Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Faglært kok søges

Malling Kro er på udkig efter endnu en kok til at indgå i teamet på kroen.
Du skal være kreativ og holde af at komme med input til menuer både til á la carte og til selskaber. Du skal være faguddannet og have lyst til at lave både lidt af det klassiske samt det mere moderne køkken, både som a la carte samt ved selskaber.
Vi tilbyder et spændende job hvor den gode oplevelse, service og kontakt til vores mange gæster er i højsædet. Det gælder både i restauranten, ved diverse former for selskaber/events samt mad ud af huset.
Vi tilbyder en rigtig god vagtplan, gode arbejdsforhold samt Aarhus nye Letbane og bus lige til døren, men egen bil anbefales.
Ansættelses start kan aftales nærmere men gerne senest den 1. Juni eller som det evt passer dig...

Vi glæder os til at byde dig velkommen til teamet på Malling Kro


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329786689Phoenix-a665c04c12018-04-03T00:00:00Faglært kok søges

Malling Kro er på udkig efter endnu en kok til at indgå i teamet på kroen.
Du skal være kreativ og holde af at komme med input til menuer både til á la carte og til selskaber. Du skal være faguddannet og have lyst til at lave både lidt af det klassiske samt det mere moderne køkken, både som a la carte samt ved selskaber.
Vi tilbyder et spændende job hvor den gode oplevelse, service og kontakt til vores mange gæster er i højsædet. Det gælder både i restauranten, ved diverse former for selskaber/events samt mad ud af huset.
Vi tilbyder en rigtig god vagtplan, gode arbejdsforhold samt Aarhus nye Letbane og bus lige til døren, men egen bil anbefales.
Ansættelses start kan aftales nærmere men gerne senest den 1. Juni eller som det evt passer dig...

