Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Faglært kok til en stilling som souchef i attraktivt køkken

Vi søger lige nu en dygtig og ambitiøs souchef til spændende kontrakt i København K. Har du stor interesse i at levere mad og serviceoplevelser i høj kvalitet, og kan du se dig selv i rollen som souchef? Så er det måske dig vi leder efter.

Du bliver en del af et ambitiøst team, bestående af 20-25 medarbejdere, hvor I sammen skal sikre, at de daglige opgaver løses med høj kvalitet og hvor service er nøgleordet i arbejdet. Vi bespiser ca. 2000 gæster dagligt, hvorfor du kommer til et dynamisk køkken med fart på. En arbejdsdag vil typisk bestå af morgenmøde, produktion, varebestilling, udarbejde selskabstilbud og menuplanlægning. Du vil komme til at have kontakt til hele huset – være synlig i køkkenet samt ved buffeten og derfor ser vi, at du er serviceminded og smilende over for kollegaer såvel som kunder.

Som souchef vil du blandt andet have ansvaret for at gå forrest som det gode eksempel og en af dine vigtigste opgaver er at bidrage til den gode stemning i køkkenet. Vi er på nuværende tidspunkt i gang med en omlægning af mad og udvalg, som du som souschef vil være med til og sætte sit præg på.

Er du vores nye souchef?
Vi ser gerne at du:

  • Er faglært kok og har flere års erfaring inden for området
  • Kan levere mad af høj kvalitet og har sans for velsmag og anretning
  • Kan bevare overblikket og det gode humør – også når der er travlt
  • Har et stærkt kundefokus og kan omsætte kundens behov til attraktive serviceoplevelser
  • Behersker både dansk og engelsk
Stillingen er på 37 timer om ugen og vil ligge i tidsrummet 07.00-15.00.

Ansøgning
Send din ansøgning vedlagt CV via nedenstående link senest d. 1. august 2019. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning i dag – vi glæder os til at høre fra dig.

For yderligere information om stillingen kontakt venligst Henrik Ryesgaard på e-mail: henrik.ryesgaard@dk.issworld.com

Bliv en del af en global virksomhed, der vægter ledelse og personlig udvikling højt
ISS er en af verdens førende udbydere af facility services. Hos os får du 480.000 kolleger globalt og 7.500 i Danmark, der er eksperter inden for catering, technical services, cleaning, support service og facility management. Nøgleordet, der binder os sammen, er service. Kernen i vores forretning er mennesker, og derfor er vores medarbejdere særligt vigtige for os. Vi tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, engagement, gensidig tillid og god ledelse. Som arbejdsplads tilbyder vi et godt og sikkert arbejdsmiljø, engageret ledelse og gode personlige udviklingsmuligheder – både i dit eget job og i nye job på tværs af organisationen.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330043454Phoenix-2e323d9212019-06-14T00:00:00Faglært kok til en stilling som souchef i attraktivt køkkenVi søger lige nu en dygtig og ambitiøs souchef til spændende kontrakt i København K. Har du stor interesse i at levere mad og serviceoplevelser i høj kvalitet, og kan du se dig selv i rollen som souchef? Så er det måske dig vi leder efter.

Du bliver en del af et ambitiøst team, bestående af 20-25 medarbejdere, hvor I sammen skal sikre, at de daglige opgaver løses med høj kvalitet og hvor service er nøgleordet i arbejdet. Vi bespiser ca. 2000 gæster dagligt, hvorfor du kommer til et dynamisk køkken med fart på. En arbejdsdag vil typisk bestå af morgenmøde, produktion, varebestilling, udarbejde selskabstilbud og menuplanlægning. Du vil komme til at have kontakt til hele huset – være synlig i køkkenet samt ved buffeten og derfor ser vi, at du er serviceminded og smilende over for kollegaer såvel som kunder.

Som souchef vil du blandt andet have ansvaret for at gå forrest som det gode eksempel og en af dine vigtigste opgaver er at bidrage til den gode stemning i køkkenet. Vi er på nuværende tidspunkt i gang med en omlægning af mad og udvalg, som du som souschef vil være med til og sætte sit præg på.

Er du vores nye souchef?
Vi ser gerne at du:

  • Er faglært kok og har flere års erfaring inden for området
  • Kan levere mad af høj kvalitet og har sans for velsmag og anretning
  • Kan bevare overblikket og det gode humør – også når der er travlt
  • Har et stærkt kundefokus og kan omsætte kundens behov til attraktive serviceoplevelser
  • Behersker både dansk og engelsk
Stillingen er på 37 timer om ugen og vil ligge i tidsrummet 07.00-15.00.

