Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Faglært kok søges

Malling Kro er på udkig efter endnu en kok til at indgå i teamet på kroen.
Du skal være kreativ og holde af at komme med input til menuer både til á la carte og til selskaber. Du skal være faguddannet og have lyst til at lave både lidt af det klassiske samt det mere moderne køkken, både som a la carte samt ved selskaber.
Vi tilbyder et spændende job hvor den gode oplevelse, service og kontakt til vores mange gæster er i højsædet. Det gælder både i restauranten, ved diverse former for selskaber/events samt mad ud af huset.
Vi tilbyder en rigtig god vagtplan, gode arbejdsforhold samt Aarhus nye Letbane og bus lige til døren, men egen bil anbefales.
Ansættelses start kan aftales nærmere men gerne senest den 1. Juni eller som det evt passer dig...

Vi glæder os til at byde dig velkommen til teamet på Malling Kro


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329786689Phoenix-a665c04c12018-04-03T00:00:00Faglært kok søges

Malling Kro er på udkig efter endnu en kok til at indgå i teamet på kroen.
Du skal være kreativ og holde af at komme med input til menuer både til á la carte og til selskaber. Du skal være faguddannet og have lyst til at lave både lidt af det klassiske samt det mere moderne køkken, både som a la carte samt ved selskaber.
Vi tilbyder et spændende job hvor den gode oplevelse, service og kontakt til vores mange gæster er i højsædet. Det gælder både i restauranten, ved diverse former for selskaber/events samt mad ud af huset.
Vi tilbyder en rigtig god vagtplan, gode arbejdsforhold samt Aarhus nye Letbane og bus lige til døren, men egen bil anbefales.
Ansættelses start kan aftales nærmere men gerne senest den 1. Juni eller som det evt passer dig...

Vi glæder os til at byde dig velkommen til teamet på Malling Kro

2018-05-30T00:50:23.340 Malling Kro er på udkig efter endnu en kok til at indgå i teamet på kroen.Du skal være kreativ og holde af at komme med input til menuer både til la carte og til selskaber. Du skal være faguddannet og have lyst til at lave både lidt af det klassiske samt det mere moderne køkken, både som a la carte samt ved selskaber.Vi tilbyder et spændende job hvor den gode oplevelse, service og kontakt til vores mange gæster er i højsædet. Det gælder både i restauranten, ved diverse former for selskaber events samt mad ud af huset.Vi tilbyder en rigtig god vagtplan, gode arbejdsforhold samt Aarhus nye Letbane og bus lige til døren, men egen bil anbefales.Ansættelses start kan aftales nærmere men gerne senest den 1. Juni eller som det evt passer dig... Vi glæder os til at byde dig velkommen til teamet på Malling Kro11Jobneta665c04c100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-05-29T00:00:0000110EuropaDanmarkEuropaDanmarkJyllandØstjyllandOdderEuropaDanmarkJyllandØstjyllandAarhus3204305MALLING KRO I/S11Stationspladsen 28340MallingDKDanmark0
info@mallingkro.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent548383JobNet48034801000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=a665c04chttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=a665c04chttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=a665c04c&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=a665c04c&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/13.jpgSøger du nye udfordringer indenfor Hotel og restauration?12008001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration354140504Tina Schouinfo@mallingkro.dkDKDanmarkDKDanmark329905936Kok / ChefRobot ANTI HELT SØGES !! Vi mangler en kok- chef - der kan tage ansvar og vil være med til at udvikle vores køkken - vi arbejder med 3 restauranter (klassisk fisk klassisk 65 bistro strandvejens bistro) og er et team af godt 40 medarbejdere der brænder for faget. Hvor du kommer til at høre til, snakker vi om. Det er et must at du er kreativ, kan takle når et bord bliver11 istedet for 9 og kan tænke ja sgu da, vi sætter en for bordenden og har et nogenlunde kendskab til det klassiske køkken vine. Tatoveringer, spraglede bukser, strithår, intet hår, A,B,C,D skåle, FLIPSK G, overskæg, alt for skæg.. - Alt dette er fint nok, bare du er gæstevenlig, vi bruger kun åbent køkken (og har ikke en tjener-buffet man kan gemme sig i ) så der vil være herlig meget gæstekontakt, og så skal man gerne ha et glimt i øjet. * vores team er sunde mennesker, dvs at har du et alkohol problem eller tager stoffer så behøver du ikke søge hos os, du skal kunne passe dine vagter og ikke melde dig syg i tide og utide pga tømmermænd og du ikke kan finde ud af at møde til tiden. Vi går for meget op i god mad, vin og grin. Det er et must at du har en bette kendskab til vin og mad (bare du kan li det så skal vi nok hjælpe) og er glad for at parre vin og mad. Ydermere forventes der at du har lyst til at dele din viden og erfaring med vores elever. * du vil lære at indgå i vare bestillinger, dagligt regnskab for køkken restaurant ( 2 minutter mens man laver regnskab mis) , og skal kunne tumle med 9 luksus smilende tjenere en travl fredag aften samt 3-4 kokke elever i køkkenet ( og stadig have smilet på samt overblik) ... har du ikke prøvet det før men er ny udlært så er det intet problem, vi skal nok hjælpe dig og lære dig op. De bedste hilsner Teamet på Klassisk 65, Klassisk Fisk Strandvejens Bistro ** Du behøver ej sende ansøgning hvis du.: sover over dig hver lørdag skal i retten ofte mangler en babysitter hver anden dag ikke nåede bussen hver anden dag har fladt dæk hver mandag ikke kan undvære din mobil under arbejdsdagen tror du skal drikke 5colaer hver dag har brug for at se om din kæreste har skrevet en sms hver 10minutter er den slags person som er født ekspert og ikke har brug for oplæring eller råd efter den første dag -skal kunne snakke og arbejde på samme tid - skal kunne huske at vende tilbage efter frokost - skal ikke regne med klap på skulderen og guldmedalje for at møde til tiden hver dag. if you qualify, send me an e-mail. klassisk fisk klassisk 65 strandvejens bistro Www.klassiskfisk.dk *alle 3 steder ligger i århus. ansøgning sendes til soren_ak@hotmail.com

