Faglært kok, cater eller smørrebrødsjomfru

Er du uddannet kok eller cater og har nogle års erfaring med produktion af både kolde og varme menuer - gerne fra kantine eller a la carte køkken? Brænder du for at lave sund, varieret og spændende mad hver dag - og sætter du samtidig pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kollega i vores personalekantine på Sydvej i Bagsværd!

Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Tiltrædelse: 1. februar

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en nytænkende kok, cater eller smørrebrødsjomfru, som elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig, Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…

Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Der er tale om en fast stilling på fuld tid, med arbejdstid mandag til torsdag fra kl. 06.00-14.00 og fredag fra kl. 6.30-14.00
  • Sammen med det øvrige produktionsteam vil du blive mødt med masser af opgaver inden for varmt, lunt, koldt, salat, pålæg, kreativ anretning, kort sagt: Alt det, du har lært og elsker
  • Bagning og mødeforplejning vil også være en del af dine arbejdsopgaver
  • Her er et job, hvor dine kvalifikationer og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne.
  • Din kreativitet er med til at sætte et anderledes og varieret præg på buffeten – og udvikle vores tilbud til gæsterne
  • Du får en arbejdsplads, hvor vi brænder for service og at skabe en god oplevelse for vores gæster

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faguddannet kok, cater eller smørrebrødsjomfru med nogle års erfaring indenfor faget - enten fra a la carte eller kantine
  • Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning - hvor vi anretter både på fade og i små portionsanretninger
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder med på alle opgaver
  • Du er passioneret og nytænkende
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening
  • Du er fleksibel ,ansvarsbevidst og har af natur en udadvendt personlighed
  • Du bidrager og er med til at præge køkkenet med positiv energi både fagligt og socialt
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet får du 6 motiverede kolleger med forskellig baggrund, funktioner og opgaver - alle hjælper vi hinanden med opgaverne – til gavn for vores kunde, vores gæster og for hinanden. Vi servicerer hver dag ca. 330 spisende gæster. Vi har fællesmål og går ikke på kompromis med kvaliteten, samtidig behandler vi altid hinanden med respekt. Vi lægger vægt på både maden og den gode service og har en glad og positiv tone i køkkenet.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: 1. februar

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329940782Phoenix-209b545812019-01-11T00:00:00Faglært kok, cater eller smørrebrødsjomfru

Er du uddannet kok eller cater og har nogle års erfaring med produktion af både kolde og varme menuer - gerne fra kantine eller a la carte køkken? Brænder du for at lave sund, varieret og spændende mad hver dag - og sætter du samtidig pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kollega i vores personalekantine på Sydvej i Bagsværd!

Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Tiltrædelse: 1. februar

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en nytænkende kok, cater eller smørrebrødsjomfru, som elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig, Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…

Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Der er tale om en fast stilling på fuld tid, med arbejdstid mandag til torsdag fra kl. 06.00-14.00 og fredag fra kl. 6.30-14.00
  • Sammen med det øvrige produktionsteam vil du blive mødt med masser af opgaver inden for varmt, lunt, koldt, salat, pålæg, kreativ anretning, kort sagt: Alt det, du har lært og elsker
  • Bagning og mødeforplejning vil også være en del af dine arbejdsopgaver
  • Her er et job, hvor dine kvalifikationer og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne.
  • Din kreativitet er med til at sætte et anderledes og varieret præg på buffeten – og udvikle vores tilbud til gæsterne
  • Du får en arbejdsplads, hvor vi brænder for service og at skabe en god oplevelse for vores gæster

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faguddannet kok, cater eller smørrebrødsjomfru med nogle års erfaring indenfor faget - enten fra a la carte eller kantine
  • Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning - hvor vi anretter både på fade og i små portionsanretninger
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder med på alle opgaver
  • Du er passioneret og nytænkende
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening
  • Du er fleksibel ,ansvarsbevidst og har af natur en udadvendt personlighed
  • Du bidrager og er med til at præge køkkenet med positiv energi både fagligt og socialt
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet får du 6 motiverede kolleger med forskellig baggrund, funktioner og opgaver - alle hjælper vi hinanden med opgaverne – til gavn for vores kunde, vores gæster og for hinanden. Vi servicerer hver dag ca. 330 spisende gæster. Vi har fællesmål og går ikke på kompromis med kvaliteten, samtidig behandler vi altid hinanden med respekt. Vi lægger vægt på både maden og den gode service og har en glad og positiv tone i køkkenet.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: 1. februar

