Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

faglært kok søges til moderne frokostkøkken

Morgenfrisk og faglært kok søges til kantine og catering køkken i Brøndby til ansættelse D. 01-06-2019

Vi er et team af lærlinge, køkkenmedjælpere og kokke, der mangler en dygtig kollega.

 Vi sætter pris på kreativitet og angagement i udviklingen af vores frokost menu. Det er vigtigt at, du kan arbejde selvstændigt, da der vil forekomme dage, hvor du skal servicere vores kunder ude af huset. Har du erfaring og interesse i det vegetariske køkken er det et stort plus.

Hos os er rammerne løse, kvaliteten god og udviklingen i fokus.

Vi servicerer dagligt 2 kantiner, og sender frokostløsninger ud af huset, samt har weekend catering.

Vi arbejder primært fra kl 06-14 i hverdagene, weekend og aften vagter kan forekomme.

Løn efter kvalifikaioner

Lyder dette som noget for dig, så send gerne et CV og et par ord om dig selv

 på mail: kontakt@zoffmannogjensen.dk


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330007591Phoenix-ab77dacc12019-04-15T00:00:00faglært kok søges til moderne frokostkøkken

Morgenfrisk og faglært kok søges til kantine og catering køkken i Brøndby til ansættelse D. 01-06-2019

Vi er et team af lærlinge, køkkenmedjælpere og kokke, der mangler en dygtig kollega.

 Vi sætter pris på kreativitet og angagement i udviklingen af vores frokost menu. Det er vigtigt at, du kan arbejde selvstændigt, da der vil forekomme dage, hvor du skal servicere vores kunder ude af huset. Har du erfaring og interesse i det vegetariske køkken er det et stort plus.

Hos os er rammerne løse, kvaliteten god og udviklingen i fokus.

Vi servicerer dagligt 2 kantiner, og sender frokostløsninger ud af huset, samt har weekend catering.

Vi arbejder primært fra kl 06-14 i hverdagene, weekend og aften vagter kan forekomme.

Løn efter kvalifikaioner

Lyder dette som noget for dig, så send gerne et CV og et par ord om dig selv

 på mail: kontakt@zoffmannogjensen.dk

2019-06-07T00:51:28.557 Morgenfrisk og faglært kok søges til kantine og catering køkken i Brøndby til ansættelse D. 01-06-2019 Vi er et team af lærlinge, køkkenmedjælpere og kokke, der mangler en dygtig kollega. Vi sætter pris på kreativitet og angagement i udviklingen af vores frokost menu. Det er vigtigt at, du kan arbejde selvstændigt, da der vil forekomme dage, hvor du skal servicere vores kunder ude af huset. Har du erfaring og interesse i det vegetariske køkken er det et stort plus. Hos os er rammerne løse, kvaliteten god og udviklingen i fokus. Vi servicerer dagligt 2 kantiner, og sender frokostløsninger ud af huset, samt har weekend catering. Vi arbejder primært fra kl 06-14 i hverdagene, weekend og aften vagter kan forekomme. Løn efter kvalifikaioner Lyder dette som noget for dig, så send gerne et CV og et par ord om dig selv på mail: kontakt@zoffmannogjensen.dk11jobnetab77dacc100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-06-06T00:00:000000http://www.zoffmannogjensen.dk/0EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnBrøndby3508990Zoffmann og Jensen ApS11Ringager 4B2605BrøndbyDKDanmark0kontakt@zoffmannogjensen.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent745925JobNet4975781497578110015-04-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=ab77dacchttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=ab77dacchttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=ab77dacc&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=ab77dacc&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration361482642louise jensenkontakt@zoffmannogjensen.dkDKDanmarkDKDanmark330062960Glostrup Park Hotel søger ala carte kokRobot A la carte kok søges til køkkenet på Glostrup Park Hotel. Restaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel søger en dygtig faglært og pligtopfyldende kok, til at indgå i et velfungerende team af engagerede medarbejdere. Vi forventer At du er udlært med svendebrev Taler dansk engelsk at du er vandt til at køre Ala carte service på et højt niveau Er pligtopfyldende, engageret og nytænkende Er indstillet på at arbejde med vores dygtige elever Vi kan tilbyde: Et super team af dygtige kokke og elever Godt arbejdsmiljø Fast 5-2 vagtplan Løn efter kvalifikationer Muligheder for udvikling og indflydelse på menukort samt skiftende retter Job start : snarrest Skriftlig ansøgninger kan rettes til køkkenchef Sune Laur n på følgende: sune-lauren@hotmail.com Glostrup Park Hotel Hovedvejen 41. 2600 Glostrup att.: køkkenchefen. Tlf.: 43221807 www.parkhotel.dk

