Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Faglært kok søges til frokostcatering i Brøndby

Vi er et team af uddannede kokke, lærlinge og køkkenmedhjælpere, der hver dag gør os umage for at vores kunder får den bedste frokost. Vi er yderst servicemindede, og går gerne de ekstra skridt det kræver.  

Så det gør du selvfølgelig også!

 Vi servicerer dagligt 2 kantiner, og sender frokostløsninger ud af huset.

Vi søger en person med et skarpt overblik og erfaring indenfor catering til 800+ der med et smil, skal være med til at gå forrest i produktionen og pakningen af vores frokostløsninger, samt have lyst til at deltage i varebestilling og planlægning af morgendagens opgaver.

Vi sætter pris på kreativitet og engagement i udviklingen af vores frokostmenu. Har du erfaring og interesse i det vegetariske køkken er det et stort plus.

Vi kan tilbyde dig gode kollegaer, gode arbejdstider (primært i hverdagene og kun sjældent aften/weekend vagter) og gode arbejdsforhold i et stort nybygget køkken, hvor kun fantasien sætter grænserne for menuen. 

Løn efter kvalifikationer med mulighed for avancement, hvis ambitionerne og kvalifikationerne er der.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330151700Phoenix-a8d739b112020-01-08T00:00:00Faglært kok søges til frokostcatering i Brøndby

Vi er et team af uddannede kokke, lærlinge og køkkenmedhjælpere, der hver dag gør os umage for at vores kunder får den bedste frokost. Vi er yderst servicemindede, og går gerne de ekstra skridt det kræver.  

Så det gør du selvfølgelig også!

 Vi servicerer dagligt 2 kantiner, og sender frokostløsninger ud af huset.

Vi søger en person med et skarpt overblik og erfaring indenfor catering til 800+ der med et smil, skal være med til at gå forrest i produktionen og pakningen af vores frokostløsninger, samt have lyst til at deltage i varebestilling og planlægning af morgendagens opgaver.

Vi sætter pris på kreativitet og engagement i udviklingen af vores frokostmenu. Har du erfaring og interesse i det vegetariske køkken er det et stort plus.

Vi kan tilbyde dig gode kollegaer, gode arbejdstider (primært i hverdagene og kun sjældent aften/weekend vagter) og gode arbejdsforhold i et stort nybygget køkken, hvor kun fantasien sætter grænserne for menuen. 

Løn efter kvalifikationer med mulighed for avancement, hvis ambitionerne og kvalifikationerne er der.

