Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Faglært kok - primært varmt parti

Er du faglært kok og brænder du for at lave ny, spændende og varieret mad hver dag? Sætter du også pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores personalekantine på Krogshøjvej i Bagsværd.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Gerne hurtigst muligt

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en nytænkende kok og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig, Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…
Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Fast stilling, hvor du skal arbejde på fuld tid. Mandag til fredag fra kl. 6.30 - 14.24 - fri i weekenderne
  • Du får masser af opgaver i produktionen, hvor du primært skal være kok på det varme parti - men du vil også skulle være med i produktionerne i det kolde køkken
  • Du får et job, hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne.
  • Din kreativitet er med til at sætte et anderledes og varieret præg på buffeten – og udvikle vores tilbud til gæsterne
  • En arbejdsplads, hvor vi brænder for service og at skabe en god oplevelse for vores gæster

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faglært kok med nogle års erfaring – meget gerne fra lignende køkken
  • Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning, hvor vi anretter i både fade og små portioneringskåle
  • Du er en god, serviceminded kollega, som trives i større teams og gerne arbejder med på alle opgaver
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening
  • Du er fleksibel ,ansvarsbevidst og har af natur en udadvendt personlighed
  • Du vil skulle deltage i alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Menuplaner, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, opvask og daglig rengøring
  • Du bidrager og er med til at præge køkkenet med positiv engergi både fagligt og socialt
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet får du 22 glade og motiverede kolleger. Sammen servicerer og laver vi dagligt mad til ca. 650 gæster. Vi har fokus på økologi, det grønne køkken, dyrevelfærd og sundhed i kombination med velsmag og flot præsentation. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone og et glimt i øjet. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, gæster og forretningen.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: Gerne hurtigst muligt

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329939002Phoenix-3c9dec0c12019-01-09T00:00:00Faglært kok - primært varmt parti

Er du faglært kok og brænder du for at lave ny, spændende og varieret mad hver dag? Sætter du også pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores personalekantine på Krogshøjvej i Bagsværd.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Gerne hurtigst muligt

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en nytænkende kok og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig, Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…
Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Fast stilling, hvor du skal arbejde på fuld tid. Mandag til fredag fra kl. 6.30 - 14.24 - fri i weekenderne
  • Du får masser af opgaver i produktionen, hvor du primært skal være kok på det varme parti - men du vil også skulle være med i produktionerne i det kolde køkken
  • Du får et job, hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne.
  • Din kreativitet er med til at sætte et anderledes og varieret præg på buffeten – og udvikle vores tilbud til gæsterne
  • En arbejdsplads, hvor vi brænder for service og at skabe en god oplevelse for vores gæster

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faglært kok med nogle års erfaring – meget gerne fra lignende køkken
  • Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning, hvor vi anretter i både fade og små portioneringskåle
  • Du er en god, serviceminded kollega, som trives i større teams og gerne arbejder med på alle opgaver
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening
  • Du er fleksibel ,ansvarsbevidst og har af natur en udadvendt personlighed
  • Du vil skulle deltage i alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Menuplaner, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, opvask og daglig rengøring
  • Du bidrager og er med til at præge køkkenet med positiv engergi både fagligt og socialt
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet får du 22 glade og motiverede kolleger. Sammen servicerer og laver vi dagligt mad til ca. 650 gæster. Vi har fokus på økologi, det grønne køkken, dyrevelfærd og sundhed i kombination med velsmag og flot præsentation. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone og et glimt i øjet. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, gæster og forretningen.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: Gerne hurtigst muligt

