Faglært kok til Volkerts Fylke, Kolding

Vi søger en kvailtetsbevidst kok som sætter faglig stolthed i højsædet. Vi er et dynamisk team i køkkenet, som udelukkende arbejder med råvarer i sæson. Vi har pt. økolgisk sølvmærke.

Volkerts fylke er en moderne venue, hvor der ikke er 2 dage som er ens. Vores gæster er en kombination af private & erhvervsarrangementer. I hverdagene har vi mange selskaber, konferencer & møder. I weekenderne er det primært private selskaber. Derudoer har vi en del catering ud af huset, hvor Du som kok vil skulle stå for afviklingen sammen med resten af vores dyanamiske team.

 

Vi forventer Du er:

 

  • Glad og en god kollega
  • Serviceminded
  • Sætter pris på at have mange bolde i luften
  • Velsoigneret
  • Tager ansvar

 

Du vil indgå i et team af 8 fastansatte samt ca. 25 timelønnede engagerede medarbejdere.

 

Ansættelse efter aftale eller senest 15. august. Løn efter kvalifikationer.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330051091Phoenix-18b80ed412019-06-30T00:00:00Faglært kok til Volkerts Fylke, Kolding

Vi søger en kvailtetsbevidst kok som sætter faglig stolthed i højsædet. Vi er et dynamisk team i køkkenet, som udelukkende arbejder med råvarer i sæson. Vi har pt. økolgisk sølvmærke.

Volkerts fylke er en moderne venue, hvor der ikke er 2 dage som er ens. Vores gæster er en kombination af private & erhvervsarrangementer. I hverdagene har vi mange selskaber, konferencer & møder. I weekenderne er det primært private selskaber. Derudoer har vi en del catering ud af huset, hvor Du som kok vil skulle stå for afviklingen sammen med resten af vores dyanamiske team.

 

Vi forventer Du er:

 

  • Glad og en god kollega
  • Serviceminded
  • Sætter pris på at have mange bolde i luften
  • Velsoigneret
  • Tager ansvar

 

Du vil indgå i et team af 8 fastansatte samt ca. 25 timelønnede engagerede medarbejdere.

 

Ansættelse efter aftale eller senest 15. august. Løn efter kvalifikationer.

Vi søger en kvailtetsbevidst kok som sætter faglig stolthed i højsædet. Vi er et dynamisk team i køkkenet, som udelukkende arbejder med råvarer i sæson. Vi har pt. økolgisk sølvmærke. Volkerts fylke er en moderne venue, hvor der ikke er 2 dage som er ens. Vores gæster er en kombination af private erhvervsarrangementer. I hverdagene har vi mange selskaber, konferencer møder. I weekenderne er det primært private selskaber. Derudoer har vi en del catering ud af huset, hvor Du som kok vil skulle stå for afviklingen sammen med resten af vores dyanamiske team. Vi forventer Du er: Glad og en god kollega Serviceminded Sætter pris på at have mange bolde i luften Velsoigneret Tager ansvar Du vil indgå i et team af 8 fastansatte samt ca. 25 timelønnede engagerede medarbejdere. Ansættelse efter aftale eller senest 15. august. Løn efter kvalifikationer.11jobnet18b80ed4100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-07-20T00:00:000000http://www.volkerts.dk/0EuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandKolding3554437Volkerts ApS11Dalbygade 40D6000KoldingDKDanmark0
info@volkerts.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent785008JobNet5011099501109910027-06-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=18b80ed4https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=18b80ed4https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=18b80ed4&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=18b80ed4&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/13.jpgEr Hotel og restauration noget for dig? Søg jobbet som Kok i dag.12008001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration362154301info@volkerts.dkinfo@volkerts.dkDKDanmarkDKDanmark330051554Faglært kok til Volkerts Fylke, KoldingBasic Vi søger en kvailtetsbevidst kok som sætter faglig stolthed i højsædet. Vi er et dynamisk team i køkkenet, som udelukkende arbejder med råvarer i sæson. Vi har pt. økolgisk sølvmærke. Volkerts fylke er en moderne venue, hvor der ikke er 2 dage som er ens. Vores gæster er en kombination af private erhvervsarrangementer. I hverdagene har vi mange selskaber, konferencer møder. I weekenderne er det primært private selskaber. Derudoer har vi en del catering ud af huset, hvor Du som kok vil skulle stå for afviklingen sammen med resten af vores dyanamiske team. Vi forventer du er:Glad og en god kollegaServicemindedSætter pris på at have mange bolde i luftenVelsoigneretTager ansvarDu vil indgå i et team af 8 fastansatte samt ca. 25 timelønnede engagerede medarbejdere.Lyder denne stilling som noget for dig, så send din ansøgning via knappen send ansøgning , senest 20. juli 2019. Ansættelse efter aftale eller senest 15. august. Løn efter kvalifikationer. KontaktpersonKøkkenchefTommy HansenHovednummer: 73702522Mobil: 31708252Email: info@volkerts.dk Se mere på vores ansøgersite: https: volkerts.brandero.com
Vi søger en kvailtetsbevidst kok som sætter faglig stolthed i højsædet. Vi er et dynamisk team i køkkenet, som udelukkende arbejder med råvarer i sæson. Vi har pt. økolgisk sølvmærke.