A la carte kok  søges til køkkenet på Glostrup Park Hotel.

 

 

Restaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel søger en dygtig faglært og pligtopfyldende kok, til at indgå i et velfungerende team af engagerede medarbejdere.

 

Vi forventer

 

At du er udlært med svendebrev

 

Taler dansk/engelsk

 

at du er vandt til at køre Ala carte service på et højt niveau

 

Er pligtopfyldende, engageret og nytænkende

 

Er indstillet på at arbejde med vores dygtige elever

 

Vi kan tilbyde:

 

Et super team af dygtige kokke og elever

 

Godt arbejdsmiljø

 

Fast 5-2 vagtplan

 

Løn efter kvalifikationer

 

Muligheder for udvikling og indflydelse på menukort samt skiftende retter

 

Job start : snarrest

 

Skriftlig ansøgninger kan rettes  til køkkenchef Sune Laurén på følgende:

sune-lauren@hotmail.com

 

Glostrup Park Hotel Hovedvejen 41. 2600 Glostrup   att.: køkkenchefen.

 

Tlf.: 43221807 

www.parkhotel.dk

 

GLOSTRUP PARK HOTEL A/SGlostrup2019-07-23T00:00:002019-09-13T00:00:00
330054858Dygtig og kreativ kok til personalerestaurantRobot - søges til personalerestaurant i Københavnsområdet Er du kok som elsker at lave alt fra bunden, kan du arbejde selvstændigt og tilmed har kreative evner i et køkken? Så er du måske vores nye kok! Vi søger en erfaren faglært kok til en større personalerestaurant i Københavnsområdet, hvor vi dagligt laver frokostbuffet og mødeserveringer til ca. 600 spisende. Dit arbejdsområde vil være det varme køkken, men du skal også kunne begå dig på andre områder. Dig som personDu er uddannet kok og har et højt fagligt niveau gerne med erfaring fra kantine- og restaurationsbranchen. Det er vigtigt at du formår at være en del af et fast team, er god til at være kreativ, er en mester til portionsanretninger, samt forstår at være selvstændigt drevet og tænkende. Herudover ser vi gerne at du har et godt humør, er serviceminded og mødestabil. KonceptSodexos kendemærke er sund, varieret mad af høj kvalitet, som primært laves fra bunden. Vi samarbejder med nogle af landets bedste leverandører som sikrer, at de råvarer vi bruger, altid er friske og af høj kvalitet. Vi tilbyderGode arbejdsforhold og ansættelse i en international virksomhed med plads til faglig og personlige udviklingsmuligheder. Arbejdstiden er hverdage fra 07.00 - 15.00. Tiltrædelse hurtigst muligt. Løn som modsvarer stillingens krav samt pensionsordning. AnsøgningDu kan søge jobbet via nedenstående knap Søg jobbet , hvor du kan uploade ansøgning og CV. Vi vil løbende behandle de indkomne ansøgere. Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte Multi Site Manager Michal Nørlem Jakobsen på tlf.: 51 97 73 57 eller Køkkenchef Julie Wil n på tlf.: 24 94 16 78 i tidsrummet 8:00-14:00.

 - søges til personalerestaurant i Københavnsområdet

Er du kok som elsker at lave alt fra bunden, kan du arbejde selvstændigt og tilmed har kreative evner i et køkken? Så er du måske vores nye kok!

Vi søger en erfaren faglært kok til en større personalerestaurant i Københavnsområdet, hvor vi dagligt laver frokostbuffet og mødeserveringer til ca. 600 spisende. Dit arbejdsområde vil være det varme køkken, men du skal også kunne begå dig på andre områder.