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk

2019-03-07T00:50:26.907 Er du faglært kok og brænder du for at lave ny, spændende og varieret mad hver dag? Sætter du også pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores personalekantine på Krogshøjvej i Bagsværd. Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt Tiltrædelse: Gerne hurtigst muligt Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden. Du brænder for både mad og service Du er en nytænkende kok og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig, Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Hvad indebærer sådan et job Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner: Fast stilling, hvor du skal arbejde på fuld tid. Mandag til fredag fra kl. 6.30 - 14.24 - fri i weekenderne Du får masser af opgaver i produktionen, hvor du primært skal være kok på det varme parti - men du vil også skulle være med i produktionerne i det kolde køkken Du får et job, hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne. Din kreativitet er med til at sætte et anderledes og varieret præg på buffeten og udvikle vores tilbud til gæsterne En arbejdsplads, hvor vi brænder for service og at skabe en god oplevelse for vores gæster Kort og godt om dig og dit nye job Du er faglært kok med nogle års erfaring meget gerne fra lignende køkken Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning, hvor vi anretter i både fade og små portioneringskåle Du er en god, serviceminded kollega, som trives i større teams og gerne arbejder med på alle opgaver Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening Du er fleksibel ,ansvarsbevidst og har af natur en udadvendt personlighed Du vil skulle deltage i alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Menuplaner, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, opvask og daglig rengøring Du bidrager og er med til at præge køkkenet med positiv engergi både fagligt og socialt Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet får du 22 glade og motiverede kolleger. Sammen servicerer og laver vi dagligt mad til ca. 650 gæster. Vi har fokus på økologi, det grønne køkken, dyrevelfærd og sundhed i kombination med velsmag og flot præsentation. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone og et glimt i øjet. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, gæster og forretningen. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: Gerne hurtigst muligt Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk11Jobnet3c9dec0c100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-03-06T00:00:000000http://www.fazerfoodservices.com/da/medarbejdere/ledige-stillinger-hos-fazer/?hr=show-job/387120EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnGladsaxe3431324Fazer Food Services A/S11Krogshøjvej 462880BagsværdDKDanmark0
DKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent690864JobNet492798449279841000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=3c9dec0chttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=3c9dec0chttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=3c9dec0c&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=3c9dec0c&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/2.jpgEr du serviceminded og har interesser indenfor hotel- og restaurationsbranchen? Hos Fazer Food Services A/S får du rige muligheder for at gøre et indtryk på omverden.12007991Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration360017482Andreasnoreply@ofir.comDKDanmarkDKDanmark329984243KokRobot Forenede Care søger kok til Lokalcenter Bøgeskovhus Vi søger en ansvarlig og serviceminded kok der er klar til at servicere beboerne i vores plejeboliger samt caféen med diverse fester og arrangementer. Vi bespiser og servicerer dagligt Bøgeskovhus s 90 beboere og ældreboliger samt gæster i caféen. Du vil indgå i et team med en køkkenchef og tre ernæringsassistenter som i dag betjener borgerne. Vi er et velfungerende team, hvor teamånden er harmonisk og med godt humør. Vores fælles mål er at sørge for, at vores beboere og gæster får den bedste service. Stillingen: Du vil sammen med dine kollegaer være ansvarlig for den daglige produktion af mad, menuplanlægning samt direkte kontakt til vores gæster. Vi lægger blandt andet vægt på disse kvalifikationer: Du er faglært kok og har erfaring inden for fagetDu er fagligt dygtig og kulinarisk nytænkendeDu har kendskab til egenkontrol m.m.Du er engageret og god til at samarbejdeDu er imødekommende og serviceminded Hos os får du mulighed for at kombinere dine kvalifikationer med masser af daglige udfordringer. Der er plads til at du kan udfolde dig kreativt og du er selv med til at præge arbejdspladsen. Der vil forekomme aften- og weekendarbejde. Stillingen ønskes besat pr. 1. juni 2019 og er en fast stilling med en 37 timers arbejdsuge. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte køkkenchef Michel Lamp på tlf. 21 17 11 97. Bøgeskovhus er drevet af Forenede Care A S og ligger i Viby J. Bøgeskovhus huser både plejeboliger og ældreboliger og er en attraktiv boligmulighed og et godt aktivitets- og samlingssted for borgere i Vibyområdet. Vi fokuserer på et godt hverdagsliv for den ældre i både trygge og omsorgsfulde rammer. Hverdagen udfyldes af forskellige aktiviteter, som både er indholdsrige og sjove, f.eks. modeshows, fællesspisning og forskellige udendørsaktiviteter. Arbejdsmiljøet på Bøgeskovhus er særdeles positivt, og der bliver arrangeret forskellige sjove fællesaktiviteter såsom bowling, løb og andet. Personalets faglige baggrund er sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere samt terapeuter. Vi er ialt ca. 70 medarbejdere fordelt på alle døgnets timer. Du kan læse mere om Forenede Care på www.forenede-care.dk

Forenede Care søger kok til Lokalcenter Bøgeskovhus

Vi søger en ansvarlig og serviceminded kok der er klar til at servicere beboerne i vores plejeboliger samt caféen med diverse fester og arrangementer.

