Faglært kok søges til frokostcatering i Brøndby

Vi er et team af uddannede kokke, lærlinge og køkkenmedhjælpere, der hver dag gør os umage for at vores kunder får den bedste frokost. Vi er yderst servicemindede, og går gerne de ekstra skridt det kræver.  

Så det gør du selvfølgelig også!

 Vi servicerer dagligt 2 kantiner, og sender frokostløsninger ud af huset.

Vi søger en person med et skarpt overblik og erfaring indenfor catering til 800+ der med et smil, skal være med til at gå forrest i produktionen og pakningen af vores frokostløsninger, samt have lyst til at deltage i varebestilling og planlægning af morgendagens opgaver.

Vi sætter pris på kreativitet og engagement i udviklingen af vores frokostmenu. Har du erfaring og interesse i det vegetariske køkken er det et stort plus.

Vi kan tilbyde dig gode kollegaer, gode arbejdstider (primært i hverdagene og kun sjældent aften/weekend vagter) og gode arbejdsforhold i et stort nybygget køkken, hvor kun fantasien sætter grænserne for menuen. 

Løn efter kvalifikationer med mulighed for avancement, hvis ambitionerne og kvalifikationerne er der.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330085415Phoenix-e159fa5112019-09-06T00:00:00Faglært kok søges til frokostcatering i Brøndby

Vi er et team af uddannede kokke, lærlinge og køkkenmedhjælpere, der hver dag gør os umage for at vores kunder får den bedste frokost. Vi er yderst servicemindede, og går gerne de ekstra skridt det kræver.  

Så det gør du selvfølgelig også!

 Vi servicerer dagligt 2 kantiner, og sender frokostløsninger ud af huset.

Vi søger en person med et skarpt overblik og erfaring indenfor catering til 800+ der med et smil, skal være med til at gå forrest i produktionen og pakningen af vores frokostløsninger, samt have lyst til at deltage i varebestilling og planlægning af morgendagens opgaver.

Vi sætter pris på kreativitet og engagement i udviklingen af vores frokostmenu. Har du erfaring og interesse i det vegetariske køkken er det et stort plus.

Vi kan tilbyde dig gode kollegaer, gode arbejdstider (primært i hverdagene og kun sjældent aften/weekend vagter) og gode arbejdsforhold i et stort nybygget køkken, hvor kun fantasien sætter grænserne for menuen. 

Løn efter kvalifikationer med mulighed for avancement, hvis ambitionerne og kvalifikationerne er der.

Vi er et team af uddannede kokke, lærlinge og køkkenmedhjælpere, der hver dag gør os umage for at vores kunder får den bedste frokost. Vi er yderst servicemindede, og går gerne de ekstra skridt det kræver. Så det gør du selvfølgelig også! Vi servicerer dagligt 2 kantiner, og sender frokostløsninger ud af huset. Vi søger en person med et skarpt overblik og erfaring indenfor catering til 800 der med et smil, skal være med til at gå forrest i produktionen og pakningen af vores frokostløsninger, samt have lyst til at deltage i varebestilling og planlægning af morgendagens opgaver. Vi sætter pris på kreativitet og engagement i udviklingen af vores frokostmenu. Har du erfaring og interesse i det vegetariske køkken er det et stort plus. Vi kan tilbyde dig gode kollegaer, gode arbejdstider (primært i hverdagene og kun sjældent aften weekend vagter) og gode arbejdsforhold i et stort nybygget køkken, hvor kun fantasien sætter grænserne for menuen. Løn efter kvalifikationer med mulighed for avancement, hvis ambitionerne og kvalifikationerne er der.11jobnete159fa51100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-10-30T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnBrøndby3602705Zoffmann og Jensen ApS11Ringager 4B2605BrøndbyDKDanmark0
kontakt@zoffmannogjensen.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent818153JobNet5039669503966910004-09-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e159fa51https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=e159fa51https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e159fa51&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e159fa51&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/2.jpgFaglært kok søges til frokostcatering i Brøndby12007991Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration362608430kontakt@zoffmannogjensen.dkkontakt@zoffmannogjensen.dkDKDanmarkDKDanmark330086150Kok søges til dagarbejde/Cook or cater for dayworkRobot Er du kok, og drømmer du om en dejlig arbejdstid, hvor du har fri på samme tidspunkt som resten af din familie? Så er det måske netop noget for dig at arbejde med at lave god og varm mad til frokost mandag til fredag hos en af vores gode kunder. Din profil Du er faglært kok, cater eller har en anden relevant uddannelsesmæssig baggrund indenfor madlavning. Du har erhvervsmæssig erfaring med madlavning. Du har gerne erfaring med at lave mad i meget store portioner. Du taler enten dansk eller engelsk. Du er mødestabil, loyal og en god kollega. Du arbejder godt i teams. Vilkår Der er tale om fast ansættelse på overenskomstmæssige vilkår og fuldtid med arbejdstid i dagtimerne fra mandag til fredag. Lønnen aftales nærmere og er efter kvalifikationer. Ansøgning Søg ved at gå ind på vores hjemmeside: www.pricelesspeople.dk find-et-job og klik på Ansøg nu eller den engelske hjemmeside: www.pricelesspeople.net find-a-job og klik på Apply now og upload dit billede, dit CV og relevante uddannelsesmæssige papirer, anbefalinger og referencer mv. Vi glæder os til at læse om dig. English version in short: We are looking for a good chef cater to make warm lunches every day from Monday to Friday at one of our good customers. You must have a relevant education as a cook chef, cater or another like educational background. Please apply by going to our web page: www.pricelesspeople.net find-a-job and click Apply now and upoald your CV, application, picture and educational papers.