Dig som person
Du er uddannet kok og har et højt fagligt niveau gerne med erfaring fra kantine- og restaurationsbranchen. Det er vigtigt at du formår at være en del af et fast team, er god til at være kreativ, er en mester til portionsanretninger, samt forstår at være selvstændigt drevet og tænkende. Herudover ser vi gerne at du har et godt humør, er serviceminded og mødestabil.

Koncept
Sodexos kendemærke er sund, varieret mad af høj kvalitet, som primært laves fra bunden. Vi samarbejder med nogle af landets bedste leverandører som sikrer, at de råvarer vi bruger, altid er friske og af høj kvalitet.

Vi tilbyder
Gode arbejdsforhold og ansættelse i en international virksomhed med plads til faglig og personlige udviklingsmuligheder. Arbejdstiden er hverdage fra 07.00 - 15.00. Tiltrædelse hurtigst muligt. Løn som modsvarer stillingens krav samt pensionsordning.

Ansøgning
Du kan søge jobbet via nedenstående knap "Søg jobbet", hvor du kan uploade ansøgning og CV. Vi vil løbende behandle de indkomne ansøgere.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte Multi Site Manager Michal Nørlem Jakobsen på tlf.: 51 97 73 57 eller Køkkenchef Julie Wilén på tlf.: 24 94 16 78 i tidsrummet 8:00-14:00. 

CPH Business parkHvidovre2019-07-05T00:00:002019-08-28T00:00:00
330069294Passioneret kok søges til Restaurant og Cafe Nielsen hurtigst muligt, idet vores kok skal på basel før tid.Robot Vi forventer, at du som person minimum: Har erfaring Har overblik og kan kører selskaber og a la carte samtidig Behersker dansk Er engageret Grundtilberedning af fond og forskellige råvarer er en selvfølge.Vis ikke du mener du har det, så lad vær med a søg Vi tilbyder: Fast arbejde Et godt arbejdsmiljø Løn efter kvalifikationer Arbejdstiden: 10 til 21 i et fast vagtrul, som pt. Ligger 5 2. Interesseret? Send en ansøgning via e-mail til kontakt@restaurantogcafenielsen.dk Yderligere information: kontakte Charlotte på tlf. 28144028 eller kokken Kenny Barfred på tlf. 28143261 Med venlig hilsenCharlotte Nielsen

Vi forventer, at du som person minimum:

Har erfaring 

Har overblik og kan kører selskaber og a la carte samtidig

Behersker dansk

Er engageret 

Grundtilberedning af fond og forskellige råvarer er en selvfølge.
Vis ikke du mener du har det, så lad vær med a søg 

Vi tilbyder:

Fast arbejde

Et godt arbejdsmiljø

Løn efter kvalifikationer

Arbejdstiden: 10 til 21 i et fast vagtrul, som pt. Ligger 5×2. 

Interesseret? Send en ansøgning via e-mail til kontakt@restaurantogcafenielsen.dk

Yderligere information:
kontakte Charlotte på tlf. 28144028 eller kokken Kenny Barfred på tlf. 28143261
Med venlig hilsen
Charlotte Nielsen 

Restaurant og Café Nielsen ApSBrøndby2019-08-07T00:00:002019-08-31T00:00:00
330071079Kok - Italiensk cafe & restaurantRobot La Rustica søger en dygtig kok til sin forretning i Ballerup centeret som er engageret og dynamisk. Vores mål er hele tiden, at udvikle og skabe nye gastronomiske oplevelser for kunder og gæster. Dine kompetencer: Du brænder for udvikling og har lyst til at bidrage Har humoristisk sans, er handlings orienteret og selvkørende Har lyst til at være en del af et velfungerende team af engagerede medarbejdere. Du er innovativ og er interesseret i nye trends. Kan kordinere flere forskellige arrangementer samtidigt. Tager naturligt ejerskab og kommunikerer godt med både kolleger, gæster leverandører. Du har et godt fagligt netværk. Du har et godt kendskab til og erfaring fra det italienske køkken. Du har et godt kendskab til og erfaring fra det internationale køkken og madkultur. Du har forretningsforståelse og dermed fokus på salg og bundlinje. Tiltrædelse hurtigst muligt. Ansøgninger sendes til ballerup@la-rustica.dk mærket Kok Ballerup Eventuelle spørgsmål vedr. stillinge kan stilles til indehaver Ømer Demir tlf. 21 63 39 29

La Rustica søger en dygtig kok til sin forretning  i Ballerup centeret som er engageret og dynamisk. 