Vi bespiser og servicerer dagligt Bøgeskovhus’s 90 beboere og ældreboliger samt gæster i caféen. Du vil indgå i et team med en køkkenchef og tre ernæringsassistenter som i dag betjener borgerne. Vi er et velfungerende team, hvor teamånden er harmonisk og med godt humør.

Vores fælles mål er at sørge for, at vores beboere og gæster får den bedste service.

Stillingen:

Du vil sammen med dine kollegaer være ansvarlig for den daglige produktion af mad, menuplanlægning samt direkte kontakt til vores gæster.

Vi lægger blandt andet vægt på disse kvalifikationer:

  • Du er faglært kok og har erfaring inden for faget
  • Du er fagligt dygtig og kulinarisk nytænkende
  • Du har kendskab til egenkontrol m.m.
  • Du er engageret og god til at samarbejde
  • Du er imødekommende og serviceminded

Hos os får du mulighed for at kombinere dine kvalifikationer med masser af daglige udfordringer. Der er plads til at du kan udfolde dig kreativt og du er selv med til at præge arbejdspladsen.

Der vil forekomme aften- og weekendarbejde.

Stillingen ønskes besat pr. 1. juni 2019 og er en fast stilling med en 37 timers arbejdsuge. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte køkkenchef Michel Lamp på tlf. 21 17 11 97.

 

Bøgeskovhus er drevet af Forenede Care A/S og ligger i Viby J. Bøgeskovhus huser både plejeboliger og ældreboliger og er en attraktiv boligmulighed og et godt aktivitets- og samlingssted for borgere i Vibyområdet. Vi fokuserer på et godt hverdagsliv for den ældre i både trygge og omsorgsfulde rammer. Hverdagen udfyldes af forskellige aktiviteter, som både er indholdsrige og sjove, f.eks. modeshows, fællesspisning og forskellige udendørsaktiviteter. 

Arbejdsmiljøet på Bøgeskovhus er særdeles positivt, og der bliver arrangeret forskellige sjove fællesaktiviteter såsom bowling, løb og andet. Personalets faglige baggrund er sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere samt terapeuter. Vi er ialt ca. 70 medarbejdere fordelt på alle døgnets timer.

Du kan læse mere om Forenede Care på www.forenede-care.dk

Hovedkontor SøborgViby J2019-03-25T00:00:002019-05-19T00:00:00
329986071Kok søges til OPP hospital i Vejle som fast afløser hver 3. weekend og i ferieperiodeRobot Er du en dygtig faglært kok, Cater eller ernæringsassistent Vi søger en dygtig kok til OPP Hospital i Vejle til en fast weekendvagt hver 3.uge samt i ferieperioder Der bespises mellem 100-200 personer dagligt , fordelt på patienter, pårørende og personale som bespises i husets cafe eller på afdellingerne Weekendvagt er lørdag og søndag kl 10-20 I ferie perioder er vagterne Dagvagt mellem kl. 6-15 , kl. 10-18, Aftenvagter kl 12-20,00 Vi forventer at du er en dygtig og kreativ madhåndværker der kan lave mad fra bunden , arbejde selvstændigt At du interesser dig for sundhed og ernæring har respekt for gode råvare efter årstiden og minimere madspild. At du har erfaring fra restaurant eller kantine At du er en holdspiller som er med til at skabe arbejdesglæde og god stemning på dit job, du vil indgå i et team på 7 medarbejder Muigheder for at udvikle sig og få et stærkt fagligt netværk. Velordnede forhold med løn efter kvalifikationer Hvis det lyder som et job for dig så send din ansøgning til iry@cheval-blanc.dk mrk..: kok OPP Vejle

Er du en dygtig faglært kok, Cater eller ernæringsassistent

Vi søger en dygtig kok til  OPP Hospital i Vejle til en fast weekendvagt hver 3.uge samt i ferieperioder

Der bespises mellem 100-200 personer dagligt , fordelt på patienter, pårørende og personale som bespises i husets cafe eller på afdellingerne

Weekendvagt er lørdag og søndag kl 10-20

I ferie perioder er vagterne

Dagvagt mellem kl. 6-15 , kl. 10-18,  Aftenvagter kl 12-20,00

Vi forventer at du er en dygtig  og kreativ madhåndværker der kan lave mad fra bunden , arbejde selvstændigt

At du interesser dig for sundhed og ernæring har respekt for gode råvare efter årstiden og minimere madspild.

At du har erfaring fra restaurant eller  kantine

At du er en holdspiller som er med til at skabe arbejdesglæde og god stemning på dit job, du vil indgå i et team på 7 medarbejder

Muigheder for at udvikle sig og få et stærkt fagligt netværk.

