb i MOE Akademi, hvor vi underviser i ledelse, projektstyring, BIM, og andre faglige områder Attraktive medarbejderforhold med bl.a. sundhedsforsikring, medarbejderbonus, frokostordning, aktive personaleklubber, sports- og kulturarrangementer, årlige studie- og skiture samt en attraktiv lønpakkeSkab god mad og oplev glade kolleger

Vil du sammen med vores øvrige team i kantinen være med til at bespise dagligt ca. 320 kolleger på vores hovedsæde i Gladsaxe, og sætter du en ære i god kvalitet og service?

Vores team består udover dig af en kantineleder samt fire kantinemedarbejdere.

Vi har en sjov og travl hverdag, hvor vi sætter en stor ære i at gøre vores kolleger og eksterne besøgende glade med god mad af høj kvalitet med sæsonens råvarer. Vi serverer dagligt morgenmad, frokost og servicerer ved interne arrangementer og kurser.

Stillingen er på 37 timer pr. uge. Arbejdstiden er kl. 6.00 til kl. 14.00 på alle ugens hverdage.

God løn tilbydes efter kvalifikationer.

Interesseret? Send din ansøgning hurtigst muligt og fortæl os, hvorfor du skal være vores nye kok. Ansættelse er hurtigst muligt, og vi indkalder løbende til samtaler.

Din profil

  • Er faglært kok og har gerne erfaring med arbejde i kantine
  • Gastronomisk velfunderet i både det kolde og varme køkken
  • Smilende og imødekommende
  • Kreativ, selvstændig og initiativrig
  • Er fleksibel og bidrager til et godt arbejdsmiljø
  • Sætter en ære i, at kvaliteten af dit arbejde altid er i top

Dine primære arbejdsopgaver

  • Daglig kantinedrift i samarbejde med kantinelederen, herunder vil dit ansvarsområde være det varme køkken, som består af fisk og kød samt vegetarretter eller suppe
  • Menuplanlægning samt varebestilling i samarbejde med kantinelederen

Vi tilbyder

  • Mange spændende og udfordrende projekter
  • Et stærkt fagligt netværk med engagerede og kompetente kollegaer
  • En kultur, hvor trivsel, samarbejde og arbejdsforhold prioriteres højt
  • Et dynamisk og inspirerende miljø med rig mulighed for personlig udvikling
  • En arbejdsplads hvor ”frihed under ansvar” er en kerneværdi
  • Gode karrieremuligheder som understøttes af interne uddannelsesforløb i MOE | Akademi, hvor vi underviser i ledelse, projektstyring, BIM, og andre faglige områder
  • Attraktive medarbejderforhold med bl.a. sundhedsforsikring, medarbejderbonus, frokostordning, aktive personaleklubber, sports- og kulturarrangementer, årlige studie- og skiture samt en attraktiv lønpakke
MOE A/SSøborg2019-10-01T00:00:002019-11-26T00:00:00
330089315VikarBasen A/S søger faglært kok til en fast stilling for en af vores kunderRobot VikarBasen A S søger for en af vores kunder en faglært kok. Virksomheden er i rivende udvikling, derfor søger de pr. 1. oktober 2019, en faglært, mødestabil og faglig dygtig kok med lyst til at arbejde med økologi og sundhed. Kendskab til og større interesse for det vegetariske køkken vil være et stort plus. Job beskrivelse Virrksomheden bestræber os på at have en 14 dages turnus i henholdsvis salat-, koldt- og varmt køkken. De sylter, fermenterer, laver pålæg og arbejder over alle linjer med friske råvarer. Vi forventer, at du kan: - har en bred faglig profil evt. arbejdet med det vegetariske køkken. - arbejde med din konstante udvikling. - at kvaliteten af dit arbejde og sundheden af dit produkt er høj. - arbejde i et åbent køkken. - arbejde selvstændigt i et team. Sådan er de i deres enhed Velfungerende, dejligt åbent køkken med masser af kærlighed til maden, hinanden og vores omgivelser. Ånden i køkkenet Vi søger en medarbejder der kan fylde en meget vigtig stilling ud. Stort åbent køkken i rolige omgivelser, dedikeret stemning og god team ånd. Kantinens åbningstid er Daglig morgenmad fra 07.00-08.30(09.00 fredag), frokost fra 11.00-13.30 Arbejdstiden er: 06.30.14.25(14.20 fredag)VikarBasen A/S søger for en af vores kunder en faglært kok.

