Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Faglært kok søges til vores Grab'N Go kantine i Roskilde

Er du passioneret omkring madspild, økologi, bæredygtighed og mad fra bunden, og vil du være med til at implementere det i hverdagen i et køkken?

Tiltaler det dig - i tæt samarbejde med køkkenchefen - at arbejde på at udvikle og optimere?

Synes du, det lyder udfordrende at være med til at præge din egen hverdag?

Du vil som kok indgå i vores team for daglig produktion til både kantine og frokostkunder, ligesom vi forventer, at du er aktiv i produktudvikling og øvrige opgaver. 

Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af:

  • Produktion til kantinen og frokostkunder med høj kvalitet, god smag og flot anretning
  • Produktion og håndtering af mødeforplejning
  • Pakning, opstilling, løbende opfyldning samt rengøring ved buffet og salgsområde

Vi forventer, at du sætter en ære i at arbejde i et køkken og en kantine med en meget høj standard indenfor renlighed, kvalitetssikring og fødevaresikkerhed. Du skal være med til at sikre en stabil og solid drift med øje for optimering af køkkenet, men også være parat til nye tiltag i samarbejde med din køkkenchef.

Du vil være en del af et team og får tæt kontakt til vores gæster i kantinen, som primært er unge mennesker. Det er en travl hverdag, hvor det er vigtigt med et smil på læben og evnen til at holde hovedet koldt – også i pressede situationer, hvor tingene går stærkt.

Du skal kunne se din personlighed i nedenstående punkter:

  • Højt servicegen og passion for mad
  • Overholde aftaler og deadlines
  • Have masser af energi
  • Kunne modtage og give konstruktiv kritik
  • Bevare det gode humør
  • Er en loyal og stabil kollega

Du vil i denne stilling blive en del af en landsdækkende cateringkæde med afdelinger fordelt i hele landet og et hovedkontor placeret i Åbyhøj lige udenfor Århus, hvor den daglige kontakt til de forskellige afdelinger og kunder foregår igennem. På den måde giver det køkkenerne mulighed for at gøre det, de er bedst til – nemlig at give kunderne nogle rigtig gode madoplevelser.

Der er tale om en fuldtidsstilling.

Tiltrædelse: 01/03/2019. Frist for indsendelse af ansøgning: 15/02/2020.

Send ansøgning og CV (meget gerne med referencer) til job@dinnerdeluxe.dk med mærket 'Kok Roskilde'. 

Grundet skærpelse af kravene for modtagelse og håndtering af personlige oplysninger ved ændret lovgivning om persondata, beder vi dig være opmærksom på, at ansøgninger kun kan mailes til job@dinnerdeluxe.dk. Desuden beder vi dig kun at oplyse os om nødvendige personoplysninger som navn, telefonnummer og mailadresse, således at vi kan rette henvendelse for eventuelle spørgsmål eller tilbud om samtale.

Vi vil gerne høre om dine kvalifikationer, gennemførte uddannelser, opnåede kompetencer og relevant erhvervserfaring, dog vil vi gøre opmærksom på, at hvis du vælger at angive referencer, vil det blive betragtet som et samtykke til, at vi må kontakte dem.

Vi håber, at ovenstående har vakt din interesse, og vi glæder os til at høre fra dig.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330160918Phoenix-a811d1be12020-01-21T00:00:00Faglært kok søges til vores Grab'N Go kantine i Roskilde

Er du passioneret omkring madspild, økologi, bæredygtighed og mad fra bunden, og vil du være med til at implementere det i hverdagen i et køkken?

Tiltaler det dig - i tæt samarbejde med køkkenchefen - at arbejde på at udvikle og optimere?

Synes du, det lyder udfordrende at være med til at præge din egen hverdag?

Du vil som kok indgå i vores team for daglig produktion til både kantine og frokostkunder, ligesom vi forventer, at du er aktiv i produktudvikling og øvrige opgaver. 

Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af:

  • Produktion til kantinen og frokostkunder med høj kvalitet, god smag og flot anretning
  • Produktion og håndtering af mødeforplejning
  • Pakning, opstilling, løbende opfyldning samt rengøring ved buffet og salgsområde

Vi forventer, at du sætter en ære i at arbejde i et køkken og en kantine med en meget høj standard indenfor renlighed, kvalitetssikring og fødevaresikkerhed. Du skal være med til at sikre en stabil og solid drift med øje for optimering af køkkenet, men også være parat til nye tiltag i samarbejde med din køkkenchef.

Du vil være en del af et team og får tæt kontakt til vores gæster i kantinen, som primært er unge mennesker. Det er en travl hverdag, hvor det er vigtigt med et smil på læben og evnen til at holde hovedet koldt – også i pressede situationer, hvor tingene går stærkt.

Du skal kunne se din personlighed i nedenstående punkter:

  • Højt servicegen og passion for mad
  • Overholde aftaler og deadlines
  • Have masser af energi
  • Kunne modtage og give konstruktiv kritik
  • Bevare det gode humør
  • Er en loyal og stabil kollega

Du vil i denne stilling blive en del af en landsdækkende cateringkæde med afdelinger fordelt i hele landet og et hovedkontor placeret i Åbyhøj lige udenfor Århus, hvor den daglige kontakt til de forskellige afdelinger og kunder foregår igennem. På den måde giver det køkkenerne mulighed for at gøre det, de er bedst til – nemlig at give kunderne nogle rigtig gode madoplevelser.

