Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Faglært kok i Århus

Er du holdspiller og elsker at lave mad til andre? Så er det dig vi søger!

Vores grundprincip er, at mad produceres fra bunden af gode friske råvare, med fokus på økologi og minimering af madspild.

Om Eurest

Hos Compass Group vægter vi vores medarbejdere højt. Vi tror på, at resultater og arbejdsglæde kommer gennem åbenhed, tillid og samarbejde. Vi tilbyder et trygt ansættelsesforhold, et godt arbejdsmiljø samt grundig oplæring og introduktion til Compass Group.

Din daglige arbejdsplads

Kantinen hos Lejerforeningen Aksen-House, Hedeager 44, Århus bespiser dagligt ca.250 medarbejdere til frokost samt ca. 125 personer til morgenmad, derudover har vi mødeforplejning til gæster dagligt.

Vi er et team på 4 personer. Der produceres mad til buffet, salatbar, bagning, og opvask

Vi forventer kreativitet, holdspil og godt humør

Du er faglært kok gerne erfaring fra restauration, storkøkken eller kantinedrift.

Dine primære opgaver bliver:

  • Produktion og udvikling af ernæringsbevidste kolde og varme retter, salater samt bagning.
  • Mødeforplejning: produktion, servicering og korrespondance
  • Menuplanlægning og varedisponering
  • Varemodtagelse, opvask og rengøring
  • Deltagelse i sikring af køkkenets egenkontrol
  • Servicering af vores kunder
  • God ordenssans
  • Godt kendskab til It

Vi forventer at du, er kreativ og ikke bange for at prøve nye ideer af. Du går ikke på kompromis med produkter og råvarer. Og vigtigst af alt, du elsker at lave mad til mange gæster dagligt.

Vil være med til at gøre det til en oplevelse at komme i kantinen, hvor vi f.eks. laver forskellige temaer. Du skal brænder for at yde en god service til vores gæster, samtidig med du kan lide at have travlt.

Vi tilbyder

  • Du tilbydes en stilling på 37 timer pr. uge
  • Gode arbejdsforhold
  • Arbejdstid mandag-fredag kl. 06.00-14.00.
  • Stillingen er tiltrædelse 25. februar 2019 eller snarest muligt.
  • Løn efter overenskomst.

Du bliver en del af et spændende team, hvor humor og kreativitet er en vigtig del af dagligdagen.

Din ansøgning

Du bedes sende din ansøgning, vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter via stillingsannoncen på vores hjemmeside.

Vil du vide mere om jobbet, er du er velkommen til at kontakte Kantinechef Henrik Lund på Tlf. +45 2368 8302
Alle henvendelser behandles fortroligt.

Tiltrædelse snarest: Ansøgninger bliver behandlet løbende og ansættelse vil ske når rette kandidat er fundet.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329945175Phoenix-a5184d5112019-01-21T00:00:00Faglært kok i Århus

Er du holdspiller og elsker at lave mad til andre? Så er det dig vi søger!

Vores grundprincip er, at mad produceres fra bunden af gode friske råvare, med fokus på økologi og minimering af madspild.

Om Eurest

Hos Compass Group vægter vi vores medarbejdere højt. Vi tror på, at resultater og arbejdsglæde kommer gennem åbenhed, tillid og samarbejde. Vi tilbyder et trygt ansættelsesforhold, et godt arbejdsmiljø samt grundig oplæring og introduktion til Compass Group.

Din daglige arbejdsplads

Kantinen hos Lejerforeningen Aksen-House, Hedeager 44, Århus bespiser dagligt ca.250 medarbejdere til frokost samt ca. 125 personer til morgenmad, derudover har vi mødeforplejning til gæster dagligt.

Vi er et team på 4 personer. Der produceres mad til buffet, salatbar, bagning, og opvask

Vi forventer kreativitet, holdspil og godt humør

Du er faglært kok gerne erfaring fra restauration, storkøkken eller kantinedrift.

Dine primære opgaver bliver:

  • Produktion og udvikling af ernæringsbevidste kolde og varme retter, salater samt bagning.
  • Mødeforplejning: produktion, servicering og korrespondance
  • Menuplanlægning og varedisponering
  • Varemodtagelse, opvask og rengøring
  • Deltagelse i sikring af køkkenets egenkontrol
  • Servicering af vores kunder
  • God ordenssans
  • Godt kendskab til It

Vi forventer at du, er kreativ og ikke bange for at prøve nye ideer af. Du går ikke på kompromis med produkter og råvarer. Og vigtigst af alt, du elsker at lave mad til mange gæster dagligt.