 

 

ANTI HELT SØGES !!  

 

Vi mangler en kok- chef -  der kan tage ansvar og vil være med til at udvikle vores køkken - vi arbejder med 3 restauranter (klassisk fisk + klassisk 65 bistro + strandvejens bistro) og er et team af godt 40 medarbejdere der brænder for faget. Hvor du kommer til at høre til, snakker vi om.

Det er et must at du er kreativ, kan takle når et bord bliver11 istedet for 9 og kan tænke “ja sgu da, vi sætter en for bordenden” og har et nogenlunde kendskab til det klassiske køkken + vine.

Tatoveringer, spraglede bukser, strithår, intet hår, A,B,C,D skåle, FLIPSKÆG, overskæg, alt for skæg..

- Alt dette er fint nok, bare du er gæstevenlig, vi bruger kun åbent køkken (og har ikke en tjener-buffet man kan gemme sig i ) så der vil være herlig meget gæstekontakt, og så skal man gerne ha et glimt i øjet.

* vores team er sunde mennesker, dvs at har du et alkohol problem eller tager stoffer så behøver du ikke søge hos os, du skal kunne passe dine vagter og ikke melde dig syg i tide og utide pga tømmermænd og du ikke kan finde ud af at møde til tiden. Vi går for meget op i god mad, vin og grin.

Det er et must at du har en bette kendskab til vin og mad  (bare du kan li´det så skal vi nok hjælpe) og er glad for at parre vin og mad. Ydermere forventes der at du har lyst til at dele din viden og erfaring med vores elever.

* du vil lære at indgå i vare bestillinger, dagligt regnskab for køkken/restaurant  ( 2 minutter mens man laver regnskab/ mis) , og skal kunne tumle med 9 luksus smilende tjenere en travl fredag aften samt 3-4 kokke/elever i køkkenet ( og stadig have smilet på samt overblik) ... har du ikke prøvet det før men er ny udlært så er det intet problem, vi skal nok hjælpe dig og lære dig op.