Der er tale om en fuldtidsstilling.

Tiltrædelse: 01/03/2019. Frist for indsendelse af ansøgning: 15/02/2020.

Send ansøgning og CV (meget gerne med referencer) til job@dinnerdeluxe.dk med mærket 'Kok Roskilde'. 

Grundet skærpelse af kravene for modtagelse og håndtering af personlige oplysninger ved ændret lovgivning om persondata, beder vi dig være opmærksom på, at ansøgninger kun kan mailes til job@dinnerdeluxe.dk. Desuden beder vi dig kun at oplyse os om nødvendige personoplysninger som navn, telefonnummer og mailadresse, således at vi kan rette henvendelse for eventuelle spørgsmål eller tilbud om samtale.

Vi vil gerne høre om dine kvalifikationer, gennemførte uddannelser, opnåede kompetencer og relevant erhvervserfaring, dog vil vi gøre opmærksom på, at hvis du vælger at angive referencer, vil det blive betragtet som et samtykke til, at vi må kontakte dem.

Vi håber, at ovenstående har vakt din interesse, og vi glæder os til at høre fra dig.

2020-02-16T00:51:23.977 Er du passioneret omkring madspild, økologi, bæredygtighed og mad fra bunden, og vil du være med til at implementere det i hverdagen i et køkken? Tiltaler det dig - i tæt samarbejde med køkkenchefen - at arbejde på at udvikle og optimere? Synes du, det lyder udfordrende at være med til at præge din egen hverdag? Du vil som kok indgå i vores team for daglig produktion til både kantine og frokostkunder, ligesom vi forventer, at du er aktiv i produktudvikling og øvrige opgaver. Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af: Produktion til kantinen og frokostkunder med høj kvalitet, god smag og flot anretning Produktion og håndtering af mødeforplejning Pakning, opstilling, løbende opfyldning samt rengøring ved buffet og salgsområde Vi forventer, at du sætter en ære i at arbejde i et køkken og en kantine med en meget høj standard indenfor renlighed, kvalitetssikring og fødevaresikkerhed. Du skal være med til at sikre en stabil og solid drift med øje for optimering af køkkenet, men også være parat til nye tiltag i samarbejde med din køkkenchef. Du vil være en del af et team og får tæt kontakt til vores gæster i kantinen, som primært er unge mennesker. Det er en travl hverdag, hvor det er vigtigt med et smil på læben og evnen til at holde hovedet koldt også i pressede situationer, hvor tingene går stærkt. Du skal kunne se din personlighed i nedenstående punkter: Højt servicegen og passion for mad Overholde aftaler og deadlines Have masser af energi Kunne modtage og give konstruktiv kritik Bevare det gode humør Er en loyal og stabil kollega Du vil i denne stilling blive en del af en landsdækkende cateringkæde med afdelinger fordelt i hele landet og et hovedkontor placeret i Åbyhøj lige udenfor Århus, hvor den daglige kontakt til de forskellige afdelinger og kunder foregår igennem. På den måde giver det køkkenerne mulighed for at gøre det, de er bedst til nemlig at give kunderne nogle rigtig gode madoplevelser. Der er tale om en fuldtidsstilling. Tiltrædelse: 01 03 2019. Frist for indsendelse af ansøgning: 15 02 2020. Send ansøgning og CV (meget gerne med referencer) til job@dinnerdeluxe.dk med mærket Kok Roskilde . Grundet skærpelse af kravene for modtagelse og håndtering af personlige oplysninger ved ændret lovgivning om persondata, beder vi dig være opmærksom på, at ansøgninger kun kan mailes til job@dinnerdeluxe.dk. Desuden beder vi dig kun at oplyse os om nødvendige personoplysninger som navn, telefonnummer og mailadresse, således at vi kan rette henvendelse for eventuelle spørgsmål eller tilbud om samtale. Vi vil gerne høre om dine kvalifikationer, gennemførte uddannelser, opnåede kompetencer og relevant erhvervserfaring, dog vil vi gøre opmærksom på, at hvis du vælger at angive referencer, vil det blive betragtet som et samtykke til, at vi må kontakte dem. Vi håber, at ovenstående har vakt din interesse, og vi glæder os til at høre fra dig.11Jobneta811d1be100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2020-02-15T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandØstjyllandAarhus3694988DINNERDELUXE ApS11Egsagervej 11, 1.8230ÅbyhøjDKDanmark0
job@dinnerdeluxe.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent10000886997JobNet5101782510178210017-01-2020000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=a811d1behttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=a811d1behttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=a811d1be&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=a811d1be&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/9.jpgFaglært kok søges til vores Grab'N Go kantine i Roskilde12007991Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration363965399Jacob Schmaltzjob@dinnerdeluxe.dkDKDanmarkDKDanmarkda-DK