Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Faglært kok søges til frokostcatering i Brøndby

Vi er et team af uddannede kokke, lærlinge og køkkenmedhjælpere, der hver dag gør os umage for at vores kunder får den bedste frokost. Vi er yderst servicemindede, og går gerne de ekstra skridt det kræver.  

Så det gør du selvfølgelig også!

 Vi servicerer dagligt 2 kantiner, og sender frokostløsninger ud af huset.

Vi søger en person med et skarpt overblik og erfaring indenfor catering til 800+ der med et smil, skal være med til at gå forrest i produktionen og pakningen af vores frokostløsninger, samt have lyst til at deltage i varebestilling og planlægning af morgendagens opgaver.

Vi sætter pris på kreativitet og engagement i udviklingen af vores frokostmenu. Har du erfaring og interesse i det vegetariske køkken er det et stort plus.

Vi kan tilbyde dig gode kollegaer, gode arbejdstider (primært i hverdagene og kun sjældent aften/weekend vagter) og gode arbejdsforhold i et stort nybygget køkken, hvor kun fantasien sætter grænserne for menuen. 

Løn efter kvalifikationer med mulighed for avancement, hvis ambitionerne og kvalifikationerne er der.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330085415Phoenix-e159fa5112019-09-06T00:00:00Faglært kok søges til frokostcatering i Brøndby

Vi er et team af uddannede kokke, lærlinge og køkkenmedhjælpere, der hver dag gør os umage for at vores kunder får den bedste frokost. Vi er yderst servicemindede, og går gerne de ekstra skridt det kræver.  

Så det gør du selvfølgelig også!

 Vi servicerer dagligt 2 kantiner, og sender frokostløsninger ud af huset.

Vi søger en person med et skarpt overblik og erfaring indenfor catering til 800+ der med et smil, skal være med til at gå forrest i produktionen og pakningen af vores frokostløsninger, samt have lyst til at deltage i varebestilling og planlægning af morgendagens opgaver.

Vi sætter pris på kreativitet og engagement i udviklingen af vores frokostmenu. Har du erfaring og interesse i det vegetariske køkken er det et stort plus.

Vi kan tilbyde dig gode kollegaer, gode arbejdstider (primært i hverdagene og kun sjældent aften/weekend vagter) og gode arbejdsforhold i et stort nybygget køkken, hvor kun fantasien sætter grænserne for menuen. 

Løn efter kvalifikationer med mulighed for avancement, hvis ambitionerne og kvalifikationerne er der.

