Faglært kok til barselsvikariat


Er du en kreativ, udviklingsorienteret og produktiv faglært kok, der brænder for at producere hjemmelavet mad og specialprodukter? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være kok i vores personalekantine på Inge Lehmanns Gade i Århus!

Bemærk, at jobbet er tidsbegrænset, idet du ansættes som barselsvikar!

Ansættelsesstart er ca. 1. juni 2018 og vikariatet forventes at vare 1 år.

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks mest kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er nytænkende og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job...

Glæd dig til et anderledes og udfordrende job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Tidsbegrænset stilling på fuld tid. Mandag til torsdag fra kl. 7.00-15.00 (fredag til kl. 14.30) Aften arrangementer forekommer løbende
  • Masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere
  • Du er glad for chancen for at skabe god mad med kreativt håndværk
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

  • Kort og godt om dig og dit nye job
  • Du er faguddannet kok og har nogle års erfaring fra restaurationer eller i lignende køkken – og du elsker at lave sund og lækker mad fra bunden til vores 650 daglige gæster samt diverse forplejning af husets kunder og møder
  • Du har erfaring med at producere hjemmelavede specialprodukter til take away salg med fokus på det nyskabende, men samtidigt med respekt for de klassiske danske ”sællerter”
  • Det er vigtigt, at du er med på beatet i forhold til udviklingen i den gastronomiske verden, og synes, at det at arbejde med sæsonens bedste råvarer, velfærdskød og også økologisk mel, er det bedste!
  • Desuden skal du være salgsorienteret, og kunne lide at have kundekontakt
  • Kan du begå dig i et team som er yderst passioneret og som knokler sammen for at nå vores fælles mål
  • Sekundært vil du komme til også at producere hjemmelavede snacks, syltede sager og sødt bagværk
  • I jobbet bliver du en del af en turnusordning, hvor du indgår i hele køkkenets produktion
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening
  • Det er en fordel hvis du har It kendskab og kan navigere på sociale medier

  • Sådan er din nye arbejdsplads
    I køkkenet er vi 14 glade, engagerede passionerede kolleger, som lægger vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad med en lille portion jysk ydmyghed. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen. Du kan altid forvente sparring både fra din leder, Sitemanageren og hovedkontoret i Odense.

    Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

    Tiltrædelse: 1. juni 2018

    Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

    Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook ved at søge på @fazerfoodservicesdk



    Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

    Ikke det rigtige job?

    Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken



    Opret jobagent her

    Andre job der matcher din søgning

    Kok

    SCT GERTRUD ApS

    Odense
    VI SØGER EN DELTIDSKOK Hvad kan vi tilbyde? 32-40 timer per måned. Primært lørdag søndag kl. 08.00-16.00 - 2 weekender om måneden. Mulighed for ekstra timer over sommerperiode og jul. Hvad forventer vi? Du er uddannet kok og har erfaring fra et køkk...
    Indrykket:6. april 2018
    Udløbsdato:1. maj 2018

    Kok, med a la carte og selskabserfaring.

    Cafe Kræz

    Odense
    Vi søger en kok eller en køkkenmedhjælper med høje kvalifikationer, der kan indgå i vores team på Kræz, men også fungere som selskabskok i Privaten på første sal. Fælles for begge stillinger er, at du synes, det er sjovt, når det går stærkt, at du k...
    Indrykket:6. april 2018
    Udløbsdato:30. april 2018

    Faglært kok eller cater til alle køkkenpartier

    Fazer Food Services AS

    Odense
    Er du faglært kok eller cater - og brænder du for at lave sund og varieret mad fra bunden? Kan du arbejde med på alle køkkenets partier i rotation? Så er det måske dig, der skal være vores nye kollega i personalekantinen på Lufthavnsboulevarden i Ka...
    Indrykket:16. marts 2018
    Udløbsdato:11. maj 2018

    Faglært kok til alle køkkenpartier

    Fazer Food Services AS

    Odense
    Er du faglært kok - og brænder du for at lave sund og varieret mad fra bunden? Kan du arbejde med på alle køkkenets partier i rotation? Så er det måske dig, der skal være vores nye kollega i personalekantinen på Englandsgade i Odense! Sådan er Fazer...
    Indrykket:11. april 2018
    Udløbsdato:6. juni 2018

    KOK

    NÆSBYLUND KRO OG HOTEL ApS

    Nordfyn
    Kok søges pr. 1 5 2018 eller snarest. Til kold og varm afdeling Madlavning til kusus, selskaber, pension og a la carte. Vi råder over 46 værelser og 6 selskabs kursus lokaler samt restaurant. Mail til: Preben Madsen job@naesbylundkro.dk
    Indrykket:9. april 2018
    Udløbsdato:4. juni 2018