Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Faglært kok til alle køkkenpartier

Er du faglært kok og brænder du for at lave ny, spændende og varieret mad hver dag? Sætter du også pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores personalekantine på Lystrupvej i Risskov.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en nytænkende kok og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig, Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…
Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Fast stilling, hvor du skal arbejde på fuld tid.
  • Masser af opgaver i produktionen. Du skal arbejde på tværs af alle køkkenpartier, dermed kommer du til at lave både varm mad, og mad i det kolde køkken samt salat, pålæg, kreativ anretning, kort sagt: Alt det, du har lært og elsker
  • Du får et job, hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne.
  • Din kreativitet er med til at sætte et anderledes og varieret præg på buffeten – og udvikle vores tilbud til gæsterne
  • En arbejdsplads, hvor vi brænder for service og at skabe en god oplevelse for vores gæster

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faglært kok med nogle års erfaring – meget gerne fra lignende køkken
  • Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning - og kan du tilføje menuerne et udenlandsk tvist eller en sjov og spændende udskæring, så er dette en fordel
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder med på alle opgaver
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening
  • Du er fleksibel, ansvarsbevidst og har af natur en udadvendt personlighed
  • Du vil skulle deltage i alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Menuplaner, bagning af brød, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, opvask samt rengøring
  • Du bidrager og er med til at præge køkkenet med positiv engergi både fagligt og socialt
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet er vi 2 medarbejdere i alt, som dagligt laver frokost til ca 100 gæster. Vi har fokus på økologi, det grønne køkken, dyrevelfærd og sundhed i kombination med velsmag og flot præsentation.Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone og et glimt i øjet. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, gæster og forretningen.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329939907Phoenix-309bb93812019-01-22T00:00:00Faglært kok til alle køkkenpartier

Er du faglært kok og brænder du for at lave ny, spændende og varieret mad hver dag? Sætter du også pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores personalekantine på Lystrupvej i Risskov.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en nytænkende kok og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig, Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…
Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Fast stilling, hvor du skal arbejde på fuld tid.
  • Masser af opgaver i produktionen. Du skal arbejde på tværs af alle køkkenpartier, dermed kommer du til at lave både varm mad, og mad i det kolde køkken samt salat, pålæg, kreativ anretning, kort sagt: Alt det, du har lært og elsker
  • Du får et job, hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne.
  • Din kreativitet er med til at sætte et anderledes og varieret præg på buffeten – og udvikle vores tilbud til gæsterne
  • En arbejdsplads, hvor vi brænder for service og at skabe en god oplevelse for vores gæster

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faglært kok med nogle års erfaring – meget gerne fra lignende køkken
  • Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning - og kan du tilføje menuerne et udenlandsk tvist eller en sjov og spændende udskæring, så er dette en fordel
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder med på alle opgaver
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening
  • Du er fleksibel, ansvarsbevidst og har af natur en udadvendt personlighed
  • Du vil skulle deltage i alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Menuplaner, bagning af brød, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, opvask samt rengøring
  • Du bidrager og er med til at præge køkkenet med positiv engergi både fagligt og socialt
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet er vi 2 medarbejdere i alt, som dagligt laver frokost til ca 100 gæster. Vi har fokus på økologi, det grønne køkken, dyrevelfærd og sundhed i kombination med velsmag og flot præsentation.Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone og et glimt i øjet. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, gæster og forretningen.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk

2019-03-06T16:53:11.323 Er du faglært kok og brænder du for at lave ny, spændende og varieret mad hver dag? Sætter du også pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores personalekantine på Lystrupvej i Risskov. Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt Tiltrædelse: Hurtigst muligt Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden. Du brænder for både mad og service Du er en nytænkende kok og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig, Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Hvad indebærer sådan et job Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner: Fast stilling, hvor du skal arbejde på fuld tid. Masser af opgaver i produktionen. Du skal arbejde på tværs af alle køkkenpartier, dermed kommer du til at lave både varm mad, og mad i det kolde køkken samt salat, pålæg, kreativ anretning, kort sagt: Alt det, du har lært og elsker Du får et job, hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne. Din kreativitet er med til at sætte et anderledes og varieret præg på buffeten og udvikle vores tilbud til gæsterne En arbejdsplads, hvor vi brænder for service og at skabe en god oplevelse for vores gæster Kort og godt om dig og dit nye job Du er faglært kok med nogle års erfaring meget gerne fra lignende køkken Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning - og kan du tilføje menuerne et udenlandsk tvist eller en sjov og spændende udskæring, så er dette en fordel Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder med på alle opgaver Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening Du er fleksibel, ansvarsbevidst og har af natur en udadvendt personlighed Du vil skulle deltage i alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Menuplaner, bagning af brød, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, opvask samt rengøring Du bidrager og er med til at præge køkkenet med positiv engergi både fagligt og socialt Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet er vi 2 medarbejdere i alt, som dagligt laver frokost til ca 100 gæster. Vi har fokus på økologi, det grønne køkken, dyrevelfærd og sundhed i kombination med velsmag og flot præsentation.Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone og et glimt i øjet. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, gæster og forretningen. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: Hurtigst muligt Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk11Jobnet309bb938100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-03-11T00:00:000000http://www.fazerfoodservices.com/da/medarbejdere/ledige-stillinger-hos-fazer/?hr=show-job/387730EuropaDanmarkEuropaDanmarkJyllandØstjyllandAarhus3432206Fazer Food Services A/S11Lystrupvej 508240RisskovDKDanmark0DKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent691818JobNet492865049286501000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=309bb938https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=309bb938https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=309bb938&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=309bb938&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/1.jpgFaglært kok til alle køkkenpartier12008001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration360026443Nicholajnoreply@ofir.comDKDanmarkDKDanmark330075710FULDTIDSSTILLING: KOK I AARHUSProfile Er du vores nye kok?Vi har rigtig travlt og leder lige nu efter endnu en fuldtidskok til at indgå i vores fantastiske køkkenteam på vores pulserende restaurant KöD Aarhus. Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ligner hinanden, men hvor personlig udvikling, godt arbejdsmiljø og højt humør er tre af de vigtigste parametre? Så er du måske vores nye kok. Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet samt personlig og nærværende service. Som en del af køkkenteamet er din fornemmeste opgave således at give vores gæster en madoplevelse gennem passion, kvalitet, dygtighed og finesse. Hvem er du?Uddannet kok, gerne med erfaring fra enten hotel, restauration eller cateringKan varetage opgaver som vagtplanlægning, ledelse af køkkenpersonale, bestilling og modtagelse af varer, opbakning samt køre service om aftenenHar et højt arbejdstempo og kan lide at have travltKlar på at møde udfordringer med en positiv indstillingEr glad, udadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker gæster såvel som kollegaerEn udpræget holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitudeEr både struktureret, stabil og fleksibel i din arbejdsholdningVi tilbyder:En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i en ung og dynamisk organisation i konstant udviklingUnikt sammenhold blandt medarbejdere internt såvel som på tværs af restauranterne i form af spændende personalearrangementerGode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling, herunder at sætte dit eget præg på menukort og ledelsesstil i køkkenetMedbestemmelse og ansvarGod løn efter kvalifikationer samt fordelagtige personalegoderLyder det som noget for dig? Send da en motiveret ansøgning samt dit CV via knappen Send ansøgning . Vi evaluerer ansøgningerne løbende og besætter stillingen så snart, vi har fundet den rigtige kandidat. Se mere på vores ansøgersite: https: koedaarhus.brandero.comEr du vores nye kok?
Vi har rigtig travlt og leder lige nu efter endnu en fuldtidskok til at indgå i vores fantastiske køkkenteam på vores pulserende restaurant KöD Aarhus. Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ligner hinanden, men hvor personlig udvikling, godt arbejdsmiljø og højt humør er tre af de vigtigste parametre? Så er du måske vores nye kok.

Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet samt personlig og nærværende service. Som en del af køkkenteamet er din fornemmeste opgave således at give vores gæster en madoplevelse gennem passion, kvalitet, dygtighed og finesse.

Hvem er du?
  • Uddannet kok, gerne med erfaring fra enten hotel, restauration eller catering
  • Kan varetage opgaver som vagtplanlægning, ledelse af køkkenpersonale, bestilling og modtagelse af varer, opbakning samt køre service om aftenen
  • Har et højt arbejdstempo og kan lide at have travlt
  • Klar på at møde udfordringer med en positiv indstilling
  • Er glad, udadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker – gæster såvel som kollegaer
  • En udpræget holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitude
  • Er både struktureret, stabil og fleksibel i din arbejdsholdning
Vi tilbyder:
  • En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i en ung og dynamisk organisation i konstant udvikling
  • Unikt sammenhold blandt medarbejdere internt såvel som på tværs af restauranterne i form af spændende personalearrangementer
  • Gode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling, herunder at sætte dit eget præg på menukort og ledelsesstil i køkkenet
  • Medbestemmelse og ansvar
  • God løn efter kvalifikationer samt fordelagtige personalegoder
Lyder det som noget for dig? Send da en motiveret ansøgning samt dit CV via knappen "Send ansøgning". Vi evaluerer ansøgningerne løbende og besætter stillingen så snart, vi har fundet den rigtige kandidat.