De bedste hilsner Teamet på Klassisk 65, Klassisk Fisk & Strandvejens Bistro

 

**

Du behøver ej sende ansøgning hvis du.: 

sover over dig hver lørdag / skal i retten ofte / mangler en babysitter hver anden dag / ikke nåede bussen hver anden dag / har fladt dæk hver mandag / ikke kan undvære din mobil under arbejdsdagen / tror du skal drikke 5colaer hver dag / har brug for at se om din kæreste har skrevet en sms hver 10minutter / er den slags person som er født ekspert og ikke har brug for oplæring eller råd efter den første dag /

 -skal kunne snakke og arbejde på samme tid - skal kunne huske at vende tilbage efter frokost - skal ikke regne med klap på skulderen og guldmedalje for at møde til tiden hver dag. 

 

 

 

 

 if you qualify, send me an e-mail.

 

klassisk fisk

klassisk 65

strandvejens bistro

Www.klassiskfisk.dk

*alle 3 steder ligger i århus. 

ansøgning sendes til soren_ak@hotmail.com

JÆGERGÅRDSGADE 65 ApSAarhus2018-11-03T00:00:002018-12-29T00:00:00
329904228KokRobot Dygtig kok søges til vores frokostcatering Er du uddannet kok og brænder du for at producere og levere mad på et højt gastronomisk niveau, samtidg med at du har mulighed for at holde fri de fleste aftner og weekends? Så er Gourmiddag måske stedet for dig! GOURMIDDAG Food ApS søger hurtigst muligt en dygtig, kvalitetsbevidst og erfaren kok, som medansvarlig for den daglige eksekvering af vores high-end frokoster ud af huset samt cateringopgaver i mindre omfang. Der er tale om en fuldtidsstilling, primært i tidsrummet 7.00-15.00 man-fre i Hørning, nær Århus. Det er vigtigt at du kan arbejde struktureret og at du besidder et godt overblik Arbejdsområder: Bidrage med inspiration til sammensætningen af menuer. Være med til at planlægge og udarbejde menuplaner. Varetage indkøb af råvarer m.m. i samarbejde med de øvrige kokke Produktion af frokost på daglig basis. Lejlighedsvis deltagelse i produktion og eksekvering af selskaber og events. Kvalifikationer: Uddannet kok. Strukturert og godt overblik Erfaring med madlavning på et højt gastronomisk niveau. Velbevaren i både det danske og det franske køkken God til at arbejde selvstændigt. Fleksibel og serviceminded i din opgaveløsning. Samarbejdsorienteret. Din profil: Det er naturligt for dig at levere kvalitet i dit arbejde og udvise en stor grad af service i forhold til kunder. Du er fuld af ideer, når det kommer til lave spændende retter og menuer, både i det kolde og det varme køkken. Du lader dig inspirere af tidens madtrends og som person er du glad, optimistisk og udadvendt. Du er en holdspiller og du giver omgivelserne energi og bidrager til det gode samarbejde. Vi tilbyder: Et helt nyt produktionskøkken med et godt arbejdsmiljø, gode kolleger og en god omgangstone. Spændende og forskelligartede arbejdsopgaver. Stor medindflydelse i arbejdets udførelse. Gode råvarer og fuldt opdateret udstyr i køkkenet. En virksomhed med stor fokus på kvalitet i alle facetter af arbejdet. Et innovativt køkken med fokus på at skabe spændende og nye retter. Arbejdstiden ligger typisk mandag-fredag mellem kl. 07.00 15.00. Der skal påregnes aften- og weekendarbejde i mindre omfang. Kontakt: Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Birgitte Gislesen på 26782000. Ansøgning sendes til info@gourmiddag.com Ansøgningerne bliver behandlet løbende. Vi glæder os til at høre fra dig! Om GOURMIDDAG Food ApS: GOURMIDDAG er en cateringvirksomhed med fokus på high-end frokoster, selskaber og events. Vi leverer frokoster i Århus og omegn og mad til arrangementer, messer og andre større events i hele Danmark. Endelig leveres der mad til store og små private arrangementer. Vi er en ung virksomhed, men med sunde og realistiske ambitioner og et stærkt værdisæt. Vi behandler hinanden, kunder og samarbejds- partnere ordentligt og med gensidig respekt. Vi er forretningsorienteret med fokus på høj kvalitet og service. Vi er fagligt innovative, og holder os orienteret om nye trends i branchen.