2020-02-16T00:50:58.337 Vi er et team af uddannede kokke, lærlinge og køkkenmedhjælpere, der hver dag gør os umage for at vores kunder får den bedste frokost. Vi er yderst servicemindede, og går gerne de ekstra skridt det kræver. Så det gør du selvfølgelig også! Vi servicerer dagligt 2 kantiner, og sender frokostløsninger ud af huset. Vi søger en person med et skarpt overblik og erfaring indenfor catering til 800 der med et smil, skal være med til at gå forrest i produktionen og pakningen af vores frokostløsninger, samt have lyst til at deltage i varebestilling og planlægning af morgendagens opgaver. Vi sætter pris på kreativitet og engagement i udviklingen af vores frokostmenu. Har du erfaring og interesse i det vegetariske køkken er det et stort plus. Vi kan tilbyde dig gode kollegaer, gode arbejdstider (primært i hverdagene og kun sjældent aften weekend vagter) og gode arbejdsforhold i et stort nybygget køkken, hvor kun fantasien sætter grænserne for menuen. Løn efter kvalifikationer med mulighed for avancement, hvis ambitionerne og kvalifikationerne er der.11Jobneta8d739b1100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2020-02-15T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnBrøndby3687678Zoffmann og Jensen ApS11Ringager 4B2605BrøndbyDKDanmark0
kontakt@zoffmannogjensen.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent10000879331JobNet5095074509507410006-01-2020000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=a8d739b1https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=a8d739b1https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=a8d739b1&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=a8d739b1&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/5.jpgFaglært kok søges til frokostcatering i Brøndby12008211Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration363883897louise jensenkontakt@zoffmannogjensen.dkDKDanmarkDKDanmark330169617Nytænkende og kreativ kok med gastronomisk stærk baggrundRobot - søges til nyoprettet stilling i Taastrup Kan du lave mad i verdensklasse, kommer du tit på nye id er og formår at udeføre dem kreativt og det samtidig smager? Så er det dig vi søger til vores team! Vi søger en erfaren faglært kok til vores personalerestaurant, som dagligt bespiser 300 gæster. Du vil blive en del af et team på 4, hvor innovation og passion for faget, og sammenhold er hverdag. Selve teamet består af køkkenchef og kokke, hvor I sammen skal sørge for at vores gæster får dagens bedste oplevelse. Jobbets primære opgaver vil bestå af tilberedning til varmt og koldt køkken samt bagning. De sekundære opgaver kan være egenkontrol, menuplanlægning og varebestilling. Dig som personDu er uddannet kok og sætter en ære i at arbejde på et højt fagligt og gerne gastronomisk niveau, samt at du har mange års erfaring inden for restaurationsbranchen. Det er vigtigt at du formår at være en del af et fast team, er god til at arbejde i åbent køkken, og kan lave præsentable portionsanretninger. Herudover skal du være selvstændigt drevet og tænkende, samarbejdsvillig, ansvarsbevidst og ser muligheder i stedet for begrænsninger.Personligt ser vi gerne at du er udadvendt, har et godt humør, er serviceminded med stort S, og er god til at kommunikere mundtligt, er mødestabil og fleksibel. KonceptSodexos kendemærke er sund, varieret mad af høj kvalitet, som primært laves fra bunden. Vi samarbejder med nogle af landets bedste leverandører som sikrer, at de råvarer vi bruger, altid er friske og af høj kvalitet. Vi tilbyderGode arbejdsforhold og ansættelse i en international virksomhed med plads til faglig og personlige udviklingsmuligheder. Arbejdstiden er mandag til fredag fra 07.00 - 14.30. Tiltrædelse hurtigst muligt. Løn som modsvarer stillingens krav samt pensionsordning. AnsøgningDu kan søge jobbet via nedenstående knap Søg jobbet , hvor du kan uploade ansøgning og CV. Vi vil løbende behandle de indkomne ansøgere. Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte køkkenchef Maj-Britt Petersen i tidsrummet 7:00-14:30 på tlf.: 40 91 98 35.

 - søges til nyoprettet stilling i Taastrup

Kan du lave mad i verdensklasse, kommer du tit på nye idéer og formår at udeføre dem kreativt – og det samtidig smager? Så er det dig vi søger til vores team!

Vi søger en erfaren faglært kok til vores personalerestaurant, som dagligt bespiser 300 gæster. Du vil blive en del af et team på 4, hvor innovation og passion for faget, og sammenhold er hverdag. Selve teamet består af køkkenchef og kokke, hvor I sammen skal sørge for at vores gæster får dagens bedste oplevelse. Jobbets primære opgaver vil bestå af tilberedning til varmt og koldt køkken samt bagning. De sekundære opgaver kan være egenkontrol, menuplanlægning og varebestilling.

Dig som person
Du er uddannet kok og sætter en ære i at arbejde på et højt fagligt og gerne gastronomisk niveau, samt at du har mange års erfaring inden for restaurationsbranchen. Det er vigtigt at du formår at være en del af et fast team, er god til at arbejde i åbent køkken, og kan lave præsentable portionsanretninger. Herudover skal du være selvstændigt drevet og tænkende, samarbejdsvillig, ansvarsbevidst og ser muligheder i stedet for begrænsninger.
Personligt ser vi gerne at du er udadvendt, har et godt humør, er serviceminded med stort S, og er god til at kommunikere mundtligt, er mødestabil og fleksibel.

