Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Faglært kok til alle køkkenpartier

Er du faglært kok og brænder du for at lave ny, spændende og varieret mad hver dag? Sætter du også pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores personalekantine på Lystrupvej i Risskov.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en nytænkende kok og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig, Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…
Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Fast stilling, hvor du skal arbejde på fuld tid.
  • Masser af opgaver i produktionen. Du skal arbejde på tværs af alle køkkenpartier, dermed kommer du til at lave både varm mad, og mad i det kolde køkken samt salat, pålæg, kreativ anretning, kort sagt: Alt det, du har lært og elsker
  • Du får et job, hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne.
  • Din kreativitet er med til at sætte et anderledes og varieret præg på buffeten – og udvikle vores tilbud til gæsterne
  • En arbejdsplads, hvor vi brænder for service og at skabe en god oplevelse for vores gæster

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faglært kok med nogle års erfaring – meget gerne fra lignende køkken
  • Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning - og kan du tilføje menuerne et udenlandsk tvist eller en sjov og spændende udskæring, så er dette en fordel
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder med på alle opgaver
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening
  • Du er fleksibel, ansvarsbevidst og har af natur en udadvendt personlighed
  • Du vil skulle deltage i alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Menuplaner, bagning af brød, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, opvask samt rengøring
  • Du bidrager og er med til at præge køkkenet med positiv engergi både fagligt og socialt
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet er vi 2 medarbejdere i alt, som dagligt laver frokost til ca 100 gæster. Vi har fokus på økologi, det grønne køkken, dyrevelfærd og sundhed i kombination med velsmag og flot præsentation.Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone og et glimt i øjet. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, gæster og forretningen.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329939907Phoenix-309bb93812019-01-22T00:00:00Faglært kok til alle køkkenpartier

Er du faglært kok og brænder du for at lave ny, spændende og varieret mad hver dag? Sætter du også pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores personalekantine på Lystrupvej i Risskov.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en nytænkende kok og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig, Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…
Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Fast stilling, hvor du skal arbejde på fuld tid.
  • Masser af opgaver i produktionen. Du skal arbejde på tværs af alle køkkenpartier, dermed kommer du til at lave både varm mad, og mad i det kolde køkken samt salat, pålæg, kreativ anretning, kort sagt: Alt det, du har lært og elsker
  • Du får et job, hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne.
  • Din kreativitet er med til at sætte et anderledes og varieret præg på buffeten – og udvikle vores tilbud til gæsterne
  • En arbejdsplads, hvor vi brænder for service og at skabe en god oplevelse for vores gæster

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faglært kok med nogle års erfaring – meget gerne fra lignende køkken
  • Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning - og kan du tilføje menuerne et udenlandsk tvist eller en sjov og spændende udskæring, så er dette en fordel
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder med på alle opgaver
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening
  • Du er fleksibel, ansvarsbevidst og har af natur en udadvendt personlighed
  • Du vil skulle deltage i alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Menuplaner, bagning af brød, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, opvask samt rengøring
  • Du bidrager og er med til at præge køkkenet med positiv engergi både fagligt og socialt
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet er vi 2 medarbejdere i alt, som dagligt laver frokost til ca 100 gæster. Vi har fokus på økologi, det grønne køkken, dyrevelfærd og sundhed i kombination med velsmag og flot præsentation.Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone og et glimt i øjet. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, gæster og forretningen.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk

2019-03-06T16:53:11.323 Er du faglært kok og brænder du for at lave ny, spændende og varieret mad hver dag? Sætter du også pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores personalekantine på Lystrupvej i Risskov. Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt Tiltrædelse: Hurtigst muligt Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden. Du brænder for både mad og service Du er en nytænkende kok og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig, Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Hvad indebærer sådan et job Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner: Fast stilling, hvor du skal arbejde på fuld tid. Masser af opgaver i produktionen. Du skal arbejde på tværs af alle køkkenpartier, dermed kommer du til at lave både varm mad, og mad i det kolde køkken samt salat, pålæg, kreativ anretning, kort sagt: Alt det, du har lært og elsker Du får et job, hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne. Din kreativitet er med til at sætte et anderledes og varieret præg på buffeten og udvikle vores tilbud til gæsterne En arbejdsplads, hvor vi brænder for service og at skabe en god oplevelse for vores gæster Kort og godt om dig og dit nye job Du er faglært kok med nogle års erfaring meget gerne fra lignende køkken Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning - og kan du tilføje menuerne et udenlandsk tvist eller en sjov og spændende udskæring, så er dette en fordel Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder med på alle opgaver Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening Du er fleksibel, ansvarsbevidst og har af natur en udadvendt personlighed Du vil skulle deltage i alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Menuplaner, bagning af brød, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, opvask samt rengøring Du bidrager og er med til at præge køkkenet med positiv engergi både fagligt og socialt Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet er vi 2 medarbejdere i alt, som dagligt laver frokost til ca 100 gæster. Vi har fokus på økologi, det grønne køkken, dyrevelfærd og sundhed i kombination med velsmag og flot præsentation.Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone og et glimt i øjet. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, gæster og forretningen. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: Hurtigst muligt Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk11Jobnet309bb938100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-03-11T00:00:000000http://www.fazerfoodservices.com/da/medarbejdere/ledige-stillinger-hos-fazer/?hr=show-job/387730EuropaDanmarkEuropaDanmarkJyllandØstjyllandAarhus3432206Fazer Food Services A/S11Lystrupvej 508240RisskovDKDanmark0DKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent691818JobNet492865049286501000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=309bb938https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=309bb938https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=309bb938&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=309bb938&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/1.jpgØnsker du et spændende job som Kok? Hos Fazer Food Services A/S tilbyder vi arbejdsplads med fokus på den enkelte medarbejder.12008001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration360026443Nicholajnoreply@ofir.comDKDanmarkDKDanmark330000609KokBasic Forstår du at udnytte årstidens råvarer optimalt og brænder du for at lave lækker mad? Så er du måske vores nye kollega? Til vores kantiner cafeer på Aarhus Universitetshospital i Skejby søger vi en frisk og kreativ medarbejder med interesse for god mad og betjening af vores kunder. Det er en vikarstilling i perioden 1. juni 2019 til 30. november 2019. Arbejdstiden er 37 timer om ugen, fordelt på alle ugens dage i tidsrummet kl. 06.30 20.30. Du skal være uddannet kok, og du brænder for at lave lækker mad, som både frister og fornøjer øjne og smagsløg forstår at udnytte årstidens råvarer optimalt kan arbejde både selvstændigt og i team har et godt humør, er ansvarsbevidst og udadvendt kan bevare overblikket, også når der opstår uforudsigelige situationer trives med at give kunderne den bedste betjening, så de kommer igen er fleksibel og god til at samarbejde med andre har et højt fagligt niveau Jobbet omfatter tilberedning af maden anretning af maden kundebetjening servicering af gæster til møder og gæstearrangementer opvask og rengøring Vi tilbyder en alsidig og spændende arbejdsplads, hvor kvalitet og friske råvarer prioriteres højt et godt arbejdsmiljø med engagerede og dygtige kolleger en ny arbejdsplads, hvor du kan være med til at skabe rammerne På Aarhus Universitetshospital har vi fire kantiner cafeer, som hver især står for at tilberede frisk tillavet mad til salg og til møder- og gæstearrangementer. Du bliver tilknyttet fast i en af disse kantiner cafeer. Vi går meget op i at tilbyde kunder og kollegaer mad af høj kulinarisk kvalitet og en service, der giver dem gode oplevelser. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.Få mere at vide hos leder af kantiner cafeer Helle Brygger Rasmussen på 5177 9528. Ansøgningsfrist 21. april 2019. Vi ser frem til at modtage din ansøgning. Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.Forstår du at udnytte årstidens råvarer optimalt og brænder du for at lave lækker mad? Så er du måske vores nye kollega?
  
Til vores kantiner/cafeer på Aarhus Universitetshospital i Skejby søger vi en frisk og kreativ medarbejder med interesse for god mad og betjening af vores kunder.
 
Det er en vikarstilling i perioden 1. juni 2019 til 30. november 2019. 
 
Arbejdstiden er 37 timer om ugen, fordelt på alle ugens dage i tidsrummet kl. 06.30 – 20.30.
  
