Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Faglært kok til café - genopslag

Er du faglært kok eller har du flere års erfaring fra a la carte restaurant eller café? Brænder du for at lave god mad hver dag? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores café på Laurentsvej i Bagsværd.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en nytænkende kok og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig, Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…
Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Fast stilling på fuldtid, hvor arbejdstiderne er mandag til fredag mellem kl. 7.00 - 18.30. Dine præcise arbejdstider aftales ved ansættelse. Du har fri hver weekend, på helligdage og hele juli måned, hvor der er lukket. Udenfor de normale åbningstider forekommer der aften- og eftermiddagsarrangementer/selskaber.
  • Sammen med det øvrige team skal du producere mad til vores café, mødeservicering, take-away og selskaber. Du vil dermed skulle udføre opgaver inden for alle partier; varmt, lunt, koldt, salat, pålæg, kreativ anretning, kort sagt: Alt det, du har lært og elsker
  • Her er et job hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne.
  • Din kreativitet er med til at sætte et anderledes og varieret præg på maden – og udvikle vores tilbud til gæsterne
  • En arbejdsplads, hvor vi brænder for service og at skabe en god oplevelse for vores gæster

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faglært kok eller har som minimum flere års erfaring fra a la carte restaurant eller cafe
  • Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning - hvor vi anretter både på fade og i små portionsanretninger
  • Du er en god, serviceminded og kollega, som gerne arbejder med på alle opgaver
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening
  • Du er fleksibel, ansvarsbevidst og har af natur en udadvendt personlighed
  • Du vil skulle deltage i alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Menuplaner, varebestilling, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, opvask, rengøring m.m.
  • Du bidrager og er med til at præge køkkenet med positiv energi både fagligt og socialt
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Sådan er din nye arbejdsplads

Vi er et mindre team med 2 kolleger i køkkenet og 1 til servering samt køkkenchefen. Vi fungerer som et fritidscenter med café-drift, mødevirksomhed og selskaber. Antallet af gæster varierer lige fra 1 til 800. Der er åbent i hverdagene i mellem kl. 7.00 og 17.00 - Fredag 7:00-18:30 uden for dette tidsrum forekommer selskaber. Vi holder lukket hver weekend, på helligdage og hele juli måned - i alt er der lukket ca. 8 uger om året, hvor ferie og evt. afspadsering skal afholdes. Team-ånden er frisk, kammeratlig og altid med en god tone. Vi lægger vægt på både god mad og god service – og hjælper hinanden med de forskellige opgaver. når vi kræser om gæsterne til morgen, frokost og møder.

Bemærk, at kun ansøgere, der opfylder kravene kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook ved at søge på @fazerfoodservicesdk


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330166015Phoenix-3109f1ea12020-01-28T00:00:00Faglært kok til café - genopslag

Er du faglært kok eller har du flere års erfaring fra a la carte restaurant eller café? Brænder du for at lave god mad hver dag? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores café på Laurentsvej i Bagsværd.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en nytænkende kok og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig, Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…
Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Fast stilling på fuldtid, hvor arbejdstiderne er mandag til fredag mellem kl. 7.00 - 18.30. Dine præcise arbejdstider aftales ved ansættelse. Du har fri hver weekend, på helligdage og hele juli måned, hvor der er lukket. Udenfor de normale åbningstider forekommer der aften- og eftermiddagsarrangementer/selskaber.
  • Sammen med det øvrige team skal du producere mad til vores café, mødeservicering, take-away og selskaber. Du vil dermed skulle udføre opgaver inden for alle partier; varmt, lunt, koldt, salat, pålæg, kreativ anretning, kort sagt: Alt det, du har lært og elsker
  • Her er et job hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne.
  • Din kreativitet er med til at sætte et anderledes og varieret præg på maden – og udvikle vores tilbud til gæsterne
  • En arbejdsplads, hvor vi brænder for service og at skabe en god oplevelse for vores gæster

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faglært kok eller har som minimum flere års erfaring fra a la carte restaurant eller cafe
  • Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning - hvor vi anretter både på fade og i små portionsanretninger
  • Du er en god, serviceminded og kollega, som gerne arbejder med på alle opgaver
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening
  • Du er fleksibel, ansvarsbevidst og har af natur en udadvendt personlighed
  • Du vil skulle deltage i alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Menuplaner, varebestilling, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, opvask, rengøring m.m.
  • Du bidrager og er med til at præge køkkenet med positiv energi både fagligt og socialt
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Sådan er din nye arbejdsplads