Koncept
Sodexos kendemærke er sund, varieret mad af høj kvalitet, som primært laves fra bunden. Vi samarbejder med nogle af landets bedste leverandører som sikrer, at de råvarer vi bruger, altid er friske og af høj kvalitet.

Vi tilbyder
Gode arbejdsforhold og ansættelse i en international virksomhed med plads til faglig og personlige udviklingsmuligheder. Arbejdstiden er mandag til fredag fra 07.00 - 14.30. Tiltrædelse hurtigst muligt. Løn som modsvarer stillingens krav samt pensionsordning.

Ansøgning
Du kan søge jobbet via nedenstående knap "Søg jobbet", hvor du kan uploade ansøgning og CV. Vi vil løbende behandle de indkomne ansøgere.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte køkkenchef Maj-Britt Petersen i tidsrummet 7:00-14:30 på tlf.: 40 91 98 35.

SODEXO TRAFIK A/STaastrup2020-02-03T00:00:002020-02-29T00:00:00
330157193Kok eller ernæringsassistent til Ryholtgård - et mindre plejehjem i HellerupBasic Plejehjemmet Ryholtgård søger en uddannet kok eller ernæringsassistent 35 timer om ugen, med weekendarbejde hver 4. weekend. Ryholtgård er et moderne, mindre plejehjem med gode fysiske rammer for såvel medarbejdere som beboere. Her bor 55 forskellige mennesker, der alle har deres individuelle ønsker til hverdagslivet på Ryholtgård. Vi er en engageret medarbejderstab, som er stolte af vores arbejde. Vi arbejder altid med udgangspunkt i beboernes ønsker, og vi stiller høje krav til egen og andres faglighed. Vi er en mangfoldig medarbejdergruppe, som består af sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere, pædagoger og ernæringsassistenter. Ryholtgård ligger godt placeret for offentlig transport, og der er gratis P-pladser ved plejehjemmet. Om jobbet Som medarbejder på Ryholtgård bidrager du til, at beboerne oplever et trygt, værdigt og meningsfuldt liv. Vi ønsker en dygtig uddannet kok eller ernæringsassistent til en fast stilling. Du skal kunne levere en høj faglig kvalitet i ernæringen til beboerne på Ryholtgård og have lyst og evne til at involvere beboerne. Vi ønsker en uddannet kok eller ernæringsassistent, som brænder for den gode mad til ældre borgere fra planlægning over indkøb til produktion og formidling har erfaring med IT på minimum brugerniveau gerne med kendskab til Xena og Kvantum samt Office-pakken kan levere kvalitet i arbejdet og bruger sin faglighed i dagens opgaver interesserer sig for beboerne som det hele menneske og som ser muligheder i at tilpasse tilbud og menuer med udgangspunkt i beboernes perspektiv gør op med som vi plejer , ser muligheder i det ukendte, har lyst til at lære noget nyt og bruger sin indlevelsesevne til at skabe trygge rammer for beboerne, samt er en god sparrings- og samarbejdspartner for kolleger kan deltage i uddannelse af elever samt supervisere kolleger ansat på særlige vilkår er åben og proaktiv i de projekter, der er på tværs i huset samt i køkkenet og som ser det tværfaglige samarbejde som et vigtigt element i at kunne løse kerneopgaven. Dine vigtigste opgaver Deltage i den daglige produktion af døgnkosten fra planlægning, indkøb, varemodtagelse og produktion til rengøring og opvask Kostfaglig kontaktperson på en af plejehjemmets etager Udføre og dokumentere egenkontrol Støtte kolleger i udførelsen af opgaverne kollegial sparring Tæt samarbejde med drifts- og serviceleder, de øvrige kolleger i køkkenet og på tværs i huset Bidrage til det gode arbejdsmiljø Hvem er vi? Vi er et team bestående af tre dygtige, engagerede og motiverede ernæringsassistenter, som ledes af en uddannet økonoma, der også varetager administrative opgaver i huset og derfor ikke indgår i den daglige kostproduktion Vi producerer overvejende økologisk døgnkost til de 55 beboere, der bor her, og som vi kontinuerligt inddrager i stort og småt Vi holder en del fester og festlige arrangementer for beboere og pårørende, ligesom vi sørger for mødeforplejning i huset. Ved festlige arrangementer kan der påregnes afvigelser fra normal arbejdstid Vi arbejder inden for tidsrummet 7.30-14.30 og har weekendvagt hver 4. weekend Vi rokerer mellem de forskellige funktioner i køkkenet Vi er tilknyttet som kostfaglige kontaktpersoner til hver af husets etager og har dermed muligheden for at lære både beboere og kolleger godt at kende Vi er en arbejdsplads i udvikling, med fokus på kvalitet, faglighed og samarbejde Vi er en arbejdsplads med høj trivsel for beboere og medarbejdere Vi er et velfungerende køkken og en arbejdsplads, der tager hånd om arbejdsmiljøet Vi har fokus på sundhed og træner i arbejdstiden Ansættelsesvilkår Tiltrædelse 1. april 2020 eller snarest derefter. Løn forhandles efter gældende overenskomst. Yderligere oplysninger Vil du vide mere, så kan du kontakte drifts- og serviceleder Lene Jensen på 3910 2560 eller forstander Camilla Norby Larsen på 2711 4570. Søg via nedenstående link senest mandag den 17. februar 2020 Ansættelsessamtaler afholdes den 19. februar 2020. Vores hverdag handler om mennesker Se mere om os på vores-hverdag.dk