Du skal være uddannet  kok, og du
  • brænder for at lave lækker mad, som både frister og fornøjer øjne og smagsløg
  • forstår at udnytte årstidens råvarer optimalt
  • kan arbejde både selvstændigt og i team
  • har et godt humør, er ansvarsbevidst og udadvendt
  • kan bevare overblikket, også når der opstår uforudsigelige situationer
  • trives med at give kunderne den bedste betjening, så de kommer igen
  • er fleksibel og god til at samarbejde med andre
  • har et højt fagligt niveau
 
Jobbet omfatter
  • tilberedning af maden
  • anretning af maden
  • kundebetjening
  • servicering af gæster til møder og gæstearrangementer
  • opvask og rengøring
 
Vi tilbyder
  • en alsidig og spændende arbejdsplads, hvor kvalitet og friske råvarer prioriteres højt
  • et godt arbejdsmiljø med engagerede og dygtige kolleger
  • en ny arbejdsplads, hvor du kan være med til at skabe rammerne
     
På Aarhus Universitetshospital har vi fire kantiner/cafeer, som hver især står for at tilberede frisk tillavet mad til salg og til møder- og gæstearrangementer. Du bliver tilknyttet fast i en af disse kantiner/cafeer. Vi går meget op i at tilbyde kunder og kollegaer mad af høj kulinarisk kvalitet og en service, der giver dem gode oplevelser.
 
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Få mere at vide hos leder af kantiner/cafeer Helle Brygger Rasmussen på 5177 9528. 
 
Ansøgningsfrist 21. april 2019. Vi ser frem til at modtage din ansøgning. 




Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.

ORS/Small/f1b6790f_logo.gifKøkkenetAarhus N2019-04-04T12:00:39.3102019-04-21T00:00:00
329983345Kok til CarltonRobot Carlton er det ægte brasserie i Århus og vi søger kokke til en travl sommer, der har lyst til at være en del af vores fantastiske køkkenteam. Som kok er du med at sikre, at vi lever op til vores høje standarder til mad, og at tilfredsheden blandt gæsterne er i top. Du har masser af erfaring med at arbejde med såvel a la carte som selskaber. Vi ser gerne at du er: Du er faglært kok(!) Tager ansvar Er Teamplayer Er lige dele kreativ og struktureret Har et positivt sind og godt smittende humør Til gengæld kan vi tilbyde Dig: Vi tilbyder en travl, men afvekslende hverdag i et professionelt team Vi har en uformel tone Gode og ordnede arbejdsforhold Gode muligheder for personlig og faglig udvikling Søde og dygtige kolleger Løn efter erfaring og kvalifikationer Se mere på www.carlton.dk

Carlton er det ægte brasserie i Århus og vi søger kokke til en travl sommer, der har lyst til at være en del af vores fantastiske køkkenteam.

Som kok er du med  at sikre, at vi lever op til vores høje standarder til mad, og at tilfredsheden blandt gæsterne er i top. 

Du har masser af erfaring med at arbejde med såvel a la carte som selskaber.

Vi ser gerne at du er:

  • Du er faglært kok(!)
  • Tager ansvar
  • Er Teamplayer
  • Er lige dele kreativ og struktureret
  • Har et positivt sind og godt smittende humør

Til gengæld kan vi tilbyde Dig:

  • Vi tilbyder en travl, men afvekslende hverdag i et professionelt team
  • Vi har en uformel tone
  • Gode og ordnede arbejdsforhold
  • Gode muligheder for personlig og faglig udvikling
  • Søde og dygtige kolleger
  • Løn efter erfaring og kvalifikationer

Se mere på www.carlton.dk

CarltonAarhus C2019-03-23T00:00:002019-05-18T00:00:00
329974821Kreativ KokRobot JobbeskrivelseVi søger en faglært, ambitiøs og kreativ kok til vores restaurant Latin i Aarhus. Jobbet kræver at du besidder evnen til at bevare overblikket i alle situationer, og vi forventer, at du har erfaring fra det franske køkken. ProfilVi vægter erfaring højt, men endnu vigtigere er at du, ligesom os, brænder for det du laver, for maden og for at videreudvikle begge dele. Vi forventer, at du er fagligt velfunderet og sætter en ære i at udvikle både dig selv og dit arbejde. Vi forventer Holdning og kærlighed til håndværket Ejerskab og medansvar Stram styring af kvalitet og mængder Skabe gæsteoplevelser At du deler ud af dit gode humør Vi tilbyder Udfordringer både arbejdsmæssigt og personligt Faglige og personlige udviklingsmuligheder Fast ansættelse med gode forhold Løn efter kvalifikationer AnsøgningsfristVi afholder samtaler løbende - send derfor gerne din ansøgning snarest. Opstart efter aftale.Vi venter gerne på den rette. Interesseret?Send din ansøgning : sonia03@live.dk

