Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Faglært kok til varmt parti

Er du uddannet kok og har nogle års erfaring med produktion af i særdeleshed varme menuer - gerne fra kantine eller a la carte køkken? Brænder du for at lave sund, varieret og spændende mad hver dag - og sætter du samtidig pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kollega i vores personalekantine på Hallas Allé i Kalundborg!

Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt - men venter gerne på den rette

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en nytænkende kok, som elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig, Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…

Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Der er tale om en fast stilling på fuld tid, med arbejdstid mandag til fredag fra kl. 06.45-14.45
  • Din primære opgave i køkkenet vil være tilberedning af forskellige varme retter. Derudover skal du også bistå ved tilberedningen af retter til de andre partier; herunder, koldt, salat, pålæg mm.
  • Her er et job, hvor dine kvalifikationer og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne.
  • Din kreativitet er med til at sætte et anderledes og varieret præg på buffeten – og udvikle vores tilbud til gæsterne
  • Du får en arbejdsplads, hvor vi brænder for service og at skabe en god oplevelse for vores gæster

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faguddannet kok med nogle års erfaring indenfor faget - enten fra a la carte eller kantine
  • Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer
  • Du er engageret og vant til at arbejde med friske råvarer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning - vi anretter både på fade og i små portionsanretninger
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder med på alle opgaver
  • Du er passioneret og nytænkende
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening
  • Du er fleksibel, ansvarsbevidst og har af natur en udadvendt personlighed
  • Du bidrager og er med til at præge køkkenet med positiv energi både fagligt og socialt
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet får du 8 motiverede kolleger med forskellig baggrund, funktioner og opgaver - alle hjælper vi hinanden med opgaverne – til gavn for vores kunde, vores gæster og for hinanden. Vi servicerer hver dag ca. 400 spisende gæster. Vi løfter i flok og har en god team spirit. Vi lægger vægt på både maden og den gode service og har en glad og positiv tone i køkkenet.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt - men venter gerne på den rette

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330007966Phoenix-00727c2612019-04-15T00:00:00Faglært kok til varmt parti

Er du uddannet kok og har nogle års erfaring med produktion af i særdeleshed varme menuer - gerne fra kantine eller a la carte køkken? Brænder du for at lave sund, varieret og spændende mad hver dag - og sætter du samtidig pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kollega i vores personalekantine på Hallas Allé i Kalundborg!

Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt - men venter gerne på den rette

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en nytænkende kok, som elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig, Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…

Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Der er tale om en fast stilling på fuld tid, med arbejdstid mandag til fredag fra kl. 06.45-14.45
  • Din primære opgave i køkkenet vil være tilberedning af forskellige varme retter. Derudover skal du også bistå ved tilberedningen af retter til de andre partier; herunder, koldt, salat, pålæg mm.
  • Her er et job, hvor dine kvalifikationer og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne.
  • Din kreativitet er med til at sætte et anderledes og varieret præg på buffeten – og udvikle vores tilbud til gæsterne
  • Du får en arbejdsplads, hvor vi brænder for service og at skabe en god oplevelse for vores gæster

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faguddannet kok med nogle års erfaring indenfor faget - enten fra a la carte eller kantine
  • Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer
  • Du er engageret og vant til at arbejde med friske råvarer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning - vi anretter både på fade og i små portionsanretninger
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder med på alle opgaver
  • Du er passioneret og nytænkende
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening
  • Du er fleksibel, ansvarsbevidst og har af natur en udadvendt personlighed
  • Du bidrager og er med til at præge køkkenet med positiv energi både fagligt og socialt
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet får du 8 motiverede kolleger med forskellig baggrund, funktioner og opgaver - alle hjælper vi hinanden med opgaverne – til gavn for vores kunde, vores gæster og for hinanden. Vi servicerer hver dag ca. 400 spisende gæster. Vi løfter i flok og har en god team spirit. Vi lægger vægt på både maden og den gode service og har en glad og positiv tone i køkkenet.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt - men venter gerne på den rette

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk

2019-05-21T13:52:10.683 Er du uddannet kok og har nogle års erfaring med produktion af i særdeleshed varme menuer - gerne fra kantine eller a la carte køkken? Brænder du for at lave sund, varieret og spændende mad hver dag - og sætter du samtidig pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kollega i vores personalekantine på Hallas All i Kalundborg! Ansøgningsfrist: Snarest muligt Tiltrædelse: Hurtigst muligt - men venter gerne på den rette Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden. Du brænder for både mad og service Du er en nytænkende kok, som elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig, Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Hvad indebærer sådan et job Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner: Der er tale om en fast stilling på fuld tid, med arbejdstid mandag til fredag fra kl. 06.45-14.45 Din primære opgave i køkkenet vil være tilberedning af forskellige varme retter. Derudover skal du også bistå ved tilberedningen af retter til de andre partier herunder, koldt, salat, pålæg mm. Her er et job, hvor dine kvalifikationer og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne. Din kreativitet er med til at sætte et anderledes og varieret præg på buffeten og udvikle vores tilbud til gæsterne Du får en arbejdsplads, hvor vi brænder for service og at skabe en god oplevelse for vores gæster Kort og godt om dig og dit nye job Du er faguddannet kok med nogle års erfaring indenfor faget - enten fra a la carte eller kantine Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer Du er engageret og vant til at arbejde med friske råvarer Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning - vi anretter både på fade og i små portionsanretninger Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder med på alle opgaver Du er passioneret og nytænkende Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening Du er fleksibel, ansvarsbevidst og har af natur en udadvendt personlighed Du bidrager og er med til at præge køkkenet med positiv energi både fagligt og socialt Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet får du 8 motiverede kolleger med forskellig baggrund, funktioner og opgaver - alle hjælper vi hinanden med opgaverne til gavn for vores kunde, vores gæster og for hinanden. Vi servicerer hver dag ca. 400 spisende gæster. Vi løfter i flok og har en god team spirit. Vi lægger vægt på både maden og den gode service og har en glad og positiv tone i køkkenet. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: Hurtigst muligt - men venter gerne på den rette Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk11jobnet00727c26100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-06-10T00:00:000000http://www.fazerfoodservices.com/da/medarbejdere/ledige-stillinger-hos-fazer/?hr=show-job/428280EuropaDanmarkFyn & Sydfynske øerFynOdense3509266Fazer Food Services A/S11Skibhusvej 52 A, 1. sal4400KalundborgDKDanmark0
DKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent746209JobNet4976011497601110015-04-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=00727c26https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=00727c26https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=00727c26&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=00727c26&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/13.jpgFaglært kok til varmt parti12008001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration361482951Mortennoreply@ofir.comDKDanmarkDKDanmarkda-DK