Dygtig kok søges til vores frokostcatering

 

Er du uddannet kok og brænder du for at producere og levere mad på et højt gastronomisk niveau, samtidg med at du har mulighed for at holde fri de fleste aftner og weekends? Så er Gourmiddag måske stedet for dig!  

GOURMIDDAG Food ApS søger hurtigst muligt en dygtig, kvalitetsbevidst og erfaren kok, som medansvarlig for den daglige eksekvering af vores high-end frokoster ud af huset samt cateringopgaver i mindre omfang. Der er tale om en fuldtidsstilling, primært i tidsrummet 7.00-15.00 man-fre i Hørning, nær Århus. 

Det er vigtigt at du kan arbejde struktureret og at du besidder et godt overblik

Arbejdsområder:

  • Bidrage med inspiration til sammensætningen af menuer.
  • Være med til at planlægge og udarbejde menuplaner. 
  • Varetage indkøb af råvarer m.m. i samarbejde med de øvrige kokke
  • Produktion af frokost på daglig basis. 
  • Lejlighedsvis deltagelse i produktion og eksekvering af selskaber og events.

Kvalifikationer:

  • Uddannet kok. 
  • Strukturert og godt overblik
  • Erfaring med madlavning på et højt gastronomisk niveau.
  • Velbevaren i både det danske og det franske køkken 
  • God til at arbejde selvstændigt. 
  • Fleksibel og serviceminded i din opgaveløsning.
  • Samarbejdsorienteret.

Din profil:

  • Det er naturligt for dig at levere kvalitet i dit arbejde og udvise en stor grad af service i forhold til kunder.
  •  Du er fuld af ideer, når det kommer til lave spændende retter og menuer, både i det kolde og det varme køkken. 
  • Du lader dig inspirere af tidens madtrends og som person er du glad, optimistisk og udadvendt. 
  • Du er en holdspiller og du giver omgivelserne energi og bidrager til det gode samarbejde.           

Vi tilbyder:

  • Et helt nyt produktionskøkken med et godt arbejdsmiljø, gode kolleger og en god omgangstone. 
  • Spændende og forskelligartede arbejdsopgaver. 
  • Stor medindflydelse i arbejdets udførelse.
  • Gode råvarer og fuldt opdateret udstyr i køkkenet. 
  • En virksomhed med stor fokus på kvalitet i alle facetter af arbejdet. Et innovativt køkken med fokus på at skabe spændende og nye retter. 
  • Arbejdstiden ligger typisk mandag-fredag mellem kl. 07.00–15.00. Der skal påregnes aften- og weekendarbejde i mindre omfang.

Kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Birgitte Gislesen på 26782000. Ansøgning sendes til info@gourmiddag.com Ansøgningerne bliver behandlet løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Om GOURMIDDAG Food ApS:

GOURMIDDAG er en cateringvirksomhed med fokus på high-end frokoster, selskaber og events. Vi leverer frokoster i Århus og omegn og mad til arrangementer, messer og andre større events i hele Danmark. Endelig leveres der mad til store og små private arrangementer. Vi er en ung virksomhed, men med sunde og realistiske ambitioner og et stærkt værdisæt. Vi behandler hinanden, kunder og samarbejds- partnere ordentligt og med gensidig respekt. Vi er forretningsorienteret med fokus på høj kvalitet og service. Vi er fagligt innovative, og holder os orienteret om nye trends i branchen.     