Vi er et mindre team med 2 kolleger i køkkenet og 1 til servering samt køkkenchefen. Vi fungerer som et fritidscenter med café-drift, mødevirksomhed og selskaber. Antallet af gæster varierer lige fra 1 til 800. Der er åbent i hverdagene i mellem kl. 7.00 og 17.00 - Fredag 7:00-18:30 uden for dette tidsrum forekommer selskaber. Vi holder lukket hver weekend, på helligdage og hele juli måned - i alt er der lukket ca. 8 uger om året, hvor ferie og evt. afspadsering skal afholdes. Team-ånden er frisk, kammeratlig og altid med en god tone. Vi lægger vægt på både god mad og god service – og hjælper hinanden med de forskellige opgaver. når vi kræser om gæsterne til morgen, frokost og møder.

Bemærk, at kun ansøgere, der opfylder kravene kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook ved at søge på @fazerfoodservicesdk

2020-02-17T20:50:34.873 Er du faglært kok eller har du flere års erfaring fra a la carte restaurant eller caf ? Brænder du for at lave god mad hver dag? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores caf på Laurentsvej i Bagsværd. Tiltrædelse: Hurtigst muligt Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden. Du brænder for både mad og service Du er en nytænkende kok og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig, Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Hvad indebærer sådan et job Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner: Fast stilling på fuldtid, hvor arbejdstiderne er mandag til fredag mellem kl. 7.00 - 18.30. Dine præcise arbejdstider aftales ved ansættelse. Du har fri hver weekend, på helligdage og hele juli måned, hvor der er lukket. Udenfor de normale åbningstider forekommer der aften- og eftermiddagsarrangementer selskaber. Sammen med det øvrige team skal du producere mad til vores caf , mødeservicering, take-away og selskaber. Du vil dermed skulle udføre opgaver inden for alle partier varmt, lunt, koldt, salat, pålæg, kreativ anretning, kort sagt: Alt det, du har lært og elsker Her er et job hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne. Din kreativitet er med til at sætte et anderledes og varieret præg på maden og udvikle vores tilbud til gæsterne En arbejdsplads, hvor vi brænder for service og at skabe en god oplevelse for vores gæster Kort og godt om dig og dit nye job Du er faglært kok eller har som minimum flere års erfaring fra a la carte restaurant eller cafe Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning - hvor vi anretter både på fade og i små portionsanretninger Du er en god, serviceminded og kollega, som gerne arbejder med på alle opgaver Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening Du er fleksibel, ansvarsbevidst og har af natur en udadvendt personlighed Du vil skulle deltage i alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Menuplaner, varebestilling, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, opvask, rengøring m.m. Du bidrager og er med til at præge køkkenet med positiv energi både fagligt og socialt Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd Sådan er din nye arbejdsplads Vi er et mindre team med 2 kolleger i køkkenet og 1 til servering samt køkkenchefen. Vi fungerer som et fritidscenter med caf -drift, mødevirksomhed og selskaber. Antallet af gæster varierer lige fra 1 til 800. Der er åbent i hverdagene i mellem kl. 7.00 og 17.00 - Fredag 7:00-18:30 uden for dette tidsrum forekommer selskaber. Vi holder lukket hver weekend, på helligdage og hele juli måned - i alt er der lukket ca. 8 uger om året, hvor ferie og evt. afspadsering skal afholdes. Team-ånden er frisk, kammeratlig og altid med en god tone. Vi lægger vægt på både god mad og god service og hjælper hinanden med de forskellige opgaver. når vi kræser om gæsterne til morgen, frokost og møder. Bemærk, at kun ansøgere, der opfylder kravene kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: Hurtigst muligt Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på knappen Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook ved at søge på @fazerfoodservicesdk11Jobnet3109f1ea100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2020-03-24T00:00:000000http://www.fazerfoodservices.com/da/medarbejdere/ledige-stillinger-hos-fazer/?hr=show-job/539950EuropaDanmarkFyn & Sydfynske øerFynOdense3699829Fazer Food Services A/S11Skibhusvej 52A, 1.5000Odense CDKDanmark0
DKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent10000892741JobNet5106912510691210028-01-2020000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=3109f1eahttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=3109f1eahttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=3109f1ea&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=3109f1ea&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/jobtitle/512211-81-1.jpgFaglært kok til café - genopslag12007991Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration364027836Martinnoreply@ofir.comDKDanmarkDKDanmarkda-DK