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk

Er du uddannet kok eller cater og har nogle års erfaring med produktion af både kolde og varme menuer - gerne fra kantine eller a la carte køkken? Brænder du for at lave sund, varieret og spændende mad hver dag - og sætter du samtidig pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kollega i vores personalekantine på Sydvej i Bagsværd! Ansøgningsfrist: Snarest muligt Tiltrædelse: 1. februar Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden. Du brænder for både mad og service Du er en nytænkende kok, cater eller smørrebrødsjomfru, som elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig, Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Hvad indebærer sådan et job Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner: Der er tale om en fast stilling på fuld tid, med arbejdstid mandag til torsdag fra kl. 06.00-14.00 og fredag fra kl. 6.30-14.00 Sammen med det øvrige produktionsteam vil du blive mødt med masser af opgaver inden for varmt, lunt, koldt, salat, pålæg, kreativ anretning, kort sagt: Alt det, du har lært og elsker Bagning og mødeforplejning vil også være en del af dine arbejdsopgaver Her er et job, hvor dine kvalifikationer og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne. Din kreativitet er med til at sætte et anderledes og varieret præg på buffeten og udvikle vores tilbud til gæsterne Du får en arbejdsplads, hvor vi brænder for service og at skabe en god oplevelse for vores gæster Kort og godt om dig og dit nye job Du er faguddannet kok, cater eller smørrebrødsjomfru med nogle års erfaring indenfor faget - enten fra a la carte eller kantine Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning - hvor vi anretter både på fade og i små portionsanretninger Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder med på alle opgaver Du er passioneret og nytænkende Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening Du er fleksibel ,ansvarsbevidst og har af natur en udadvendt personlighed Du bidrager og er med til at præge køkkenet med positiv energi både fagligt og socialt Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet får du 6 motiverede kolleger med forskellig baggrund, funktioner og opgaver - alle hjælper vi hinanden med opgaverne til gavn for vores kunde, vores gæster og for hinanden. Vi servicerer hver dag ca. 330 spisende gæster. Vi har fællesmål og går ikke på kompromis med kvaliteten, samtidig behandler vi altid hinanden med respekt. Vi lægger vægt på både maden og den gode service og har en glad og positiv tone i køkkenet. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: 1. februar Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk11Jobnet209b5458100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-03-08T00:00:000000http://www.fazerfoodservices.com/da/medarbejdere/ledige-stillinger-hos-fazer/?hr=show-job/388240EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnGladsaxe3433327Fazer Food Services A/S11Sydvej 5A2880BagsværdDKDanmark0
DKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent692598JobNet492927549292751000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=209b5458https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=209b5458https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=209b5458&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=209b5458&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/3.jpgØnsker du et spændende job som Kok? Hos Fazer Food Services A/S tilbyder vi arbejdsplads med fokus på den enkelte medarbejder.12009001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration360059033Johnnoreply@ofir.comDKDanmarkDKDanmark329939002Faglært kok - primært varmt partiRobot Er du faglært kok og brænder du for at lave ny, spændende og varieret mad hver dag? Sætter du også pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores personalekantine på Krogshøjvej i Bagsværd. Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt Tiltrædelse: Gerne hurtigst muligt Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden. Du brænder for både mad og service Du er en nytænkende kok og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig, Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Hvad indebærer sådan et job Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner: Fast stilling, hvor du skal arbejde på fuld tid. Mandag til fredag fra kl. 6.30 - 14.24 - fri i weekenderne Du får masser af opgaver i produktionen, hvor du primært skal være kok på det varme parti - men du vil også skulle være med i produktionerne i det kolde køkken Du får et job, hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne. Din kreativitet er med til at sætte et anderledes og varieret præg på buffeten og udvikle vores tilbud til gæsterne En arbejdsplads, hvor vi brænder for service og at skabe en god oplevelse for vores gæster Kort og godt om dig og dit nye job Du er faglært kok med nogle års erfaring meget gerne fra lignende køkken Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning, hvor vi anretter i både fade og små portioneringskåle Du er en god, serviceminded kollega, som trives i større teams og gerne arbejder med på alle opgaver Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening Du er fleksibel ,ansvarsbevidst og har af natur en udadvendt personlighed Du vil skulle deltage i alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Menuplaner, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, opvask og daglig rengøring Du bidrager og er med til at præge køkkenet med positiv engergi både fagligt og socialt Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet får du 22 glade og motiverede kolleger. Sammen servicerer og laver vi dagligt mad til ca. 650 gæster. Vi har fokus på økologi, det grønne køkken, dyrevelfærd og sundhed i kombination med velsmag og flot præsentation. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone og et glimt i øjet. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, gæster og forretningen. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: Gerne hurtigst muligt Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk

