Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Faglært kok til Volkerts Fylke, Kolding

Vi søger en kvailtetsbevidst kok som sætter faglig stolthed i højsædet. Vi er et dynamisk team i køkkenet, som udelukkende arbejder med råvarer i sæson. Vi har pt. økolgisk sølvmærke.

Volkerts fylke er en moderne venue, hvor der ikke er 2 dage som er ens. Vores gæster er en kombination af private & erhvervsarrangementer. I hverdagene har vi mange selskaber, konferencer & møder. I weekenderne er det primært private selskaber. Derudoer har vi en del catering ud af huset, hvor Du som kok vil skulle stå for afviklingen sammen med resten af vores dyanamiske team.

 

Vi forventer Du er:

 

  • Glad og en god kollega
  • Serviceminded
  • Sætter pris på at have mange bolde i luften
  • Velsoigneret
  • Tager ansvar

 

Du vil indgå i et team af 8 fastansatte samt ca. 25 timelønnede engagerede medarbejdere.

 

Ansættelse efter aftale eller senest 15. august. Løn efter kvalifikationer.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330051091Phoenix-18b80ed412019-06-30T00:00:00Faglært kok til Volkerts Fylke, Kolding

Vi søger en kvailtetsbevidst kok som sætter faglig stolthed i højsædet. Vi er et dynamisk team i køkkenet, som udelukkende arbejder med råvarer i sæson. Vi har pt. økolgisk sølvmærke.

Volkerts fylke er en moderne venue, hvor der ikke er 2 dage som er ens. Vores gæster er en kombination af private & erhvervsarrangementer. I hverdagene har vi mange selskaber, konferencer & møder. I weekenderne er det primært private selskaber. Derudoer har vi en del catering ud af huset, hvor Du som kok vil skulle stå for afviklingen sammen med resten af vores dyanamiske team.

 

Vi forventer Du er:

 

  • Glad og en god kollega
  • Serviceminded
  • Sætter pris på at have mange bolde i luften
  • Velsoigneret
  • Tager ansvar

 

Du vil indgå i et team af 8 fastansatte samt ca. 25 timelønnede engagerede medarbejdere.

 

Ansættelse efter aftale eller senest 15. august. Løn efter kvalifikationer.

2019-07-21T00:50:48.167 Vi søger en kvailtetsbevidst kok som sætter faglig stolthed i højsædet. Vi er et dynamisk team i køkkenet, som udelukkende arbejder med råvarer i sæson. Vi har pt. økolgisk sølvmærke. Volkerts fylke er en moderne venue, hvor der ikke er 2 dage som er ens. Vores gæster er en kombination af private erhvervsarrangementer. I hverdagene har vi mange selskaber, konferencer møder. I weekenderne er det primært private selskaber. Derudoer har vi en del catering ud af huset, hvor Du som kok vil skulle stå for afviklingen sammen med resten af vores dyanamiske team. Vi forventer Du er: Glad og en god kollega Serviceminded Sætter pris på at have mange bolde i luften Velsoigneret Tager ansvar Du vil indgå i et team af 8 fastansatte samt ca. 25 timelønnede engagerede medarbejdere. Ansættelse efter aftale eller senest 15. august. Løn efter kvalifikationer.11jobnet18b80ed4100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-07-20T00:00:000000http://www.volkerts.dk/0EuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandKolding3554437Volkerts ApS11Dalbygade 40D6000KoldingDKDanmark0
info@volkerts.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent785008JobNet5011099501109910027-06-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=18b80ed4https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=18b80ed4https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=18b80ed4&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=18b80ed4&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/13.jpgFaglært kok til Volkerts Fylke, Kolding12008001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration362154301info@volkerts.dkinfo@volkerts.dkDKDanmarkDKDanmark330077789Kok til à la carte-restaurantProfile Hotel Koldingfjord er et af Danmarks førende konferencehoteller smukt beliggende med direkte udsigt til Kolding Fjord. Hotellet er klassificeret som 4-stjernet hotel med à la carte-restaurant, café, bar, selskabs- og konferenceafdeling, samt 132 moderne indrettede værelser. Hotellets konferencefaciliteter rummer plads til 300 gæster. I vores køkken lægger vi vægt på den individuelle kulinariske oplevelse uanset om vi serverer for 2 gæster på weekendophold eller 300 til konference. Vi lægger stor vægt på udvikling af den enkelte medarbejders kompetencer, for derigennem af sikre et gennemført højt kvalitetsniveau og vedkommende personlig service for vores gæster. Vi er en handlekraftig organisation med kort til beslutninger og hvor dine initiativer vil være en vigtig del af den fortsatte positive udvikling. Vi forventer, at du:Er faglært kok med erfaring i à la carte.Har lyst og ikke mindst evne og vilje til at tage et ansvar, samt arbejde aktivt med i et travlt hotelmiljø.At du har ordenssans, og at du trives i et aktivt og humørfyldt hotelmiljø med plads til forskelligheder.Om jobbet:Et job med ansvar og rig mulighed for udvikling.Vi tror på medarbejderne som den vigtigste aktiv, og at vi gennem samarbejde, kommunikation og fleksibilitet skaber positive rammer.Arbejdstiderne varierer, men du har naturligvis en 5 2-vagtplan.Weekendarbejde indgår i din vagtplan. Som udgangspunkt hver anden weekend fri.Hotel Koldingfjord er medlem af branche- og arbejdsgiverforeningen HORESTA og følger gældende overenskomster med 3F. Det betyder bl.a. ordnede lønforhold, pension og forsikringsordninger. Løn forhandles individuelt efter kvalifikationer.Har du spørgsmål til stillingen er du naturligvis velkommen til at kontakte Food and Beverage Manager Jesper Kristensen på jk@koldingfjord.dk eller telefon 76 20 86 06. Send din ansøgning hurtigst muligt via knappen Send ansøgning .Vi indkalder løbende til samtale. Tiltrædelse snarest og efter aftale. Oplev mere af Hotel Koldingfjord på www.koldingfjord.dk Se mere på vores ansøgersite: https: koldingfjord.brandero.comHotel Koldingfjord er et af Danmarks førende konferencehoteller smukt beliggende med direkte udsigt til Kolding Fjord.