Volkerts fylke er en moderne venue, hvor der ikke er 2 dage som er ens. Vores gæster er en kombination af private & erhvervsarrangementer. I hverdagene har vi mange selskaber, konferencer & møder. I weekenderne er det primært private selskaber. Derudoer har vi en del catering ud af huset, hvor Du som kok vil skulle stå for afviklingen sammen med resten af vores dyanamiske team.

Vi forventer du er:
  • Glad og en god kollega
  • Serviceminded
  • Sætter pris på at have mange bolde i luften
  • Velsoigneret
  • Tager ansvar
  • Du vil indgå i et team af 8 fastansatte samt ca. 25 timelønnede engagerede medarbejdere.
Lyder denne stilling som noget for dig, så send din ansøgning via knappen "send ansøgning", senest 20. juli 2019.
Ansættelse efter aftale eller senest 15. august. Løn efter kvalifikationer.

Kontaktperson
Køkkenchef
Tommy Hansen
Hovednummer: 73702522
Mobil: 31708252


Se mere på vores ansøgersite: https://volkerts.brandero.com

ORS/Small/6a94bc24_logo.pngVolkerts ApSKolding2019-07-01T13:04:18.9572019-07-20T00:00:00
330037128PULZION søger KokProfile Søger du et job, hvor du kan give gæster en lækker og spændende mad oplevelse, hvor høj service, sundhed og kvalitet indgår som vigtige parametre. PULZIONS køkken er omdrejningspunktet for den gode madoplevelse til vores mange gæster, både i og uden for huset. Vi vil sammen med vores engagerede medarbejdere skabe et enestående mødested, hvor vi kan rumme alt fra sportsfolk, til erhvervsfolk og private. Du bliver en del af et team på 5 engagerede medarbejdere, der sammen løser køkkenets mangeartede opgaver, der spænder lige fra at servere en kop kaffe, over store sportsarrangementer, mad ud af huset til en festmiddag. Dit jobsupplere vores køkkenchef, i ledelses- og ansvarsopgavervære med til at videreudvikle vores koncept og menuerdeltage i produktion, anretning og afviklingservering, ekspedition, kunde og telefonbetjeningegenkontrol, varemodtagelse og rengøring i samarbejde med teamet.Du erudlært kok, ernæringsassistent eller tilsvarendekvalitetsbevidst og sætter en ære i godt arbejdegod til at arbejde selvstændig, tage ansvar og have mange bolde i luften udadvendt og smilende, også når der er travltfleksibel, ansvarsbevidst og løsningsorienteretVi tilbyderen spændende arbejdsplads, der er i udvikling og konstant arbejder på at blive bedreen visionær arbejdsplads, der vil være kendt for høj kundetilfredsheden hverdag fyldt med aktiviteter og glade menneskerordninger indenfor motion og sundhedet godt og uformelt arbejdsmiljøordnede arbejdstider fordelt over hele ugen, både dag, aften og weekendAnsættelse efter aftale, løn efter kvalifikationer.PULZION består udover køkken og café af 2 sportshaller, squashcenter med 7 baner, motionsrum, sportshotel med 10 værelser med i alt 50 senge, samt 6 møde og festlokaler. Skal du med på Team PULZION?Så send dit CV og ansøgning via funktionen Send ansøgning Ansættelsessamtaler sker løbende. Se mere på vores ansøgersite: https: pulzion.brandero.com
Søger du et job, hvor du kan give gæster en lækker og spændende mad oplevelse, hvor høj service, sundhed og kvalitet indgår som vigtige parametre.

