Faglært kok eller cater til alle køkkenpartier

Er du faglært kok eller cater - og brænder du for at lave sund og varieret mad fra bunden? Kan du arbejde med på alle køkkenets partier i rotation? Så er det måske dig, der skal være vores nye kollega i personalekantinen på Lufthavnsboulevarden i Kastrup!

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en nytænkende gastronom i specialet kok eller cater. Du elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…

Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Fast stilling på fuld tid, hvor du indgår i en rotation på alle køkkenets partier med det øvrige produktionsteam. Arbejdstiderne er mandag til fredag fra kl. 6.00 - 14.00, en af dagene dog til kl. 13.30 - dine mødetider aftales ved ansættelse
  • Du får udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere
  • Masser af opgaver med produktion og opbakning af primært varme og lune retter samt salater - men der skal også laves pålæg, kreative anretninger, klassisk smørrebrød – kort sagt: Alt det, du har lært og elsker
  • Et job hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faglært med nogle års efaring - gerne fra lignende køkken
  • Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af køkkenets partier
  • Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening
  • Du ved, hvordan man køber råvarer ind, planlægger menuer og er klar til at påtage dig de øvrige opgaver, vi er fælles om: lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring
  • Du kan dansk og engelsk – både skriftligt og mundtligt

Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet er vi 16 glade kolleger. Vi laver morgenmad og frokost samt aftenbuffet til i alt ca. 600 gæster dagligt, og i frokost-/aftenbuffet i weekenderne til ca. 200 gæster. Derudover servicerer vi med takeaway til gæsterne samt en til møder og receptioner. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: Gerne snarest muligt

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook ved at søge på @fazerfoodservicesdk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken



Opret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Faglært kok til barselsvikariat

Fazer Food Services AS

Er du en kreativ, udviklingsorienteret og produktiv faglært kok, der brænder for at producere hjemmelavet mad og specialprodukter? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være kok i vores personalekantine på Inge...
Indrykket:1. marts 2018
Udløbsdato:26. april 2018

Kok

SCT GERTRUD ApS

Odense
VI SØGER EN DELTIDSKOK Hvad kan vi tilbyde? 32-40 timer per måned. Primært lørdag søndag kl. 08.00-16.00 - 2 weekender om måneden. Mulighed for ekstra timer over sommerperiode og jul. Hvad forventer vi? Du er uddannet kok og har erfaring fra et køkk...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:1. maj 2018

Kok, med a la carte og selskabserfaring.

Cafe Kræz

Odense
Vi søger en kok eller en køkkenmedhjælper med høje kvalifikationer, der kan indgå i vores team på Kræz, men også fungere som selskabskok i Privaten på første sal. Fælles for begge stillinger er, at du synes, det er sjovt, når det går stærkt, at du k...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Faglært kok til alle køkkenpartier

Fazer Food Services AS

Odense
Er du faglært kok - og brænder du for at lave sund og varieret mad fra bunden? Kan du arbejde med på alle køkkenets partier i rotation? Så er det måske dig, der skal være vores nye kollega i personalekantinen på Englandsgade i Odense! Sådan er Fazer...
Indrykket:11. april 2018
Udløbsdato:6. juni 2018

KOK

NÆSBYLUND KRO OG HOTEL ApS

Nordfyn
Kok søges pr. 1 5 2018 eller snarest. Til kold og varm afdeling Madlavning til kusus, selskaber, pension og a la carte. Vi råder over 46 værelser og 6 selskabs kursus lokaler samt restaurant. Mail til: Preben Madsen job@naesbylundkro.dk
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:4. juni 2018