Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Faglært kok søges

 PÅ HOTEL PROPELLEN ER VI  FORTSAT I VÆKST i vores -  A la Carte/Gourmet      -Catering til VIP-flyvninger – Selskaber – Kurser – Take away

Vi søger derfor endnu en faglært kok der har lyst til at blive en del af vores ambitiøse og uhøjtidelige team i køkkenet.

Vi er et moderne og kvalitetsbevidst køkken, og vi sætter pris på den enkelte medarbejder. Faglærte kokke kan udvikle og varetage individuelle ansvarsområder i.f.t. mulige kompetencer.

Vores vision for køkkenet: Innovativt høj konstant kvalitet, stolte medarbejdere, bæredygtig køkkenprocent

EN GOD ARBEJDSPLADS – ER OGSÅ DIT ANSVAR

Faglært Kok: Arbejdstid: 160 timer per måned, skiftende arbejdstider og løn efter kvalifikationer.

Tiltrædelse: Vi er klar – hvis du er den rigtige

Send en ansøgning, samt CV til:
jc@propellen.dk • Telefon 76 50 44 33 / 75 33 81 33


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329790700Phoenix-43ddea7c12018-04-10T14:08:01.267Faglært kok søges

 PÅ HOTEL PROPELLEN ER VI  FORTSAT I VÆKST i vores -  A la Carte/Gourmet      -Catering til VIP-flyvninger – Selskaber – Kurser – Take away

Vi søger derfor endnu en faglært kok der har lyst til at blive en del af vores ambitiøse og uhøjtidelige team i køkkenet.

Vi er et moderne og kvalitetsbevidst køkken, og vi sætter pris på den enkelte medarbejder. Faglærte kokke kan udvikle og varetage individuelle ansvarsområder i.f.t. mulige kompetencer.

Vores vision for køkkenet: Innovativt høj konstant kvalitet, stolte medarbejdere, bæredygtig køkkenprocent

EN GOD ARBEJDSPLADS – ER OGSÅ DIT ANSVAR

Faglært Kok: Arbejdstid: 160 timer per måned, skiftende arbejdstider og løn efter kvalifikationer.

Tiltrædelse: Vi er klar – hvis du er den rigtige

Send en ansøgning, samt CV til:
jc@propellen.dk • Telefon 76 50 44 33 / 75 33 81 33

2018-05-02T00:50:55.350 PÅ HOTEL PROPELLEN ER VI FORTSAT I V KST i vores - A la Carte Gourmet -Catering til VIP-flyvninger Selskaber Kurser Take away Vi søger derfor endnu en faglært kok der har lyst til at blive en del af vores ambitiøse og uhøjtidelige team i køkkenet. Vi er et moderne og kvalitetsbevidst køkken, og vi sætter pris på den enkelte medarbejder. Faglærte kokke kan udvikle og varetage individuelle ansvarsområder i.f.t. mulige kompetencer. Vores vision for køkkenet: Innovativt høj konstant kvalitet, stolte medarbejdere, bæredygtig køkkenprocent EN GOD ARBEJDSPLADS ER OGSÅ DIT ANSVAR Faglært Kok: Arbejdstid: 160 timer per måned, skiftende arbejdstider og løn efter kvalifikationer. Tiltrædelse: Vi er klar hvis du er den rigtige Send en ansøgning, samt CV til: jc@propellen.dk Telefon 76 50 44 33 75 33 81 3311Jobnet43ddea7c100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-05-01T00:00:0000110EuropaDanmarkEuropaDanmarkJyllandVestjyllandBillundEuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandVejle3211383Hotel Propellen11Nordmarksvej 37190BillundDKDanmark0
jc@propellen.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent552306JobNet48067671000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=43ddea7chttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=43ddea7chttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=43ddea7c&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=43ddea7c&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/11.jpgBrænder du for at blive Kok?12007991Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration354282491Jimmy Christensenjc@propellen.dkDKDanmarkDKDanmarkda-DK