Er du faglært kok og brænder du for at lave ny, spændende og varieret mad hver dag? Sætter du også pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores personalekantine på Krogshøjvej i Bagsværd.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Gerne hurtigst muligt

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en nytænkende kok og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig, Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…
Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Fast stilling, hvor du skal arbejde på fuld tid. Mandag til fredag fra kl. 6.30 - 14.24 - fri i weekenderne
  • Du får masser af opgaver i produktionen, hvor du primært skal være kok på det varme parti - men du vil også skulle være med i produktionerne i det kolde køkken
  • Du får et job, hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne.
  • Din kreativitet er med til at sætte et anderledes og varieret præg på buffeten – og udvikle vores tilbud til gæsterne
  • En arbejdsplads, hvor vi brænder for service og at skabe en god oplevelse for vores gæster

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faglært kok med nogle års erfaring – meget gerne fra lignende køkken
  • Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning, hvor vi anretter i både fade og små portioneringskåle
  • Du er en god, serviceminded kollega, som trives i større teams og gerne arbejder med på alle opgaver
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening
  • Du er fleksibel ,ansvarsbevidst og har af natur en udadvendt personlighed
  • Du vil skulle deltage i alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Menuplaner, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, opvask og daglig rengøring
  • Du bidrager og er med til at præge køkkenet med positiv engergi både fagligt og socialt
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet får du 22 glade og motiverede kolleger. Sammen servicerer og laver vi dagligt mad til ca. 650 gæster. Vi har fokus på økologi, det grønne køkken, dyrevelfærd og sundhed i kombination med velsmag og flot præsentation. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone og et glimt i øjet. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, gæster og forretningen.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: Gerne hurtigst muligt

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk

Fazer Food Services A/SBagsværd2019-01-09T00:00:002019-03-06T00:00:00
329952683Korsbæk på Bakken søger kokke, smørrebrødsjomfruer, konditorer, bagere og køkkenmedhjælpereRobot Vi søger engagerede og dygtige, kokke, smørrebrødsjomfruer, konditorer, bagere og køkkenmedhjælpere til restauranterne i Korsbæk på Bakken. I foråret 2015 åbnede Korsbæk på Bakken - og havde fra starten forrygende travlt! På byens fem hyggelige restauranter serveres mad med rødder i 30 ernes og 40 ernes danske madkultur. Du har en stærk faglighed, ønsker at arbejde med gode råvarer og holder af at lave tingene fra bunden. Hermed sikrer du sammen med det øvrige team, at alle gæster får en fantastisk oplevelse - herunder ikke mindst at konceptet madmæssigt styrker oplevelsen af, at man er trådt ind i Korsbæk by. Du har passion for og erfaring fra det klassiske, danske køkken - ligesom du brænder for at deltage i dette spændende historiske projekt. Sammen med dine kolleger får du en betydelig rolle for restauranternes a la carte og fælleskøkken - lige fra Jernbane Restauranten, Lauras Køkken, Hos Varnæs, Katrines Gaard til Postgaarden. Arbejdsopgaver: Engageret deltagelse i produktionen af a la carte til frokost og aftenservering Sikre en god anvendelse af alle råvarer Sikre en korrekt kvalitet og optimal oplevelse for gæsterne Medansvarlig for at hygiejnen er i top Kvalifikationer: Faglært kok, smørrebrødsjomfru, konditor, bager - gerne flere års erfaring fra travle køkkener Erfaring med det danske køkken Evner at holde et godt overblik - også i travle perioder Ansvarsbevidst og fleksibel Godt humør, energi, positiv indstilling og attitude Høj arbejdsmoral og gode samarbejdsevner Korsbæk på Bakken tilbyder: En spændende forretning, hvor du er medspiller i hele processen Du bliver en del af et meget engageret og passioneret team Du indgår i et unikt, historisk projekt i nostalgiske rammer God vagtplan, lønpakke og vilkår efter kvalifikationer og erfaring Har du lyst til at være en del af vores dynamiske team i Korsbæk, så send dit CV med foto og en kortfattet ansøgning til sb@korsbaek-bakken.dk eller kontakt køkkenchef Stig Bundgaard på tlf. 3073 9348. Vi afholder løbende samtaler og forventer tiltrædelse fra april 2019 eller efter aftale. Vi glæder os til at høre fra dig! Om Korsbæk på BakkenKorsbæk på Bakken er en lille by med gader og stræder omkranset af bygninger og facader kendt fra tv-serien Matador. Interiør, dekorationer og rekvisitter er helt ned i detaljen tro mod Lise Nørgaards klassiker. Vores gæster kan opleve den helt særlige stemning i de forskellige restauranter, i byens bar, butikker og seværdigheder, og man kan genopleve musikken og møde nogle af de kendte karakterer fra Korsbæk i skikkelse af professionelle skuespillere. Korsbæk på Bakken er en del af en familieejet og -drevet virksomhed, der desuden ejer Cirkusrevyen, 3 spil, 9 kørende forlystelser samt 4 restaurationer i forlystelsesparken Dyrehavsbakken nord for København. Korsbæks åbningsdage i sæson 2019Fredag den 12.april - søndag den 8. septemberLørdag den 12. oktober - søndag den 20. oktoberTorsdag den 31. oktober - søndag den 22. december

