Faglært kok til alle køkkenpartier


Er du faglært kok og har du erfaring med produktion af mad på alle køkkenets partier? Brænder du for at lave ny, spændende mad hver dag? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores personalekantine på Lautrupgade i København.

Tiltrædelse: Gerne så hurtigt som muligt

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en nytænkende kok med høj faglig stolthed. Du elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig, Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…

Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Fast stilling på fuld tid. Mandag til torsdag fra kl.6.30 - 14.30, fredag til kl. 14.00
  • Teamet roterer på alle køkkenets partier, så du vil få masser af opgaver inden for både varmt, lunt, koldt, salat, pålæg, kreativ anretning, kort sagt: Alt det, du har lært og elsker
  • Et job hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne.
  • Din kreativitet er med til at sætte et anderledes og varieret præg på buffeten – og udvikle vores tilbud til gæsterne
  • En arbejdsplads, hvor vi brænder for service og at skabe en god oplevelse for vores gæster

  • Kort og godt om dig og dit nye job
  • Du er faglært kok med nogle års erfaring – meget gerne fra lignende køkken
  • Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning - hvor vi anretter både på fade og i små portionsanretninger
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder med på alle opgaver
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening
  • Du er fleksibel ,ansvarsbevidst og har af natur en udadvendt personlighed
  • Du vil skulle deltage i alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Menuplaner, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, opvask, rengøring m.m.
  • Du bidrager og er med til at præge køkkenet med positiv energi både fagligt og socialt
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

  • Sådan er din nye arbejdsplads
    I køkkenet er vi et dynamisk team på 6 kolleger, der dagligt laver morgenmad og frokost til ca.230 gæster. Vi lægger vægt på maden og den gode service. Vi har fokus på økologi, det grønne køkken, dyrevelfærd og sundhed i kombination med velsmag og flot præsentation. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone og et glimt i øjet. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, gæster og forretningen.

    Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

    Tiltrædelse: Snarest muligt

    Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook ved at søge på @fazerfoodservicesdk



    Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

    Ikke det rigtige job?

    Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken



    Opret jobagent her

    Andre job der matcher din søgning

    Indrykket:26. januar 2018
    Udløbsdato:23. marts 2018

    Faglært kok til alle køkkenpartier

    Fazer Food Services AS

    Er du faglært kok og har du erfaring med produktion af mad på alle køkkenets partier? Brænder du for at lave ny, spændende mad hver dag? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores personalekantin...
    Indrykket:30. januar 2018
    Udløbsdato:28. februar 2018

    Stabil og kreativ kok til større selskabsforretning i Odense C.

    Restaurant Palæet 2016 ApS

    Stabil og kreativ kok søges til større selskabsforretning i Odense C. Vi har travlt og får snart brug for flere hænder i vores selskabsforretning i Odense. Derfor søger vi en voksen, ansvarsfuld og erfaren kok med godt drive og den håndværksmæssige ...
    Indrykket:30. januar 2018
    Udløbsdato:29. marts 2018

    Ambitiøs kok med souschef potentiale

    Fazer Food Services AS

    Er du faglært kok og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave lækker, sund og varieret mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores personalekantine Bra...
    Indrykket:1. februar 2018
    Udløbsdato:25. februar 2018

    Faglært kok

    DEN GAMLE KRO A/S

    Vi søger en faglært kok til vores team. Kvalifikationer: Kendskab til det klassiske køkken Kreativ, og god til at anrette Ansvars, og kvalitetsbevidst Lyst til at arbejde i et team af gode kollegaer, bestående af 5 udlærte og 5 elever Vi tilbyder: F...
    Indrykket:16. februar 2018
    Udløbsdato:13. april 2018

    Faglært kok til alle køkkenpartier

    Fazer Food Services AS

    Odense
    Er du faglært kok eller cater og har du erfaring med produktion af mad på alle køkkenets partier? Brænder du for at lave ny, spændende mad hver dag? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores per...