Er du kok, og drømmer du om en dejlig arbejdstid, hvor du har fri på samme tidspunkt som resten af din familie? Så er det måske netop noget for dig at arbejde med at lave god og varm mad til frokost mandag til fredag hos en af vores gode kunder.

Din profil

  • Du er faglært kok, cater eller har en anden relevant uddannelsesmæssig baggrund indenfor madlavning.
  • Du har erhvervsmæssig erfaring med madlavning.
  • Du har gerne erfaring med at lave mad i meget store portioner.
  • Du taler enten dansk eller engelsk.
  • Du er mødestabil, loyal og en god kollega.
  • Du arbejder godt i teams.

Vilkår

Der er tale om fast ansættelse på overenskomstmæssige vilkår og fuldtid med arbejdstid i dagtimerne fra mandag til fredag. Lønnen aftales nærmere og er efter kvalifikationer.

Ansøgning

Søg ved at gå ind på vores hjemmeside: www.pricelesspeople.dk/find-et-job og klik på "Ansøg nu" eller den engelske hjemmeside: www.pricelesspeople.net/find-a-job og klik på "Apply now" og upload dit billede, dit CV og relevante uddannelsesmæssige papirer, anbefalinger og referencer mv.

Vi glæder os til at læse om dig.

 

English version in short:

We are looking for a good chef/cater to make warm lunches every day from Monday to Friday at one of our good customers. You must have a relevant education as a cook/chef, cater or another like educational background. Please apply by going to our web page: www.pricelesspeople.net/find-a-job and click "Apply now" and upoald your CV, application, picture and educational papers.