Vi søger engagerede og dygtige, kokke, smørrebrødsjomfruer, konditorer, bagere og køkkenmedhjælpere til restauranterne i Korsbæk på Bakken. I foråret 2015 åbnede Korsbæk på Bakken - og havde fra starten forrygende travlt! På byens fem hyggelige restauranter serveres mad med rødder i 30'ernes og 40'ernes danske madkultur.

Du har en stærk faglighed, ønsker at arbejde med gode råvarer og holder af at lave tingene fra bunden. Hermed sikrer du sammen med det øvrige team, at alle gæster får en fantastisk oplevelse - herunder ikke mindst at konceptet madmæssigt styrker oplevelsen af, at man er trådt ind i Korsbæk by.

Du har passion for og erfaring fra det klassiske, danske køkken - ligesom du brænder for at deltage i dette spændende historiske projekt. Sammen med dine kolleger får du en betydelig rolle for restauranternes a la carte og fælleskøkken - lige fra Jernbane Restauranten, Lauras Køkken, Hos Varnæs, Katrines Gaard til Postgaarden. 

Arbejdsopgaver: 

  • Engageret deltagelse i produktionen af a la carte til frokost og aftenservering
  • Sikre en god anvendelse af alle råvarer
  • Sikre en korrekt kvalitet og optimal oplevelse for gæsterne
  • Medansvarlig for at hygiejnen er i top

Kvalifikationer:

  • Faglært kok, smørrebrødsjomfru, konditor, bager - gerne flere års erfaring fra travle køkkener
  • Erfaring med det danske køkken
  • Evner at holde et godt overblik - også i travle perioder
  • Ansvarsbevidst og fleksibel
  • Godt humør, energi, positiv indstilling og attitude
  • Høj arbejdsmoral og gode samarbejdsevner

Korsbæk på Bakken tilbyder:

  • En spændende forretning, hvor du er medspiller i hele processen
  • Du bliver en del af et meget engageret og passioneret team
  • Du indgår i et unikt, historisk projekt i nostalgiske rammer
  • God vagtplan, lønpakke og vilkår efter kvalifikationer og erfaring

Har du lyst til at være en del af vores dynamiske team i Korsbæk, så send dit CV med foto og en kortfattet ansøgning til sb@korsbaek-bakken.dk eller kontakt køkkenchef Stig Bundgaard på tlf. 3073 9348.

Vi afholder løbende samtaler og forventer tiltrædelse fra april 2019 eller efter aftale. Vi glæder os til at høre fra dig!