2019-10-28T15:53:49.707 Vi er et team af uddannede kokke, lærlinge og køkkenmedhjælpere, der hver dag gør os umage for at vores kunder får den bedste frokost. Vi er yderst servicemindede, og går gerne de ekstra skridt det kræver. Så det gør du selvfølgelig også! Vi servicerer dagligt 2 kantiner, og sender frokostløsninger ud af huset. Vi søger en person med et skarpt overblik og erfaring indenfor catering til 800 der med et smil, skal være med til at gå forrest i produktionen og pakningen af vores frokostløsninger, samt have lyst til at deltage i varebestilling og planlægning af morgendagens opgaver. Vi sætter pris på kreativitet og engagement i udviklingen af vores frokostmenu. Har du erfaring og interesse i det vegetariske køkken er det et stort plus. Vi kan tilbyde dig gode kollegaer, gode arbejdstider (primært i hverdagene og kun sjældent aften weekend vagter) og gode arbejdsforhold i et stort nybygget køkken, hvor kun fantasien sætter grænserne for menuen. Løn efter kvalifikationer med mulighed for avancement, hvis ambitionerne og kvalifikationerne er der.11jobnete159fa51100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-10-30T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnBrøndby3602705Zoffmann og Jensen ApS11Ringager 4B2605BrøndbyDKDanmark0
kontakt@zoffmannogjensen.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent818153JobNet5039669503966910004-09-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e159fa51https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=e159fa51https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e159fa51&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e159fa51&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/2.jpgFaglært kok søges til frokostcatering i Brøndby12007991Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration362608430kontakt@zoffmannogjensen.dkkontakt@zoffmannogjensen.dkDKDanmarkDKDanmark330131350Engageret kok søges til LEO Pharma, BallerupRobot Er du en ambitiøs og gastronomisk stærk kok? Så er det dig, vi søger til vores personalerestaurant i Ballerup. Om jobbet og din nye arbejdsplads Som Kok i Eurest personalerestauranten hos LEO Pharma, bliver du del af et dynamisk team på 18 kollegaer, som sammen er med til at skabe en daglig gastronomisk oplevelse for 1800 gæster. Dine arbejdsopgaver som kok bliver blandt andet: At deltage i den daglige produktion, hvor tingene bliver lavet fra bunden Det varme køkken, hvor du fastholder og øger den høje kvalitet Menuplanlægning for det varme køkken og egenkontrol. Hvem er du, og hvad står du for Du er faglært kok med passion for mad, og med erfaring fra kantine eller restaurant. Vi forventer, at du er kreativ og kan videreudvikle vores nuværende koncept med en innovativ og smittende tilgang. Det ligger i dit DNA at have interesse for, og fokus på, sund og bæredygtig mad. Du finder det spændende at arbejde med økologi, og du går ikke på kompromis med smag og råvarer. Som menneske har du overblik når det går stærkt, du er serviceminded, og har en god humoristisk sans og let til smil. Du kan genkende dig selv i vores værdier: rlighed, åbenhed og respekt Passion for kvalitet Succes ved teamwork Ansvar Vi kan attitude Vi tilbyder Løn efter aftale og kvalifikationer samt sundhedsordning Et engageret, humørfyldt team af gode kolleger En Compass-personaleforening med mange spændende arrangementer En virksomhed med stort potentiale for udvikling, på kort og lang sigt Arbejdssted Eurest kantine hos LEO Pharma i Ballerup Industrivej 55- 2750 Ballerup Arbejdstider Mandag til fredag kl. 6.30-14.24 Din arbejdstid udgør 37 timer om ugen. Mødetiden kan eventuelt aftales anderledes efter behov. Tiltrædelse hurtigst muligt eller efter aftale Din ansøgning Vil du vide mere om jobbet, er du er velkommen til at kontakte Frank Bangsholt, Restaurantchef på tlf. 2434 5486 mellem (13.00-15.00) eller på mail frank.bangsholt@eurest.dk. Alle henvendelser behandles fortroligt. Du bedes sende din ansøgning, vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter via stillingsannoncen på vores hjemmeside. https: compassgroup.easycruit.com vacancy 2419773 31603?iso dk Ansøgninger behandles løbende, og der indkaldes til samtaler efterhånden som ansøgningerne modtages. Ansøgningsfrist 20. december 2019 Vi glæder os til at høre fra dig! Om Eurest Eurest leverer moderne løsninger inden for catering, lige fra kaffebarer til finere restaurantservice for direktionen og selvfølgelig alt derimellem. Vi bidrager med kulinarisk kreativitet og gæstfrihed, både til hverdag i personalerestauranten, til kundefrokoster og til store arrangementer. Læs mere på www.eurestfood.dk.

Er du en ambitiøs og gastronomisk stærk kok? Så er det dig, vi søger til vores personalerestaurant i Ballerup.

Om jobbet og din nye arbejdsplads

Som Kok i Eurest personalerestauranten hos LEO Pharma, bliver du del af et dynamisk team på 18 kollegaer, som sammen er med til at skabe en daglig gastronomisk oplevelse for 1800 gæster.

Dine arbejdsopgaver som kok bliver blandt andet:

  • At deltage i den daglige produktion, hvor tingene bliver lavet fra bunden
  • Det varme køkken, hvor du fastholder og øger den høje kvalitet
  • Menuplanlægning for det varme køkken og egenkontrol.