Priceless People ApSBrøndby2019-09-09T00:00:002019-10-31T00:00:00
330099110Kok til storproduktionRobot Kollega søges til produktionskøkken på Hvidovre Hospital Hvem siger, at hospitalsmad er kedelig og uden smag? I køkkenet på Hvidovre Hospital laver vi vores mad fra bunden. Alle retter er tilberedt af friske råvarer, med fokus på bæredygtighed, økologi, og ikke mindst madspild. Vi arbejder ud fra respekt for den enkelte patient og et ønske om at levere veltilberedt mad, der smager godt og ser appetitvækkende ud. Vi producerer ca 1.200 a la carte bestillinger i døgnet til hospitalets patienter. Patienterne på hospitalet kan frit vælge fra vores menukort og bestille mad i tidsrummet fra kl. 08.00 til kl. 18.00 via køkkenets callcenter. I vores produktionskøkken er vi et team på 2 kokke, masser af elever og kollegaer, og du kan blive vores nye kollega og en del af en sjov og udfordrende hverdag. Vi søger en kollega som er kvalitetsbevidst i sin omgang med råvarer, og som er vant til at producere mad fra bunden. Som person skal du trives med udvikling og omstilling, som er en del af vores hverdag. Din arbejdsopgave vil primært bestå i at producere til a la carte køkkener, men du vil også skulle håndtere vores elever som er catere, ernæringsassistent, samt kokkeelever, så gode kommunikative egenskaber og forståelse for forskelligheder er en klar fordel. Du er med til at udvikle og producere retter til vores a la carte kort og der vil selvfølgelig være diverse køkkenopgaver, så arbejdet kræver en god fysik og at du er vant til at kunne arbejde i højt tempo Du er den rette ansøger, hvis du: ?Er kok, cater og har solid erfaring i produktion af mad til mange ?Ønsker at arbejde i og med et køkken der vægter bæredygtighed, madspild samt økologi højt ?Sætter kvalitet i højsædet og ikke går på kompromis ?Har godt kendskab til IT og gerne E smiley ?Er mødestabil, ansvarlig og pligtopfyldende ?Er teamplayer og har gode samarbejdsevner og kendskab til at håndtere elever ?Er fleksibel og omstillingsparat da vi hele tiden er i udvikling ?Har en bred viden om fødevare og hygiejneregler Det er et krav at du kan læse, tale og skrive dansk. Stillingen er en fast stilling på 37 timer, mandag til fredag i tidsrum 07.00-15.00, der kan dog forekomme arrangementer uden for normal arbejdstid. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt og vi vil løbende afholde samtaler. Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til overenskomst med 3F Har du behov for yderligere oplysninger om stillingen, kan du kontakte produktionsleder Jan Bannebjerg på telefon nr. 38 62 67 88. Ansøgningsfrist 31.10.2019Kollega søges til produktionskøkken på Hvidovre Hospital

Hvem siger, at hospitalsmad er kedelig og uden smag? I køkkenet på Hvidovre Hospital laver vi vores mad fra bunden. Alle retter er tilberedt af friske råvarer, med fokus på bæredygtighed, økologi, og ikke mindst madspild.

Vi arbejder ud fra respekt for den enkelte patient og et ønske om at levere veltilberedt mad, der smager godt og ser appetitvækkende ud.

Vi producerer ca 1.200 a la carte bestillinger i døgnet til hospitalets patienter. Patienterne på hospitalet kan frit vælge fra vores menukort og bestille mad i tidsrummet fra kl. 08.00 til kl. 18.00 via køkkenets callcenter.

I vores produktionskøkken er vi et team på 2 kokke, masser af elever og kollegaer, og du kan blive vores nye kollega og en del af en sjov og udfordrende hverdag.

Vi søger en kollega som er kvalitetsbevidst i sin omgang med råvarer, og som er vant til at producere mad fra bunden. Som person skal du trives med udvikling og omstilling, som er en del af vores hverdag. Din arbejdsopgave vil primært bestå i at producere til a la carte køkkener, men du vil også skulle håndtere vores elever som er catere, ernæringsassistent, samt kokkeelever, så gode kommunikative egenskaber og forståelse for forskelligheder er en klar fordel. Du er med til at udvikle og producere retter til vores a la carte kort og der vil selvfølgelig være diverse køkkenopgaver, så arbejdet kræver en god fysik og at du er vant til at kunne arbejde i højt tempo

Du er den rette ansøger, hvis du:

?Er kok, cater og har solid erfaring i produktion af mad til mange

?Ønsker at arbejde i og med et køkken der vægter bæredygtighed, madspild samt økologi højt

?Sætter kvalitet i højsædet og ikke går på kompromis

?Har godt kendskab til IT og gerne E smiley

?Er mødestabil, ansvarlig og pligtopfyldende

?Er teamplayer og har gode samarbejdsevner og kendskab til at håndtere elever

?Er fleksibel og omstillingsparat da vi hele tiden er i udvikling

?Har en bred viden om fødevare og hygiejneregler



Det er et krav at du kan læse, tale og skrive dansk.