Gourmiddag Food ApS produktionskøkkenAarhus2018-10-31T00:00:002018-12-26T00:00:00
329903472Nørre Vissing Kro søger souschef/køkkenchefRobot Nørre Vissing Kro søger Souschef Køkkenchef Nørre Vissing Kro er kendt for et kompromisløst køkken, der altid er personligt, intens og kreativt. Det gastronomiske omdrejningspunkt består i glæden ved at skabe små mirakler for sanserne. Vi har 24 værelser, selskabslokaler og mad ud af huset. Vi kan tilbyde: Et godt team med dynamik, glæde og engagement. Vi er der for hinanden. Menu og a la carte: Vi arbejder ud fra princippet lidt men godt Vi tilbyder en sansemenu fra 3 til 6 retter, dagens fiskekreation og dagens ret. Det er overskueligt, men vi kan stå inde for alt hvad vi laver. Herudover serveres diverse Deals Ophold. Køkkenet: Vi arbejder med stor inspiration til det Spansk Catalanske køkken og en hvis kærlighed til Fransk Italiensk kogekunst. Vi har først og fremmest fokus på smagen og at råvarerne spiller sammen. Herudover arbejder vi hele tiden på at skabe et optimalt finish. Menuen ændre sig i takt med sæsonen og vores inspiration. Råvarerne: Vi har vores egen micro landmand som producerer alt fra havrerødder til farverige blomster. Vi får leveret frisk vesterhavsfisk, vildt fra omegnen, vilde svampe, urter, tang og kål efter årstiden. Herudover laves stort set alt fra bunden. Vores år: Spænder vidt med spændende temaaftener, gourmet vin arrangementer, Nørre Vissing Kro On Tour og Tapas Bar på Skanderborg Festival. Ideologi: Et køkken med en flad ledelsesstruktur og en god tone med respekt for alle. Vi forventer dette af dig: Du er en dygtig håndværker med stort gå på mod, kan arbejde og agere selvstændigt og engageret, har et godt humør, er ærlig og omgængelig, samt glad for nye udfordringer. Tiltrædelse:Hurtigst muligt Løn: Efter erfaring og kvalifikationer Du taler: Dansk. Beliggenhed: 20 25 minutters kørsel fra Århus eller Silkeborg 25 30 minutter fra Horsens Kræves: Kørekort og villig til at bruge egen bil Kontakt: Morten Mygind 29274795, eller mail: mortenkokmygind@gmail.com Vi glæder os til at høre fra dig.

Nørre Vissing Kro søger Souschef/Køkkenchef

Nørre Vissing Kro er kendt for et kompromisløst køkken, der altid er personligt, intens og kreativt. Det gastronomiske omdrejningspunkt består i glæden ved at skabe små mirakler for sanserne.

Vi har 24 værelser, selskabslokaler og mad ud af huset.

Vi kan tilbyde:
Et godt team med dynamik, glæde og engagement. Vi er der for hinanden.

Menu og a la carte:
Vi arbejder ud fra princippet lidt men godt Vi tilbyder en sansemenu fra 3 til 6 retter, dagens fiskekreation og dagens ret. Det er overskueligt, men vi kan stå inde for alt hvad vi laver. Herudover serveres diverse Deals/Ophold.

Køkkenet:
Vi arbejder med stor inspiration til det Spansk/Catalanske køkken og en hvis kærlighed til Fransk/Italiensk kogekunst. Vi har først og fremmest fokus på smagen og at råvarerne spiller sammen. Herudover arbejder vi hele tiden på at skabe et optimalt finish. Menuen ændre sig i takt med sæsonen og vores inspiration.

Råvarerne:
Vi har vores egen micro landmand som producerer alt fra havrerødder til farverige blomster. Vi får leveret frisk vesterhavsfisk, vildt fra omegnen, vilde svampe, urter, tang og kål efter årstiden. Herudover laves stort set alt fra bunden.

Vores år:
Spænder vidt med spændende temaaftener, gourmet/vin arrangementer, Nørre Vissing Kro "On Tour" og Tapas Bar på Skanderborg Festival.

Ideologi:
Et køkken med en flad ledelsesstruktur og en god tone med respekt for alle.

Vi forventer dette af dig:
Du er en dygtig håndværker med stort gå på mod, kan arbejde og agere selvstændigt og engageret, har et godt humør, er ærlig og omgængelig, samt glad for nye udfordringer.