Vil være med til at gøre det til en oplevelse at komme i kantinen, hvor vi f.eks. laver forskellige temaer. Du skal brænder for at yde en god service til vores gæster, samtidig med du kan lide at have travlt.

Vi tilbyder

  • Du tilbydes en stilling på 37 timer pr. uge
  • Gode arbejdsforhold
  • Arbejdstid mandag-fredag kl. 06.00-14.00.
  • Stillingen er tiltrædelse 25. februar 2019 eller snarest muligt.
  • Løn efter overenskomst.

Du bliver en del af et spændende team, hvor humor og kreativitet er en vigtig del af dagligdagen.

Din ansøgning

Du bedes sende din ansøgning, vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter via stillingsannoncen på vores hjemmeside.

Vil du vide mere om jobbet, er du er velkommen til at kontakte Kantinechef Henrik Lund på Tlf. +45 2368 8302
Alle henvendelser behandles fortroligt.

Tiltrædelse snarest: Ansøgninger bliver behandlet løbende og ansættelse vil ske når rette kandidat er fundet.

2019-02-26T00:51:16.073 Er du holdspiller og elsker at lave mad til andre? Så er det dig vi søger! Vores grundprincip er, at mad produceres fra bunden af gode friske råvare, med fokus på økologi og minimering af madspild. Om Eurest Hos Compass Group vægter vi vores medarbejdere højt. Vi tror på, at resultater og arbejdsglæde kommer gennem åbenhed, tillid og samarbejde. Vi tilbyder et trygt ansættelsesforhold, et godt arbejdsmiljø samt grundig oplæring og introduktion til Compass Group. Din daglige arbejdsplads Kantinen hos Lejerforeningen Aksen-House, Hedeager 44, Århus bespiser dagligt ca.250 medarbejdere til frokost samt ca. 125 personer til morgenmad, derudover har vi mødeforplejning til gæster dagligt. Vi er et team på 4 personer. Der produceres mad til buffet, salatbar, bagning, og opvask Vi forventer kreativitet, holdspil og godt humør Du er faglært kok gerne erfaring fra restauration, storkøkken eller kantinedrift. Dine primære opgaver bliver: Produktion og udvikling af ernæringsbevidste kolde og varme retter, salater samt bagning. Mødeforplejning: produktion, servicering og korrespondance Menuplanlægning og varedisponering Varemodtagelse, opvask og rengøring Deltagelse i sikring af køkkenets egenkontrol Servicering af vores kunder God ordenssans Godt kendskab til It Vi forventer at du, er kreativ og ikke bange for at prøve nye ideer af. Du går ikke på kompromis med produkter og råvarer. Og vigtigst af alt, du elsker at lave mad til mange gæster dagligt. Vil være med til at gøre det til en oplevelse at komme i kantinen, hvor vi f.eks. laver forskellige temaer. Du skal brænder for at yde en god service til vores gæster, samtidig med du kan lide at have travlt. Vi tilbyder Du tilbydes en stilling på 37 timer pr. uge Gode arbejdsforhold Arbejdstid mandag-fredag kl. 06.00-14.00. Stillingen er tiltrædelse 25. februar 2019 eller snarest muligt. Løn efter overenskomst. Du bliver en del af et spændende team, hvor humor og kreativitet er en vigtig del af dagligdagen. Din ansøgning Du bedes sende din ansøgning, vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter via stillingsannoncen på vores hjemmeside. Vil du vide mere om jobbet, er du er velkommen til at kontakte Kantinechef Henrik Lund på Tlf. 45 2368 8302 Alle henvendelser behandles fortroligt. Tiltrædelse snarest: Ansøgninger bliver behandlet løbende og ansættelse vil ske når rette kandidat er fundet.11Jobneta5184d51100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-02-25T00:00:000000http://compass-group.dk/se-ledige-jobs-og-elevpladser/0EuropaDanmarkJyllandØstjyllandAarhus3439637Eurest Kantine, Solstra Aarhus11Hedeager 448200Aarhus NDKDanmark0
DKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent696621JobNet493308549330851000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=a5184d51https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=a5184d51https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=a5184d51&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=a5184d51&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/7.jpgEr du en fagligt stærk Kok?12008001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration360258922Henriknoreply@ofir.comDKDanmarkDKDanmark329985225Vil du være kok på Odder Højskole?Robot Odder Højskoles køkken leder efter en ny kok. Vi søger n, som er fuld af madglæde og håndværk. Et menneske som har lyst, til at lave mad, som udfordrer, inspirerer og oser af omhyggelighed. Vores køkken er grønt, økologisk og hjemmelavet. Og så elsker vi bacon. Vi laver mad til 120 elever og medarbejdere dagligt. I sommerperioden forkæler vi sommergæster på ugekurser. Vi tilbyder en stilling på 35 timer. Du vil være en del af et hold på 7 mennesker, som insisterer på at få Højskolen ind i køkkenet og køkkenet ud i Højskolen. Vi forventer: At du har en kokkeuddannelse At du er en selvstændig og ansvarlig person At du er et menneske, som kan lide at snakke om mad såvel, som at lave mad. Du kan forvente: Et positivt og roligt arbejdsmiljø. Muligheden for, at sætte dit eget præg på vores køkken. Tid til fordybelse og til udforskning af den danske højskoletradition. En bred og god kontaktflade til lærere, elever og ledere. Stillingen: 35 timer ugentligt. Tiltrædelse snarest muligt, men vi venter gerne på den rigtige kandidat Ansøg via email koekken@odderhojskole.dk, att. til Therese Lundholm. Husk at vedhæfte CV såvel som din ansøgning.

