Faglært kok til souschef stilling

Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du faglært kok, den fødte leder og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave lækker, sund og varieret mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny souschef i vores personalekantine beliggende i Brande.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt efter aftale

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt, vi behandler ansøgningerne løbende

Hvad indebærer sådan et job…

Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Du får en fast stilling hvor du skal arbejde mandag til torsdag fra kl. 6:30 - 14.30 og fredag fra kl. 6.30 -14.00.
  • Din primære opgave består i at være en del af produktionen samtidig med at du er køkkenchefens højre hånd, som hjælper til med at lede og udvikle medarbejderne i kantinen
  • Derudover er dine opgaver tilberedning af dagens frokost/selskaber, varebestilling, planlægning af dagen og ugen, rengøring af køkken, assistere med vareindkøb, assistere med egenkontrol - og ligeledes vil der også være øvrige opgaver som at hjælpe med mødeservicering, planlægning og afvikling af selskaber i huset, diverse arrangementer, produktioner til take away og hjemmelavede produkter
  • Du får masser af udfordringer med mulighed for at udvikle dig og avancere
  • Du evner at se muligheder og løsninger i hverdagen - at tænke ud af boksen og kunne skabe noget nyt - men samtidig er du også skarp til det klassiske, hvor din kreativitet er med til at sætte et varieret, sundt og altid indbydende præg på buffeten – og udvikle vores tilbud til gæsterne
  • Du er indstillet på også at hjælpe med alle de øvrige opgaver såsom: lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.v.

?Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faguddannet kok med nogle års erfaring indenfor faget - gerne fra kantinebranchen
  • Du har erfaring som leder - fx souschef eller køkkenchef i køkken eller kantine
  • Kvaliteten og sundheden i dit produkt er på højt niveau
  • Du skal kunne evne at lave "fine dining", fra små selskaber til de store på flere hundrede
  • Du skal være skarp på tidens trends, komme med inspiration og input til udvikling af menuen
  • Du kan samarbejde med køkkenchefen om ansvaret for at planlægge og producere mad til den daglige buffet
  • Du trives i et miljø, hvor der er rigtig mange opgaver, som hele tiden skal håndteres og som sætter krav til din faglighed og service
  • Du har det store overblik og er god til at lede og motivere dine kolleger.
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker, kundens kontaktperson og værdsætter deres mening.
  • Du ved hvordan man indkøber råvarer, planlægger menuer og er også klar til at påtage dig administrative opgaver.
  • Du har styr på pc'en, de gængse programmer og lærer gerne nyt.
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

?Du brænder for både mad og service

Du er en ambitiøs og nytænkende kok, der brænder for at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Sådan er din nye arbejdsplads

I kantinen er vi et velfungerende team på 20 glade kolleger. Vi arbejder sammen med masser af kærlighed til maden, hinanden og vores gæster. Vi har en dedikeret, skarp profil med Food & Co's koncept som fundament. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi servicerer hver dag ca. 900 gæster til frokost. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

Din ansøgning

Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" i kolonnen til højre.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Faglært kok til souschef stilling

Er du faglært kok, den fødte leder og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave lækker, sund og varieret mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny souschef i vores personalekantine beliggende i Brande.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt efter aftale

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt, vi behandler ansøgningerne løbende

Hvad indebærer sådan et job…

Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Du får en fast stilling hvor du skal arbejde mandag til torsdag fra kl. 6:30 - 14.30 og fredag fra kl. 6.30 -14.00.
  • Din primære opgave består i at være en del af produktionen samtidig med at du er køkkenchefens højre hånd, som hjælper til med at lede og udvikle medarbejderne i kantinen
  • Derudover er dine opgaver tilberedning af dagens frokost/selskaber, varebestilling, planlægning af dagen og ugen, rengøring af køkken, assistere med vareindkøb, assistere med egenkontrol - og ligeledes vil der også være øvrige opgaver som at hjælpe med mødeservicering, planlægning og afvikling af selskaber i huset, diverse arrangementer, produktioner til take away og hjemmelavede produkter
  • Du får masser af udfordringer med mulighed for at udvikle dig og avancere
  • Du evner at se muligheder og løsninger i hverdagen - at tænke ud af boksen og kunne skabe noget nyt - men samtidig er du også skarp til det klassiske, hvor din kreativitet er med til at sætte et varieret, sundt og altid indbydende præg på buffeten – og udvikle vores tilbud til gæsterne
  • Du er indstillet på også at hjælpe med alle de øvrige opgaver såsom: lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.v.

?Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faguddannet kok med nogle års erfaring indenfor faget - gerne fra kantinebranchen
  • Du har erfaring som leder - fx souschef eller køkkenchef i køkken eller kantine
  • Kvaliteten og sundheden i dit produkt er på højt niveau
  • Du skal kunne evne at lave "fine dining", fra små selskaber til de store på flere hundrede
  • Du skal være skarp på tidens trends, komme med inspiration og input til udvikling af menuen
  • Du kan samarbejde med køkkenchefen om ansvaret for at planlægge og producere mad til den daglige buffet
  • Du trives i et miljø, hvor der er rigtig mange opgaver, som hele tiden skal håndteres og som sætter krav til din faglighed og service
  • Du har det store overblik og er god til at lede og motivere dine kolleger.
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker, kundens kontaktperson og værdsætter deres mening.
  • Du ved hvordan man indkøber råvarer, planlægger menuer og er også klar til at påtage dig administrative opgaver.
  • Du har styr på pc'en, de gængse programmer og lærer gerne nyt.
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

?Du brænder for både mad og service

Du er en ambitiøs og nytænkende kok, der brænder for at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Sådan er din nye arbejdsplads

I kantinen er vi et velfungerende team på 20 glade kolleger. Vi arbejder sammen med masser af kærlighed til maden, hinanden og vores gæster. Vi har en dedikeret, skarp profil med Food & Co's koncept som fundament. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi servicerer hver dag ca. 900 gæster til frokost. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

Din ansøgning

Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" i kolonnen til højre.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.