Jobbeskrivelse
Vi søger en faglært, ambitiøs og kreativ kok til vores restaurant Latin i Aarhus. 

Jobbet kræver at du besidder evnen til at bevare overblikket i alle situationer, og vi forventer, at du har erfaring fra det franske køkken.

Profil
Vi vægter erfaring højt, men endnu vigtigere er at du, ligesom os, brænder for det du laver, for maden og for at videreudvikle begge dele.
Vi forventer, at du er fagligt velfunderet og sætter en ære i at udvikle både dig selv og dit arbejde.

Vi forventer
• Holdning og kærlighed til håndværket
• Ejerskab og medansvar
• Stram styring af kvalitet og mængder
• Skabe gæsteoplevelser
• At du deler ud af dit gode humør

Vi tilbyder

• Udfordringer både arbejdsmæssigt og personligt
• Faglige og personlige udviklingsmuligheder
• Fast ansættelse med gode forhold
• Løn efter kvalifikationer

Ansøgningsfrist
Vi afholder samtaler løbende - send derfor
gerne din ansøgning snarest. Opstart efter aftale.
Vi venter gerne på den rette.

Interesseret?
Send din ansøgning : sonia03@live.dk

 

 

Latin - ÅrhusAarhus C2019-03-09T00:00:002019-05-04T00:00:00
329971205Kok / Chef/topboss/multiperson/Robot ANTI HELT SØGES !! Vi mangler en kok- chef - der kan tage ansvar og vil være med til at udvikle vores køkken - vi arbejder med 3 restauranter (klassisk fisk klassisk 65 bistro strandvejens bistro) og er et team af godt 40 medarbejdere der brænder for faget. Hvor du kommer til at høre til, snakker vi om. Det er et must at du er kreativ, kan takle når et bord bliver11 istedet for 9 og kan tænke ja sgu da, vi sætter en for bordenden og har et nogenlunde kendskab til det klassiske køkken vine. Tatoveringer, spraglede bukser, strithår, intet hår, A,B,C,D skåle, FLIPSKÆG, overskæg, alt for skæg.. - Alt dette er fint nok, bare du er gæstevenlig, vi bruger kun åbent køkken (og har ikke en tjener-buffet man kan gemme sig i ) så der vil være herlig meget gæstekontakt, og så skal man gerne ha et glimt i øjet. * vores team er fyldt med sunde mennesker, der passer sine vagter og ikke melder sig syge i tide og utide pga tømmermænd. Vi møder til tiden og går for meget op i god mad, vin og grin. Det er et must at du har en bette kendskab til vin og mad (bare du kan li´det så skal vi nok hjælpe) og er glad for at parre vin og mad. Ydermere forventes der at du har lyst til at dele din viden og erfaring med vores elever. * du vil lære at indgå i vare bestillinger, dagligt regnskab for køkken restaurant ( 2 minutter mens man laver regnskab mis) , og skal kunne tumle med 9 luksus smilende tjenere en travl fredag aften samt 3-4 kokke elever i køkkenet ( og stadig have smilet på samt overblik) ... har du ikke prøvet det før men er ny udlært så er det intet problem, vi skal nok hjælpe dig og lære dig op. De bedste hilsner Teamet på Klassisk 65, Klassisk Fisk Strandvejens Bistro ** Du behøver ej sende ansøgning hvis du.: sover over dig hver lørdag skal i retten ofte mangler en babysitter hver anden dag ikke nåede bussen hver anden dag har fladt dæk hver mandag ikke kan undvære din mobil under arbejdsdagen tror du skal drikke 5colaer hver dag har brug for at se om din kæreste har skrevet en sms hver 10minutter er den slags person som er født ekspert og ikke har brug for oplæring eller råd efter den første dag -skal kunne snakke og arbejde på samme tid - skal kunne huske at vende tilbage efter frokost - skal ikke regne med klap på skulderen og guldmedalje for at møde til tiden hver dag. if you qualify, send me an e-mail. klassisk fisk klassisk 65 strandvejens bistro http: Www.klassiskfisk.dk tabindex -1 *alle 3 steder ligger i århus. ansøgning sendes til soren_ak@hotmail.com

 

 

ANTI HELT SØGES !!  