Om Korsbæk på Bakken
Korsbæk på Bakken er en lille by med gader og stræder omkranset af bygninger og facader kendt fra tv-serien Matador. Interiør, dekorationer og rekvisitter er helt ned i detaljen tro mod Lise Nørgaards klassiker. Vores gæster kan opleve den helt særlige stemning i de forskellige restauranter, i byens bar, butikker og seværdigheder, og man kan genopleve musikken og møde nogle af de kendte karakterer fra Korsbæk i skikkelse af professionelle skuespillere.

Korsbæk på Bakken er en del af en familieejet og -drevet virksomhed, der desuden ejer Cirkusrevyen, 3 spil, 9 kørende forlystelser samt 4 restaurationer i forlystelsesparken Dyrehavsbakken nord for København.

Korsbæks åbningsdage i sæson 2019
Fredag den 12.april - søndag den 8. september
Lørdag den 12. oktober - søndag den 20. oktober
Torsdag den 31. oktober - søndag den 22. december

 

 

CIRKUSREVYEN A/SKlampenborg2019-02-01T00:00:002019-03-29T00:00:00
329945233Aamanns søger erfaren kok til restaurant på ØsterbroRobot Om arbejdspladsen Aamanns Etablissement, beliggende på Øster Farigmagsgade på Østerbro, åbnede oprindeligt i 2009, men blev i maj 2018 relanceret. Til frokost serverer vi smørrebrød udsprunget af den klassiske tradition og til aften serverer vi nyfortolkede kroklassikere, begge tilført nye idéer og skarpe smagssammensætninger, med fokus på velsmag og gode råvarer. Om dig Du er uddannet kok. Du elsker mad og at arbejde med gode råvarer. Du er en energisk og udadvendt person, der kan holde mange bolde i luften samt holde en stram tidsplan. Du har sans for råvarekendskab og kreativitet i køkkenet. Du forstår og taler som minimum engelsk og også gerne dansk. Du arbejder struktureret, rent og målrettet. Du arbejder selvstændigt og tager ansvar Vi tilbyder Hos Aamanns Etablissement bliver du en del af et yderst dedikeret team. Engagementet er højt og med fokus på kvalitetsråvarer og ærligt kokkehåndværk. Arbejdstiderne fordeles over alle ugens dage. Vi har aftenåbent onsdage lørdage, men åbent til frokost alle ugens dage. Fri hver 2. weekend. En uformel omgangstone i et ungt, internationalt og dynamisk team Løn efter kvalifikationer En arbejdsplads i stor udvikling med flad ledelsesstruktur, indflydelse, glade og kvalitetsbevidste gæster, kunder og kolleger. Vi søger en kok til fuldtidsansættelse med tiltrædelse hurtigst muligt. Kontakt os Hvis du kan se dig selv i det ovenstående, opfordrer vi til at søge stillingen. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Send din ansøgning og dit CV vedhæftet til: job@aamanns.dk. Skriv Kok til Aamanns Etablissement i mailens emnefelt. Mere om Aamanns Vi er især kendt for at have taget det danske smørrebrød tilbage til rødderne med udgangspunkt i gammeldags tilberedningsmetoder, men med nye smagssammensætninger, der overrasker, og hvor smagen er i højsædet. Alt er lavet fra bunden og med ordentlige råvarer. Brødet er økologisk surdejsrugbrød, fisken er bæredygtig, kødet er fra dyr, der har levet et anstændigt liv på friland, ligesom frugt og grønt er i sæson og korn samt mejeriprodukter er økologiske. Vores menuer skifter i løbet af året i takt med årstiderne. I dag består Aamanns af: Aamanns Etablissement, vores første restaurant der åbnede i 2009, relanceret i 2018. Aamanns Deli Take Away, vores high-end deli. Aamanns Køkken, hvor vi har kantine, selskabslokale, centralkøkken og frokostordning på Refshaleøen. Restaurant Aamanns 1921, vores største restaurant beliggende i Indre by. Aamanns Airport, en franchise smørrebrødsrestaurant i Københavns Lufthavn. Du kan læse mere om Aamanns på http: www.aamanns.dk

Om arbejdspladsen

Aamanns Etablissement, beliggende på Øster Farigmagsgade på Østerbro, åbnede oprindeligt i 2009, men blev i maj 2018 relanceret. Til frokost serverer vi smørrebrød udsprunget af den klassiske tradition og til aften serverer vi nyfortolkede kroklassikere, begge tilført nye idéer og skarpe smagssammensætninger, med fokus på velsmag og gode råvarer.