Hvem er du, og hvad står du for

Du er faglært kok med passion for mad, og med erfaring fra kantine eller restaurant.
Vi forventer, at du er kreativ og kan videreudvikle vores nuværende koncept med en innovativ og smittende tilgang. Det ligger i dit DNA at have interesse for, og fokus på, sund og bæredygtig mad. Du finder det spændende at arbejde med økologi, og du går ikke på kompromis med smag og råvarer.

Som menneske har du overblik når det går stærkt, du er serviceminded, og har en god humoristisk sans og let til smil.

Du kan genkende dig selv i vores værdier:

  • Ærlighed, åbenhed og respekt
  • Passion for kvalitet
  • Succes ved teamwork
  • Ansvar
  • ”Vi kan” attitude

Vi tilbyder

  • Løn efter aftale og kvalifikationer samt sundhedsordning
  • Et engageret, humørfyldt team af gode kolleger
  • En Compass-personaleforening med mange spændende arrangementer
  • En virksomhed med stort potentiale for udvikling, på kort og lang sigt

Arbejdssted
Eurest kantine hos LEO Pharma i Ballerup
Industrivej 55- 2750 Ballerup

Arbejdstider
Mandag til fredag kl. 6.30-14.24
Din arbejdstid udgør 37 timer om ugen. Mødetiden kan eventuelt aftales anderledes efter behov. Tiltrædelse hurtigst muligt eller efter aftale

Din ansøgning

Vil du vide mere om jobbet, er du er velkommen til at kontakte Frank Bangsholt, Restaurantchef på tlf. 2434 5486 mellem (13.00-15.00) eller på mail frank.bangsholt@eurest.dk. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Du bedes sende din ansøgning, vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter via stillingsannoncen på vores hjemmeside. https://compassgroup.easycruit.com/vacancy/2419773/31603?iso=dk;
Ansøgninger behandles løbende, og der indkaldes til samtaler efterhånden som ansøgningerne modtages.
Ansøgningsfrist 20. december 2019

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om Eurest
Eurest leverer moderne løsninger inden for catering, lige fra kaffebarer til finere restaurantservice for direktionen – og selvfølgelig alt derimellem. Vi bidrager med kulinarisk kreativitet og gæstfrihed, både til hverdag i personalerestauranten, til kundefrokoster og til store arrangementer. Læs mere på www.eurestfood.dk.

Rued Langgaards Vej 8 København S Compass GroupBallerup2019-11-27T00:00:002019-12-20T00:00:00
330132378Faglært kok eller caterRobot Er du lige så madglad som os? Og brænder du for at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson? Så har vi jobbet til dig! Lige nu søger vi nemlig en engageret, kok eller cater til en af vores kantiner i Ballerup. ?Tiltrædelse: 6. januar 2020 OM JOBBET Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner, hvor du blandt andet skal: Producere og bakke op til alle partier, herunder, koldt, varmt, salat, sandwich mm. Være med til at køre frokost, afholde selskaber og lave mødeforplejning Hjælpe til med opvask, rengøring, egenkontrol mv. Som kok eller cater hos Fazer Food Services får du: En spændende fuldtidsstilling med fokus på mad, samarbejde og lønsomhed Arbejdstid fra kl. 6.30 - 14.30 mandag til torsdag og fredag fra kl. 6.30 - 14.00 Gode rammer for personlig og faglig udvikling Sundhedsordning En arbejdsdag, hvor du kan kombinere dine kvalifikationer og din kreativitet, og som du selv kan være med til at præge og udvikle En arbejdsplads, der sætter stor pris på engagement. I køkkenet bliver du en del af et team på 3. Sammen skal I servicere ca. 125 daglige gæster. Vi er et udadvendt team, som har let til grin og som arbejder i et åbent køkken med masser af aktivitet omkring køkkenet fra vores gæster. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen. OM DIG Du er en nytænkende gastonom, der ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Derudover er det vigtigt, at du er: faglært kok, cater eller smørrebrødsjomfru med nogle års erfaring gerne fra større køkken og eller a la carte mødestabil, løsningsorienteret og har lyst til at arbejde med mersalg klar på at arbejde i et travlt miljø, hvor vi hjælper og bakker hinanden op effektiv og formår at tage gode beslutninger i en travl hverdag frisk, afslappet og positiv i din væremåde en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af køkkenets partier - du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar. Og så glæder du dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening. OM OS Fazer Food Services serverer nye smage hver dag for nogle af Danmarks mest kendte og attraktive virksomheder. Med nysgerrighed, bæredygtighed og respekt for råvarerne laver vi god mad fra bunden. Her er fremtidens trends og tendenser i fokus, krydret med duft, smag, farver, sæson, variation, økologi, dyrevelfærd og ernæringsrigtighed. Læs mere om os på www.fazerfoodservices.com da og på Facebook ved at søge på @fazerfoodcodk. Læg en besked på telefonsvareren hvis der ikke svares og nævn blot at det omhandler jobsøgning.