Tiltrædelse:
Hurtigst muligt

Løn:
Efter erfaring og kvalifikationer

Du taler:
Dansk.

Beliggenhed:
20 25 minutters kørsel fra Århus eller Silkeborg / 25 30 minutter fra Horsens

Kræves:
Kørekort og villig til at bruge egen bil

Kontakt:
Morten Mygind 29274795, eller mail: mortenkokmygind@gmail.com

Vi glæder os til at høre fra dig.

Nørre Vissing Kro v/Morten MygindOdder2018-10-30T00:00:002018-12-25T00:00:00
329901073Stubbs Gastronomi søger kok eller caterRobot Stubbs Gastronomi søger kok eller cater Ønsker du at stå op hver morgen og gå på arbejde i en virksomhed, hvor du er vigtig, hvor du gør en forskel, og hvor du bliver en del af en spændende udvikling? Er du faglært kok eller cater, har du passion for dit fag, og vil du arbejde et sted, hvor vi brænder for at give vores kunder den allerbedste oplevelse HVER gang? - så kan det være dig, vi står og mangler. Stubbs Gastronomi Stubbs Gastronomi er et cateringfirma, der ligger i Risskov. Vi har travlt i køkkenet, og derfor mangler vi endnu en dygtig medarbejder, som har lyst til at være med på holdet. Du bliver en del af Team Stubbs, som hver dag laver frokostordninger, mødeforplejning og selskaber til private og virksomheder i Østjylland. Vi har et godt sammenhold i køkkenet, hvor hver medarbejder er vigtig for vores allesammens succes. Vi arbejder i fællesskab for at nå vores mål, og vi har det sjovt med hinanden imens. Du vil opleve, at når du har vist, at du kan arbejde ansvarsfuldt og seriøst med dine opgaver, så får du medbestemmelse og ansvar. Hvem er du Vi leder efter en medarbejder, som har restaurationserfaring. Du kan dog stadig godt være forholdsvis nyuddannet. Det vigtigste er din energi og din vilje til at glæde vores sulte kunder med kvalitetsmad, hvor der er kræset om detaljerne. Det er også vigtigt, at du kan tage medansvar for, at vores team fungerer effektivt. Arbejdstider Din arbejdstid vil normalt være fra kl. 7-15 i hverdagene ekskl. pause, hvor vi sætter os ned og spiser sammen. Der er mange weekender fri, men der kan forekomme weekendarbejde oftest om lørdagen. Arbejdet Du vil komme til at arbejde inden for flere områder. Du er med til at planlægge menuer og indkøb, ligesom du er med ude og køre selskaber hos vores dejlige kunder, når de har brug for hjælp fra en professionel. I køkkenet er du en del af hele madlavningsprocessen samt oprydning og rengøring, hvor vi altid hjælpes ad om at blive færdige. Kontakt Vi glæder os til at høre fra dig. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte køkkenchef Thomas Stubbs på 22765367. Du kan sende din ansøgning til info@stubbs.dk

Stubbs Gastronomi søger kok eller cater

Ønsker du at stå op hver morgen og gå på arbejde i en virksomhed, hvor du er vigtig, hvor du gør en forskel, og hvor du bliver en del af en spændende udvikling?

Er du faglært kok eller cater, har du passion for dit fag, og vil du arbejde et sted, hvor vi brænder for at give vores kunder den allerbedste oplevelse HVER gang? - så kan det være dig, vi står og mangler.

Stubbs Gastronomi
Stubbs Gastronomi er et cateringfirma, der ligger i Risskov. Vi har travlt i  køkkenet, og derfor mangler vi endnu en dygtig medarbejder, som har lyst til at være med på holdet. Du bliver en del af Team Stubbs, som hver dag laver frokostordninger, mødeforplejning og selskaber til private og virksomheder i Østjylland. Vi har et godt sammenhold i køkkenet, hvor hver medarbejder er vigtig for vores allesammens succes. Vi arbejder i fællesskab for at nå vores mål, og vi har det sjovt med hinanden imens. Du vil opleve, at når du har vist, at du kan arbejde ansvarsfuldt og seriøst med dine opgaver, så får du medbestemmelse og ansvar.