 

Om dig

  • Du er uddannet kok. 
  • Du elsker mad og at arbejde med gode råvarer.
  • Du er en energisk og udadvendt person, der kan holde mange bolde i luften samt holde en stram tidsplan.
  • Du har sans for råvarekendskab og kreativitet i køkkenet.
  • Du forstår og taler som minimum engelsk og også gerne dansk.
  • Du arbejder struktureret, rent og målrettet.
  • Du arbejder selvstændigt og tager ansvar

 

Vi tilbyder

  • Hos Aamanns Etablissement bliver du en del af et yderst dedikeret team. Engagementet er højt og med fokus på kvalitetsråvarer og ærligt kokkehåndværk. 
  • Arbejdstiderne fordeles over alle ugens dage. Vi har aftenåbent onsdage – lørdage, men åbent til frokost alle ugens dage.
  • Fri hver 2. weekend.
  • En uformel omgangstone i et ungt, internationalt og dynamisk team
  • Løn efter kvalifikationer
  • En arbejdsplads i stor udvikling med flad ledelsesstruktur, indflydelse, glade og kvalitetsbevidste gæster, kunder og kolleger. 

 Vi søger en kok til fuldtidsansættelse med tiltrædelse hurtigst muligt.

 

Kontakt os

Hvis du kan se dig selv i det ovenstående, opfordrer vi til at søge stillingen. 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Send din ansøgning og dit CV vedhæftet til: job@aamanns.dk.
Skriv 'Kok til Aamanns Etablissement' i mailens emnefelt. 

 

Mere om Aamanns

Vi er især kendt for at have taget det danske smørrebrød tilbage til rødderne med udgangspunkt i gammeldags tilberedningsmetoder, men med nye smagssammensætninger, der overrasker, og hvor smagen er i højsædet. Alt er lavet fra bunden og med ordentlige råvarer. Brødet er økologisk surdejsrugbrød, fisken er bæredygtig, kødet er fra dyr, der har levet et anstændigt liv på friland, ligesom frugt og grønt er i sæson og korn samt mejeriprodukter er økologiske. Vores menuer skifter i løbet af året i takt med årstiderne. 

I dag består Aamanns af:

  • Aamanns Etablissement, vores første restaurant der åbnede i 2009, relanceret i 2018. 
  • Aamanns Deli & Take Away, vores high-end deli.
  • Aamanns Køkken, hvor vi har kantine, selskabslokale, centralkøkken og frokostordning på Refshaleøen.
  • Restaurant Aamanns 1921, vores største restaurant beliggende i Indre by.
  • Aamanns Airport, en franchise smørrebrødsrestaurant i Københavns Lufthavn.

Du kan læse mere om Aamanns på http://www.aamanns.dk

 

 

Aamanns EtablissementKøbenhavn Ø2019-01-21T00:00:002019-03-15T00:00:00
329943510Restaurant/cafe Espersen søger kokRobot Kok med ambitioner søges til helårsstilling i travl restaurant på den gamle havn i Dragør. For den rette ildsjæl, er der mulighed for at være med til at sætte dit eget præg på restauranten i samarbejde med dine kollegaer. Samt at være med til at åbne en helt ny restaurant på den gamle havn i år 2019. Har du et stort gå-på-mod og entusiasme i dagligdagen, er det måske dig, vi søger. Tiltrædelse fra 1. marts eller efter aftale. Løn efter kvalifikationer. Ansøgning og CV bedes sendt til Espersen80@hotmail.com Ved spørgsmål kontakt venligst køkkenchef, Michael Tlf.: 45 25302520 Cafe Espersen færgevej 1-3 2791 Dragør

Kok med ambitioner søges til helårsstilling i travl restaurant på den gamle havn i Dragør.

For den rette ildsjæl, er der mulighed for at være med til at sætte dit eget præg på restauranten i samarbejde med dine kollegaer. Samt at være med til at åbne en helt ny restaurant på den gamle havn i år 2019.

Har du et stort gå-på-mod og entusiasme i dagligdagen, er det måske dig, vi søger.

Tiltrædelse fra 1. marts eller efter aftale. Løn efter kvalifikationer.