Plejehjemmet Ryholtgård søger en uddannet kok eller ernæringsassistent 35 timer om ugen, med weekendarbejde hver 4. weekend.

Ryholtgård er et moderne, mindre plejehjem med gode fysiske rammer for såvel medarbejdere som beboere. Her bor 55 forskellige mennesker, der alle har deres individuelle ønsker til hverdagslivet på Ryholtgård.

Vi er en engageret medarbejderstab, som er stolte af vores arbejde. Vi arbejder altid med udgangspunkt i beboernes ønsker, og vi stiller høje krav til egen og andres faglighed.
Vi er en mangfoldig medarbejdergruppe, som består af sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere, pædagoger og ernæringsassistenter.

Ryholtgård ligger godt placeret for offentlig transport, og der er gratis P-pladser ved plejehjemmet.

Om jobbet
Som medarbejder på Ryholtgård bidrager du til, at beboerne oplever et trygt, værdigt og meningsfuldt liv.

Vi ønsker en dygtig uddannet kok eller ernæringsassistent til en fast stilling. Du skal kunne levere en høj faglig kvalitet i ernæringen til beboerne på Ryholtgård og have lyst og evne til at involvere beboerne.

Vi ønsker en uddannet kok eller ernæringsassistent, som

  • brænder for den gode mad til ældre borgere; fra planlægning over indkøb til produktion og formidling
  • har erfaring med IT på minimum brugerniveau – gerne med kendskab til Xena og Kvantum samt Office-pakken
  • kan levere kvalitet i arbejdet og bruger sin faglighed i dagens opgaver
  • interesserer sig for beboerne som "det hele menneske" og som ser muligheder i at tilpasse tilbud og menuer med udgangspunkt i beboernes perspektiv
  • gør op med "som vi plejer", ser muligheder i det ukendte, har lyst til at lære noget nyt og bruger sin indlevelsesevne til at skabe trygge rammer for beboerne, samt er en god sparrings- og samarbejdspartner for kolleger
  • kan deltage i uddannelse af elever samt supervisere kolleger ansat på særlige vilkår
  • er åben og proaktiv i de projekter, der er på tværs i huset samt i køkkenet – og som ser det tværfaglige samarbejde som et vigtigt element i at kunne løse kerneopgaven.