Er du lige så madglad som os? Og brænder du for at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson? Så har vi jobbet til dig! Lige nu søger vi nemlig en engageret, kok eller cater til en af vores kantiner i Ballerup.

?Tiltrædelse: 6. januar 2020

OM JOBBET

Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner, hvor du blandt andet skal:

  • Producere og bakke op til alle partier, herunder, koldt, varmt, salat, sandwich mm.
  • Være med til at køre frokost, afholde selskaber og lave mødeforplejning
  • Hjælpe til med opvask, rengøring, egenkontrol mv.

Som kok eller cater hos Fazer Food Services får du:

  • En spændende fuldtidsstilling med fokus på mad, samarbejde og lønsomhed
  • Arbejdstid fra kl. 6.30 - 14.30 mandag til torsdag og fredag fra kl. 6.30 - 14.00
  • Gode rammer for personlig og faglig udvikling
  • Sundhedsordning
  • En arbejdsdag, hvor du kan kombinere dine kvalifikationer og din kreativitet, og som du selv kan være med til at præge og udvikle
  • En arbejdsplads, der sætter stor pris på engagement.

I køkkenet bliver du en del af et team på 3. Sammen skal I servicere ca. 125 daglige gæster. Vi er et udadvendt team, som har let til grin og som arbejder i et åbent køkken med masser af aktivitet omkring køkkenet fra vores gæster. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

OM DIG

Du er en nytænkende gastonom, der ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag! Derudover er det vigtigt, at du er:

  • faglært kok, cater eller smørrebrødsjomfru med nogle års erfaring – gerne fra større køkken og/eller a la carte
  • mødestabil, løsningsorienteret og har lyst til at arbejde med mersalg
  • klar på at arbejde i et travlt miljø, hvor vi hjælper og bakker hinanden op
  • effektiv og formår at tage gode beslutninger i en travl hverdag
  • frisk, afslappet og positiv i din væremåde
  • en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af køkkenets partier - du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar.

Og så glæder du dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening.

OM OS

Fazer Food Services serverer nye smage hver dag for nogle af Danmarks mest kendte og attraktive virksomheder. Med nysgerrighed, bæredygtighed og respekt for råvarerne laver vi god mad fra bunden. Her er fremtidens trends og tendenser i fokus, krydret med duft, smag, farver, sæson, variation, økologi, dyrevelfærd og ernæringsrigtighed. Læs mere om os på www.fazerfoodservices.com/da og på Facebook ved at søge på @fazerfoodcodk.

Læg en besked på telefonsvareren hvis der ikke svares og nævn blot at det omhandler jobsøgning.