Ansøgning
Send din ansøgning vedlagt CV via nedenstående link senest d. 1. august 2019. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning i dag – vi glæder os til at høre fra dig.

For yderligere information om stillingen kontakt venligst Henrik Ryesgaard på e-mail: henrik.ryesgaard@dk.issworld.com

Bliv en del af en global virksomhed, der vægter ledelse og personlig udvikling højt
ISS er en af verdens førende udbydere af facility services. Hos os får du 480.000 kolleger globalt og 7.500 i Danmark, der er eksperter inden for catering, technical services, cleaning, support service og facility management. Nøgleordet, der binder os sammen, er service. Kernen i vores forretning er mennesker, og derfor er vores medarbejdere særligt vigtige for os. Vi tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, engagement, gensidig tillid og god ledelse. Som arbejdsplads tilbyder vi et godt og sikkert arbejdsmiljø, engageret ledelse og gode personlige udviklingsmuligheder – både i dit eget job og i nye job på tværs af organisationen.

2019-07-15T00:52:48.330 Vi søger lige nu en dygtig og ambitiøs souchef til spændende kontrakt i København K. Har du stor interesse i at levere mad og serviceoplevelser i høj kvalitet, og kan du se dig selv i rollen som souchef? Så er det måske dig vi leder efter. Du bliver en del af et ambitiøst team, bestående af 20-25 medarbejdere, hvor I sammen skal sikre, at de daglige opgaver løses med høj kvalitet og hvor service er nøgleordet i arbejdet. Vi bespiser ca. 2000 gæster dagligt, hvorfor du kommer til et dynamisk køkken med fart på. En arbejdsdag vil typisk bestå af morgenmøde, produktion, varebestilling, udarbejde selskabstilbud og menuplanlægning. Du vil komme til at have kontakt til hele huset være synlig i køkkenet samt ved buffeten og derfor ser vi, at du er serviceminded og smilende over for kollegaer såvel som kunder. Som souchef vil du blandt andet have ansvaret for at gå forrest som det gode eksempel og en af dine vigtigste opgaver er at bidrage til den gode stemning i køkkenet. Vi er på nuværende tidspunkt i gang med en omlægning af mad og udvalg, som du som souschef vil være med til og sætte sit præg på. Er du vores nye souchef? Vi ser gerne at du: Er faglært kok og har flere års erfaring inden for området Kan levere mad af høj kvalitet og har sans for velsmag og anretning Kan bevare overblikket og det gode humør også når der er travlt Har et stærkt kundefokus og kan omsætte kundens behov til attraktive serviceoplevelser Behersker både dansk og engelsk Stillingen er på 37 timer om ugen og vil ligge i tidsrummet 07.00-15.00. Ansøgning Send din ansøgning vedlagt CV via nedenstående link senest d. 1. august 2019. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning i dag vi glæder os til at høre fra dig. For yderligere information om stillingen kontakt venligst Henrik Ryesgaard på e-mail: henrik.ryesgaard@dk.issworld.com Bliv en del af en global virksomhed, der vægter ledelse og personlig udvikling højt ISS er en af verdens førende udbydere af facility services. Hos os får du 480.000 kolleger globalt og 7.500 i Danmark, der er eksperter inden for catering, technical services, cleaning, support service og facility management. Nøgleordet, der binder os sammen, er service. Kernen i vores forretning er mennesker, og derfor er vores medarbejdere særligt vigtige for os. Vi tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, engagement, gensidig tillid og god ledelse. Som arbejdsplads tilbyder vi et godt og sikkert arbejdsmiljø, engageret ledelse og gode personlige udviklingsmuligheder både i dit eget job og i nye job på tværs af organisationen.11jobnet2e323d92100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-07-14T00:00:000000https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=24&ProjectId=194767&DepartmentId=290&MediaId=338&SkipAdvertisement=true0EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavn3547350ISS Facility Services A/S11Gammel Køge Landevej 432500ValbyDKDanmark0DKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent778476JobNet5005129500512910014-06-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=2e323d92https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=2e323d92https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=2e323d92&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=2e323d92&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale933122Køkkenchef18Hotel og restauration362096807noreply@ofir.comDKDanmarkDKDanmarkda-DK