 

Odder Højskoles køkken leder efter en ny kok. Vi søger én, som er fuld af madglæde og håndværk. Et menneske som har lyst, til at lave mad, som udfordrer, inspirerer og oser af omhyggelighed.

 

Vores køkken er grønt, økologisk og hjemmelavet. Og så elsker vi bacon.

 

Vi laver mad til 120 elever og medarbejdere dagligt. I sommerperioden forkæler vi sommergæster på ugekurser. Vi tilbyder en stilling på 35 timer. Du vil være en del af et hold på 7 mennesker, som insisterer på at få Højskolen ind i køkkenet og køkkenet ud i Højskolen.

 

Vi forventer:

At du har en kokkeuddannelse

At du er en selvstændig og ansvarlig person

At du er et menneske, som kan lide at snakke om mad såvel, som at lave mad.

 

Du kan forvente:

Et positivt og roligt arbejdsmiljø.

Muligheden for, at sætte dit eget præg på vores køkken.

Tid til fordybelse og til udforskning af den danske højskoletradition.

En bred og god kontaktflade til lærere, elever og ledere.

 

Stillingen:

35 timer ugentligt.

Tiltrædelse snarest muligt, men vi venter gerne på den rigtige kandidat

Ansøg via email; koekken@odderhojskole.dk, att. til Therese Lundholm.

Husk at vedhæfte CV såvel som din ansøgning.

ODDER HØJSKOLEOdder2019-03-27T00:00:002019-05-22T00:00:00
329983345Kok til CarltonRobot Carlton er det ægte brasserie i Århus og vi søger kokke til en travl sommer, der har lyst til at være en del af vores fantastiske køkkenteam. Som kok er du med at sikre, at vi lever op til vores høje standarder til mad, og at tilfredsheden blandt gæsterne er i top. Du har masser af erfaring med at arbejde med såvel a la carte som selskaber. Vi ser gerne at du er: Du er faglært kok(!) Tager ansvar Er Teamplayer Er lige dele kreativ og struktureret Har et positivt sind og godt smittende humør Til gengæld kan vi tilbyde Dig: Vi tilbyder en travl, men afvekslende hverdag i et professionelt team Vi har en uformel tone Gode og ordnede arbejdsforhold Gode muligheder for personlig og faglig udvikling Søde og dygtige kolleger Løn efter erfaring og kvalifikationer Se mere på www.carlton.dk

Carlton er det ægte brasserie i Århus og vi søger kokke til en travl sommer, der har lyst til at være en del af vores fantastiske køkkenteam.

Som kok er du med  at sikre, at vi lever op til vores høje standarder til mad, og at tilfredsheden blandt gæsterne er i top. 

Du har masser af erfaring med at arbejde med såvel a la carte som selskaber.