Fazer Food Services A/SBallerup2019-11-28T00:00:002020-01-23T00:00:00
330132248Ernæringsassistent eller kok til Børnehuset RegnskovenBasic Synes du, at det er dejligt at lave mad til 130 børn og 30 voksne? Så søger Børnehuset Regnskoven en ernæringsassistent eller kok til køkkenet, 32 timer ugentligt. Vi søger en person der: Kan og har lyst til det praktiske arbejde med opvask, rengøring, vasketøj osv. Har erfaring med at lave mad til mange børn samt kendskab til div. allergier og kosthensyn, der kan være i en daginstitution Er selvstændig, fleksibel, har overblik og gå på mod Vægter samarbejde med alle andre faggrupper i huset. Kan arbejde i tidsrummet mellem kl. 7 og 15 Ønsker at samarbejde med vores medhjælper Faustina Vores køkken ligger i kælderen, væk fra stuerne i huset, så det kræver lidt ekstra at komme i kontakt med de andre ansatte i huset. Maden bliver bragt op i en lille elevator. Vi ønsker en, der kan lave forskellig varieret mad. Vi har to rugbrødsdage om ugen og tre dage, hvor det er retter bestående hovedsageligt af grøntsager og lidt fisk. Vi får kun lidt kød på vores rugbrødsdage. Vi har det økologiske guldmærke. Børnehuset Regnskoven er en kombineret institution med en vuggestue og en børnehaveafdeling. Vi er i alt ca. 48 vuggestuebørn og 60 børnehavebørn samt 25 voksne og en basisafdeling med otte pladser til immunsvage børn. Vores vuggestueafdeling har en have 100 meter væk, og skal i sommerperioden have bragt mad frem og tilbage af køkkenet m.m. Vi er en del af klynge NBG på Bispebjerg, og har et samarbejde med de andre institutioner i klyngen. Vi er en blandet personalegruppe af mænd og kvinder i alle aldre. Har du spørgsmål, kan du kontakte pædagogisk afdelingsleder Mette Dyval på 2058 0807. Søg via nedenstående link senest torsdag den 12. december 2019

Synes du, at det er dejligt at lave mad til 130 børn og 30 voksne? Så søger Børnehuset Regnskoven en ernæringsassistent eller kok til køkkenet, 32 timer ugentligt.

Vi søger en person der:

  • Kan og har lyst til det praktiske arbejde med opvask, rengøring, vasketøj osv.
  • Har erfaring med at lave mad til mange børn samt kendskab til div. allergier og kosthensyn, der kan være i en daginstitution
  • Er selvstændig, fleksibel, har overblik og gå på mod
  • Vægter samarbejde med alle andre faggrupper i huset.
  • Kan arbejde i tidsrummet mellem kl. 7 og 15
  • Ønsker at samarbejde med vores medhjælper Faustina

Vores køkken ligger i kælderen, væk fra stuerne i huset, så det kræver lidt ekstra at komme i kontakt med de andre ansatte i huset. Maden bliver bragt op i en lille elevator.

Vi ønsker en, der kan lave forskellig varieret mad. Vi har to rugbrødsdage om ugen og tre dage, hvor det er retter bestående hovedsageligt af grøntsager og lidt fisk. Vi får kun lidt kød på vores rugbrødsdage. Vi har det økologiske guldmærke.

Børnehuset Regnskoven er en kombineret institution med en vuggestue og en børnehaveafdeling. Vi er i alt ca. 48 vuggestuebørn og 60 børnehavebørn samt 25 voksne og en basisafdeling med otte pladser til immunsvage børn.

Vores vuggestueafdeling har en have 100 meter væk, og skal i sommerperioden have bragt mad frem og tilbage af køkkenet m.m.

Vi er en del af klynge NBG på Bispebjerg, og har et samarbejde med de andre institutioner i klyngen.

Vi er en blandet personalegruppe af mænd og kvinder i alle aldre.

Har du spørgsmål, kan du kontakte pædagogisk afdelingsleder Mette Dyval på 2058 0807.