PULZIONS køkken er omdrejningspunktet for den gode madoplevelse til vores mange gæster, både i og uden for huset. Vi vil sammen med vores engagerede medarbejdere skabe et enestående mødested, hvor vi kan rumme alt fra sportsfolk, til erhvervsfolk og private.

Du bliver en del af et team på 5 engagerede medarbejdere, der sammen løser køkkenets mangeartede opgaver, der spænder lige fra at servere en kop kaffe, over store sportsarrangementer, mad ud af huset til en festmiddag.

Dit job
  • supplere vores køkkenchef, i ledelses- og ansvarsopgaver
  • være med til at videreudvikle vores koncept og menuer
  • deltage i produktion, anretning og afvikling
  • servering, ekspedition, kunde og telefonbetjening
  • egenkontrol, varemodtagelse og rengøring i samarbejde med teamet.
Du er
  • udlært kok, ernæringsassistent eller tilsvarende
  • kvalitetsbevidst og sætter en ære i godt arbejde
  • god til at arbejde selvstændig, tage ansvar og have mange bolde i luften
  • udadvendt og smilende, også når der er travlt
  • fleksibel, ansvarsbevidst og løsningsorienteret
Vi tilbyder
  • en spændende arbejdsplads, der er i udvikling og konstant arbejder på at blive bedre
  • en visionær arbejdsplads, der vil være kendt for høj kundetilfredshed
  • en hverdag fyldt med aktiviteter og glade mennesker
  • ordninger indenfor motion og sundhed
  • et godt og uformelt arbejdsmiljø
  • ordnede arbejdstider fordelt over hele ugen, både dag, aften og weekend
Ansættelse efter aftale, løn efter kvalifikationer.
PULZION består udover køkken og café af 2 sportshaller, squashcenter med 7 baner, motionsrum, sportshotel med 10 værelser med i alt 50 senge, samt 6 møde og festlokaler.

Skal du med på Team PULZION?
Så send dit CV og ansøgning via funktionen "Send ansøgning"
Ansættelsessamtaler sker løbende.




Se mere på vores ansøgersite: https://pulzion.brandero.com

ORS/Small/aa41da38_logo.pngPulzionKolding2019-07-16T00:00:002019-07-18T00:00:00
330052352Kok til a la carte restaurantRobot Hotel Koldingfjord er et af Danmarks førende konferencehoteller smukt beliggende med direkte udsigt til Kolding Fjord. Hotellet er klassificeret som 4-stjernet hotel med la carte-restaurant, caf , bar, selskabs- og konferenceafdeling, samt 132 moderne indrettede værelser. Hotellets konferencefaciliteter rummer plads til 300 gæster. I vores køkken lægger vi vægt på den individuelle kulinariske oplevelse uanset om vi serverer for 2 gæster på weekendophold eller 300 til konference. Vi lægger stor vægt på udvikling af den enkelte medarbejders kompetencer, for derigennem af sikre et gennemført højt kvalitetsniveau og vedkommende personlig service for vores gæster. Vi er en handlekraftig organisation med kort til beslutninger og hvor dine initiativer vil være en vigtig del af den fortsatte positive udvikling. Vi forventer, at du: Er faglært kok med erfaring i la carte. Har lyst og ikke mindst evne og vilje til at tage et ansvar, samt arbejde aktivt med i et travlt hotelmiljø. At du har ordenssans, og at du trives i et aktivt og humørfyldt hotelmiljø med plads til forskelligheder. Om jobbet: Et job med ansvar og rig mulighed for udvikling. Vi tror på medarbejderne som den vigtigste aktiv, og at vi gennem samarbejde, kommunikation og fleksibilitet skaber positive rammer. Arbejdstiderne varierer, men du har naturligvis en 5 2-vagtplan. Weekendarbejde indgår i din vagtplan. Som udgangspunkt hver anden weekend fri. Hotel Koldingfjord er medlem af branche- og arbejdsgiverforeningen HORESTA og følger gældende overenskomster med 3F. Det betyder bl.a. ordnede lønforhold, pension og forsikringsordninger. Løn forhandles individuelt efter kvalifikationer. Har du spørgsmål til stillingen er du naturligvis velkommen til at kontakte Food and Beverage Manager Jesper Kristensen på jk@koldingfjord.dk eller telefon 76 20 86 06. Send din ansøgning hurtigst muligt til nedenstående link. klik her for ansøgning Tiltrædelse snarest og efter aftale. Oplev mere af Hotel Koldingfjord på www.koldingfjord.dk