Virksomheden er i rivende udvikling, derfor søger de pr. 1. oktober 2019, en faglært, mødestabil og faglig dygtig kok med lyst til at arbejde med økologi og sundhed. Kendskab til og større interesse for det vegetariske køkken vil være et stort plus.

Job beskrivelse

Virrksomheden bestræber os på at have en 14 dages turnus i henholdsvis salat-, koldt- og varmt køkken. De sylter, fermenterer, laver pålæg og arbejder over alle linjer med friske råvarer.

Vi forventer, at du kan:

- har en bred faglig profil evt. arbejdet med det vegetariske køkken.

- arbejde med din konstante udvikling.

- at kvaliteten af dit arbejde og sundheden af dit produkt er høj.

- arbejde i et åbent køkken.

- arbejde selvstændigt i et team.

Sådan er de i deres enhed

Velfungerende, dejligt åbent køkken med masser af kærlighed til maden, hinanden og vores omgivelser.

Ånden i køkkenet

Vi søger en medarbejder der kan fylde en meget vigtig stilling ud. Stort åbent køkken i rolige omgivelser, dedikeret stemning og god team ånd.

Kantinens åbningstid er

Daglig morgenmad fra 07.00-08.30(09.00 fredag), frokost fra 11.00-13.30

Arbejdstiden er:

06.30.14.25(14.20 fredag)

VikarBasen A/SHellerup2019-09-24T00:00:002019-11-10T00:00:00
330110815Kok - kantineBasic Faglært kok søges pr. 1 januar 2020 til kantinen på Ballerup Rådhus.VI TILBYDERVi søger en faglært kok med stor erfaring fra restaurationsbranchen eller større kantine med grundigt kendskab til både det varme og det kolde køkken samt bageri, da du en del af tiden vil være beskæftiget med bagning af brød m.v.Dine primære opgaver vil være ovenstående til kantinens ca. 550 brugere til møder og arrangementer - herunder de politiske arrangementer. Sekundært vil der være menuplanlægning samt varebestilling i samarbejde med chefkokken. Hertil kommer forefaldende opgaver, som kan sikre, at vi sammen kan servicere kantinens brugere. Råvarerne er fortrinsvis økologiske, og vi lægger væk på mindst muligt madspild.Stillingen er en fast stilling på 37 timer pr. uge, og arbejdstiden vil ligge mellem kl. 6 og 14 mandag til fredag. Der vil forekomme få aftenvagter pga. diverse arrangementer på Rådhuset.Vi tilbyder et spændende fuldtidsjob med faglige udviklingsmuligheder i et godt arbejdsmiljø, hvor du i høj grad får medindflydelse på din hverdag.VI FORVENTER AT DU er faglært kok med erfaring fra kantineområdet er kreativ, selvstændig og en initiativrig person er fleksibel, der i stort omfang bidrager til et godt arbejdsmiljø sætter en ære i at kvaliteten af dit arbejde altid er i top er mødestabil og altid overholder indgåede aftaler har erfaring i oplæring af elever kan bage og har interesse i brødproduktion har erfaring med IT på brugerniveau kan tale, læse, skrive og forstå dansk. LIDT OM OSVi er et team på 12 medarbejdere, der hver dag leverer velsmagende økologisk og bæredygtig mad til 550 kollegaer samt til møder og arrangementer. Frokosten er tag selv buffet, hvor omdrejningspunktet er sæsonens friske grøntsager med varme retter og mættende salater og vores eget hjemmebagte brød.Tonen er god i en travl hverdag med stor gensidig respekt for hinanden. En arbejdsplads på et levende rådhus i udvikling med målrettet fokus på APV, socialkapital, trivsel og arbejdsmiljø.Vores køkken er netop blevet udvidet, da vi skal betjene ca. 150 flere medarbejdere i forbindelse med at Arbejdsmarkedscentret flytter på Rådhuset.Rådhuset er beliggende tæt ved S-tog og busser, ligesom vi har gratis parkering til din cykel, eller bil.Vi er en arbejdsplads med et stort foreningsliv fx idrætsforening, personaleforening og kunstforening.LØN OG ANS TTELSESVILKÅRLøn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.YDERLIGERE INFORMATIONRing og hør mere om jobbet hos Chefkok Michael Freyberg Hansen på telefon 4477 2657.ANSØGNINGSFRIST: 6. NOVEMBER 2019 - KL. 12.00Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 45 46Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på send ansøgning og vedhæft din ansøgning, dit CV og dit uddannelsesbevis.Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, alder, handicap, religion, seksuel orientering eller etnisk baggrund til at søge job hos os.Faglært kok søges pr. 1 januar 2020 til kantinen på Ballerup Rådhus.