Ansøgning og CV bedes sendt til

Espersen80@hotmail.com

Ved spørgsmål kontakt venligst køkkenchef, Michael 

Tlf.: +45 25302520

Cafe Espersen færgevej 1-3 2791 Dragør

 

CAFE ESPERSEN ApSKastrup2019-01-16T00:00:002019-02-28T00:00:00
329940435Køkkenmedarbejder søges M/K med kendskab til Mellemøstlige KøkkenRobot Kan du lave Marokansk mad og følge et koncept? Er du omhyggelig uanset om det hedder catering eller Takeaway? Er du ansvarsbevidst og vant til at holde mange bolde i luften? så er det dig vi står og mangler! Beit Sitti er et nyt catering Takeway concept der laver kvalitet store som små retter, Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson og variation. Vi søger medabejder til vores marokansk og mellemøstlige mad produktionslokale. som har en bred kendskab og erfaring til det Mellemøstlige Køkken. Arbejdet er at tilberede retter fra vores cateringslokale samt til vores Takeaway. Kort og godt om dig og dit nye job Du er faglært med nogle års erfaring gerne fra Marokansk køkken. Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder med på tværs af teamet Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening Bemærk at kun ansøgere eller personer der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Kan du lave Marokansk mad og følge et koncept? Er du omhyggelig uanset om det hedder catering eller Takeaway? Er du ansvarsbevidst og vant til at holde mange bolde i luften? så er det dig vi står og mangler!

Beit Sitti er et nyt catering/Takeway concept der laver kvalitet store som små retter, Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson og variation.

Vi søger medabejder til vores marokansk og mellemøstlige mad produktionslokale. som har en bred kendskab og erfaring til det Mellemøstlige Køkken. Arbejdet er at tilberede retter fra vores cateringslokale samt til vores Takeaway.

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faglært med nogle års erfaring gerne fra Marokansk køkken.
  • Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder med på tværs af teamet
  • Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening

 

Bemærk at kun ansøgere eller personer der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

 

 

Beit Sitti IVSKøbenhavn Ø2019-01-10T00:00:002019-03-07T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Faglært kok - primært varmt parti

Fazer Food Services A/S

Bagsværd
Er du faglært kok og brænder du for at lave ny, spændende og varieret mad hver dag? Sætter du også pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores personalekantine på Krogshøjvej i Bagsværd. Ansøgningsfrist: Hurti...
Indrykket:9. januar 2019
Udløbsdato:6. marts 2019

Korsbæk på Bakken søger kokke, smørrebrødsjomfruer, konditorer, bagere og køkkenmedhjælpere

CIRKUSREVYEN A/S

Klampenborg
Vi søger engagerede og dygtige, kokke, smørrebrødsjomfruer, konditorer, bagere og køkkenmedhjælpere til restauranterne i Korsbæk på Bakken. I foråret 2015 åbnede Korsbæk på Bakken - og havde fra starten forrygende travlt! På byens fem hyggelige rest...
Indrykket:1. februar 2019
Udløbsdato:29. marts 2019

Aamanns søger erfaren kok til restaurant på Østerbro

Aamanns Etablissement

København Ø
Om arbejdspladsen Aamanns Etablissement, beliggende på Øster Farigmagsgade på Østerbro, åbnede oprindeligt i 2009, men blev i maj 2018 relanceret. Til frokost serverer vi smørrebrød udsprunget af den klassiske tradition og til aften serverer vi nyfo...
Indrykket:21. januar 2019
Udløbsdato:15. marts 2019

Restaurant/cafe Espersen søger kok

CAFE ESPERSEN ApS

Kastrup
Kok med ambitioner søges til helårsstilling i travl restaurant på den gamle havn i Dragør. For den rette ildsjæl, er der mulighed for at være med til at sætte dit eget præg på restauranten i samarbejde med dine kollegaer. Samt at være med til at åbn...
Indrykket:16. januar 2019
Udløbsdato:28. februar 2019

Køkkenmedarbejder søges M/K med kendskab til Mellemøstlige Køkken

Beit Sitti IVS

København Ø
Kan du lave Marokansk mad og følge et koncept? Er du omhyggelig uanset om det hedder catering eller Takeaway? Er du ansvarsbevidst og vant til at holde mange bolde i luften? så er det dig vi står og mangler! Beit Sitti er et nyt catering Takeway con...
Indrykket:10. januar 2019
Udløbsdato:7. marts 2019