Vi glæder os til at byde dig velkommen til teamet på Malling Kro

2018-05-30T00:50:23.340 Malling Kro er på udkig efter endnu en kok til at indgå i teamet på kroen.Du skal være kreativ og holde af at komme med input til menuer både til la carte og til selskaber. Du skal være faguddannet og have lyst til at lave både lidt af det klassiske samt det mere moderne køkken, både som a la carte samt ved selskaber.Vi tilbyder et spændende job hvor den gode oplevelse, service og kontakt til vores mange gæster er i højsædet. Det gælder både i restauranten, ved diverse former for selskaber events samt mad ud af huset.Vi tilbyder en rigtig god vagtplan, gode arbejdsforhold samt Aarhus nye Letbane og bus lige til døren, men egen bil anbefales.Ansættelses start kan aftales nærmere men gerne senest den 1. Juni eller som det evt passer dig... Vi glæder os til at byde dig velkommen til teamet på Malling Kro11Jobneta665c04c100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-05-29T00:00:0000110EuropaDanmarkEuropaDanmarkJyllandØstjyllandOdderEuropaDanmarkJyllandØstjyllandAarhus3204305MALLING KRO I/S11Stationspladsen 28340MallingDKDanmark0
info@mallingkro.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent548383JobNet48034801000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=a665c04chttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=a665c04chttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=a665c04c&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=a665c04c&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/13.jpgSøger du nye udfordringer indenfor Hotel og restauration?12008001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration354140504Tina Schouinfo@mallingkro.dkDKDanmarkDKDanmark329950579Dessertkok med bagerkompetencer søgesRobot Gourmiddag søger en dygtig dessertkok til at stå for vores brød og kageproduktion Gourmiddag søger snarest muligt en dygtig dessertkok til at producerer kager og brød til vores frokostkunder og vores cateringkunder. Er du uddannet kok med erfaring indenfor det søde køkken og bageri og brænder du for at producere og levere kager og brød på et højt gastronomisk niveau, samtidig med at du har mulighed for at holde fri de fleste aftner og weekends? Så er Gourmiddag måske stedet for dig! GOURMIDDAG Food ApS søger snarest en dygtig, kvalitetsbevidst og erfaren dessertkok, som medansvarlig for den daglige eksekvering af vores high-end frokoster ud af huset, samt vores cateringopgaver. Der er tale om en stilling med en arbejdstid på mellem 30-37 timer om ugen, primært mellem kl 5.00-12.00 i hverdagen. Der forekommer dog også cateringopgaver, så det er nødvendigt, at du er fleksibel og også kan arbejde eftermiddage og eller i weekends, når der er behov for det. Fordelingen mellem kage og brødproduktion er ca. 50 50 med primært brødproduktion til vores frokostkunder og primært konditoropgaver til vores cateringkunder. Arbejdsområder: Planlægning af kage og brødmenuer til vores frokoster. Produktion af kager og brød til vores frokost på daglig basis. Deltagelse i produktion og eksekvering af selskaber og events efter behov. Eventuelt bryllupskager og andre konditorkager på bestilling. Kvalifikationer: Uddannet kok med speciale indenfor dessert og kager. Derudover skal du have erfaring med og have have lyst til at bage madbrød i større produktion. Gerne erfaring med at temperere chokolade og lave petit fours. God til at tilsmage kager og bagværk. Sans for æstetik. Iderig og kreativ. Struktureret og godt overblik. God til at arbejde selvstændigt. Fleksibel og serviceminded i din opgaveløsning. Initiativrig. Samarbejdsorienteret. Din profil: Det er naturligt for dig at levere kvalitet i dit arbejde og udvise en stor grad af service i forhold til kunder. Du er fuld af ideer, når det kommer til lave spændende kager og brød. Du lader dig inspirere af tidens madtrends. Du er initiativrig og er god til selv at igangsætte opgaver. Som person er du glad, optimistisk og udadvendt. Du er en holdspiller og du giver omgivelserne energi og bidrager til det gode samarbejde. Vi tilbyder: Et nyt produktionskøkken med et godt arbejdsmiljø, gode kolleger og en god og familiær omgangstone. Spændende og forskelligartede arbejdsopgaver. Stor medindflydelse i arbejdets udførelse. Gode råvarer og fuldt opdateret udstyr i køkkenet. En virksomhed med stor fokus på kvalitet i alle facetter af arbejdet. Et innovativt køkken med fokus på at skabe spændende og nye retter. Arbejdstiden ligger typisk mandag-fredag mellem kl. 06.00 12.00. Der skal påregnes aften- og weekendarbejde i nødvendigt omfang. Kontakt: Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kristian Sørensen på 26782000. Ansøgning sendes til job@gourmiddag.com Ansøgningerne bliver behandlet løbende. Vi glæder os til at høre fra dig! Om GOURMIDDAG Food ApS: GOURMIDDAG er en cateringvirksomhed med fokus på high-end frokoster, selskaber og events. Vi leverer frokoster i Århus og omegn og mad til arrangementer, messer og andre større events i hele Danmark. Endelig leveres der mad til store og små private arrangementer. Vi er en ung virksomhed, men med sunde og realistiske ambitioner og et stærkt værdisæt. Vi behandler hinanden, kunder og samarbejds- partnere ordentligt og med gensidig respekt. Vi er forretningsorienteret med fokus på høj kvalitet og service. Vi er fagligt innovative, og holder os orienteret om nye trends i branchen. Kørekort: B(Almindelig bil),

Gourmiddag søger en dygtig dessertkok til at stå for vores brød og kageproduktion

Gourmiddag søger snarest muligt en dygtig dessertkok til at producerer kager og brød til vores frokostkunder og vores cateringkunder.

Er du uddannet kok med erfaring indenfor det søde køkken og bageri og brænder du for at producere og levere kager og brød på et højt gastronomisk niveau, samtidig med at du har mulighed for at holde fri de fleste aftner og weekends? Så er Gourmiddag måske stedet for dig!  

GOURMIDDAG Food ApS søger snarest en dygtig, kvalitetsbevidst og erfaren dessertkok, som medansvarlig for den daglige eksekvering af vores high-end frokoster ud af huset, samt vores cateringopgaver. Der er tale om en stilling med en arbejdstid på mellem 30-37 timer om ugen, primært mellem kl 5.00-12.00 i hverdagen. Der forekommer dog også cateringopgaver, så det er nødvendigt, at du er fleksibel og også kan arbejde eftermiddage og/eller i weekends, når der er behov for det. Fordelingen mellem kage og brødproduktion er ca. 50/50 med primært brødproduktion til vores frokostkunder og primært konditoropgaver til vores cateringkunder.