VI TILBYDER
Vi søger en faglært kok med stor erfaring fra restaurationsbranchen eller større kantine med grundigt kendskab til både det varme og det kolde køkken samt bageri, da du en del af tiden vil være beskæftiget med bagning af brød m.v.

Dine primære opgaver vil være ovenstående til kantinens ca. 550 brugere til møder og arrangementer - herunder de politiske arrangementer. Sekundært vil der være menuplanlægning samt varebestilling i samarbejde med chefkokken. Hertil kommer forefaldende opgaver, som kan sikre, at vi sammen kan servicere kantinens brugere.
 
Råvarerne er fortrinsvis økologiske, og vi lægger væk på mindst muligt madspild.

Stillingen er en fast stilling på 37 timer pr. uge, og arbejdstiden vil ligge mellem kl. 6 og 14 mandag til fredag. Der vil forekomme få aftenvagter pga. diverse arrangementer på Rådhuset.

Vi tilbyder et spændende fuldtidsjob med faglige udviklingsmuligheder i et godt arbejdsmiljø, hvor du i høj grad får medindflydelse på din hverdag.

VI FORVENTER AT DU
  • er faglært kok med erfaring fra kantineområdet
  • er kreativ, selvstændig og en initiativrig person
  • er fleksibel, der i stort omfang bidrager til et godt arbejdsmiljø
  • sætter en ære i at kvaliteten af dit arbejde altid er i top
  • er mødestabil og altid overholder indgåede aftaler
  • har erfaring i oplæring af elever
  • kan bage og har interesse i brødproduktion
  • har erfaring med IT på brugerniveau
  • kan tale, læse, skrive og forstå dansk.

LIDT OM OS
Vi er et team på 12 medarbejdere, der hver dag leverer velsmagende økologisk og bæredygtig mad til 550 kollegaer samt til møder og arrangementer. Frokosten er tag selv buffet, hvor omdrejningspunktet er sæsonens friske grøntsager med varme retter og mættende salater og vores eget hjemmebagte brød.

Tonen er god i en travl hverdag med stor gensidig respekt for hinanden. En arbejdsplads på et levende rådhus i udvikling med målrettet fokus på APV, socialkapital, trivsel og arbejdsmiljø.

Vores køkken er netop blevet udvidet, da vi skal betjene ca. 150 flere medarbejdere i forbindelse med at Arbejdsmarkedscentret flytter på Rådhuset.

Rådhuset er beliggende tæt ved S-tog og busser, ligesom vi har gratis parkering til din cykel, eller bil.

Vi er en arbejdsplads med et stort foreningsliv – fx idrætsforening, personaleforening og kunstforening.

LØN OG ANSÆTTELSESVILKÅR
Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

YDERLIGERE INFORMATION
Ring og hør mere om jobbet hos Chefkok Michael Freyberg Hansen på telefon 4477 2657.

ANSØGNINGSFRIST: 6. NOVEMBER 2019 - KL. 12.00
Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 45/46


Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning, dit CV og dit uddannelsesbevis.

Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, alder, handicap, religion, seksuel orientering eller etnisk baggrund til at søge job hos os.
 

ORS/BK-Byvaaben_small.pngEJD - Intern ServiceBallerup2019-10-23T10:00:20.0702019-11-06T00:00:00
330107232Søger madentusiast med høj faglighed og personlig gennemslagskraft 32 timer pr. uge snarest muligtProfile Brænder du for at gå forrest i forhold til at styrke sociale fællesskaber, madkultur, maddannelse og for at øge fokus på, at måltiderne skal være bæredygtige og klimaansvarlige? Er du ligeledes verdensmester i at undervise, så er det dig, vi søger. På Vesterbro Ungdomsgård har mad- og køkkenaktiviteter stor værdi for børn og unge, og vi har cafeer, hvor der er plads og behov for udvikling. Du får ansvaret for vores store køkken, indkøb, cafedrift, mad-camps og er fast aktør i vores to årlige Langbordsmiddage. Vi forventer at du:Er uddannet økonoma, professionsbachelor i ernæring og sundhed, sundhedskonsulent, kok, lærer eller pædagog med madkompetencer på højt niveau, eller har en anden spændende profil, som kan skabe et attraktivt læringsmiljø for børn og unge, samt udvikle vores to små cafeerHar gennemslagskraft, er selvstændig, ambitiøs, struktureret og går forrest i at sikre succeserneHar erfaring med projekter fra ide til afvikling og evalueringHar viden om og erfaring inden for måltider og pædagogik, hvor du kan lære fra dig i institutioner og skolerKan finde på sjove og skæve tiltag til nye madfælleskaber og få andre med på dine idéerEr vild med måltider, fællesskaber og sundhedsfremme Kan skabe en god stemning blandt alle aldersgrupperElsker at være på og stå i spidsen for læring, aktiviteter og eventsKan købe ind, udvikle opskrifter og skabe et spændende dynamisk læringsmiljøKan håndtere hygiejnestyring egenkontrolVesterbro Ungdomsgård er et stort dynamisk børne- og ungehus på Vesterbro med over 1000 børn og unge i alderen 10-18 år. Vi er et velfungerende fritidstilbud med masser af aktiviteter og events, og som understøtter, at børn og unge bliver så dygtige de kan og livsduelige. Vi har stor søgning og arbejder systematisk med trivsel, attraktive læringsmiljøer og demokratisk dannelse. Arbejdstiden ligger som udgangspunkt i tidsrummet kl. 12.00 - 18.00. Derudover er der forberedelsestid og ca. et fredags-event én gang om måneden, samt weekendarrangementer og kolonier i løbet af året, som du også bliver en del af. Ring 3355 0080: og hør evt. nærmere om stillingen. Spørg efter Per Dahlstrøm eller Rasmus Lucht. Se evt. mere på vesterbro-ungdomsgaard.dk eller ungehuset.dk Ansøgningsfrist: Fredag d. 22. november kl. 9.00.Ansøgningen sendes via knappen Send ansøgning . Ansættelsessamtaler finder sted d. 25. - 26. november i tidsrummet kl.9.00-14.00 Løn efter gældende overenskomst. Der indhentes børneattest, straffeattest og udvidet reference på den person vi ønsker ansat. Se mere på vores ansøgersite: https: vesterbro-ungdomsgaard.ofir.com
Brænder du for at gå forrest i forhold til at styrke sociale fællesskaber, madkultur, maddannelse og for at øge fokus på, at måltiderne skal være bæredygtige og klimaansvarlige? Er du ligeledes verdensmester i at undervise, så er det dig, vi søger. På Vesterbro Ungdomsgård har mad- og køkkenaktiviteter stor værdi for børn og unge, og vi har cafeer, hvor der er plads og behov for udvikling. Du får ansvaret for vores store køkken, indkøb, cafedrift, mad-camps og er fast aktør i vores to årlige Langbordsmiddage.