 

Vi mangler en kok- chef -  der kan tage ansvar og vil være med til at udvikle vores køkken - vi arbejder med 3 restauranter (klassisk fisk + klassisk 65 bistro + strandvejens bistro) og er et team af godt 40 medarbejdere der brænder for faget. Hvor du kommer til at høre til, snakker vi om.

Det er et must at du er kreativ, kan takle når et bord bliver11 istedet for 9 og kan tænke “ja sgu da, vi sætter en for bordenden” og har et nogenlunde kendskab til det klassiske køkken + vine.

Tatoveringer, spraglede bukser, strithår, intet hår, A,B,C,D skåle, FLIPSKÆG, overskæg, alt for skæg..

- Alt dette er fint nok, bare du er gæstevenlig, vi bruger kun åbent køkken (og har ikke en tjener-buffet man kan gemme sig i ) så der vil være herlig meget gæstekontakt, og så skal man gerne ha et glimt i øjet.

* vores team er fyldt med sunde mennesker, der passer sine vagter og ikke melder sig syge i tide og utide pga tømmermænd. Vi møder til tiden og går for meget op i god mad, vin og grin.

Det er et must at du har en bette kendskab til vin og mad  (bare du kan li´det så skal vi nok hjælpe) og er glad for at parre vin og mad. Ydermere forventes der at du har lyst til at dele din viden og erfaring med vores elever.

* du vil lære at indgå i vare bestillinger, dagligt regnskab for køkken/restaurant  ( 2 minutter mens man laver regnskab/ mis) , og skal kunne tumle med 9 luksus smilende tjenere en travl fredag aften samt 3-4 kokke/elever i køkkenet ( og stadig have smilet på samt overblik) ... har du ikke prøvet det før men er ny udlært så er det intet problem, vi skal nok hjælpe dig og lære dig op.

De bedste hilsner Teamet på Klassisk 65, Klassisk Fisk & Strandvejens Bistro

 

**

Du behøver ej sende ansøgning hvis du.: 

sover over dig hver lørdag / skal i retten ofte / mangler en babysitter hver anden dag / ikke nåede bussen hver anden dag / har fladt dæk hver mandag / ikke kan undvære din mobil under arbejdsdagen / tror du skal drikke 5colaer hver dag / har brug for at se om din kæreste har skrevet en sms hver 10minutter / er den slags person som er født ekspert og ikke har brug for oplæring eller råd efter den første dag /

 -skal kunne snakke og arbejde på samme tid - skal kunne huske at vende tilbage efter frokost - skal ikke regne med klap på skulderen og guldmedalje for at møde til tiden hver dag. 

 

 

 

 

 if you qualify, send me an e-mail.

 

klassisk fisk

klassisk 65

strandvejens bistro

http://Www.klassiskfisk.dk" tabindex="-1

*alle 3 steder ligger i århus. 

ansøgning sendes til soren_ak@hotmail.com

JÆGERGÅRDSGADE 65 ApSAarhus C2019-03-05T00:00:002019-04-29T00:00:00
329985225Vil du være kok på Odder Højskole?Robot Odder Højskoles køkken leder efter en ny kok. Vi søger n, som er fuld af madglæde og håndværk. Et menneske som har lyst, til at lave mad, som udfordrer, inspirerer og oser af omhyggelighed. Vores køkken er grønt, økologisk og hjemmelavet. Og så elsker vi bacon. Vi laver mad til 120 elever og medarbejdere dagligt. I sommerperioden forkæler vi sommergæster på ugekurser. Vi tilbyder en stilling på 35 timer. Du vil være en del af et hold på 7 mennesker, som insisterer på at få Højskolen ind i køkkenet og køkkenet ud i Højskolen. Vi forventer: At du har en kokkeuddannelse At du er en selvstændig og ansvarlig person At du er et menneske, som kan lide at snakke om mad såvel, som at lave mad. Du kan forvente: Et positivt og roligt arbejdsmiljø. Muligheden for, at sætte dit eget præg på vores køkken. Tid til fordybelse og til udforskning af den danske højskoletradition. En bred og god kontaktflade til lærere, elever og ledere. Stillingen: 35 timer ugentligt. Tiltrædelse snarest muligt, men vi venter gerne på den rigtige kandidat Ansøg via email koekken@odderhojskole.dk, att. til Therese Lundholm. Husk at vedhæfte CV såvel som din ansøgning.