Arbejdsområder:

  • Planlægning af kage og brødmenuer til vores frokoster.
  • Produktion af kager og brød til vores frokost på daglig basis. 
  • Deltagelse i produktion og eksekvering af selskaber og events efter behov.
  • Eventuelt bryllupskager og andre konditorkager på bestilling.

Kvalifikationer:

  • Uddannet kok med speciale indenfor dessert og kager. Derudover skal du have erfaring med og have have lyst til at bage madbrød i større produktion. 
  • Gerne erfaring med at temperere chokolade og lave petit fours.
  • God til at tilsmage kager og bagværk.
  • Sans for æstetik.
  • Iderig og kreativ.
  • Struktureret og godt overblik.
  • God til at arbejde selvstændigt. 
  • Fleksibel og serviceminded i din opgaveløsning.
  • Initiativrig.
  • Samarbejdsorienteret.

Din profil:

  • Det er naturligt for dig at levere kvalitet i dit arbejde og udvise en stor grad af service i forhold til kunder.
  • Du er fuld af ideer, når det kommer til lave spændende kager og brød.
  • Du lader dig inspirere af tidens madtrends.
  • Du er initiativrig og er god til selv at igangsætte opgaver.
  • Som person er du glad, optimistisk og udadvendt. 
  • Du er en holdspiller og du giver omgivelserne energi og bidrager til det gode samarbejde.           

Vi tilbyder:

  • Et nyt produktionskøkken med et godt arbejdsmiljø, gode kolleger og en god og familiær omgangstone. 
  • Spændende og forskelligartede arbejdsopgaver. 
  • Stor medindflydelse i arbejdets udførelse.
  • Gode råvarer og fuldt opdateret udstyr i køkkenet. 
  • En virksomhed med stor fokus på kvalitet i alle facetter af arbejdet. Et innovativt køkken med fokus på at skabe spændende og nye retter. 
  • Arbejdstiden ligger typisk mandag-fredag mellem kl. 06.00–12.00. Der skal påregnes aften- og weekendarbejde i nødvendigt omfang.

Kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kristian Sørensen på 26782000. Ansøgning sendes til job@gourmiddag.com Ansøgningerne bliver behandlet løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Om GOURMIDDAG Food ApS:

GOURMIDDAG er en cateringvirksomhed med fokus på high-end frokoster, selskaber og events. Vi leverer frokoster i Århus og omegn og mad til arrangementer, messer og andre større events i hele Danmark. Endelig leveres der mad til store og små private arrangementer. Vi er en ung virksomhed, men med sunde og realistiske ambitioner og et stærkt værdisæt. Vi behandler hinanden, kunder og samarbejds- partnere ordentligt og med gensidig respekt. Vi er forretningsorienteret med fokus på høj kvalitet og service. Vi er fagligt innovative, og holder os orienteret om nye trends i branchen.     

Kørekort:

B(Almindelig bil),

 

Gourmiddag Food ApS produktionskøkkenHørning2019-01-29T00:00:002019-03-26T00:00:00
329949386Kok eller Gastronom AssistentRobot Vi søger en dygtig og fleksibel kok gastronom assistent Dine arbejdsopgaver: Dagligt arbejde i køkken, hvor aften- og weekendarbejde forekommer Vi forventer at, du er uddannet kok og har erfaring. Det er vigtigt for os, at du brænder for at lave mad og kan levere høj kvalitet. At du har stor passion for mad og vin. Du er udadvendt og god til at samarbejde med dine kolleger i køkkenet. Da vi oftest har meget travlt, er det vigtigt at du kan bevare overblikket, og altid kan levere mad i kvalitet, her sætter vi en ære i at lave alt fra bunden Vi forventer At du er en ansvarlig og ambitiøs medarbejder der brænder for dit fag Være en del af den daglige produktion og sikre en fantastisk kundebetjening. Du vil skulle tage del i det daglige arbejde Du har lyst til en varieret hverdag med selskaber og la carte Kan du honorere ovenstående, så tilbyder vi til gengæld et spændende og udfordrende job, i et uhøjtideligt arbejdsmiljø, med plads til smil og grin. Vi kan tilbyde: Du får et afvekslende arbejde og et godt samarbejde med dygtige kollegaer God vagtplan (Primært heldagsvagter både hverdag og weekend) Fri hver 3 weekend Ordnede forhold Et godt arbejdsmiljø God løn efter kvalifikationer Tiltrædelse gerne 15. marts eller efter aftale vi venter gerne på den rette. Ansøgning pr mail: jr@restaurant-skanderborg-soe.dk senest 20-02-2019 Vedhæft gerne dokumentation af relevant uddannelsesbevis