Vi forventer at du:
  • Er uddannet økonoma, professionsbachelor i ernæring og sundhed, sundhedskonsulent, kok, lærer eller pædagog med madkompetencer på højt niveau, eller har en anden spændende profil, som kan skabe et attraktivt læringsmiljø for børn og unge, samt udvikle vores to små cafeer
  • Har gennemslagskraft, er selvstændig, ambitiøs, struktureret og går forrest i at sikre succeserne
  • Har erfaring med projekter fra ide til afvikling og evaluering
  • Har viden om og erfaring inden for måltider og pædagogik, hvor du kan lære fra dig i institutioner og skoler
  • Kan finde på sjove og skæve tiltag til nye madfælleskaber og få andre med på dine idéer
  • Er vild med måltider, fællesskaber og sundhedsfremme
  • Kan skabe en god stemning blandt alle aldersgrupper
  • Elsker at være på og stå i spidsen for læring, aktiviteter og events
  • Kan købe ind, udvikle opskrifter og skabe et spændende dynamisk læringsmiljø
  • Kan håndtere hygiejnestyring/egenkontrol
Vesterbro Ungdomsgård er et stort dynamisk børne- og ungehus på Vesterbro med over 1000 børn og unge i alderen 10-18 år. Vi er et velfungerende fritidstilbud med masser af aktiviteter og events, og som understøtter, at børn og unge bliver så dygtige de kan og livsduelige. Vi har stor søgning og arbejder systematisk med trivsel, attraktive læringsmiljøer og demokratisk dannelse.

Arbejdstiden ligger som udgangspunkt i tidsrummet kl. 12.00 - 18.00. Derudover er der forberedelsestid og ca. et fredags-event én gang om måneden, samt weekendarrangementer og kolonier i løbet af året, som du også bliver en del af.

Ring 3355 0080: og hør evt. nærmere om stillingen. Spørg efter Per Dahlstrøm eller Rasmus Lucht. Se evt. mere på vesterbro-ungdomsgaard.dk eller ungehuset.dk

Ansøgningsfrist: Fredag d. 22. november kl. 9.00.
Ansøgningen sendes via knappen "Send ansøgning''.

Ansættelsessamtaler finder sted d. 25. - 26. november i tidsrummet kl.9.00-14.00
Løn efter gældende overenskomst. Der indhentes børneattest, straffeattest og udvidet reference på den person vi ønsker ansat.

Se mere på vores ansøgersite: https://vesterbro-ungdomsgaard.ofir.com

ORS/Small/d60d97c5_logo.pngVesterbro UngdomsgaardKøbenhavn V2019-10-15T12:02:37.3772019-11-22T00:00:00
330107498KOK I KØBENHAVNProfile Er du vores nye kok?Vi har rigtig travlt og leder lige nu efter endnu en fuldtidskok til at indgå i vores fantastiske køkkenteam på vores pulserende restaurant KöD København. Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ligner hinanden, men hvor personlig udvikling, godt arbejdsmiljø og højt humør er tre af de vigtigste parametre? Så er du måske vores nye kok. Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet samt personlig og nærværende service. Som en del af køkkenteamet er din fornemmeste opgave således at give vores gæster en madoplevelse gennem passion, kvalitet, dygtighed og finesse. Hvem er du?Uddannet kok, gerne med erfaring fra enten hotel, restauration eller cateringHar et højt arbejdstempo og kan lide at have travltKlar på at møde udfordringer med en positiv indstillingEr glad, udadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker gæster såvel som kollegaerEn udpræget holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitudeEr både struktureret, stabil og fleksibel i din arbejdsholdningVi tilbyder:En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i en ung og dynamisk organisation i konstant udviklingUnikt sammenhold blandt medarbejdere internt såvel som på tværs af restauranterne i DiningSix-koncernen form af spændende personalearrangementerGode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling gennem medbestemmelse og ansvarGod løn efter kvalifikationer samt fordelagtige personalegode.Lyder det som noget for dig? Send da en motiveret ansøgning samt dit CV til Danni Engberg Madsen via knappen Send ansøgning . Vi evaluerer ansøgningerne løbende og besætter stillingen så snart, vi har fundet den rigtige kandidat. Se mere på vores ansøgersite: https: koedkbh.ofir.comEr du vores nye kok?
Vi har rigtig travlt og leder lige nu efter endnu en fuldtidskok til at indgå i vores fantastiske køkkenteam på vores pulserende restaurant KöD København. Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ligner hinanden, men hvor personlig udvikling, godt arbejdsmiljø og højt humør er tre af de vigtigste parametre? Så er du måske vores nye kok.

Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet samt personlig og nærværende service. Som en del af køkkenteamet er din fornemmeste opgave således at give vores gæster en madoplevelse gennem passion, kvalitet, dygtighed og finesse.

Hvem er du?
  • Uddannet kok, gerne med erfaring fra enten hotel, restauration eller catering
  • Har et højt arbejdstempo og kan lide at have travlt
  • Klar på at møde udfordringer med en positiv indstilling
  • Er glad, udadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker – gæster såvel som kollegaer
  • En udpræget holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitude
  • Er både struktureret, stabil og fleksibel i din arbejdsholdning
Vi tilbyder:
  • En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i en ung og dynamisk organisation i konstant udvikling
  • Unikt sammenhold blandt medarbejdere internt såvel som på tværs af restauranterne i DiningSix-koncernen form af spændende personalearrangementer
  • Gode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling gennem medbestemmelse og ansvar
  • God løn efter kvalifikationer samt fordelagtige personalegode.
Lyder det som noget for dig? Send da en motiveret ansøgning samt dit CV til Danni Engberg Madsen via knappen "Send ansøgning". Vi evaluerer ansøgningerne løbende og besætter stillingen så snart, vi har fundet den rigtige kandidat.




Se mere på vores ansøgersite: https://koedkbh.ofir.com

ORS/Small/5edfe974_logo.pngKöD KøbenhavnKøbenhavn K2019-10-15T17:00:32.4732019-11-28T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kok til kantine

MOE A/S

Søborg
Skab god mad og oplev glade kolleger Vil du sammen med vores øvrige team i kantinen være med til at bespise dagligt ca. 320 kolleger på vores hovedsæde i Gladsaxe, og sætter du en ære i god kvalitet og service? Vores team består udover dig af en kan...
Indrykket:1. oktober 2019
Udløbsdato:26. november 2019

VikarBasen A/S søger faglært kok til en fast stilling for en af vores kunder

VikarBasen A/S

Hellerup
VikarBasen A S søger for en af vores kunder en faglært kok. Virksomheden er i rivende udvikling, derfor søger de pr. 1. oktober 2019, en faglært, mødestabil og faglig dygtig kok med lyst til at arbejde med økologi og sundhed. Kendskab til og større ...
Indrykket:24. september 2019
Udløbsdato:10. november 2019

Kok - kantine

EJD - Intern Service

Ballerup
Faglært kok søges pr. 1 januar 2020 til kantinen på Ballerup Rådhus.VI TILBYDERVi søger en faglært kok med stor erfaring fra restaurationsbranchen eller større kantine med grundigt kendskab til både det varme og det kolde køkken samt bageri, da du e...
Indrykket:23. oktober 2019
Udløbsdato:6. november 2019

Søger madentusiast med høj faglighed og personlig gennemslagskraft 32 timer pr. uge snarest muligt

Vesterbro Ungdomsgaard

København V
Brænder du for at gå forrest i forhold til at styrke sociale fællesskaber, madkultur, maddannelse og for at øge fokus på, at måltiderne skal være bæredygtige og klimaansvarlige? Er du ligeledes verdensmester i at undervise, så er det dig, vi søger. ...
Indrykket:15. oktober 2019
Udløbsdato:22. november 2019

KOK I KØBENHAVN

KöD København

København K
Er du vores nye kok?Vi har rigtig travlt og leder lige nu efter endnu en fuldtidskok til at indgå i vores fantastiske køkkenteam på vores pulserende restaurant KöD København. Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage li...
Indrykket:15. oktober 2019
Udløbsdato:28. november 2019