Vi ser gerne at du er:

  • Du er faglært kok(!)
  • Tager ansvar
  • Er Teamplayer
  • Er lige dele kreativ og struktureret
  • Har et positivt sind og godt smittende humør

Til gengæld kan vi tilbyde Dig:

  • Vi tilbyder en travl, men afvekslende hverdag i et professionelt team
  • Vi har en uformel tone
  • Gode og ordnede arbejdsforhold
  • Gode muligheder for personlig og faglig udvikling
  • Søde og dygtige kolleger
  • Løn efter erfaring og kvalifikationer

Se mere på www.carlton.dk

CarltonAarhus C2019-03-23T00:00:002019-05-18T00:00:00
329974821Kreativ KokRobot JobbeskrivelseVi søger en faglært, ambitiøs og kreativ kok til vores restaurant Latin i Aarhus. Jobbet kræver at du besidder evnen til at bevare overblikket i alle situationer, og vi forventer, at du har erfaring fra det franske køkken. ProfilVi vægter erfaring højt, men endnu vigtigere er at du, ligesom os, brænder for det du laver, for maden og for at videreudvikle begge dele. Vi forventer, at du er fagligt velfunderet og sætter en ære i at udvikle både dig selv og dit arbejde. Vi forventer Holdning og kærlighed til håndværket Ejerskab og medansvar Stram styring af kvalitet og mængder Skabe gæsteoplevelser At du deler ud af dit gode humør Vi tilbyder Udfordringer både arbejdsmæssigt og personligt Faglige og personlige udviklingsmuligheder Fast ansættelse med gode forhold Løn efter kvalifikationer AnsøgningsfristVi afholder samtaler løbende - send derfor gerne din ansøgning snarest. Opstart efter aftale.Vi venter gerne på den rette. Interesseret?Send din ansøgning : sonia03@live.dk

Jobbeskrivelse
Vi søger en faglært, ambitiøs og kreativ kok til vores restaurant Latin i Aarhus. 

Jobbet kræver at du besidder evnen til at bevare overblikket i alle situationer, og vi forventer, at du har erfaring fra det franske køkken.

Profil
Vi vægter erfaring højt, men endnu vigtigere er at du, ligesom os, brænder for det du laver, for maden og for at videreudvikle begge dele.
Vi forventer, at du er fagligt velfunderet og sætter en ære i at udvikle både dig selv og dit arbejde.

Vi forventer
• Holdning og kærlighed til håndværket
• Ejerskab og medansvar
• Stram styring af kvalitet og mængder
• Skabe gæsteoplevelser
• At du deler ud af dit gode humør

Vi tilbyder

• Udfordringer både arbejdsmæssigt og personligt
• Faglige og personlige udviklingsmuligheder
• Fast ansættelse med gode forhold
• Løn efter kvalifikationer

Ansøgningsfrist
Vi afholder samtaler løbende - send derfor
gerne din ansøgning snarest. Opstart efter aftale.
Vi venter gerne på den rette.

Interesseret?
Send din ansøgning : sonia03@live.dk

 

 