Se mere på vores ansøgersite: https://koedaarhus.brandero.com

ORS/Small/e836dab7_logo.pngKöD AarhusAarhus C2019-08-20T14:01:27.1002019-10-03T00:00:00
330073774Sushikok søges (Deltid)Robot Vi søger en sushikok med erfaring med start hurtigst muligt. Stillingen er på 15 timer ugen. Arbejdspladsen er på Ådalsvej 1 i Hinnerup Hvis det er noget for dig, så kontakt virksomhed pr. mail eller tlf. Mail : Unagisushi.hinnerup@gmail.com Tlf : 28834151

Vi søger en sushikok med erfaring med start hurtigst muligt.

Stillingen er på 15 timer / ugen.

Arbejdspladsen er på Ådalsvej 1 i Hinnerup

Hvis det er noget for dig, så kontakt virksomhed pr. mail eller tlf.

Mail : Unagisushi.hinnerup@gmail.com

Tlf : 28834151

Unagi Sushibar ApSHinnerup2019-08-16T00:00:002019-10-09T00:00:00
330072385Kokkeelev hos Restaurant Ombord i Aarhus CRobot Mangler du en dejlig læreplads i hjertet af Aarhus? Pa° Restaurant Ombord i Jægergårdsgade mangler vi snarest muligt en frisk kokkeelev til at indgå i et team på i alt 5 personer i køkkenet. Vi søger en elev, som sætter en ære i dejlig ærlig mad med fokus pa° de gode danske ra°varer sæsonen tilbyder. Vi tilbyder en læreplads med højt til loftet og vægter ærlighed og åbenhed - ligegyldigt titel. Nøgleordene er håndværk, hygge energi. Du skal være medvirkende til at skabe et højt niveau i vores køkken og bidrage til at opretholde vores standarder i restauranten. Arbejdsopgaverne er blandt andet: A la carte Selskaber Mad ud af huset Specialmenuer til div. arrangementer - inkl. 2 årlige elevaftener, hvor eleverne selv laver menuen og afvikler aftenen Arbejdstiden er weekend og aften. Vi har et professionelt, men uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på vores gæster og hinanden - med plads til smil og grin. Vi forventer: At du er engageret og elsker at lave mad (også gerne når du holder fri) Kan bevare overblikket i stressede situationer Er stabil og ansvarsbevidst Er i besiddelse af godt humør og er god til at samarbejde med andre Der udbetales løn efter overenskomst. Kørekort er ikke et must, men en fordel. Stillingen søger via: Job@restaurantombord.dk senest d. 31 8 2019, har vi den rigtige kandidat inden, ansætter vi :)

Mangler du en dejlig læreplads i hjertet af Aarhus?

Pa° Restaurant Ombord i Jægergårdsgade mangler vi snarest muligt en frisk kokkeelev til at indgå i et team på i alt 5 personer i køkkenet. Vi søger en elev, som sætter en ære i dejlig ærlig mad med fokus pa° de gode danske ra°varer sæsonen tilbyder.

Vi tilbyder en læreplads med højt til loftet og vægter ærlighed og åbenhed - ligegyldigt titel. Nøgleordene er håndværk, hygge & energi. Du skal være medvirkende til at skabe et højt niveau i vores køkken og bidrage til at opretholde vores standarder i restauranten.

Arbejdsopgaverne er blandt andet:

  • A la carte 
  • Selskaber 
  • Mad ud af huset 
  • Specialmenuer til div. arrangementer - inkl. 
  • 2 årlige elevaftener, hvor eleverne selv laver menuen og afvikler aftenen

Arbejdstiden er weekend og aften.

Vi har et professionelt, men uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på vores gæster og hinanden - med plads til smil og grin.

Vi forventer:

  • At du er engageret og elsker at lave mad (også gerne når du holder fri) 
  • Kan bevare overblikket i stressede situationer 
  • Er stabil og ansvarsbevidst
  • Er i besiddelse af godt humør og er god til at samarbejde med andre

Der udbetales løn efter overenskomst.