Stillingen er en fast stilling på 37 timer, mandag til fredag i tidsrum 07.00-15.00, der kan dog forekomme arrangementer uden for normal arbejdstid.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt og vi vil løbende afholde samtaler.

Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til overenskomst med 3F

Har du behov for yderligere oplysninger om stillingen, kan du kontakte produktionsleder Jan Bannebjerg på telefon nr. 38 62 67 88.

Ansøgningsfrist 31.10.2019

Hvidovre HospitalHvidovre2019-10-02T00:00:002019-10-31T00:00:00
330100794Uddannet kok til Den Grønne KastanjeBasic Vi søger en uddannet kok til Den Grønne Kastanje med start den 1. november 2019 eller snarest herefter. Vi er en del af klyngen Kongeriget ved Søerne (Klynge C Indre By Østerbro). Den Grønne Kastanje er en integreret institution, der ligger hjertet af København omgivet af Botanisk Have, søerne og Østre Anlæg. Vi har plads til 36 vuggestuebørn fordelt på tre stuer og 44 børnehavebørn fordelt på fem stuer. Vi bor i nye, lyse bygninger fra 2013 med tilhørende stor legeplads, hvor der er bålplads, drivhus, højbede, cykelbane og meget mere. Vi vægter nærvær, gode relationer og fællesskab højt. Et af samlingspunkterne for børn og voksne er det gode, økologiske måltid allerhelst tilberedt af råvarer fra eget drivhus og sammen med børnene. Pædagogisk har vi et bredt fokus på at skabe lærings- og udviklingsmuligheder for børnene, så vi arbejder løbende og målrettet med læreplanernes seks temaer både i strukturerede forløb og i hverdagssituationer. Vi leder efter en kollega, der er uddannet kok med særlig interesse for det økologiske årstidsbestemte måltid i børnehøjde. En der besidder et højt fagligt niveau baseret på teorier, som du kan omsætte til daglig praksis, kan planlægge, gennemføre, evaluere og dokumentere det gode måltid for 0-6 årlige børn og som kan og vil være med til at udvikle Den Grønne Kastanjes grønne bæredygtige profil. Du kan reflektere over egen og fælles praksis, kan arbejde med it på brugerniveau (erfaring med KbhBarn er et plus) og vil sætte dig ind i indkøbsportalen KVANTUM og andre it-baserede værktøjer. Den Grønne Kastanje har udvidet åbningstid, arbejdstiden ligger derfor i tidsrummet kl. 06-17.45. Din mødetid vil ligge mellem kl. 08-15.30 og stillingen er på 37 timer ugentligt. Send gerne en menuplan for en måned til 80 børn og 20 medarbejdere. Du besidder økonomisk sans og kreativitet, høj arbejdsmoral og evnen til at arbejde med folk i praktik eller lære. Mere information For mere information om Den Grønne Kastanje se http: www.dengroennekastanje.kk.dk. Har du spørgsmål til jobbet og til os, er du velkommen til at kontakte pædagogisk leder Jeanette Lundum på 2496 8357. Søg via nedenstående link senest søndag den 20. oktober 2019 Samtaler holdes umiddelbart efter.

Vi søger en uddannet kok til Den Grønne Kastanje med start den 1. november 2019 eller snarest herefter. Vi er en del af klyngen 'Kongeriget ved Søerne' (Klynge C Indre By/Østerbro).

Den Grønne Kastanje er en integreret institution, der ligger hjertet af København omgivet af Botanisk Have, søerne og Østre Anlæg. Vi har plads til 36 vuggestuebørn fordelt på tre stuer og 44 børnehavebørn fordelt på fem stuer. Vi bor i nye, lyse bygninger fra 2013 med tilhørende stor legeplads, hvor der er bålplads, drivhus, højbede, cykelbane og meget mere.

Vi vægter nærvær, gode relationer og fællesskab højt. Et af samlingspunkterne for børn og voksne er det gode, økologiske måltid – allerhelst tilberedt af råvarer fra eget drivhus og sammen med børnene. Pædagogisk har vi et bredt fokus på at skabe lærings- og udviklingsmuligheder for børnene, så vi arbejder løbende og målrettet med læreplanernes seks temaer både i strukturerede forløb og i hverdagssituationer.