Velordnede forhold med løn efter kvalifikationer

Hvis det lyder som et job for dig så send din ansøgning til iry@cheval-blanc.dk mrk..: kok OPP Vejle

CHEVAL BLANC SERVICE RESTAURANTER A/SVejle2019-03-28T00:00:002019-05-23T00:00:00
329974913A la carte kok / cater søgesRobot Restaurant Bøgely: Bøgely er en Restaurant på Dyrehavsbakken med stolte traditioner, der serverer klassisk dansk mad. Vi har plads til ca. 240 gæster. Maden: Vi serverer a la carte, selskabsmenuer og buffet ( påske Pinse ) fra det danske køkken. Vi sætter en ære i at maden bliver lavet med kærlighed selvom der ofte er meget travlt. Jobbet: Som kok cater hos os skal du indgå i den daglige produktion i køkkenet, og du skal være fleksibel og indstillet på at kunne give dine kollegaer en hjælpende hånd. Kvalifikationer: Vi forestiller os at du kan genkende dig selv i flere af følgende punkter: Du har kendskab til A la carte Du er en god teamplayer Du trives i travle rammer Du er en god kollega Du har lyst kan lave dansk mad. Du har min 1 års erfaring fra lign. Vi kan tilbyde et sæsonjob med start d 10 april-8 september.I en travl og hyggelig restaurant. Du får en fast vagtplan for hele sæsonen med 2 sammenhængende fridage hver uge, hver 3 weekend fri. Der er mulighed for overarbejde og arbejde i efterårsferien og jule da Bakken i år også holder åbent der. Løn efter kvalifikation. Alle der opfylder kvalifikationerne vil få svar.

Restaurant Bøgely:

Bøgely er en Restaurant på Dyrehavsbakken med  stolte traditioner, der serverer klassisk dansk mad. Vi har plads til ca. 240 gæster.

Maden:

Vi serverer a la carte, selskabsmenuer og buffet ( påske & Pinse ) fra det danske køkken. Vi sætter en ære i at maden bliver lavet med kærlighed selvom der ofte er meget travlt.

Jobbet:

Som kok / cater hos os skal du indgå i den daglige produktion i køkkenet, og du skal være fleksibel og indstillet på at kunne give dine kollegaer en hjælpende hånd.

Kvalifikationer:

Vi forestiller os at du kan genkende dig selv i flere af følgende punkter:

  1. Du har kendskab til A la carte
  2. Du er en god teamplayer
  3. Du trives i travle rammer
  4. Du er en god kollega
  5. Du har lyst/kan lave dansk mad.
  6. Du har min 1 års erfaring fra lign.

Vi kan tilbyde et sæsonjob med start d 10 april-8 september.I en travl og hyggelig restaurant. Du får en fast vagtplan for hele sæsonen med 2 sammenhængende fridage hver uge, hver 3 weekend fri.

Der er mulighed for overarbejde og arbejde i efterårsferien og jule da Bakken i år også holder åbent der.

Løn efter kvalifikation.

 

Alle der opfylder kvalifikationerne vil få svar.