Latin - ÅrhusAarhus C2019-03-09T00:00:002019-05-04T00:00:00
329971205Kok / Chef/topboss/multiperson/Robot ANTI HELT SØGES !! Vi mangler en kok- chef - der kan tage ansvar og vil være med til at udvikle vores køkken - vi arbejder med 3 restauranter (klassisk fisk klassisk 65 bistro strandvejens bistro) og er et team af godt 40 medarbejdere der brænder for faget. Hvor du kommer til at høre til, snakker vi om. Det er et must at du er kreativ, kan takle når et bord bliver11 istedet for 9 og kan tænke ja sgu da, vi sætter en for bordenden og har et nogenlunde kendskab til det klassiske køkken vine. Tatoveringer, spraglede bukser, strithår, intet hår, A,B,C,D skåle, FLIPSKÆG, overskæg, alt for skæg.. - Alt dette er fint nok, bare du er gæstevenlig, vi bruger kun åbent køkken (og har ikke en tjener-buffet man kan gemme sig i ) så der vil være herlig meget gæstekontakt, og så skal man gerne ha et glimt i øjet. * vores team er fyldt med sunde mennesker, der passer sine vagter og ikke melder sig syge i tide og utide pga tømmermænd. Vi møder til tiden og går for meget op i god mad, vin og grin. Det er et must at du har en bette kendskab til vin og mad (bare du kan li´det så skal vi nok hjælpe) og er glad for at parre vin og mad. Ydermere forventes der at du har lyst til at dele din viden og erfaring med vores elever. * du vil lære at indgå i vare bestillinger, dagligt regnskab for køkken restaurant ( 2 minutter mens man laver regnskab mis) , og skal kunne tumle med 9 luksus smilende tjenere en travl fredag aften samt 3-4 kokke elever i køkkenet ( og stadig have smilet på samt overblik) ... har du ikke prøvet det før men er ny udlært så er det intet problem, vi skal nok hjælpe dig og lære dig op. De bedste hilsner Teamet på Klassisk 65, Klassisk Fisk Strandvejens Bistro ** Du behøver ej sende ansøgning hvis du.: sover over dig hver lørdag skal i retten ofte mangler en babysitter hver anden dag ikke nåede bussen hver anden dag har fladt dæk hver mandag ikke kan undvære din mobil under arbejdsdagen tror du skal drikke 5colaer hver dag har brug for at se om din kæreste har skrevet en sms hver 10minutter er den slags person som er født ekspert og ikke har brug for oplæring eller råd efter den første dag -skal kunne snakke og arbejde på samme tid - skal kunne huske at vende tilbage efter frokost - skal ikke regne med klap på skulderen og guldmedalje for at møde til tiden hver dag. if you qualify, send me an e-mail. klassisk fisk klassisk 65 strandvejens bistro http: Www.klassiskfisk.dk tabindex -1 *alle 3 steder ligger i århus. ansøgning sendes til soren_ak@hotmail.com

 

 

ANTI HELT SØGES !!  

 

Vi mangler en kok- chef -  der kan tage ansvar og vil være med til at udvikle vores køkken - vi arbejder med 3 restauranter (klassisk fisk + klassisk 65 bistro + strandvejens bistro) og er et team af godt 40 medarbejdere der brænder for faget. Hvor du kommer til at høre til, snakker vi om.

Det er et must at du er kreativ, kan takle når et bord bliver11 istedet for 9 og kan tænke “ja sgu da, vi sætter en for bordenden” og har et nogenlunde kendskab til det klassiske køkken + vine.

Tatoveringer, spraglede bukser, strithår, intet hår, A,B,C,D skåle, FLIPSKÆG, overskæg, alt for skæg..

- Alt dette er fint nok, bare du er gæstevenlig, vi bruger kun åbent køkken (og har ikke en tjener-buffet man kan gemme sig i ) så der vil være herlig meget gæstekontakt, og så skal man gerne ha et glimt i øjet.

* vores team er fyldt med sunde mennesker, der passer sine vagter og ikke melder sig syge i tide og utide pga tømmermænd. Vi møder til tiden og går for meget op i god mad, vin og grin.

Det er et must at du har en bette kendskab til vin og mad  (bare du kan li´det så skal vi nok hjælpe) og er glad for at parre vin og mad. Ydermere forventes der at du har lyst til at dele din viden og erfaring med vores elever.

* du vil lære at indgå i vare bestillinger, dagligt regnskab for køkken/restaurant  ( 2 minutter mens man laver regnskab/ mis) , og skal kunne tumle med 9 luksus smilende tjenere en travl fredag aften samt 3-4 kokke/elever i køkkenet ( og stadig have smilet på samt overblik) ... har du ikke prøvet det før men er ny udlært så er det intet problem, vi skal nok hjælpe dig og lære dig op.

De bedste hilsner Teamet på Klassisk 65, Klassisk Fisk & Strandvejens Bistro

 

**

Du behøver ej sende ansøgning hvis du.: 

sover over dig hver lørdag / skal i retten ofte / mangler en babysitter hver anden dag / ikke nåede bussen hver anden dag / har fladt dæk hver mandag / ikke kan undvære din mobil under arbejdsdagen / tror du skal drikke 5colaer hver dag / har brug for at se om din kæreste har skrevet en sms hver 10minutter / er den slags person som er født ekspert og ikke har brug for oplæring eller råd efter den første dag /

 -skal kunne snakke og arbejde på samme tid - skal kunne huske at vende tilbage efter frokost - skal ikke regne med klap på skulderen og guldmedalje for at møde til tiden hver dag. 

 

 

 

 

 if you qualify, send me an e-mail.