Vores mål er hele tiden, at udvikle og skabe nye gastronomiske oplevelser for kunder og gæster.    

Dine kompetencer:  

 • Du brænder for udvikling og har lyst til at bidrage
 • Har humoristisk sans, er handlings orienteret og selvkørende
 • Har lyst til at være en del af et velfungerende team af engagerede medarbejdere. 
 • Du er innovativ og er interesseret i nye trends. 
 • Kan kordinere flere forskellige arrangementer samtidigt. 
 • Tager naturligt ejerskab og kommunikerer godt med både kolleger, gæster  & leverandører. 
 • Du har et godt fagligt netværk. 
 • Du har et godt kendskab til og erfaring fra det italienske køkken. 
 • Du har et godt kendskab til og erfaring fra det internationale køkken og madkultur. 
 • Du har forretningsforståelse og dermed fokus på salg og bundlinje.                       

 Tiltrædelse hurtigst muligt. 

Ansøgninger sendes til ballerup@la-rustica.dk mærket 'Kok Ballerup'   

Eventuelle spørgsmål vedr. stillinge kan stilles til indehaver Ømer Demir tlf. 21 63 39 29

La Rustica Ballerup ApSBallerup2019-08-10T00:00:002019-10-03T00:00:00
330066519Kok/køkkenmedhjælper hos Chabber. Arbejd hvor og når du vil.Basic Som freelancekok -og køkkenmedhjælper hos Chabber, får du en fleksibel hverdag, hvor du kan arbejde, når det passer dig. Du kan tage vagter hos hundredevis af virksomheds- og privatkunder i Storkøbenhavn, Fyn og Region Midtjylland. Du vil kunne arbejde med nye teams mennesker på forskellige arbejdspladser, men kan også arbejde hos dine favoritarbejdspladser igen og igen. Vores kunder lægger vagter op fra dag til dag, og derfor vil udbuddet variere løbende. På følgende link kan du danne dig et overblik over de vagter, der er ledige lige nu: https: www.chabber.com search find-job-som-tjener-bartender-kok Typiske arbejdsopgaver: SelskaberKonferencer kongresserMorgenbuffeterProduktion af mad i storkøkkenerPrivate fester Hvad vi kan tilbyde dig: Et job hvor du 100 selv bestemmer, hvornår og om du vil arbejde. Vores kokke køkkenmedhjælpere arbejder typisk 0-20 timer ugentligt.Akademier hvor du kan dygtiggøre dig.Sjove fritidsevents, hvor vi bare har det sjovt.Et fedt sammenhold med mange forskellige kollegaer (chabbere), der også søger fleksbilitet og morskab i deres arbejdsliv. Hvad vi forventer af dig: Du har erfaring som kok køkkenmedhjælper.Du kan arbejde selvstændigt.Du kan hurtigt tilpasse dig nye arbejdsomgivelser.Du er hårdtarbejdende, glad og interesseret i at lære.Du har gode dansk eller engelskegenskaber. For mere information kontakt venligst Mara Krebs på nedenstående informationer. Du kan også ansøge med det samme via knappen Send ansøgning . Kontaktperson: Navn: Mara Krebs Stilling: Community Manager Email: mk@chabber.com

Som freelancekok -og køkkenmedhjælper hos Chabber, får du en fleksibel hverdag, hvor du kan arbejde, når det passer dig. Du kan tage vagter hos hundredevis af virksomheds- og privatkunder i Storkøbenhavn, Fyn og Region Midtjylland. Du vil kunne arbejde med nye teams/mennesker på forskellige arbejdspladser, men kan også arbejde hos dine favoritarbejdspladser igen og igen.