Søg via nedenstående link senest torsdag den 12. december 2019

ORS/Small/fd6c8faf_logo.pngRegnskovenKøbenhavn Ø2019-11-28T15:01:17.0232019-12-12T00:00:00
330134488Kok eller ernæringassistent til ForfatterhusetBasic Vi elsker sunde, økologiske og varierede børnemåltider ... kan du trylle med råvarer og skabe magi? Forfatterhuset søger en kok eller en ernæringsassistent, der med faglig stolthed kan drifte vores fantastiske storkøkken. Stillingen er på 33 timer om ugen, og den daglige arbejdstid er mandag-torsdag kl. 8.00-14.45 og fredag kl. 8.00-14.00. Stillingen er med start den 1. januar 2020 eller snarest derefter. Vi kan tilbyde 160 børnemunde der skal mættes, og for hvem måltiderne spiller en vigtig og central rolle et job, hvor du har stor indflydelse på egen dagligdag, et job med alsidige arbejdsopgaver, hvor der er plads og rum til nytænkning kolleger, der brænder for sund økologisk mad og miljømæssig bæredygtighed et stort og fuldt ud moderne køkken sparring og idéudvikling i klyngens køkkennetværk Vi forventer, at du har kreativ sans for detaljen og vægter æstetik og kvalitet i maden og værdien heraf i samarbejde med det pædagogiske personale vil inddrage børnene i køkkenets mange muligheder og sammenhænge, eks. fra jord til bord vil være en del af et arbejdsfællesskab, som både rummer det nære køkkenteam og det store arbejdsfællesskab på tværs af faggrupper i huset har ernærings- og kostfaglig viden i relation til børn i alderen 0-6 år kan arbejde efter et minimum på 90 økologi Du vil have ansvaret for styring og tilrettelæggelse af alle opgaver i køkkenet, herunder daglig produktion menuplanlægning (send gerne et forslag på en ugemenu sammen med din ansøgning) indkøb og økonomi egenkontrol og risikoanalyse at overholde gældende retningslinjer indenfor produktionskøkken og fødevarelovgivning at have fokus på økologi og madspild at være inspirator for køkkenets to assistenter Aflønning vil ske efter gældende overenskomst. I forbindelse med ansættelsen indhenter vi børne- og straffeattester samt referencer. Yderligere oplysninger Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte pædagogisk leder Heidi Blæhr Anthonsen på 3366 1600. Søg via nedenstående link senest tirsdag den 17. december 2019 Vi afholder samtaler umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb.

Vi elsker sunde, økologiske og varierede børnemåltider ... kan du trylle med råvarer og skabe magi?

Forfatterhuset søger en kok eller en ernæringsassistent, der med faglig stolthed kan drifte vores fantastiske storkøkken.

Stillingen er på 33 timer om ugen, og den daglige arbejdstid er mandag-torsdag kl. 8.00-14.45 og fredag kl. 8.00-14.00.

Stillingen er med start den 1. januar 2020 eller snarest derefter.

Vi kan tilbyde

  • 160 børnemunde der skal mættes, og for hvem måltiderne spiller en vigtig og central rolle
  • et job, hvor du har stor indflydelse på egen dagligdag, et job med alsidige arbejdsopgaver, hvor der er plads og rum til nytænkning
  • kolleger, der brænder for sund økologisk mad og miljømæssig bæredygtighed
  • et stort og fuldt ud moderne køkken
  • sparring og idéudvikling i klyngens køkkennetværk

Vi forventer, at du

  • har kreativ sans for detaljen og vægter æstetik og kvalitet i maden og værdien heraf
  • i samarbejde med det pædagogiske personale vil inddrage børnene i køkkenets mange muligheder og sammenhænge, eks. fra jord til bord
  • vil være en del af et arbejdsfællesskab, som både rummer det nære køkkenteam og det store arbejdsfællesskab på tværs af faggrupper i huset
  • har ernærings- og kostfaglig viden i relation til børn i alderen 0-6 år
  • kan arbejde efter et minimum på 90% økologi

Du vil have ansvaret for

  • styring og tilrettelæggelse af alle opgaver i køkkenet, herunder daglig produktion
  • menuplanlægning (send gerne et forslag på en ugemenu sammen med din ansøgning)
  • indkøb og økonomi
  • egenkontrol og risikoanalyse
  • at overholde gældende retningslinjer indenfor produktionskøkken og fødevarelovgivning
  • at have fokus på økologi og madspild
  • at være inspirator for køkkenets to assistenter

Aflønning vil ske efter gældende overenskomst.