Restaurationsselskabet Bøgely ApSKlampenborg2019-03-11T00:00:002019-05-06T00:00:00
329979951Faglært kok søges til fast job.Robot VikarBasen A S søger for kunde en faglært kok med tiltrædelse snarest. Virksomheden er i rivende udvikling derfor søger en professionel faglært kok med lyst til at arbejde med økologi og sundhed. En mødestabil og faglig dygtig kollega. Kun ansøgere, der opfylder de beskrevne krav til jobbet, vil komme i betragtning til stillingen. (Der er gratis parkering) Vi betræber os på at have en 14 dages turnus i henholdsvis salaten, koldt- og varmt køkken. Vi sylter, fermenterer, laver pålæg og arbejder på alle linjer med friske råvarer. Vi tilbyder dig gode rammer og arbejdsforhold, samt en god løn. Arbejdstiden er fra 6.30 til 14.25 (ikke aften og weekend), så der vil være gode muligheder for at kombinere dit arbejde med et aktivt familieliv. - Du har en bred faglig profil. - Du vil arbejde med din konstante udvikling. - Kvaliteten af dit arbejde og sundheden af dit produkt er høj. - Du kan lide at arbejde i et åbent køkken. - Du kan arbejde selvstændigt i et team. Vi søger en medarbejder, der kan fylde en meget vigtig stilling ud. Stort åbent køkken i rolige omgivelser, dedikeret stemning og god team ånd. Vi vil meget gerne tage en snak med dig om en fremtid med os, så tag det næste trin i din karriere med det samme ved at udfylde skemaet nedenfor.VikarBasen A/S søger for kunde en faglært kok med tiltrædelse snarest. Virksomheden er i rivende udvikling derfor søger en professionel faglært kok med lyst til at arbejde med økologi og sundhed. En mødestabil og faglig dygtig kollega. Kun ansøgere, der opfylder de beskrevne krav til jobbet, vil komme i betragtning til stillingen. (Der er gratis parkering) Vi betræber os på at have en 14 dages turnus i henholdsvis salaten, koldt- og varmt køkken. Vi sylter, fermenterer, laver pålæg og arbejder på alle linjer med friske råvarer. Vi tilbyder dig gode rammer og arbejdsforhold, samt en god løn. Arbejdstiden er fra 6.30 til 14.25 (ikke aften og weekend), så der vil være gode muligheder for at kombinere dit arbejde med et aktivt familieliv. - Du har en bred faglig profil.
- Du vil arbejde med din konstante udvikling.
- Kvaliteten af dit arbejde og sundheden af dit produkt er høj.
- Du kan lide at arbejde i et åbent køkken.
- Du kan arbejde selvstændigt i et team. Vi søger en medarbejder, der kan fylde en meget vigtig stilling ud. Stort åbent køkken i rolige omgivelser, dedikeret stemning og god team ånd. Vi vil meget gerne tage en snak med dig om en fremtid med os, så tag det næste trin i din karriere med det samme ved at udfylde skemaet nedenfor.
VikarBasen A/SHellerup2019-03-20T00:00:002019-05-15T00:00:00
330009709Køkken medarbejder søges til hyggelig restaurantRobot Brænder du for at give folk en god oplevelse, og ønsker du at være en del af en voksende succes? Er du passioneret omkring dit arbejde, energisk, ambitiøs, samt en god sans for detaljer? Så kunne det sagtens være lige præcis dig, som vi leder efter! Hos Grillen sætter vi stor ære i at lave tingene selv, fremfor at købe vores produkter færdiglavede. Vi vælger altid friske råvarer i vores hjemmelavede produkter, frem for den nemme færdiglavede løsning. Det er IKKE et krav at du har tidligere køkken erfaring, da vi nok skal lære dig alt hvad du har brug for at vide.Du kommer til at indgå i et ungt team, med mange dygtige kokke, som alle er med til at skabe den gode stemning der er i vores køkkener restauranter.I Grillens køkkener gør vi service til en fest. Der er altid højt humør i vores restauranter, og dette kan både gæster og personale mærke. - Dette betyder at vi sagtens kan have det sjovt, selvom burgerne langes over disken i hastig fart. Vi ser gerne at du kan nikke genkendende til følgende: Du er frisk og fuld af energi Du er arbejdsom, samt løsningsorienteret Du er målrettet og gør alt for at ramme de mål du sætter dig for Du har et godt overblik og arbejder organiseret, samt struktureret Du er mødestabil og præsentabel Du har mulighed for at arbejde aften og weekend Vi tilbyder: En stilling hvor udviklingsmulighederne er høje for dem, der viser engagement og vilje At blive en del af et stærkt team, hvor der er fokus på god energi og gensidig feedback Et harmonisk arbejdsmiljø i en virksomhed der er i stor vækst Et medansvar for restaurantens succes og mulighed for hurtigt at stige i stilling hvis man har den rette indstilling Er du interesseret og kan du nikke genkendende til ovenstående punkter, så må du meget gerne sende en motiveret ansøgning, samt CV i pdf format, til teamvejle@grillenburgerbar.dk med titlen Kok Deltid - Vejle i emnefeltet. Ansættelse er snarest muligt, og der indkaldes løbende til samtaler, så send hellere din ansøgning i dag end i morgen. Har du uddybende spørgsmål vedrørende Grillen Burgerbar eller stillingen, kan du sende dem til ovenstående mailadresse.

Brænder du for at give folk en god oplevelse, og ønsker du at være en del af en voksende succes? Er du passioneret omkring dit arbejde, energisk, ambitiøs, samt en god sans for detaljer?

Så kunne det sagtens være lige præcis dig, som vi leder efter!