Dine vigtigste opgaver

  • Deltage i den daglige produktion af døgnkosten – fra planlægning, indkøb, varemodtagelse og produktion til rengøring og opvask
  • Kostfaglig kontaktperson på en af plejehjemmets etager
  • Udføre og dokumentere egenkontrol
  • Støtte kolleger i udførelsen af opgaverne/kollegial sparring
  • Tæt samarbejde med drifts- og serviceleder, de øvrige kolleger i køkkenet og på tværs i huset
  • Bidrage til det gode arbejdsmiljø

Hvem er vi?

  • Vi er et team bestående af tre dygtige, engagerede og motiverede ernæringsassistenter, som ledes af en uddannet økonoma, der også varetager administrative opgaver i huset og derfor ikke indgår i den daglige kostproduktion
  • Vi producerer overvejende økologisk døgnkost til de 55 beboere, der bor her, og som vi kontinuerligt inddrager i stort og småt
  • Vi holder en del fester og festlige arrangementer for beboere og pårørende, ligesom vi sørger for mødeforplejning i huset. Ved festlige arrangementer kan der påregnes afvigelser fra normal arbejdstid
  • Vi arbejder inden for tidsrummet 7.30-14.30 og har weekendvagt hver 4. weekend 
  • Vi rokerer mellem de forskellige funktioner i køkkenet
  • Vi er tilknyttet som kostfaglige kontaktpersoner til hver af husets etager og har dermed muligheden for at lære både beboere og kolleger godt at kende
  • Vi er en arbejdsplads i udvikling, med fokus på kvalitet, faglighed og samarbejde
  • Vi er en arbejdsplads med høj trivsel for beboere og medarbejdere
  • Vi er et velfungerende køkken og en arbejdsplads, der tager hånd om arbejdsmiljøet 
  • Vi har fokus på sundhed og træner i arbejdstiden 

Ansættelsesvilkår
Tiltrædelse 1. april 2020 eller snarest derefter.

Løn forhandles efter gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger
Vil du vide mere, så kan du kontakte drifts- og serviceleder Lene Jensen på 3910 2560 eller forstander Camilla Norby Larsen på 2711 4570.

Søg via nedenstående link senest mandag den 17. februar 2020
Ansættelsessamtaler afholdes den 19. februar 2020.

Vores hverdag handler om mennesker
Se mere om os på vores-hverdag.dk

ORS/Small/kk_logo_small.pngRyholtgårdHellerup2020-01-14T18:00:29.3372020-02-17T00:00:00
330169947Stokholtbuen søger kok/køkkenfaglig medarbejder med hjertet på rette stedBasic Brænder du for at lave velsmagende og sund mad fra bunden og dermed give livskvalitet til borgerne, så er det måske dig vi søger?Stokholtbuen er er et døgntilbud, der henvender sig til 36 voksne med autisme spektrum forstyrrelser og andre følgediagnoser.Du skal i samarbejde med en køkkenuddannet kollega forestå alle måltider til borgere og medarbejdere alle årets dage. Herudover har køkkenet til opgave at understøtte diverse aktiviteter, kurser og temadage.VI ER PÅ UDKIG EFTER DIG SOM Har en køkkenfaglig uddannelse Er dygtig til at lave mad Har gode samarbejdsevner men også kan arbejde selvstændigt Kan styre et budget Møder borgere og kollega positivt og anerkendende og værdsætter den gode tone Tager ansvar og udfører egenkontrolopgaver og rengøringsopgaver i køkkenet Bestiller og modtager varer Er serviceminded. VI TILBYDER Arbejdstider der fortrinsvis ligger i dagtimerne Stor indflydelse på eget arbejde Fokus på et godt arbejdsmiljø Gode samarbejdspartnere. LØN- OG ANS TTELSESVILKÅRLøn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.Stillingen er på 33,5 timer ugentlig og er til besættelse hurtigst muligt.YDERLIGERE OPLYSNINGERDu er velkommen til at ringe og høre mere om stillingen hos leder Gitte Møller på telefon 4477 6209 på hverdage mellem 10.00 og 12.00ANSØGNINGSFRIST: 17. FEBRUAR 2020Vi holder samtaler løbende.Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på send ansøgning og vedhæft din ansøgning, dit CV og dit uddannelsesbevis.Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, alder, handicap, religion, seksuel orientering eller etnisk baggrund til at søge job hos os.Brænder du for at lave velsmagende og sund mad fra bunden og dermed give livskvalitet til borgerne, så er det måske dig vi søger?