Vi søger en dygtig og fleksibel kok – gastronom assistent

Dine arbejdsopgaver:

Dagligt arbejde i køkken, hvor aften- og weekendarbejde forekommer Vi forventer at, du er uddannet kok og har erfaring. Det er vigtigt for os, at du brænder for at lave mad og kan levere høj kvalitet. At du har stor passion for mad og vin. Du er udadvendt og god til at samarbejde med dine kolleger i køkkenet. Da vi oftest har meget travlt, er det vigtigt at du kan bevare overblikket, og altid kan levere mad i kvalitet, her sætter vi en ære i at lave alt fra bunden

Vi forventer

  • At du er en ansvarlig og ambitiøs medarbejder der brænder for dit fag
  • Være en del af den daglige produktion og sikre en fantastisk kundebetjening. Du vil skulle tage del i det daglige arbejde
  • Du har lyst til en varieret hverdag med selskaber og á la carte

Kan du honorere ovenstående, så tilbyder vi til gengæld et spændende og udfordrende job, i et uhøjtideligt arbejdsmiljø, med plads til smil og grin.

 

Vi kan tilbyde:

  • Du får et afvekslende arbejde og et godt samarbejde med dygtige kollegaer
  • God vagtplan (Primært heldagsvagter både hverdag og weekend)
  • Fri hver 3 weekend
  • Ordnede forhold
  • Et godt arbejdsmiljø
  • God løn efter kvalifikationer

Tiltrædelse gerne 15. marts eller efter aftale – vi venter gerne på den rette.

Ansøgning pr mail: jr@restaurant-skanderborg-soe.dk senest 20-02-2019

Vedhæft gerne dokumentation af relevant uddannelsesbevis

 

 

 

SKANDERBORG GOLFKLUBSkanderborg2019-01-28T00:00:002019-03-25T00:00:00
329953340Globen Flakket søger dygtige kokkeRobot Globen Flakket søger motiveret og dygtige kokke, til at indgå i et ungt team.Globen Flakket er en travl forretning beliggende ved Aarhus Å, består af en cafe brasserie i stueetagen samt møde-, og selskabslokaler i underetagen og på 1.sal., der kan servicere op til 350 gæster ad gang. Derudover et stort udeserverings område i sæsonen. Vi forventer Faglært eller har nogen års relevant køkkenerfaring Gerne erfaring med oplæring af elever Behersker dansk og eller engelsk i daglig tale God til at bevare overblikket i travle situationer Ser løsninger fremfor udfordringer Positiv og engageretDer er 45 ansatte på Globen Flakket. Køkkenteamet består af 16 medarbejdere, fordelt på kokke, elever samt køkkenmedhjælpere. Din profil Du er udadvendt, fleksibel og servicemindet, god til at organisere og planlægge. Du tør stille krav samt tage svære beslutninger. Du trives med at arbejde i et højt tempo, har et stort overblik og sans for detaljerne. Stillingen er en fuldtidsstilling. Løn efter kvalifikationer. Tiltrædelse snarest muligt. Send din ansøgning samt cv til nk@globen-flakket.dk Spørgsmål til stillingen kan stilles til Nicholai Krogh på nk@globen-flakket.dk

Globen Flakket søger motiveret og dygtige kokke, til at indgå i et ungt team.
Globen Flakket er en travl forretning beliggende ved Aarhus Å, består af en cafe/brasserie i stueetagen samt møde-, og selskabslokaler i underetagen og på 1.sal., der kan servicere op til 350 gæster ad gang. Derudover et stort udeserverings område i sæsonen.

Vi forventer
• Faglært eller har nogen års relevant køkkenerfaring
• Gerne erfaring med oplæring af elever
• Behersker dansk og/eller engelsk i daglig tale
• God til at bevare overblikket i travle situationer
• Ser løsninger fremfor udfordringer
• Positiv og engageret
Der er 45 ansatte på Globen Flakket. Køkkenteamet består af 16 medarbejdere, fordelt på kokke, elever samt køkkenmedhjælpere.