Hos Grillen sætter vi stor ære i at lave tingene selv, fremfor at købe vores produkter færdiglavede. Vi vælger altid friske råvarer i vores hjemmelavede produkter, frem for den nemme færdiglavede løsning.

Det er IKKE et krav at du har tidligere køkken erfaring, da vi nok skal lære dig alt hvad du har brug for at vide.

Du kommer til at indgå i et ungt team, med mange dygtige kokke, som alle er med til at skabe den gode stemning der er i vores køkkener/restauranter.

I Grillens køkkener gør vi service til en fest. Der er altid højt humør i vores restauranter, og dette kan både gæster og personale mærke. - Dette betyder at vi sagtens kan have det sjovt, selvom burgerne langes over disken i hastig fart.

Vi ser gerne at du kan nikke genkendende til følgende:

  • Du er frisk og fuld af energi
  • Du er arbejdsom, samt løsningsorienteret
  • Du er målrettet og gør alt for at ramme de mål du sætter dig for
  • Du har et godt overblik og arbejder organiseret, samt struktureret
  • Du er mødestabil og præsentabel
  • Du har mulighed for at arbejde aften og weekend

Vi tilbyder:

  • En stilling hvor udviklingsmulighederne er høje for dem, der viser engagement og vilje
  • At blive en del af et stærkt team, hvor der er fokus på god energi og gensidig feedback
  • Et harmonisk arbejdsmiljø i en virksomhed der er i stor vækst
  • Et medansvar for restaurantens succes og mulighed for hurtigt at stige i stilling hvis man har den rette indstilling 

Er du interesseret og kan du nikke genkendende til ovenstående punkter, så må du meget gerne sende en motiveret ansøgning, samt CV i pdf format, til teamvejle@grillenburgerbar.dk med titlen ”Kok – Deltid - Vejle” i emnefeltet.

Ansættelse er snarest muligt, og der indkaldes løbende til samtaler, så send hellere din ansøgning i dag end i morgen. 

Har du uddybende spørgsmål vedrørende Grillen Burgerbar eller stillingen, kan du sende dem til ovenstående mailadresse.

GRILLEN GROUP ApSVejle2019-04-22T00:00:002019-06-17T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kok

Hovedkontor Søborg

Viby J
Forenede Care søger kok til Lokalcenter Bøgeskovhus Vi søger en ansvarlig og serviceminded kok der er klar til at servicere beboerne i vores plejeboliger samt caféen med diverse fester og arrangementer. Vi bespiser og servicerer dagligt Bøgeskovhus ...
Indrykket:25. marts 2019
Udløbsdato:19. maj 2019

Kok søges til OPP hospital i Vejle som fast afløser hver 3. weekend og i ferieperiode

CHEVAL BLANC SERVICE RESTAURANTER A/S

Vejle
Er du en dygtig faglært kok, Cater eller ernæringsassistent Vi søger en dygtig kok til OPP Hospital i Vejle til en fast weekendvagt hver 3.uge samt i ferieperioder Der bespises mellem 100-200 personer dagligt , fordelt på patienter, pårørende og per...
Indrykket:28. marts 2019
Udløbsdato:23. maj 2019

A la carte kok / cater søges

Restaurationsselskabet Bøgely ApS

Klampenborg
Restaurant Bøgely: Bøgely er en Restaurant på Dyrehavsbakken med stolte traditioner, der serverer klassisk dansk mad. Vi har plads til ca. 240 gæster. Maden: Vi serverer a la carte, selskabsmenuer og buffet ( påske Pinse ) fra det danske køkken. Vi ...
Indrykket:11. marts 2019
Udløbsdato:6. maj 2019

Faglært kok søges til fast job.

VikarBasen A/S

Hellerup
VikarBasen A S søger for kunde en faglært kok med tiltrædelse snarest. Virksomheden er i rivende udvikling derfor søger en professionel faglært kok med lyst til at arbejde med økologi og sundhed. En mødestabil og faglig dygtig kollega. Kun ansøgere,...
Indrykket:20. marts 2019
Udløbsdato:15. maj 2019

Køkken medarbejder søges til hyggelig restaurant

GRILLEN GROUP ApS

Vejle
Brænder du for at give folk en god oplevelse, og ønsker du at være en del af en voksende succes? Er du passioneret omkring dit arbejde, energisk, ambitiøs, samt en god sans for detaljer? Så kunne det sagtens være lige præcis dig, som vi leder efter!...
Indrykket:22. april 2019
Udløbsdato:17. juni 2019