Stokholtbuen er er et døgntilbud, der henvender sig til 36 voksne med autisme spektrum forstyrrelser og andre følgediagnoser.

Du skal i samarbejde med en køkkenuddannet kollega forestå alle måltider til borgere og medarbejdere alle årets dage. Herudover har køkkenet til opgave at understøtte diverse aktiviteter, kurser og temadage.

VI ER PÅ UDKIG EFTER DIG SOM
  • Har en køkkenfaglig uddannelse
  • Er dygtig til at lave mad
  • Har gode samarbejdsevner men også kan arbejde selvstændigt
  • Kan styre et budget
  • Møder borgere og kollega positivt og anerkendende og værdsætter den gode tone
  • Tager ansvar og udfører egenkontrolopgaver og rengøringsopgaver i køkkenet
  • Bestiller og modtager varer
  • Er serviceminded.

VI TILBYDER
  • Arbejdstider der fortrinsvis ligger i dagtimerne
  • Stor indflydelse på eget arbejde
  • Fokus på et godt arbejdsmiljø
  • Gode samarbejdspartnere.

LØN- OG ANSÆTTELSESVILKÅR
Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

Stillingen er på 33,5 timer ugentlig og er til besættelse hurtigst muligt.

YDERLIGERE OPLYSNINGER
Du er velkommen til at ringe og høre mere om stillingen hos leder Gitte Møller på telefon 4477 6209 på hverdage mellem 10.00 og 12.00

ANSØGNINGSFRIST: 17. FEBRUAR 2020
Vi holder samtaler løbende.

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning, dit CV og dit uddannelsesbevis.

Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, alder, handicap, religion, seksuel orientering eller etnisk baggrund til at søge job hos os.
 

ORS/Small/8cdb6358_logo.jpegStokholtbuenHerlev2020-02-03T14:07:25.0702020-02-17T00:00:00
330162443Fuldtidsstilling: Kok hos Restaurant KöDProfile Er du vores nye kok?Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet samt personlig og nærværende service. Vi har rigtig travlt og leder lige nu efter flere dygtige kokke til vores pulserende KöD-restaurant på Vesterbro i København. Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ligner hinanden, men hvor personlig udvikling, godt arbejdsmiljø og højt humør er tre af de vigtigste parametre? Så er du måske vores nye kok. Som en del af køkkenteamet er din fornemmeste opgave at give vores gæster en madoplevelse gennem passion, kvalitet, dygtighed og finesse. Hvem er du?Uddannet kok, gerne med erfaring fra enten hotel, restauration eller cateringKan varetage opgaver som vagtplanlægning, ledelse af køkkenpersonale, bestilling og modtagelse af varer, opbakning samt køre service om aftenenHar et højt arbejdstempo og kan lide at have travltKlar på at møde udfordringer med en positiv indstillingEr glad, udadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker gæster såvel som kollegaerEn udpræget holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitudeEr både struktureret, stabil og fleksibel i din arbejdsholdningVi tilbyder:En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i en ung og dynamisk organisation i konstant udviklingUnikt sammenhold blandt medarbejdere internt såvel som på tværs af restauranterne i form af spændende personalearrangementerGode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling, herunder at sætte dit eget præg på menukort og ledelsesstil i køkkenetMedbestemmelse og ansvarGod løn efter kvalifikationer samt fordelagtige personalegoderLyder det som noget for dig, så send en ansøgning via knappen Send ansøgning med vedhæftet CV og billede. Se mere på vores ansøgersite: https: koedkbh.ofir.comEr du vores nye kok?
Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet samt personlig og nærværende service. Vi har rigtig travlt og leder lige nu efter flere dygtige kokke til vores pulserende KöD-restaurant på Vesterbro i København.

Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ligner hinanden, men hvor personlig udvikling, godt arbejdsmiljø og højt humør er tre af de vigtigste parametre? Så er du måske vores nye kok.

Som en del af køkkenteamet er din fornemmeste opgave at give vores gæster en madoplevelse gennem passion, kvalitet, dygtighed og finesse.

Hvem er du?
  • Uddannet kok, gerne med erfaring fra enten hotel, restauration eller catering
  • Kan varetage opgaver som vagtplanlægning, ledelse af køkkenpersonale, bestilling og modtagelse af varer, opbakning samt køre service om aftenen
  • Har et højt arbejdstempo og kan lide at have travlt
  • Klar på at møde udfordringer med en positiv indstilling
  • Er glad, udadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker – gæster såvel som kollegaer
  • En udpræget holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitude
  • Er både struktureret, stabil og fleksibel i din arbejdsholdning
Vi tilbyder:
  • En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i en ung og dynamisk organisation i konstant udvikling
  • Unikt sammenhold blandt medarbejdere internt såvel som på tværs af restauranterne i form af spændende personalearrangementer
  • Gode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling, herunder at sætte dit eget præg på menukort og ledelsesstil i køkkenet
  • Medbestemmelse og ansvar
  • God løn efter kvalifikationer samt fordelagtige personalegoder
Lyder det som noget for dig, så send en ansøgning via knappen "Send ansøgning" med vedhæftet CV og billede.




Se mere på vores ansøgersite: https://koedkbh.ofir.com

ORS/Small/906e9a11_logo.pngKöD KøbenhavnKøbenhavn K2020-01-22T11:01:35.9402020-02-25T00:00:00
330164953KOK til Restaurant Hellerup sejlklubRobot Med Øresund som nærmeste nabo - en sand lille perle. Vi er et muntert hold af unge medarbejdere som alle går meget op i vores arbejde, det er vigtigt at du har det godt på arbejde, og vi går derfor meget op i din trivsel - har vi det sjovt, bliver slutproduktet bedre. Vi er et hold bestående af 5 kokke, 10 tjenere og 2 opvaskere, og er nu ved at gøre klar en ny sæson, dog er stillingerne helårsstillinger, da travlheden iår har været større end forventet. Vi arbejder primært med det danske og franske køkken, dog med et moderne tvist, vi går meget op i nytænkning, hvorfor vores kort bærer præg af dette. Om sommeren arbejder vi meget med det bedste fra havet, rejer, østers og hummere. Vi er så heldige at have 4 søster restauranter, så hvis du skulle ha lyst til luftforandring er dette ligetil. Vi arbejder i en fast 5-2 vagtplan, der kan dog komme ændringer i forbindelse med ferier ect - men det er vigtigt for os du har dine friweekender, så du ikke brænder ud. Uddannelse er ikke et krav, men vi forventer du har gåpåmod, masser erfaring og lyst til at være en del af noget stort! Forventninger: Mødestabil Kan håndtere stress Du kan tænke selv Erfaring med både a la carte og selskaber Vi tilbyder: Et uformelt arbejdsmiljø Gode kollegaer En MASSE frihed under ansvar Indflydelse på egen arbejdsdag Ordnede forhold og fri weekend hver anden weekend Mulighed for mange timer Løn efter kvalifikationer. Vi glæder os meget til at mødetage din ansøgnign! Se også vores hjemmeside www.restauranthellerupsejlklub.dk

Med Øresund som nærmeste nabo - en sand lille perle.