Din profil
Du er udadvendt, fleksibel og servicemindet, god til at organisere og planlægge. Du tør stille krav samt tage svære beslutninger. Du trives med at arbejde i et højt tempo, har et stort overblik og sans for detaljerne.

Stillingen er en fuldtidsstilling. Løn efter kvalifikationer. Tiltrædelse snarest muligt.

Send din ansøgning samt cv til nk@globen-flakket.dk

Spørgsmål til stillingen kan stilles til Nicholai Krogh på nk@globen-flakket.dk

Globen FlakketAarhus C2019-02-03T00:00:002019-03-31T00:00:00
329958112Kokke søges snarest muligt til Smag & Slægt koncernenRobot I anledningen af, at vi i januar åbnede den fjerde restaurant i Smag Slægt søger vi: køkkenchef, kokke, opvaskere, køkkenmedhjælpere og elever til at blive en del af familien. Smag Slægt er i dag bestående af restauranterne: Restaurant Martino, Den lille Kro, Anker og Marselisborg havnekro. Alle beliggende i Aarhus C og ejet af Familien Schultz. Du kan læse mere om restauranterne og deres koncepter på www.meresmag.dk Vores nye kollegaer skal have lyst til at indgå i et moderne og dynamisk team, hvor holdet sætter høj kvalitet, elegant servering, høj hygiejne og kærlighed for faget høj. Du skal have lyst til at arbejde med dygtige kollegaer og ønske at give din del til holdet. Det at være fleksibel med arbejdstiden er ligeledes et must. Det betyder ikke at du arbejder flere timer end du skal, men at du skal være klar hver gang du møder og tage din del af holdet. Hos Smag Slægt tilbyder vi: - gode ansættelsesvilkår og arbejdstider - ordnede lønforhold efter kvalifikationer - gode og glade kolleger, samt et godt arbejdsmiljø Ønsker du at søge en af ovenstående stillinger eller har du spørgsmål? Så tøv ikke med at kontakte Martin Schultz på 21496077 eller martin@meresmag.dk Vi glæder os til at høre fra dig! Med venlig hilsen holdet ved Smag Slægt

I anledningen af, at vi i januar åbnede den fjerde restaurant i Smag & Slægt søger vi: køkkenchef, kokke, opvaskere, køkkenmedhjælpere og elever til at blive en del af familien.

Smag & Slægt er i dag bestående af restauranterne: Restaurant Martino, Den lille Kro, Anker og Marselisborg havnekro. Alle beliggende i Aarhus C og ejet af Familien Schultz. Du kan læse mere om restauranterne og deres koncepter på www.meresmag.dk

Vores nye kollegaer skal have lyst til at indgå i et moderne og dynamisk team, hvor holdet sætter høj kvalitet, elegant servering, høj hygiejne og kærlighed for faget høj.
Du skal have lyst til at arbejde med dygtige kollegaer og ønske at give din del til holdet.
Det at være fleksibel med arbejdstiden er ligeledes et must. Det betyder ikke at du arbejder flere timer end du skal, men at du skal være klar hver gang du møder og tage din del af holdet.

Hos Smag & Slægt tilbyder vi:
- gode ansættelsesvilkår og arbejdstider
- ordnede lønforhold efter kvalifikationer
- gode og glade kolleger, samt et godt arbejdsmiljø

Ønsker du at søge en af ovenstående stillinger eller har du spørgsmål? Så tøv ikke med at kontakte Martin Schultz på 21496077 eller martin@meresmag.dk

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Med venlig hilsen holdet ved Smag & Slægt