Hvem er du
Vi leder efter en medarbejder, som har restaurationserfaring. Du kan dog stadig godt være forholdsvis nyuddannet. Det vigtigste er din energi og din vilje til at glæde vores sulte kunder med kvalitetsmad, hvor der er kræset om detaljerne. Det er også vigtigt, at du kan tage medansvar for, at vores team fungerer effektivt.

Arbejdstider
Din arbejdstid vil normalt være fra kl. 7-15 i hverdagene ekskl. pause, hvor vi sætter os ned og spiser sammen. Der er mange weekender fri, men der kan forekomme weekendarbejde – oftest om lørdagen.

Arbejdet
Du vil komme til at arbejde inden for flere områder. Du er med til at planlægge menuer og indkøb, ligesom du er med ude og køre selskaber hos vores dejlige kunder, når de har brug for hjælp fra en professionel. I køkkenet er du en del af hele madlavningsprocessen samt oprydning og rengøring, hvor vi altid hjælpes ad om at blive færdige.

Kontakt
Vi glæder os til at høre fra dig. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte køkkenchef Thomas Stubbs på 22765367. Du kan sende din ansøgning til info@stubbs.dk

STUBBS GASTRONOMI2018-10-26T00:00:002018-12-20T00:00:00
329905943parttime chef / helping hand in kitchenRobot we need a part time hand in the kithcen - a helping hand - ANTI HELT SØGES !! Vi mangler en hjælpe kok der kan tage ansvar og vil være med til at udvikle vores køkken - vi arbejder med 3 restauranter (klassisk fisk klassisk 65 bistro strandvejens bistro) og er et team af godt 40 medarbejdere der brænder for faget. Hvor du kommer til at høre til, snakker vi om. Tatoveringer, spraglede bukser, strithår, intet hår, A,B,C,D skåle, FLIPSK G, overskæg, alt for skæg.. - Alt dette er fint nok, bare du er gæstevenlig, vi bruger kun åbent køkken (og har ikke en tjener-buffet man kan gemme sig i ) så der vil være herlig meget gæstekontakt, og så skal man gerne ha et glimt i øjet. * vores team er sunde mennesker, dvs at har du et alkohol problem eller tager stoffer så behøver du ikke søge hos os, du skal kunne passe dine vagter og ikke melde dig syg i tide og utide pga tømmermænd og du ikke kan finde ud af at møde til tiden. Vi går for meget op i god mad, vin og grin. De bedste hilsner Teamet på Klassisk 65, Klassisk Fisk Strandvejens Bistro ** Du behøver ej sende ansøgning hvis du.: sover over dig hver lørdag skal i retten ofte mangler en babysitter hver anden dag ikke nåede bussen hver anden dag har fladt dæk hver mandag ikke kan undvære din mobil under arbejdsdagen tror du skal drikke 5colaer hver dag har brug for at se om din kæreste har skrevet en sms hver 10minutter er den slags person som er født ekspert og ikke har brug for oplæring eller råd efter den første dag -skal kunne snakke og arbejde på samme tid - skal kunne huske at vende tilbage efter frokost - skal ikke regne med klap på skulderen og guldmedalje for at møde til tiden hver dag. if you qualify, send me an e-mail. klassisk fisk klassisk 65 strandvejens bistro Www.klassiskfisk.dk *alle 3 steder ligger i århus. ansøgning sendes til soren_ak@hotmail.com

 

we need a part time hand in the kithcen - a helping hand - 

 

 

 

ANTI HELT SØGES !!  

 

Vi mangler en hjælpe kok  der kan tage ansvar og vil være med til at udvikle vores køkken - vi arbejder med 3 restauranter (klassisk fisk + klassisk 65 bistro + strandvejens bistro) og er et team af godt 40 medarbejdere der brænder for faget. Hvor du kommer til at høre til, snakker vi om.