Kørekort er ikke et must, men en fordel.

Stillingen søger via: Job@restaurantombord.dk senest d. 31/8 2019, har vi den rigtige kandidat inden, ansætter vi :)

 

Restaurant OmbordAarhus C2019-08-14T00:00:002019-10-05T00:00:00
330069179Kok med sans for kvalitet til nybygget domicil ved Stubbs Gastronomi i SabroRobot Til vores nybygget domicil i Sabro, Aarhus søger STUBBS GASTRONOMI en kok med ansættelse snarest muligt. STUBBS GASTRONOMI har siden 2005 leveret Gourmet Catering til private og erhvervskunder i hele Østjylland med fokus på kvalitet, bæredygtighed og økologi. Maden er moderne og nordisk gastronomi med tilberedningsmetoder fra det franske, italienske og danske køkken. Du kan se frem til at arbejde i et topmoderne og stilrent køkken med lækre omgivelser, der sammen afspejler gastronomi og kvalitet. Udover catering, har vi lokaler med plads til godt 40 siddende gæster, hvor vi tilbyder private dining, teambuilding og konferencer. Herudover har vi også take away, hvor vi har fokus på lækre retter til frokost og aften. HVEM ER VI? Vi er et passioneret team. Vi er engagerede, kreative og holder af at forkæle gæster. HVAD KAN DU FORVENTE? En professionel arbejdsplads, hvor du som kok har frihed under ansvar. Et lækkert arbejdsmiljø, hvor vi altid har fokus på at hjælpe hinanden. Tid til at spise god mad, hver dag! Vi har gode personalefaciliteter. En god stilling i et spændende og innovativt gastronomisk køkken. At blive en del af et dynamisk team, hvor vi respekterer hinanden og taler med en god tone. At blive en del af en virksomhed med plads til udvikling. At få indblik og medansvar inden for nordisk gastronomi. Stærkt team af dygtige og faglærte kokke. HVAD FORVENTER VI AF DIG? Du er glad, ydmyg og kan lide at have travlt. Du er nysgerrig, kreativ og yder service internt såvel som eksternt. Du vil være en af de bedste kokke. Du er arbejdsom og har lyst at gøre en forskel. Du har kørekort. Stillingen som kok er fuldtid og indebærer både dag-, aften- og weekendarbejde. Tænker du, at du er den helt rigtige til stillingen, så send en ansøgning samt et CV til: job@stubbs.dk Vi forventer at du kan starte nu eller efter aftale og vi evaluerer løbende de indkomne ansøgninger og besætter stillingen, når vi finder den rette kandidat. Vi glæder os til at høre fra dig!

Til vores nybygget domicil i Sabro, Aarhus søger STUBBS GASTRONOMI en kok med ansættelse snarest muligt.

STUBBS GASTRONOMI har siden 2005 leveret Gourmet Catering til private og erhvervskunder i hele Østjylland med fokus på kvalitet, bæredygtighed og økologi. Maden er moderne og nordisk gastronomi med tilberedningsmetoder fra det franske, italienske og danske køkken.

Du kan se frem til at arbejde i et topmoderne og stilrent køkken med lækre omgivelser, der sammen afspejler gastronomi og kvalitet. Udover catering, har vi lokaler med plads til godt 40 siddende gæster, hvor vi tilbyder private dining, teambuilding og konferencer. Herudover har vi også take away, hvor vi har fokus på lækre retter til frokost og aften.

HVEM ER VI?

  • Vi er et passioneret team.
  • Vi er engagerede, kreative og holder af at forkæle gæster.

HVAD KAN DU FORVENTE?

  • En professionel arbejdsplads, hvor du som kok har frihed under ansvar. 
  • Et lækkert arbejdsmiljø, hvor vi altid har fokus på at hjælpe hinanden.
  • Tid til at spise god mad, hver dag! Vi har gode personalefaciliteter.
  • En god stilling i et spændende og innovativt gastronomisk køkken.
  • At blive en del af et dynamisk team, hvor vi respekterer hinanden og taler med en god tone.
  • At blive en del af en virksomhed med plads til udvikling.
  • At få indblik og medansvar inden for nordisk gastronomi.
  • Stærkt team af dygtige og faglærte kokke.

HVAD FORVENTER VI AF DIG?