Hotel Koldingfjord er et af Danmarks førende konferencehoteller smukt beliggende med direkte udsigt til Kolding Fjord.

Hotellet er klassificeret som 4-stjernet hotel med à la carte-restaurant, café, bar, selskabs- og konferenceafdeling, samt 132 moderne indrettede værelser. Hotellets konferencefaciliteter rummer plads til 300 gæster.

I vores køkken lægger vi vægt på den individuelle kulinariske oplevelse uanset om vi serverer for 2 gæster på weekendophold eller 300 til konference.

Vi lægger stor vægt på udvikling af den enkelte medarbejders kompetencer, for derigennem af sikre et gennemført højt kvalitetsniveau og vedkommende personlig service for vores gæster.

Vi er en handlekraftig organisation med kort til beslutninger og hvor dine initiativer vil være en vigtig del af den fortsatte positive udvikling.

Vi forventer, at du:

  • Er faglært kok med erfaring i à la carte.
  • Har lyst og ikke mindst evne og vilje til at tage et ansvar, samt arbejde aktivt med i et travlt hotelmiljø.
  • At du har ordenssans, og at du trives i et aktivt og humørfyldt hotelmiljø med plads til forskelligheder.

Om jobbet:

  • Et job med ansvar og rig mulighed for udvikling.
  • Vi tror på medarbejderne som den vigtigste aktiv, og at vi gennem samarbejde, kommunikation og fleksibilitet skaber positive rammer.
  • Arbejdstiderne varierer, men du har naturligvis en 5/2-vagtplan.
  • Weekendarbejde indgår i din vagtplan. Som udgangspunkt hver anden weekend fri.
  • Hotel Koldingfjord er medlem af branche- og arbejdsgiverforeningen HORESTA og følger gældende overenskomster med 3F. Det betyder bl.a. ordnede lønforhold, pension og forsikringsordninger. Løn forhandles individuelt efter kvalifikationer.
  • Har du spørgsmål til stillingen er du naturligvis velkommen til at kontakte Food and Beverage Manager Jesper Kristensen på jk@koldingfjord.dk eller telefon 76 20 86 06.

Send din ansøgning hurtigst muligt til nedenstående link.

klik her for ansøgning

 

Tiltrædelse snarest og efter aftale.