 

klassisk fisk

klassisk 65

strandvejens bistro

http://Www.klassiskfisk.dk" tabindex="-1

*alle 3 steder ligger i århus. 

ansøgning sendes til soren_ak@hotmail.com

JÆGERGÅRDSGADE 65 ApSAarhus C2019-03-05T00:00:002019-04-29T00:00:00
329985632KokRobot Restaurant Hotel Ferdinand beliggende i hjertet af Århus C søger en Kok, Vi søger en fuldtidskok. Det er nødvendigt at du er udlært kok, og har passion for faget. Da oplæring af vores elever vil være en stor del af din hverdag. Vi kan tilbyde følgende: Fantastisk arbejdsmiljø, et utroligt professionelt ungt team, faglig udvikling, samt stor fokus på gastronomien. Vi er et blandet team, der hjælper hinanden på tværs af faggrupperne og vi tilbyder en god vagtplan. Vi forventer du har et godt basiskendskab til vin, ligeledes skal der være en interesse for både mad og vin. Derudover forventer vi at man, som medarbejder hos os er klar til at håndtere de opgaver man bliver stillet overfor. Ansøgning sendes til niels@hotelferdinand.dk Opstart hurtigst muligt :)

 

Restaurant & Hotel Ferdinand beliggende i hjertet af Århus C søger en Kok, 

Vi søger en fuldtidskok. Det er nødvendigt at du er udlært kok, og har passion for faget. Da oplæring af vores elever vil være en stor del af din hverdag.

Vi kan tilbyde følgende: Fantastisk arbejdsmiljø, et utroligt professionelt ungt team, faglig udvikling, samt stor fokus på gastronomien.

Vi er et blandet team, der hjælper hinanden på tværs af faggrupperne og vi tilbyder en god vagtplan.

Vi forventer du har et godt basiskendskab til vin, ligeledes skal der være en interesse for både mad og vin.

Derudover forventer vi at man, som medarbejder hos os er klar til at håndtere de opgaver man bliver stillet overfor.

Ansøgning sendes til niels@hotelferdinand.dk

Opstart hurtigst muligt :)

ÅRETS HOTEL & BRASSERIE ApSAarhus C2019-03-27T00:00:002019-05-22T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Vil du være kok på Odder Højskole?

ODDER HØJSKOLE

Odder
Odder Højskoles køkken leder efter en ny kok. Vi søger n, som er fuld af madglæde og håndværk. Et menneske som har lyst, til at lave mad, som udfordrer, inspirerer og oser af omhyggelighed. Vores køkken er grønt, økologisk og hjemmelavet. Og så elsk...
Indrykket:27. marts 2019
Udløbsdato:22. maj 2019

Kok til Carlton

Carlton

Aarhus C
Carlton er det ægte brasserie i Århus og vi søger kokke til en travl sommer, der har lyst til at være en del af vores fantastiske køkkenteam. Som kok er du med at sikre, at vi lever op til vores høje standarder til mad, og at tilfredsheden blandt gæ...
Indrykket:23. marts 2019
Udløbsdato:18. maj 2019

Kreativ Kok

Latin - Århus

Aarhus C
JobbeskrivelseVi søger en faglært, ambitiøs og kreativ kok til vores restaurant Latin i Aarhus. Jobbet kræver at du besidder evnen til at bevare overblikket i alle situationer, og vi forventer, at du har erfaring fra det franske køkken. ProfilVi væg...
Indrykket:9. marts 2019
Udløbsdato:4. maj 2019

Kok / Chef/topboss/multiperson/

JÆGERGÅRDSGADE 65 ApS

Aarhus C
ANTI HELT SØGES !! Vi mangler en kok- chef - der kan tage ansvar og vil være med til at udvikle vores køkken - vi arbejder med 3 restauranter (klassisk fisk klassisk 65 bistro strandvejens bistro) og er et team af godt 40 medarbejdere der brænder fo...
Indrykket:5. marts 2019
Udløbsdato:29. april 2019

Kok

ÅRETS HOTEL & BRASSERIE ApS

Aarhus C
Restaurant Hotel Ferdinand beliggende i hjertet af Århus C søger en Kok, Vi søger en fuldtidskok. Det er nødvendigt at du er udlært kok, og har passion for faget. Da oplæring af vores elever vil være en stor del af din hverdag. Vi kan tilbyde følgen...
Indrykket:27. marts 2019
Udløbsdato:22. maj 2019