 

Tatoveringer, spraglede bukser, strithår, intet hår, A,B,C,D skåle, FLIPSKÆG, overskæg, alt for skæg..

- Alt dette er fint nok, bare du er gæstevenlig, vi bruger kun åbent køkken (og har ikke en tjener-buffet man kan gemme sig i ) så der vil være herlig meget gæstekontakt, og så skal man gerne ha et glimt i øjet.

* vores team er sunde mennesker, dvs at har du et alkohol problem eller tager stoffer så behøver du ikke søge hos os, du skal kunne passe dine vagter og ikke melde dig syg i tide og utide pga tømmermænd og du ikke kan finde ud af at møde til tiden. Vi går for meget op i god mad, vin og grin.

De bedste hilsner Teamet på Klassisk 65, Klassisk Fisk & Strandvejens Bistro

 

**

Du behøver ej sende ansøgning hvis du.: 

sover over dig hver lørdag / skal i retten ofte / mangler en babysitter hver anden dag / ikke nåede bussen hver anden dag / har fladt dæk hver mandag / ikke kan undvære din mobil under arbejdsdagen / tror du skal drikke 5colaer hver dag / har brug for at se om din kæreste har skrevet en sms hver 10minutter / er den slags person som er født ekspert og ikke har brug for oplæring eller råd efter den første dag /

 -skal kunne snakke og arbejde på samme tid - skal kunne huske at vende tilbage efter frokost - skal ikke regne med klap på skulderen og guldmedalje for at møde til tiden hver dag. 

 

 

 

 

 if you qualify, send me an e-mail.

 

klassisk fisk

klassisk 65

strandvejens bistro

Www.klassiskfisk.dk

*alle 3 steder ligger i århus. 

ansøgning sendes til soren_ak@hotmail.com

JÆGERGÅRDSGADE 65 ApSAarhus2018-11-03T00:00:002018-12-29T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kok / Chef

JÆGERGÅRDSGADE 65 ApS

Aarhus
ANTI HELT SØGES !! Vi mangler en kok- chef - der kan tage ansvar og vil være med til at udvikle vores køkken - vi arbejder med 3 restauranter (klassisk fisk klassisk 65 bistro strandvejens bistro) og er et team af godt 40 medarbejdere der brænder fo...
Indrykket:3. november 2018
Udløbsdato:29. december 2018

Kok

Gourmiddag Food ApS produktionskøkken

Aarhus
Dygtig kok søges til vores frokostcatering Er du uddannet kok og brænder du for at producere og levere mad på et højt gastronomisk niveau, samtidg med at du har mulighed for at holde fri de fleste aftner og weekends? Så er Gourmiddag måske stedet fo...
Indrykket:31. oktober 2018
Udløbsdato:26. december 2018

Nørre Vissing Kro søger souschef/køkkenchef

Nørre Vissing Kro v/Morten Mygind

Odder
Nørre Vissing Kro søger Souschef Køkkenchef Nørre Vissing Kro er kendt for et kompromisløst køkken, der altid er personligt, intens og kreativt. Det gastronomiske omdrejningspunkt består i glæden ved at skabe små mirakler for sanserne. Vi har 24 vær...
Indrykket:30. oktober 2018
Udløbsdato:25. december 2018

Stubbs Gastronomi søger kok eller cater

STUBBS GASTRONOMI

Stubbs Gastronomi søger kok eller cater Ønsker du at stå op hver morgen og gå på arbejde i en virksomhed, hvor du er vigtig, hvor du gør en forskel, og hvor du bliver en del af en spændende udvikling? Er du faglært kok eller cater, har du passion fo...
Indrykket:26. oktober 2018
Udløbsdato:20. december 2018

parttime chef / helping hand in kitchen

JÆGERGÅRDSGADE 65 ApS

Aarhus
we need a part time hand in the kithcen - a helping hand - ANTI HELT SØGES !! Vi mangler en hjælpe kok der kan tage ansvar og vil være med til at udvikle vores køkken - vi arbejder med 3 restauranter (klassisk fisk klassisk 65 bistro strandvejens bi...
Indrykket:3. november 2018
Udløbsdato:29. december 2018