I forbindelse med ansættelsen indhenter vi børne- og straffeattester samt referencer.

Yderligere oplysninger
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte pædagogisk leder Heidi Blæhr Anthonsen på 3366 1600.

Søg via nedenstående link senest tirsdag den 17. december 2019
Vi afholder samtaler umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb.

ORS/Small/fd6c8faf_logo.pngForfatterhusetKøbenhavn N2019-12-03T15:01:51.3502019-12-17T00:00:00
330136580Uddannet kok til Den Grønne KastanjeBasic Genopslag Vi søger en uddannet kok til Den Grønne Kastanje med start snarest muligt. Vi er en del af klyngen Kongeriget ved Søerne (Klynge C Indre By Østerbro). Den Grønne Kastanje er en integreret institution, der ligger i hjertet af København, omgivet af Botanisk Have, Søerne og Østre Anlæg. Vi har plads til 36 vuggestuebørn fordelt på tre stuer og 44 børnehavebørn fordelt på fem stuer. Vi bor i nye, lyse bygninger fra 2013 med tilhørende stor legeplads, hvor der er bålplads, drivhus, højbede, cykelbane og meget mere. Vi vægter nærvær, gode relationer og fællesskab højt. Et af samlingspunkterne for børn og voksne er det gode, økologiske måltid allerhelst tilberedt af råvarer fra eget drivhus og sammen med børnene. Pædagogisk har vi et bredt fokus på at skabe lærings- og udviklingsmuligheder for børnene, så vi arbejder løbende og målrettet med læreplanernes seks temaer både i strukturerede forløb og i hverdagssituationer. Vi leder efter en kollega, der er uddannet kok med særlig interesse for det økologiske årstidsbestemte måltid i børnehøjde. Du skal have et højt fagligt niveau baseret på teorier, som du kan omsætte til daglig praksis. Du kan planlægge, gennemføre, evaluere og dokumentere det gode måltid for 0-6 årlige børn, og du kan og vil være med til at udvikle Den Grønne Kastanjes grønne bæredygtige profil. Du kan reflektere over egen og fælles praksis, kan arbejde med it på brugerniveau (erfaring med KbhBarn er et plus) og vi vil sætte dig ind i indkøbsportalen KVANTUM (SAP-baseret system) og andre it-baserede værktøjer. Den Grønne Kastanje har udvidet åbningstid. Arbejdstiden ligger derfor i tidsrummet kl. 06-17.45. Din mødetid vil ligge mellem kl. 08-15.30 og stillingen er på 37 timer ugentligt. Mere information For mere information om Den Grønne Kastanje se http: www.dengroennekastanje.kk.dk. Har du spørgsmål til jobbet og til os, er du velkommen til at kontakte pædagogisk leder Jeanette Lundum på 2496 8357. Søg via nedenstående link senest fredag den 20. December 2019

Genopslag

Vi søger en uddannet kok til Den Grønne Kastanje med start snarest muligt. Vi er en del af klyngen 'Kongeriget ved Søerne' (Klynge C Indre By/Østerbro).

Den Grønne Kastanje er en integreret institution, der ligger i hjertet af København, omgivet af Botanisk Have, Søerne og Østre Anlæg. Vi har plads til 36 vuggestuebørn fordelt på tre stuer og 44 børnehavebørn fordelt på fem stuer. Vi bor i nye, lyse bygninger fra 2013 med tilhørende stor legeplads, hvor der er bålplads, drivhus, højbede, cykelbane og meget mere.