Vi leder efter en kollega, der er uddannet kok med særlig interesse for det økologiske årstidsbestemte måltid i børnehøjde. En der besidder et højt fagligt niveau baseret på teorier, som du kan omsætte til daglig praksis, kan planlægge, gennemføre, evaluere og dokumentere det gode måltid for 0-6 årlige børn og som kan og vil være med til at udvikle Den Grønne Kastanjes grønne bæredygtige profil. Du kan reflektere over egen og fælles praksis, kan arbejde med it på brugerniveau (erfaring med KbhBarn er et plus) og vil sætte dig ind i indkøbsportalen KVANTUM og andre it-baserede værktøjer.

Den Grønne Kastanje har udvidet åbningstid, arbejdstiden ligger derfor i tidsrummet kl. 06-17.45. Din mødetid vil ligge mellem kl. 08-15.30 og stillingen er på 37 timer ugentligt.

Send gerne en menuplan for en måned til 80 børn og 20 medarbejdere. Du besidder økonomisk sans og kreativitet, høj arbejdsmoral og evnen til at arbejde med folk i praktik eller lære.

Mere information
For mere information om Den Grønne Kastanje se http://www.dengroennekastanje.kk.dk. Har du spørgsmål til jobbet og til os, er du velkommen til at kontakte pædagogisk leder Jeanette Lundum på 2496 8357.

Søg via nedenstående link senest søndag den 20. oktober 2019
Samtaler holdes umiddelbart efter.

ORS/Small/fd6c8faf_logo.pngDen Grønne KastanjeKøbenhavn K2019-10-04T12:01:26.0502019-10-20T00:00:00
330105077Kok på fuldtid til Plejecentret HørgårdenBasic Er du kokken, der ser en stor udfordring i at lave god og varieret mad til ældre på plejehjem, så send en ansøgning. Plejecentret Hørgården på Brydes Allé i København S søger en kok 37 timer pr. uge fra den 1. november 2019. Hvem er vi Plejecentret Hørgården indeholder plejehjemsboliger, midlertidige boliger, aktivitetscenter og cafe. Vi laver mad til ca. 200 borgere hver dag. Vi laver traditionel dansk mad fra bunden i en god økologisk og kulinarisk kvalitet til ældre. Vi serverer varm mad til aften til alle vores beboere, hvorfor du skal være indstillet på skiftende arbejdstider. Vi tilbyder En travl hverdag, hvor du skal have mange bolde i luften og samtidig kunne bevare overblikket. Vi arbejder på målsætningen om at opnå 90 økologi. Vi har et nyt produktionskøkken, der blev taget i brug i august 2016. Vi har motion i arbejdstiden og fri afbenyttelse af træningsfaciliteter. Arbejdstid Hver anden uge mandag-torsdag fra kl. 9.30-17.00, øvrige dage fra kl. 7.00-14.30, samt hver 4. weekend fra kl. 10.00-17.00. Vi søger En kok, der har lyst og interesse i at lave mad til ældre borgere, gerne med erfaring i ældremad, er engageret og motiveret til at indgå i arbejdsfællesskabet og deltage i alle opgaverne med køkkenets øvrige ansatte. Vi søger en medarbejder, der har særlig interesse i økologi, og som kan være med til at højne vores kulinariske kvalitet. Yderligere oplysninger Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte teamchef Vera Jensen på 2688 2718 eller 8256 3015 eller teamleder Hanne Dalsig på 8256 3016. Plejecentret Hørgårdens hjemmeside: http: plejecentret.hoergaarden.dk Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst med 3F for håndværkere og Københavns Kommune. Søg via nedenstående link senest fredag den 25. oktober Ansættelsestidspunkt: 1. november eller efter aftale.

Er du kokken, der ser en stor udfordring i at lave god og varieret mad til ældre på plejehjem, så send en ansøgning.

Plejecentret Hørgården på Brydes Allé i København S søger en kok 37 timer pr. uge fra den 1. november 2019. 