 

Odder Højskoles køkken leder efter en ny kok. Vi søger én, som er fuld af madglæde og håndværk. Et menneske som har lyst, til at lave mad, som udfordrer, inspirerer og oser af omhyggelighed.

 

Vores køkken er grønt, økologisk og hjemmelavet. Og så elsker vi bacon.

 

Vi laver mad til 120 elever og medarbejdere dagligt. I sommerperioden forkæler vi sommergæster på ugekurser. Vi tilbyder en stilling på 35 timer. Du vil være en del af et hold på 7 mennesker, som insisterer på at få Højskolen ind i køkkenet og køkkenet ud i Højskolen.

 

Vi forventer:

At du har en kokkeuddannelse

At du er en selvstændig og ansvarlig person

At du er et menneske, som kan lide at snakke om mad såvel, som at lave mad.

 

Du kan forvente:

Et positivt og roligt arbejdsmiljø.

Muligheden for, at sætte dit eget præg på vores køkken.

Tid til fordybelse og til udforskning af den danske højskoletradition.

En bred og god kontaktflade til lærere, elever og ledere.

 

Stillingen:

35 timer ugentligt.

Tiltrædelse snarest muligt, men vi venter gerne på den rigtige kandidat

Ansøg via email; koekken@odderhojskole.dk, att. til Therese Lundholm.

Husk at vedhæfte CV såvel som din ansøgning.

ODDER HØJSKOLEOdder2019-03-27T00:00:002019-05-22T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kok

Køkkenet

Aarhus N
Forstår du at udnytte årstidens råvarer optimalt og brænder du for at lave lækker mad? Så er du måske vores nye kollega? Til vores kantiner cafeer på Aarhus Universitetshospital i Skejby søger vi en frisk og kreativ medarbejder med interesse for god...
Indrykket:4. april 2019
Udløbsdato:21. april 2019

Kok til Carlton

Carlton

Aarhus C
Carlton er det ægte brasserie i Århus og vi søger kokke til en travl sommer, der har lyst til at være en del af vores fantastiske køkkenteam. Som kok er du med at sikre, at vi lever op til vores høje standarder til mad, og at tilfredsheden blandt gæ...
Indrykket:23. marts 2019
Udløbsdato:18. maj 2019

Kreativ Kok

Latin - Århus

Aarhus C
JobbeskrivelseVi søger en faglært, ambitiøs og kreativ kok til vores restaurant Latin i Aarhus. Jobbet kræver at du besidder evnen til at bevare overblikket i alle situationer, og vi forventer, at du har erfaring fra det franske køkken. ProfilVi væg...
Indrykket:9. marts 2019
Udløbsdato:4. maj 2019

Kok / Chef/topboss/multiperson/

JÆGERGÅRDSGADE 65 ApS

Aarhus C
ANTI HELT SØGES !! Vi mangler en kok- chef - der kan tage ansvar og vil være med til at udvikle vores køkken - vi arbejder med 3 restauranter (klassisk fisk klassisk 65 bistro strandvejens bistro) og er et team af godt 40 medarbejdere der brænder fo...
Indrykket:5. marts 2019
Udløbsdato:29. april 2019

Vil du være kok på Odder Højskole?

ODDER HØJSKOLE

Odder
Odder Højskoles køkken leder efter en ny kok. Vi søger n, som er fuld af madglæde og håndværk. Et menneske som har lyst, til at lave mad, som udfordrer, inspirerer og oser af omhyggelighed. Vores køkken er grønt, økologisk og hjemmelavet. Og så elsk...
Indrykket:27. marts 2019
Udløbsdato:22. maj 2019