Restaurant Martino ApSAarhus C2019-02-10T00:00:002019-04-07T00:00:00
329961674Kok søges til Raadhuus KafeenRobot Vores søster restaurant har travlt og derfor søges Kokke til Raadhuus Kafeen Midt i hjertet af Århus i Sønder All på hjørnet ved Hans Hartvig Seedorffs Stræde ligger Raadhuus Kafeen et af byens ældste spisesteder - søger kokke til en travl tid. Kokke der har lyst til at være en del af vores fantastiske køkkenteam. Som kok er du med at sikre, at vi lever op til vores høje standarder til mad, og at tilfredsheden blandt gæsterne er i top. Du har masser af erfaring med at arbejde med a la carte. Vi ser gerne at du er: Du er faglært kok(!) Tager ansvar Er Teamplayer Elsker det danske køkken og forstår at det kræver håndværk at lave dette. Har et positivt sind og godt smittende humør Til gengæld kan vi tilbyde Dig: Vi tilbyder en travl, men afvekslende hverdag i et professionelt team Vi har en uformel tone Gode og ordnede arbejdsforhold Fri hveranden weekend Søde og dygtige kolleger Løn efter erfaring og kvalifikationer

Vores søster restaurant har travlt og derfor søges Kokke til Raadhuus Kafeen

Midt i hjertet af Århus’ i Sønder Allé på hjørnet ved Hans Hartvig Seedorffs Stræde ligger Raadhuus Kafeen – et af byens ældste spisesteder - søger kokke til en travl tid. Kokke der har lyst til at være en del af vores fantastiske køkkenteam.

Som kok er du med  at sikre, at vi lever op til vores høje standarder til mad, og at tilfredsheden blandt gæsterne er i top. 

Du har masser af erfaring med at arbejde med a la carte.

Vi ser gerne at du er:

  • Du er faglært kok(!)
  • Tager ansvar
  • Er Teamplayer
  • Elsker det danske køkken og forstår at det kræver håndværk at lave dette.
  • Har et positivt sind og godt smittende humør

Til gengæld kan vi tilbyde Dig:

  • Vi tilbyder en travl, men afvekslende hverdag i et professionelt team
  • Vi har en uformel tone
  • Gode og ordnede arbejdsforhold
  • Fri hveranden weekend
  • Søde og dygtige kolleger
  • Løn efter erfaring og kvalifikationer
CarltonAarhus C2019-02-15T00:00:002019-04-12T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Dessertkok med bagerkompetencer søges

Gourmiddag Food ApS produktionskøkken

Hørning
Gourmiddag søger en dygtig dessertkok til at stå for vores brød og kageproduktion Gourmiddag søger snarest muligt en dygtig dessertkok til at producerer kager og brød til vores frokostkunder og vores cateringkunder. Er du uddannet kok med erfaring i...
Indrykket:29. januar 2019
Udløbsdato:26. marts 2019

Kok eller Gastronom Assistent

SKANDERBORG GOLFKLUB

Skanderborg
Vi søger en dygtig og fleksibel kok gastronom assistent Dine arbejdsopgaver: Dagligt arbejde i køkken, hvor aften- og weekendarbejde forekommer Vi forventer at, du er uddannet kok og har erfaring. Det er vigtigt for os, at du brænder for at lave mad...
Indrykket:28. januar 2019
Udløbsdato:25. marts 2019

Globen Flakket søger dygtige kokke

Globen Flakket

Aarhus C
Globen Flakket søger motiveret og dygtige kokke, til at indgå i et ungt team.Globen Flakket er en travl forretning beliggende ved Aarhus Å, består af en cafe brasserie i stueetagen samt møde-, og selskabslokaler i underetagen og på 1.sal., der kan s...
Indrykket:3. februar 2019
Udløbsdato:31. marts 2019

Kokke søges snarest muligt til Smag & Slægt koncernen

Restaurant Martino ApS

Aarhus C
I anledningen af, at vi i januar åbnede den fjerde restaurant i Smag Slægt søger vi: køkkenchef, kokke, opvaskere, køkkenmedhjælpere og elever til at blive en del af familien. Smag Slægt er i dag bestående af restauranterne: Restaurant Martino, Den ...
Indrykket:10. februar 2019
Udløbsdato:7. april 2019

Kok søges til Raadhuus Kafeen

Carlton

Aarhus C
Vores søster restaurant har travlt og derfor søges Kokke til Raadhuus Kafeen Midt i hjertet af Århus i Sønder All på hjørnet ved Hans Hartvig Seedorffs Stræde ligger Raadhuus Kafeen et af byens ældste spisesteder - søger kokke til en travl tid. Kokk...
Indrykket:15. februar 2019
Udløbsdato:12. april 2019