Hotellet er klassificeret som 4-stjernet hotel med à la carte-restaurant, café, bar, selskabs- og konferenceafdeling, samt 132 moderne indrettede værelser. Hotellets konferencefaciliteter rummer plads til 300 gæster.

I vores køkken lægger vi vægt på den individuelle kulinariske oplevelse uanset om vi serverer for 2 gæster på weekendophold eller 300 til konference.

Vi lægger stor vægt på udvikling af den enkelte medarbejders kompetencer, for derigennem af sikre et gennemført højt kvalitetsniveau og vedkommende personlig service for vores gæster.

Vi er en handlekraftig organisation med kort til beslutninger og hvor dine initiativer vil være en vigtig del af den fortsatte positive udvikling.

Vi forventer, at du:
  • Er faglært kok med erfaring i à la carte.
  • Har lyst og ikke mindst evne og vilje til at tage et ansvar, samt arbejde aktivt med i et travlt hotelmiljø.
  • At du har ordenssans, og at du trives i et aktivt og humørfyldt hotelmiljø med plads til forskelligheder.
Om jobbet:
  • Et job med ansvar og rig mulighed for udvikling.
  • Vi tror på medarbejderne som den vigtigste aktiv, og at vi gennem samarbejde, kommunikation og fleksibilitet skaber positive rammer.
  • Arbejdstiderne varierer, men du har naturligvis en 5/2-vagtplan.
  • Weekendarbejde indgår i din vagtplan. Som udgangspunkt hver anden weekend fri.
  • Hotel Koldingfjord er medlem af branche- og arbejdsgiverforeningen HORESTA og følger gældende overenskomster med 3F. Det betyder bl.a. ordnede lønforhold, pension og forsikringsordninger. Løn forhandles individuelt efter kvalifikationer.
Har du spørgsmål til stillingen er du naturligvis velkommen til at kontakte Food and Beverage Manager Jesper Kristensen på jk@koldingfjord.dk eller telefon 76 20 86 06.

Send din ansøgning hurtigst muligt via knappen "Send ansøgning".
Vi indkalder løbende til samtale.

Tiltrædelse snarest og efter aftale.