Vi er et muntert hold af unge medarbejdere som alle går meget op i vores arbejde, det er vigtigt at du har det godt på arbejde, og vi går derfor meget op i din trivsel - har vi det sjovt, bliver slutproduktet bedre.  

Vi er et hold bestående af 5 kokke, 10 tjenere og 2 opvaskere, og er nu ved at gøre klar en ny sæson, dog er stillingerne helårsstillinger, da travlheden iår har været større end forventet.

Vi arbejder primært med det danske og franske køkken, dog med et moderne tvist, vi går meget op i nytænkning, hvorfor vores kort bærer præg af dette.

Om sommeren arbejder vi meget med det bedste fra havet, rejer, østers og hummere.

Vi er så heldige at have 4 søster restauranter, så hvis du skulle ha lyst til luftforandring er dette ligetil.

Vi arbejder i en fast 5-2 vagtplan, der kan dog komme ændringer i forbindelse med ferier ect - men det er vigtigt for os du har dine friweekender, så du ikke brænder ud.

Uddannelse er ikke et krav, men vi forventer du har gåpåmod, masser erfaring og lyst til at være en del af noget stort! 

Forventninger:
• Mødestabil 
• Kan håndtere stress 
• Du kan tænke selv
• Erfaring med både a la carte og selskaber

Vi tilbyder:
• Et uformelt arbejdsmiljø 
• Gode kollegaer
• En MASSE frihed under ansvar
• Indflydelse på egen arbejdsdag
• Ordnede forhold og fri weekend hver anden 
weekend
• Mulighed for mange timer

Løn efter kvalifikationer.

 

Vi glæder os meget til at mødetage din ansøgnign!

Se også vores hjemmeside www.restauranthellerupsejlklub.dk

 

COULOIR ApSKøbenhavn S2020-01-27T00:00:002020-03-19T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Nytænkende og kreativ kok med gastronomisk stærk baggrund

SODEXO TRAFIK A/S

Taastrup
- søges til nyoprettet stilling i Taastrup Kan du lave mad i verdensklasse, kommer du tit på nye id er og formår at udeføre dem kreativt og det samtidig smager? Så er det dig vi søger til vores team! Vi søger en erfaren faglært kok til vores persona...
Indrykket:3. februar 2020

Kok eller ernæringsassistent til Ryholtgård - et mindre plejehjem i Hellerup

Ryholtgård

Hellerup
Plejehjemmet Ryholtgård søger en uddannet kok eller ernæringsassistent 35 timer om ugen, med weekendarbejde hver 4. weekend. Ryholtgård er et moderne, mindre plejehjem med gode fysiske rammer for såvel medarbejdere som beboere. Her bor 55 forskellig...
Indrykket:14. januar 2020

Stokholtbuen søger kok/køkkenfaglig medarbejder med hjertet på rette sted

Stokholtbuen

Herlev
Brænder du for at lave velsmagende og sund mad fra bunden og dermed give livskvalitet til borgerne, så er det måske dig vi søger?Stokholtbuen er er et døgntilbud, der henvender sig til 36 voksne med autisme spektrum forstyrrelser og andre følgediagn...
Indrykket:3. februar 2020

Fuldtidsstilling: Kok hos Restaurant KöD

KöD København

København K
Er du vores nye kok?Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet samt personlig og nærværende service. Vi har rigtig travlt og leder lige nu efter flere dygtige kokke til vores ...
Indrykket:22. januar 2020

KOK til Restaurant Hellerup sejlklub

COULOIR ApS

København S
Med Øresund som nærmeste nabo - en sand lille perle. Vi er et muntert hold af unge medarbejdere som alle går meget op i vores arbejde, det er vigtigt at du har det godt på arbejde, og vi går derfor meget op i din trivsel - har vi det sjovt, bliver s...
Indrykket:27. januar 2020