  • Du er glad, ydmyg og kan lide at have travlt.
  • Du er nysgerrig, kreativ og yder service internt såvel som eksternt.
  • Du vil være en af de bedste kokke.
  • Du er arbejdsom og har lyst at gøre en forskel.
  • Du har kørekort.

Stillingen som kok er fuldtid og indebærer både dag-, aften- og weekendarbejde.

Tænker du, at du er den helt rigtige til stillingen, så send en ansøgning samt et CV til: job@stubbs.dk

Vi forventer at du kan starte nu – eller efter aftale – og vi evaluerer løbende de indkomne ansøgninger og besætter stillingen, når vi finder den rette kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!

STUBBS GASTRONOMIRisskov2019-08-07T00:00:002019-09-29T00:00:00
330077414Kok søges til dansk a la carte restaurantRobot Da vi desværre må tage afsked med en god kollega søger Raadhuus Kafeen en kok til vores fantastiske restaurant. Midt i hjertet af Århus i Sønder All på hjørnet ved Hans Hartvig Seedorffs Stræde ligger Raadhuus Kafeen et af byens ældste spisesteder. Du vil indgå i et fasttømret hold af gode kollegaer som elsker deres daglig dag. Vagtplanen er fast og som udgangspunkt fri hver anden weekend. Løn efter aftale. Opstart efter aftale men gerne snarest. Alle ansøger får svar.

Da vi desværre må tage afsked med en god kollega søger Raadhuus Kafeen en kok til vores fantastiske restaurant.

Midt i hjertet af Århus’ i Sønder Allé på hjørnet ved Hans Hartvig Seedorffs Stræde ligger Raadhuus Kafeen – et af byens ældste spisesteder.

Du vil indgå i et fasttømret hold af gode kollegaer som elsker deres daglig dag. Vagtplanen er fast og som udgangspunkt fri hver anden weekend.

Løn efter aftale.

Opstart efter aftale men gerne snarest.

Alle ansøger får svar.

Raadhuus KafeenAarhus C2019-08-23T00:00:002019-10-16T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

FULDTIDSSTILLING: KOK I AARHUS

KöD Aarhus

Aarhus C
Er du vores nye kok?Vi har rigtig travlt og leder lige nu efter endnu en fuldtidskok til at indgå i vores fantastiske køkkenteam på vores pulserende restaurant KöD Aarhus. Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ligne...
Indrykket:20. august 2019
Udløbsdato:3. oktober 2019

Sushikok søges (Deltid)

Unagi Sushibar ApS

Hinnerup
Vi søger en sushikok med erfaring med start hurtigst muligt. Stillingen er på 15 timer ugen. Arbejdspladsen er på Ådalsvej 1 i Hinnerup Hvis det er noget for dig, så kontakt virksomhed pr. mail eller tlf. Mail : Unagisushi.hinnerup@gmail.com Tlf : 2...
Indrykket:16. august 2019
Udløbsdato:9. oktober 2019

Kokkeelev hos Restaurant Ombord i Aarhus C

Restaurant Ombord

Aarhus C
Mangler du en dejlig læreplads i hjertet af Aarhus? Pa° Restaurant Ombord i Jægergårdsgade mangler vi snarest muligt en frisk kokkeelev til at indgå i et team på i alt 5 personer i køkkenet. Vi søger en elev, som sætter en ære i dejlig ærlig mad med...
Indrykket:14. august 2019
Udløbsdato:5. oktober 2019

Kok med sans for kvalitet til nybygget domicil ved Stubbs Gastronomi i Sabro

STUBBS GASTRONOMI

Risskov
Til vores nybygget domicil i Sabro, Aarhus søger STUBBS GASTRONOMI en kok med ansættelse snarest muligt. STUBBS GASTRONOMI har siden 2005 leveret Gourmet Catering til private og erhvervskunder i hele Østjylland med fokus på kvalitet, bæredygtighed o...
Indrykket:7. august 2019
Udløbsdato:29. september 2019

Kok søges til dansk a la carte restaurant

Raadhuus Kafeen

Aarhus C
Da vi desværre må tage afsked med en god kollega søger Raadhuus Kafeen en kok til vores fantastiske restaurant. Midt i hjertet af Århus i Sønder All på hjørnet ved Hans Hartvig Seedorffs Stræde ligger Raadhuus Kafeen et af byens ældste spisesteder. ...
Indrykket:23. august 2019
Udløbsdato:16. oktober 2019