Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Faglært kok søges til produktion af mad til plejecenter

 

Catering Kbh søger nu en ivrig og udlært kok, til et køkken med fokus på det danske køkken og dens traditionelle retter. 

Vi er hos Catering Kbh yderst serviceminded, dedikeret og passioneret omkring at give vores kunder den bedste oplevelse, og en smagsoplevelse som de vil huske.

Vi søger lige nu en passioneret medarbejdet, som helt alene og selv vil/og kan løfte den opgave, at levere frokost og aftensmad til et plejecenter. Som tiden går, og samfundet så stille begynder at åbne op igen, vil du på sigt indgå i et større team. Det er derfor vigtigt, at du trives iblandt andre kokke, og fortsat kan holde fuld koncentration på det som gælder. På nuværende tidspunkt er det derfor vigtigt at du også trives ved at være på egen hånd, og nyder dit eget selskab. 

Al mad er lavet ud fra det danske køkken, og du skal derfor mestre at kunne lave danske og traditionelle retter. Det er vigtigt at du har sans for smag og anretning, da vi uanset opgave, altid bestræber os på at levere et flot resultat. 

Du skal kunne arbejde mandag-fredag kl. 08:00-16:00. Weekender vil derfor være dine fridage. Der kræves at du taler dansk .

Løn er sat efter kvalifikationer.

--

Vi ser frem til at høre fra dig :-)

De bedste hilsner,

Catering Kbh


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.