Vores kunder lægger vagter op fra dag til dag, og derfor vil udbuddet variere løbende. På følgende link kan du danne dig et overblik over de vagter, der er ledige lige nu: https://www.chabber.com/search/find-job-som-tjener-bartender-kok

Typiske arbejdsopgaver:

 • Selskaber
 • Konferencer/kongresser
 • Morgenbuffeter
 • Produktion af mad i storkøkkener
 • Private fester

Hvad vi kan tilbyde dig:

 • Et job hvor du 100% selv bestemmer, hvornår og om du vil arbejde. Vores kokke/køkkenmedhjælpere arbejder typisk 0-20 timer ugentligt.
 • Akademier hvor du kan dygtiggøre dig.
 • Sjove fritidsevents, hvor vi bare har det sjovt.
 • Et fedt sammenhold med mange forskellige kollegaer (chabbere), der også søger fleksbilitet og morskab i deres arbejdsliv.

Hvad vi forventer af dig:

 • Du har erfaring som kok/køkkenmedhjælper.
 • Du kan arbejde selvstændigt.
 • Du kan hurtigt tilpasse dig nye arbejdsomgivelser.
 • Du er hårdtarbejdende, glad og interesseret i at lære.
 • Du har gode dansk eller engelskegenskaber.

For mere information kontakt venligst Mara Krebs på nedenstående informationer. Du kan også ansøge med det samme via knappen "Send ansøgning".

Kontaktperson:

Navn: Mara Krebs

Stilling: Community Manager

Email: mk@chabber.com

ORS/Small/7fc59034_logo.pngChabber ApSKøbenhavn K2019-08-01T03:00:37.1102019-09-04T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Glostrup Park Hotel søger ala carte kok

GLOSTRUP PARK HOTEL A/S

Glostrup
A la carte kok søges til køkkenet på Glostrup Park Hotel. Restaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel søger en dygtig faglært og pligtopfyldende kok, til at indgå i et velfungerende team af engagerede medarbejdere. Vi forventer At du er udlært med ...
Indrykket:23. juli 2019
Udløbsdato:13. september 2019

Dygtig og kreativ kok til personalerestaurant

CPH Business park

Hvidovre
- søges til personalerestaurant i Københavnsområdet Er du kok som elsker at lave alt fra bunden, kan du arbejde selvstændigt og tilmed har kreative evner i et køkken? Så er du måske vores nye kok! Vi søger en erfaren faglært kok til en større person...
Indrykket:5. juli 2019
Udløbsdato:28. august 2019

Passioneret kok søges til Restaurant og Cafe Nielsen hurtigst muligt, idet vores kok skal på basel før tid.

Restaurant og Café Nielsen ApS

Brøndby
Vi forventer, at du som person minimum: Har erfaring Har overblik og kan kører selskaber og a la carte samtidig Behersker dansk Er engageret Grundtilberedning af fond og forskellige råvarer er en selvfølge.Vis ikke du mener du har det, så lad vær me...
Indrykket:7. august 2019
Udløbsdato:31. august 2019

Kok - Italiensk cafe & restaurant

La Rustica Ballerup ApS

Ballerup
La Rustica søger en dygtig kok til sin forretning i Ballerup centeret som er engageret og dynamisk. Vores mål er hele tiden, at udvikle og skabe nye gastronomiske oplevelser for kunder og gæster. Dine kompetencer: Du brænder for udvikling og har lys...
Indrykket:10. august 2019
Udløbsdato:3. oktober 2019

Kok/køkkenmedhjælper hos Chabber. Arbejd hvor og når du vil.

Chabber ApS

København K
Som freelancekok -og køkkenmedhjælper hos Chabber, får du en fleksibel hverdag, hvor du kan arbejde, når det passer dig. Du kan tage vagter hos hundredevis af virksomheds- og privatkunder i Storkøbenhavn, Fyn og Region Midtjylland. Du vil kunne arbe...
Indrykket:1. august 2019
Udløbsdato:4. september 2019