Hvem er vi
Plejecentret Hørgården indeholder plejehjemsboliger, midlertidige boliger, aktivitetscenter og cafe.
Vi laver mad til ca. 200 borgere hver dag. Vi laver traditionel dansk mad fra bunden i en god økologisk og kulinarisk kvalitet til ældre. Vi serverer varm mad til aften til alle vores beboere, hvorfor du skal være indstillet på skiftende arbejdstider.

Vi tilbyder 

  •  En travl hverdag, hvor du skal have mange bolde i luften og samtidig kunne bevare overblikket. Vi arbejder på målsætningen om at opnå 90% økologi.
  • Vi har et nyt produktionskøkken, der blev taget i brug i august 2016.
  • Vi har motion i arbejdstiden og fri afbenyttelse af træningsfaciliteter.

Arbejdstid 
Hver anden uge mandag-torsdag fra kl. 9.30-17.00, øvrige dage fra kl. 7.00-14.30, samt hver 4. weekend fra kl. 10.00-17.00.

Vi søger
En kok, der har lyst og interesse i at lave mad til ældre borgere, gerne med erfaring i ældremad, er engageret og motiveret til at indgå i arbejdsfællesskabet og deltage i alle opgaverne med køkkenets øvrige ansatte.
Vi søger en medarbejder, der har særlig interesse i økologi, og som kan være med til at højne vores kulinariske kvalitet.

Yderligere oplysninger
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte teamchef Vera Jensen på 2688 2718 eller 8256 3015 – eller teamleder Hanne Dalsig på 8256 3016.

Plejecentret Hørgårdens hjemmeside: http://plejecentret.hoergaarden.dk/

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst med 3F for håndværkere og Københavns Kommune.

Søg via nedenstående link senest fredag den 25. oktober
Ansættelsestidspunkt: 1. november eller efter aftale.

ORS/Small/fd6c8faf_logo.pngPlejecentret HørgårdenKøbenhavn S2019-10-11T02:00:15.3372019-10-25T00:00:00
330093442Serviceminded og fleksibel faglært kok til alle køkkenpartierRobot Er du faglært kok og kan du være med i produktionen på alle køkkenets partier? Har du nogle års erfaring gerne fra en kantine? Er du fleksibel og serviceminded? Så er du måske den nye kok vi søger med base i vores personalekantine på Bispebjerg Bakke i København! Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne laver vi mad fra bunden. God mad og fødevaretrends det er dig Du tænker nyt, er åben for trends og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer. Lokale, i sæson, varme eller kolde. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Og så glæder du dig til at være med til de mange afvekslende opgaver i køkkenet. Hvad indebærer sådan et job En glad og spændende arbejdsplads med rum til kreativitet, et meget højt serviceniveau over for vores daglige gæster og plads til familieliv: En fast stilling på fuldtid med 37 timer pr. uge. Mandag til torsdag fra kl. 6.30 - 15.00, fredag fra kl. 7.00 -14.30 Du får masser af opgaver i produktionen af menuer til vores frokostbuffet og leverance - og det er inden for både lunt, varmt og koldt herunder salat, pålæg, kreativ anretning, klassisk smørrebrød kort sagt: Alt det, du har lært og elsker Et job hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne Din kreativitet er med til at sætte et varieret og spændende præg på buffeten og udvikle vores udbud til gæsterne Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Servicering af gæster ved buffeten, menuplaner, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring osv. Kort og godt om dig og dit nye job Du er faglært kok med nogle års erfaring gerne fra større køkken, hvor du har lavet mad til mange mennesker Du har stor erfaring med fremstilling af menuer helt fra bunden og af sæsonens friske råvarer Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning Du er organiseret, og kan træffe selvstændige beslutninger Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af køkkenets partier Du glæder dig til at lytte til kunden og gæsternes ønsker og værdsætter deres mening Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet er vi 9 kreative og service-minded kolleger, der hver dag servicerer og laver mad til ca. 700-900 gæster. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: Hurtigst muligt Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge @fazerfoodco.dk

Er du faglært kok og kan du være med i produktionen på alle køkkenets partier? Har du nogle års erfaring – gerne fra en kantine? Er du fleksibel og serviceminded? Så er du måske den nye kok vi søger med base i vores personalekantine på Bispebjerg Bakke i København!