Oplev mere af Hotel Koldingfjord på www.koldingfjord.dk/

HOTEL KOLDINGFJORD A/SKolding2019-07-02T00:00:002019-08-10T00:00:00
330052571Køkkenchef - KoldingRobot Restaurant The Grill søger køkkenchef i Kolding Vi søger nu en ny køkkenchef, der er klar til at lede køkkenet i The Grill i Kolding. Vi søger en dygtig kok og leder, som er klar på at gå forrest på de travle dage og vil have sig et mål om at have det bedste køkken i kæden. Vores Restaurant i Kolding er et populært center og har ofte i weekenderne op mod 300 spisende gæster over dagen. I Bowl n Fun The Grill arbejder vi målrettet med forskellige fokuspunkter både økonomisk og gastronomisk. Vi ønsker derved at udvikle virksomheden løbende med nye og spændende koncepter. Som køkkenchef hos os har du det samlede ansvar for køkkenet og dets resultater. Du skal være synlig i din ledelse og være den, der går forrest og viser vejen for de øvrige medarbejdere. Hvem er vi? Restaurant The Grill er en del af kædevirksomheden, Bowl& 39 n& 39 Fun, som består af 16 centre. I vores restauranter arbejdes der ud fra et fastlagt kædekoncept. I buffeten gør vi meget ud af at have retter, der henvender sig til centrenes forskellige gæster, herunder børn, unge og voksne. Hver aften tilbereder og anretter vi forskellige forretter, en stor salatbar, og vi står klar ved den åbne grill med saftige stege og lækre specialiteter tilberedt over åben ild. Vi har ligeledes stor fokus på det visuelle udtryk af buffeten, så den fremstår indbydende overfor gæsterne. Hvad tilbyder vi dig? Favorable arbejdstider. Fra kl. ca. 12.00-21.00 i hverdagen og todelt vagtplan i weekenden. OBS på julefrokostperioden, hvor tiderne vil være lidt længere. 2 ugentlige fridage. Vi ønsker altid at vores kokke er friske og veloplagte. Vi vægter derfor højt, at I altid har jeres to ugentlige fridage. Det månedlige timetal skal ligge indenfor 160-180 timer. Du kan forvente friweekend hver 3. weekend. Indflydelse og ansvar. Du vil indgå i en stilling, hvor du får indflydelse. Du skal sammen med dit team skabe gode resultater, som kan ses og mærkes. Du kommer til at have ansvaret for 15-20 medarbejdere. Et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø. Vi passer på hinanden, og vi har det altid sjovt, selvom vi arbejder professionelt. Personlig udvikling. Vi giver dig mulighed for personlig udvikling af dig som leder ved deltagelse i kurser m.v. Sammenhold. Du får et unikt sparringsnetværk i form af de øvrige køkkenchefer i kæden. Der vil være både møder og kurser sammen med dem. Løn efter kvalifikationer bonusordning som skabes efter resultater og derved egen indsats. Et stort udvalg af personalegoder. Dine arbejdsopgaver vil være: Du bliver ansvarlig for køkkenet, herunder at lede, fordele og følge op på det daglige arbejde i køkkenet Du tager ejerskab og går forrest Du implementerer nye tiltag og id er Du sikrer høj kvalitet Du sikrer et anerkendende og positivt arbejdsmiljø Du vil have administrative opgaver såsom varebestilling, spildregistrering, vagtplanering etc. Du opretholder givne standarder indenfor kvalitet, service, produktion og hygiejne Vi forventer At du har en baggrund fra restaurationsbranchen, og at du er vant til at arbejde systematisk At du har lyst til at lave mad til mange mennesker At du kan skabe god stemning, arbejde effektivt og tænke selvstændigt At du elsker at gøre tingene bedre hele tiden og stræber efter perfektion At du forstår, at vi skal arbejde hårdt og have det sjovt med det samtidig At du går forrest, tager ansvar og får dine kollegaer med dig At du vil arbejde i en restaurant, hvor menuen er fastlagt på forhånd Der vil løbende blive afholdt samtaler med udvalgte kandidater. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene vil komme i betragtning til stillingen. Ansættelsesstart: Hurtigst muligt i følge aftale. Vi er villige til at vente på den helt rigtige medarbejder. Vi glæder os til at høre fra dig. NB! Ansøgninger modtages kun via vores hjemmeside. Ansøgninger der sendes pr. mail vil blive besvaret med en vejledning videre til vores hjemmeside.Restaurant The Grill søger køkkenchef i Kolding

Vi søger nu en ny køkkenchef, der er klar til at lede køkkenet i The Grill i Kolding. Vi søger en dygtig kok og leder, som er klar på at gå forrest på de travle dage og vil have sig et mål om at have det bedste køkken i kæden. Vores Restaurant i Kolding er et populært center og har ofte i weekenderne op mod +300 spisende gæster over dagen.

