Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Faglært kok eller cater til alle køkkenpartier

Er du faglært kok eller cater - og brænder du for at lave sund og varieret mad fra bunden? Kan du arbejde med på alle køkkenets partier i rotation? Så er det måske dig, der skal være vores nye kollega i personalekantinen på Lufthavnsboulevarden i Kastrup!

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en nytænkende gastronom i specialet kok eller cater. Du elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…

Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Fast stilling på fuld tid, hvor du indgår i en rotation på alle køkkenets partier med det øvrige produktionsteam. Arbejdstiderne er mandag til fredag fra kl. 6.00 - 14.00, en af dagene dog til kl. 13.30 - dine mødetider aftales ved ansættelse
  • Du får udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere
  • Masser af opgaver med produktion og opbakning af primært varme og lune retter samt salater - men der skal også laves pålæg, kreative anretninger, klassisk smørrebrød – kort sagt: Alt det, du har lært og elsker
  • Et job hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faglært med nogle års efaring - gerne fra lignende køkken
  • Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af køkkenets partier
  • Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening
  • Du ved, hvordan man køber råvarer ind, planlægger menuer og er klar til at påtage dig de øvrige opgaver, vi er fælles om: lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring
  • Du kan dansk og engelsk – både skriftligt og mundtligt

Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet er vi 16 glade kolleger. Vi laver morgenmad og frokost samt aftenbuffet til i alt ca. 600 gæster dagligt, og i frokost-/aftenbuffet i weekenderne til ca. 200 gæster. Derudover servicerer vi med takeaway til gæsterne samt en til møder og receptioner. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: Gerne snarest muligt

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook ved at søge på @fazerfoodservicesdk


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329778622Phoenix-d79b556212018-03-16T00:00:00Faglært kok eller cater til alle køkkenpartier

Er du faglært kok eller cater - og brænder du for at lave sund og varieret mad fra bunden? Kan du arbejde med på alle køkkenets partier i rotation? Så er det måske dig, der skal være vores nye kollega i personalekantinen på Lufthavnsboulevarden i Kastrup!

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en nytænkende gastronom i specialet kok eller cater. Du elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…

Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Fast stilling på fuld tid, hvor du indgår i en rotation på alle køkkenets partier med det øvrige produktionsteam. Arbejdstiderne er mandag til fredag fra kl. 6.00 - 14.00, en af dagene dog til kl. 13.30 - dine mødetider aftales ved ansættelse
  • Du får udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere
  • Masser af opgaver med produktion og opbakning af primært varme og lune retter samt salater - men der skal også laves pålæg, kreative anretninger, klassisk smørrebrød – kort sagt: Alt det, du har lært og elsker
  • Et job hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faglært med nogle års efaring - gerne fra lignende køkken
  • Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af køkkenets partier
  • Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening
  • Du ved, hvordan man køber råvarer ind, planlægger menuer og er klar til at påtage dig de øvrige opgaver, vi er fælles om: lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring
  • Du kan dansk og engelsk – både skriftligt og mundtligt

Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet er vi 16 glade kolleger. Vi laver morgenmad og frokost samt aftenbuffet til i alt ca. 600 gæster dagligt, og i frokost-/aftenbuffet i weekenderne til ca. 200 gæster. Derudover servicerer vi med takeaway til gæsterne samt en til møder og receptioner. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: Gerne snarest muligt

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook ved at søge på @fazerfoodservicesdk

2018-05-12T00:50:33.277 Er du faglært kok eller cater - og brænder du for at lave sund og varieret mad fra bunden? Kan du arbejde med på alle køkkenets partier i rotation? Så er det måske dig, der skal være vores nye kollega i personalekantinen på Lufthavnsboulevarden i Kastrup! Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden. Du brænder for både mad og service Du er en nytænkende gastronom i specialet kok eller cater. Du elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Hvad indebærer sådan et job Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner: Fast stilling på fuld tid, hvor du indgår i en rotation på alle køkkenets partier med det øvrige produktionsteam. Arbejdstiderne er mandag til fredag fra kl. 6.00 - 14.00, en af dagene dog til kl. 13.30 - dine mødetider aftales ved ansættelse Du får udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere Masser af opgaver med produktion og opbakning af primært varme og lune retter samt salater - men der skal også laves pålæg, kreative anretninger, klassisk smørrebrød kort sagt: Alt det, du har lært og elsker Et job hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd Kort og godt om dig og dit nye job Du er faglært med nogle års efaring - gerne fra lignende køkken Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af køkkenets partier Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening Du ved, hvordan man køber råvarer ind, planlægger menuer og er klar til at påtage dig de øvrige opgaver, vi er fælles om: lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring Du kan dansk og engelsk både skriftligt og mundtligt Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet er vi 16 glade kolleger. Vi laver morgenmad og frokost samt aftenbuffet til i alt ca. 600 gæster dagligt, og i frokost- aftenbuffet i weekenderne til ca. 200 gæster. Derudover servicerer vi med takeaway til gæsterne samt en til møder og receptioner. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: Gerne snarest muligt Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook ved at søge på @fazerfoodservicesdk11Jobnetd79b5562100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-05-11T00:00:000000http://www.fazerfoodservices.com/da/medarbejdere/ledige-stillinger-hos-fazer/?hr=show-job/273410EuropaDanmarkEuropaDanmarkFyn & Sydfynske øerFynOdense3139053Fazer Food Services AS11Skibhusvej 52A, 1.5000Odense CDKDanmark155.4039187010.39178600
1363cphlufthavnsboulevarden@fazerfoodco.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent541648JobNet47972171000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d79b5562https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=d79b5562https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d79b5562&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d79b5562&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/1.jpgHos Fazer Food Services AS søger vi en medarbejder, der er frisk på nye spændende udfordringer.12008001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration353725429Daniel1363cphlufthavnsboulevarden@fazerfoodco.dkDKDanmarkDKDanmarkda-DK