Vi vægter nærvær, gode relationer og fællesskab højt. Et af samlingspunkterne for børn og voksne er det gode, økologiske måltid – allerhelst tilberedt af råvarer fra eget drivhus og sammen med børnene. Pædagogisk har vi et bredt fokus på at skabe lærings- og udviklingsmuligheder for børnene, så vi arbejder løbende og målrettet med læreplanernes seks temaer både i strukturerede forløb og i hverdagssituationer.

Vi leder efter en kollega, der er uddannet kok med særlig interesse for det økologiske årstidsbestemte måltid i børnehøjde. Du skal have et højt fagligt niveau baseret på teorier, som du kan omsætte til daglig praksis. Du kan planlægge, gennemføre, evaluere og dokumentere det gode måltid for 0-6 årlige børn, og du kan og vil være med til at udvikle Den Grønne Kastanjes grønne bæredygtige profil.

Du kan reflektere over egen og fælles praksis, kan arbejde med it på brugerniveau (erfaring med KbhBarn er et plus) og vi vil sætte dig ind i indkøbsportalen KVANTUM (SAP-baseret system) og andre it-baserede værktøjer.

Den Grønne Kastanje har udvidet åbningstid. Arbejdstiden ligger derfor i tidsrummet kl. 06-17.45. Din mødetid vil ligge mellem kl. 08-15.30 og stillingen er på 37 timer ugentligt.

Mere information
For mere information om Den Grønne Kastanje se http://www.dengroennekastanje.kk.dk. Har du spørgsmål til jobbet og til os, er du velkommen til at kontakte pædagogisk leder Jeanette Lundum på 2496 8357.

Søg via nedenstående link senest fredag den 20. December 2019

ORS/Small/fd6c8faf_logo.pngDen Grønne KastanjeKøbenhavn K2019-12-06T12:00:54.2802019-12-20T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Engageret kok søges til LEO Pharma, Ballerup

Rued Langgaards Vej 8 København S Compass Group

Ballerup
Er du en ambitiøs og gastronomisk stærk kok? Så er det dig, vi søger til vores personalerestaurant i Ballerup. Om jobbet og din nye arbejdsplads Som Kok i Eurest personalerestauranten hos LEO Pharma, bliver du del af et dynamisk team på 18 kollegaer...
Indrykket:27. november 2019
Udløbsdato:20. december 2019

Faglært kok eller cater

Fazer Food Services A/S

Ballerup
Er du lige så madglad som os? Og brænder du for at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson? Så har vi jobbet til dig! Lige nu søger vi nemlig en engageret, kok eller cater til en af vores kantiner i Ballerup. ?Tiltrædelse: 6. j...
Indrykket:28. november 2019
Udløbsdato:23. januar 2020

Ernæringsassistent eller kok til Børnehuset Regnskoven

Regnskoven

København Ø
Synes du, at det er dejligt at lave mad til 130 børn og 30 voksne? Så søger Børnehuset Regnskoven en ernæringsassistent eller kok til køkkenet, 32 timer ugentligt. Vi søger en person der: Kan og har lyst til det praktiske arbejde med opvask, rengøri...
Indrykket:28. november 2019
Udløbsdato:12. december 2019

Kok eller ernæringassistent til Forfatterhuset

Forfatterhuset

København N
Vi elsker sunde, økologiske og varierede børnemåltider ... kan du trylle med råvarer og skabe magi? Forfatterhuset søger en kok eller en ernæringsassistent, der med faglig stolthed kan drifte vores fantastiske storkøkken. Stillingen er på 33 timer o...
Indrykket:3. december 2019
Udløbsdato:17. december 2019

Uddannet kok til Den Grønne Kastanje

Den Grønne Kastanje

København K
Genopslag Vi søger en uddannet kok til Den Grønne Kastanje med start snarest muligt. Vi er en del af klyngen Kongeriget ved Søerne (Klynge C Indre By Østerbro). Den Grønne Kastanje er en integreret institution, der ligger i hjertet af København, omg...
Indrykket:6. december 2019
Udløbsdato:20. december 2019