Sådan er Fazer
Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne laver vi mad fra bunden.

God mad og fødevaretrends – det er dig

Du tænker nyt, er åben for trends og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer. Lokale, i sæson, varme eller kolde. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Og så glæder du dig til at være med til de mange afvekslende opgaver i køkkenet.

Hvad indebærer sådan et job …

En glad og spændende arbejdsplads med rum til kreativitet, et meget højt serviceniveau over for vores daglige gæster – og plads til familieliv:

  • En fast stilling på fuldtid med 37 timer pr. uge. Mandag til torsdag fra kl. 6.30 - 15.00, fredag fra kl. 7.00 -14.30
  • Du får masser af opgaver i produktionen af menuer til vores frokostbuffet og leverance - og det er inden for både lunt, varmt og koldt herunder salat, pålæg, kreativ anretning, klassisk smørrebrød – kort sagt: Alt det, du har lært og elsker
  • Et job hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne
  • Din kreativitet er med til at sætte et varieret og spændende præg på buffeten og udvikle vores udbud til gæsterne
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd
  • Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Servicering af gæster ved buffeten, menuplaner, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring osv.

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faglært kok med nogle års erfaring – gerne fra større køkken, hvor du har lavet mad til mange mennesker
  • Du har stor erfaring med fremstilling af menuer helt fra bunden og af sæsonens friske råvarer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning
  • Du er organiseret, og kan træffe selvstændige beslutninger
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af køkkenets partier
  • Du glæder dig til at lytte til kunden og gæsternes ønsker og værdsætter deres mening
  • Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar

Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet er vi 9 kreative og service-minded kolleger, der hver dag servicerer og laver mad til ca. 700-900 gæster. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge @fazerfoodco.dk

Fazer Food Services A/SKøbenhavn NV2019-09-20T00:00:002019-11-15T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kok søges til dagarbejde/Cook or cater for daywork

Priceless People ApS

Brøndby
Er du kok, og drømmer du om en dejlig arbejdstid, hvor du har fri på samme tidspunkt som resten af din familie? Så er det måske netop noget for dig at arbejde med at lave god og varm mad til frokost mandag til fredag hos en af vores gode kunder. Din...
Indrykket:9. september 2019
Udløbsdato:31. oktober 2019

Kok til storproduktion

Hvidovre Hospital

Hvidovre
Kollega søges til produktionskøkken på Hvidovre Hospital Hvem siger, at hospitalsmad er kedelig og uden smag? I køkkenet på Hvidovre Hospital laver vi vores mad fra bunden. Alle retter er tilberedt af friske råvarer, med fokus på bæredygtighed, økol...
Indrykket:2. oktober 2019
Udløbsdato:31. oktober 2019

Uddannet kok til Den Grønne Kastanje

Den Grønne Kastanje

København K
Vi søger en uddannet kok til Den Grønne Kastanje med start den 1. november 2019 eller snarest herefter. Vi er en del af klyngen Kongeriget ved Søerne (Klynge C Indre By Østerbro). Den Grønne Kastanje er en integreret institution, der ligger hjertet ...
Indrykket:4. oktober 2019
Udløbsdato:20. oktober 2019

Kok på fuldtid til Plejecentret Hørgården

Plejecentret Hørgården

København S
Er du kokken, der ser en stor udfordring i at lave god og varieret mad til ældre på plejehjem, så send en ansøgning. Plejecentret Hørgården på Brydes Allé i København S søger en kok 37 timer pr. uge fra den 1. november 2019. Hvem er vi Plejecentret ...
Indrykket:11. oktober 2019
Udløbsdato:25. oktober 2019

Serviceminded og fleksibel faglært kok til alle køkkenpartier

Fazer Food Services A/S

København NV
Er du faglært kok og kan du være med i produktionen på alle køkkenets partier? Har du nogle års erfaring gerne fra en kantine? Er du fleksibel og serviceminded? Så er du måske den nye kok vi søger med base i vores personalekantine på Bispebjerg Bakk...
Indrykket:20. september 2019
Udløbsdato:15. november 2019