I Bowl’n’Fun & The Grill arbejder vi målrettet med forskellige fokuspunkter både økonomisk og gastronomisk. Vi ønsker derved at udvikle virksomheden løbende med nye og spændende koncepter. Som køkkenchef hos os har du det samlede ansvar for køkkenet og dets resultater. Du skal være synlig i din ledelse og være den, der går forrest og viser vejen for de øvrige medarbejdere.

Hvem er vi?

Restaurant The Grill er en del af kædevirksomheden, Bowl'n'Fun, som består af 16 centre. I vores restauranter arbejdes der ud fra et fastlagt kædekoncept. I buffeten gør vi meget ud af at have retter, der henvender sig til centrenes forskellige gæster, herunder børn, unge og voksne. Hver aften tilbereder og anretter vi forskellige forretter, en stor salatbar, og vi står klar ved den åbne grill med saftige stege og lækre specialiteter tilberedt over åben ild. Vi har ligeledes stor fokus på det visuelle udtryk af buffeten, så den fremstår indbydende overfor gæsterne.

Hvad tilbyder vi dig?

  • Favorable arbejdstider. Fra kl. ca. 12.00-21.00 i hverdagen og todelt vagtplan i weekenden. OBS på julefrokostperioden, hvor tiderne vil være lidt længere.
  • 2 ugentlige fridage. Vi ønsker altid at vores kokke er friske og veloplagte. Vi vægter derfor højt, at I altid har jeres to ugentlige fridage. Det månedlige timetal skal ligge indenfor 160-180 timer. Du kan forvente friweekend hver 3. weekend.
  • Indflydelse og ansvar. Du vil indgå i en stilling, hvor du får indflydelse. Du skal sammen med dit team skabe gode resultater, som kan ses og mærkes. Du kommer til at have ansvaret for 15-20 medarbejdere.
  • Et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø. Vi passer på hinanden, og vi har det altid sjovt, selvom vi arbejder professionelt.
  • Personlig udvikling. Vi giver dig mulighed for personlig udvikling af dig som leder ved deltagelse i kurser m.v.
  • Sammenhold. Du får et unikt sparringsnetværk i form af de øvrige køkkenchefer i kæden. Der vil være både møder og kurser sammen med dem.
  • Løn efter kvalifikationer & bonusordning som skabes efter resultater og derved egen indsats.
  • Et stort udvalg af personalegoder.

Dine arbejdsopgaver vil være:

  • Du bliver ansvarlig for køkkenet, herunder at lede, fordele og følge op på det daglige arbejde i køkkenet
  • Du tager ejerskab og går forrest
  • Du implementerer nye tiltag og idéer
  • Du sikrer høj kvalitet
  • Du sikrer et anerkendende og positivt arbejdsmiljø
  • Du vil have administrative opgaver såsom varebestilling, spildregistrering, vagtplanering etc.
  • Du opretholder givne standarder indenfor kvalitet, service, produktion og hygiejne

Vi forventer…

  • At du har en baggrund fra restaurationsbranchen, og at du er vant til at arbejde systematisk
  • At du har lyst til at lave mad til mange mennesker
  • At du kan skabe god stemning, arbejde effektivt og tænke selvstændigt
  • At du elsker at gøre tingene bedre hele tiden og stræber efter perfektion
  • At du forstår, at vi skal arbejde hårdt og have det sjovt med det samtidig
  • At du går forrest, tager ansvar og får dine kollegaer med dig
  • At du vil arbejde i en restaurant, hvor menuen er fastlagt på forhånd

Der vil løbende blive afholdt samtaler med udvalgte kandidater.
Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene vil komme i betragtning til stillingen.

Ansættelsesstart: Hurtigst muligt i følge aftale. Vi er villige til at vente på den helt rigtige medarbejder.

Vi glæder os til at høre fra dig.

NB! Ansøgninger modtages kun via vores hjemmeside. Ansøgninger der sendes pr. mail vil blive besvaret med en vejledning videre til vores hjemmeside.

