Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Faglært kok til alle køkkenpartier


Er du faglært kok og kan du være med i produktionen på alle køkkenets partier? Har du også nogle års erfaring – gerne fra en stor kantine? Så er du måske den nye kok vi søger til vores personalekantine på Bispebjerg Bakke i København!

Sådan er Fazer
Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne laver vi mad fra bunden.

God mad og fødevaretrends – det er dig

Du tænker nyt, er åben for trends og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer. Lokale, i sæson, varme eller kolde. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Og så glæder du dig til at være med til de mange afvekslende opgaver i køkkenet.

Hvad indebærer sådan et job …

En glad og spændende arbejdsplads med rum til kreativitet, et meget højt serviceniveau over for vores daglige gæster – og plads til familieliv:

  • En fast stilling på fuldtid med 37 timer pr. uge. Mandag til torsdag fra kl. 6.30 - 14.30, fredag til kl. 7.00 -14.00
  • Du får masser af opgaver i produktionen af menuer til vores frokostbuffet og leverance - og det er inden for både lunt, varmt og koldt herunder salat, pålæg, kreativ anretning, klassisk smørrebrød – kort sagt: Alt det, du har lært og elsker
  • Et job hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne
  • Din kreativitet er med til at sætte et varieret og spændende præg på buffeten og udvikle vores udbud til gæsterne
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd
  • Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Servicering af gæster ved buffeten, menuplaner, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring osv.

  • Kort og godt om dig og dit nye job
  • Du er faglært kok med nogle års erfaring – gerne fra større køkken, hvor du har lavet mad til mange mennesker
  • Du har stor erfaring med fremstilling af menuer helt fra bunden og af sæsonens friske råvarer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af køkkenets partier
  • Du glæder dig til at lytte til kunden og gæsternes ønsker og værdsætter deres mening
  • Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar

  • Sådan er din nye arbejdsplads
    I køkkenet er vi 9 kolleger, der hver dag servicerer og laver mad til ca. 700-800 gæster inkl. leverance til stedets uddannelsescenter. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

    Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

    Tiltrædelse: Snarest muligt

    Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce



    Mere af samme slags?

    Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




    Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

    329717383Phoenix-ea7d8f0112017-11-30T11:06:36.113Faglært kok til alle køkkenpartier
    Er du faglært kok og kan du være med i produktionen på alle køkkenets partier? Har du også nogle års erfaring – gerne fra en stor kantine? Så er du måske den nye kok vi søger til vores personalekantine på Bispebjerg Bakke i København!

    Sådan er Fazer
    Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne laver vi mad fra bunden.

    God mad og fødevaretrends – det er dig

    Du tænker nyt, er åben for trends og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer. Lokale, i sæson, varme eller kolde. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Og så glæder du dig til at være med til de mange afvekslende opgaver i køkkenet.

    Hvad indebærer sådan et job …

    En glad og spændende arbejdsplads med rum til kreativitet, et meget højt serviceniveau over for vores daglige gæster – og plads til familieliv:
  • En fast stilling på fuldtid med 37 timer pr. uge. Mandag til torsdag fra kl. 6.30 - 14.30, fredag til kl. 7.00 -14.00
  • Du får masser af opgaver i produktionen af menuer til vores frokostbuffet og leverance - og det er inden for både lunt, varmt og koldt herunder salat, pålæg, kreativ anretning, klassisk smørrebrød – kort sagt: Alt det, du har lært og elsker
  • Et job hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne
  • Din kreativitet er med til at sætte et varieret og spændende præg på buffeten og udvikle vores udbud til gæsterne
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd
  • Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Servicering af gæster ved buffeten, menuplaner, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring osv.

  • Kort og godt om dig og dit nye job
  • Du er faglært kok med nogle års erfaring – gerne fra større køkken, hvor du har lavet mad til mange mennesker
  • Du har stor erfaring med fremstilling af menuer helt fra bunden og af sæsonens friske råvarer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af køkkenets partier
  • Du glæder dig til at lytte til kunden og gæsternes ønsker og værdsætter deres mening
  • Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar

  • Sådan er din nye arbejdsplads
    I køkkenet er vi 9 kolleger, der hver dag servicerer og laver mad til ca. 700-800 gæster inkl. leverance til stedets uddannelsescenter. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

    Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

    Tiltrædelse: Snarest muligt

    Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce


    2018-01-26T02:00:33.907 Er du faglært kok og kan du være med i produktionen på alle køkkenets partier? Har du også nogle års erfaring gerne fra en stor kantine? Så er du måske den nye kok vi søger til vores personalekantine på Bispebjerg Bakke i København! Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne laver vi mad fra bunden. God mad og fødevaretrends det er dig Du tænker nyt, er åben for trends og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer. Lokale, i sæson, varme eller kolde. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Og så glæder du dig til at være med til de mange afvekslende opgaver i køkkenet. Hvad indebærer sådan et job En glad og spændende arbejdsplads med rum til kreativitet, et meget højt serviceniveau over for vores daglige gæster og plads til familieliv: En fast stilling på fuldtid med 37 timer pr. uge. Mandag til torsdag fra kl. 6.30 - 14.30, fredag til kl. 7.00 -14.00 Du får masser af opgaver i produktionen af menuer til vores frokostbuffet og leverance - og det er inden for både lunt, varmt og koldt herunder salat, pålæg, kreativ anretning, klassisk smørrebrød kort sagt: Alt det, du har lært og elsker Et job hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne Din kreativitet er med til at sætte et varieret og spændende præg på buffeten og udvikle vores udbud til gæsterne Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Servicering af gæster ved buffeten, menuplaner, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring osv. Kort og godt om dig og dit nye job Du er faglært kok med nogle års erfaring gerne fra større køkken, hvor du har lavet mad til mange mennesker Du har stor erfaring med fremstilling af menuer helt fra bunden og af sæsonens friske råvarer Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af køkkenets partier Du glæder dig til at lytte til kunden og gæsternes ønsker og værdsætter deres mening Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet er vi 9 kolleger, der hver dag servicerer og laver mad til ca. 700-800 gæster inkl. leverance til stedets uddannelsescenter. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: Snarest muligt Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce11Jobnetea7d8f01100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-01-25T00:00:000010http://www.fazerfoodservices.com/da/medarbejdere/ledige-stillinger-hos-fazer/?hr=show-job/240200EuropaDanmarkEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavn3031389Fazer Food Services AS11Bispebjerg Bakke 23, bygning 602400København NVDKDanmarkORS/blank.png155.7122271012.54178410
    DKDanmarkDKDanmark
    8Fuldtid46Permanent495539JobNet46994151000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=ea7d8f01https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=ea7d8f01https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=ea7d8f01&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=ea7d8f01&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/4.jpgSøger du nye udfordringer indenfor Hotel og restauration?12007991Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration351435457importimport_ea7d8f01DKDanmarkDKDanmarkda-DK