Bowl'n'Fun KoldingKolding2019-07-02T00:00:002019-07-21T00:00:00
330038508Kok med chef potentialeRobot Kok med chef potentiale til MadKroen og MadRick i Vejle centrum Til nyetableret i Vejle centrum søges dygtig og flittig kok. 3 ugentlige fridage. 37 timers arbejdsuge. Du skal selv være med til at skabe restauranten, menukortet og ikke mindst tilrettelæggelse af arbejdsrutinerne. Du bliver indehaverens højre hånd, idet han driver en anden restaurant, som kræver en meget stor del af opmærksomheden. Som person er du glad og samarbejdsvillig og ikke mindst fleksibel, teamet er være ungt, som på søster restauranten. Du er frisk i replikken, men dog høflig. Vi starter samtaler i takt med ansøgningerne modtages. Stillingsopslaget fjernes når den rette medarbejder er fundet. Tiltrædelse senest hurtigst muligt eller når den rette kandidat kan. Ansøgningen sendes til admin@madrick.dk Spørgsmål besvares på telefon 22100777 dagligt 12:00 til 14:00

Kok med chef potentiale til MadKroen og MadRick i Vejle centrum

Til nyetableret i Vejle centrum søges dygtig og flittig kok.

3 ugentlige fridage. 37 timers arbejdsuge.

Du skal selv være med til at skabe restauranten, menukortet og ikke mindst tilrettelæggelse af arbejdsrutinerne.

Du bliver indehaverens højre hånd, idet han driver en anden restaurant, som kræver en meget stor del af opmærksomheden.

Som person er du glad og samarbejdsvillig og ikke mindst fleksibel, teamet er være ungt, som på søster restauranten.  

Du er frisk  i replikken, men dog høflig.

Vi starter samtaler i takt med ansøgningerne modtages. Stillingsopslaget fjernes når den rette medarbejder er fundet.

Tiltrædelse senest hurtigst muligt eller når den rette kandidat kan.

Ansøgningen sendes til admin@madrick.dk

Spørgsmål besvares på telefon 22100777 dagligt 12:00 til 14:00

Madrick ApSVejle2019-06-08T00:00:002019-08-01T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Faglært kok til Volkerts Fylke, Kolding

Volkerts ApS

Kolding
Vi søger en kvailtetsbevidst kok som sætter faglig stolthed i højsædet. Vi er et dynamisk team i køkkenet, som udelukkende arbejder med råvarer i sæson. Vi har pt. økolgisk sølvmærke. Volkerts fylke er en moderne venue, hvor der ikke er 2 dage som e...
Indrykket:1. juli 2019
Udløbsdato:20. juli 2019

PULZION søger Kok

Pulzion

Kolding
Søger du et job, hvor du kan give gæster en lækker og spændende mad oplevelse, hvor høj service, sundhed og kvalitet indgår som vigtige parametre. PULZIONS køkken er omdrejningspunktet for den gode madoplevelse til vores mange gæster, både i og uden...
Indrykket:16. juli 2019
Udløbsdato:18. juli 2019

Kok til a la carte restaurant

HOTEL KOLDINGFJORD A/S

Kolding
Hotel Koldingfjord er et af Danmarks førende konferencehoteller smukt beliggende med direkte udsigt til Kolding Fjord. Hotellet er klassificeret som 4-stjernet hotel med la carte-restaurant, caf , bar, selskabs- og konferenceafdeling, samt 132 moder...
Indrykket:2. juli 2019
Udløbsdato:10. august 2019

Køkkenchef - Kolding

Bowl'n'Fun Kolding

Kolding
Restaurant The Grill søger køkkenchef i Kolding Vi søger nu en ny køkkenchef, der er klar til at lede køkkenet i The Grill i Kolding. Vi søger en dygtig kok og leder, som er klar på at gå forrest på de travle dage og vil have sig et mål om at have d...
Indrykket:2. juli 2019
Udløbsdato:21. juli 2019

Kok med chef potentiale

Madrick ApS

Vejle
Kok med chef potentiale til MadKroen og MadRick i Vejle centrum Til nyetableret i Vejle centrum søges dygtig og flittig kok. 3 ugentlige fridage. 37 timers arbejdsuge. Du skal selv være med til at skabe restauranten, menukortet og ikke mindst tilret...
Indrykket:8. juni 2019
Udløbsdato:1. august 2019