Oplev mere af Hotel Koldingfjord på www.koldingfjord.dk


Se mere på vores ansøgersite: https://koldingfjord.brandero.com

ORS/Small/cdbace0b_logo.pngHotel Koldingfjord A/SKolding2019-09-12T00:00:002019-09-26T00:00:00
330089261Faglært kok eller cater i midlertidigt vikariat (deltid)Robot Er du faglært kok eller cater? Eller har du erfaring fra branchen og kender til rutinerne? - og brænder du for at lave sund og varieret mad fra bunden? Kan du arbejde med på alle køkkenets partier? Så er det måske dig, der skal være kok cater i vores personalekantine i Kolding. Ansøgningsfrist: Snarest muligt Tiltrædelse: 7. oktober og ca. 4 måneder frem Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden. Du brænder for både mad og service Du er en nytænkende gastronom i specialet kok eller cater. Du elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Hvad indebærer sådan et job… Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner: Midlertidig stilling på 4 måneder 2 dage om ugen - dog den første måned fuldtid (7 10-7 11) - herefter mandage og tirsdage fra kl. 6.30 - 14.30 (15 timer ugentligt) Din primære opgave er at indgå i teamet og lave mad på både det kolde og varme parti Derudover skal du hjælpe til med både opvask, egenkontrol og andre opgaver i køkkenet Masser af opgaver med produktion og opbakning af mad til alle køkkenets partier Du får et job, hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd Kort og godt om dig og dit nye job Du er faglært med nogle års efaring - gerne fra lignende køkken - eller du er en ufaglært madkunstner som har arbejdet i branchen og kender rutinerne Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af køkkenets partier Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar Du glæder dig til at servicere vores gæster, lytte til deres ønsker og du værdsætter deres mening Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet er i 7 glade medarbejdere som hver dag skal lave mad til ca. 400 gæster. I Fazer lægger vi vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodservicesdk

Er du faglært kok eller cater? Eller har du erfaring fra branchen og kender til rutinerne? - og brænder du for at lave sund og varieret mad fra bunden? Kan du arbejde med på alle køkkenets partier? Så er det måske dig, der skal være kok/cater i vores personalekantine i Kolding.

Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Tiltrædelse: 7. oktober og ca. 4 måneder frem

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en nytænkende gastronom i specialet kok eller cater. Du elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…

Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Midlertidig stilling på 4 måneder 2 dage om ugen - dog den første måned fuldtid (7/10-7/11) - herefter mandage og tirsdage fra kl. 6.30 - 14.30 (15 timer ugentligt)
  • Din primære opgave er at indgå i teamet og lave mad på både det kolde og varme parti
  • Derudover skal du hjælpe til med både opvask, egenkontrol og andre opgaver i køkkenet
  • Masser af opgaver med produktion og opbakning af mad til alle køkkenets partier
  • Du får et job, hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faglært med nogle års efaring - gerne fra lignende køkken - eller du er en ufaglært madkunstner som har arbejdet i branchen og kender rutinerne
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af køkkenets partier
  • Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar
  • Du glæder dig til at servicere vores gæster, lytte til deres ønsker og du værdsætter deres mening

Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet er i 7 glade medarbejdere som hver dag skal lave mad til ca. 400 gæster. I Fazer lægger vi vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse:

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodservicesdk

Fazer Food Services A/SKolding2019-09-12T00:00:002019-11-07T00:00:00
330091626KOK / TjenerRobot Cafe beliggende i Kolding Storcenter, søger en medarbejder der der skal kunne arbejde både som tjener og kok. vi forventer en person der har god køkkenerfaring, med kendskab til a la carte. Skal kunne lide kundekontakt, og at servicere kunder, så de får en god oplevelse. Der vil være timer både i køkkenet og baren. Arbejdsopgaverne vil være forberedelse af mad, anretning, samt servering. Du skal kunne holde hovedet koldt i stressede perioder, have overblik og være god til at arbejde selvstændigt. Arbejdstiderne ligger forskelligt både dag, aften og Weekend. Der foreligger en fast vagtplan, men op til højtider og i ferier, kan der ske ændringer i vagtplanen og evt. ekstra timer. Det er vigtigt at du kan tale,læse og skrive dansk.Håber at dette har vakt din interesse og at vi hører fra dig. Det er et barselsvikariat på ca. 13 måneder. Hvis du ikke har hørt fra os senest d. 20-10-2019 er stillingen besat til anden side

Cafe beliggende i Kolding Storcenter, søger en medarbejder der der skal kunne arbejde både som tjener og kok. vi forventer en person der har god køkkenerfaring, med kendskab til a la carte. Skal kunne lide kundekontakt, og at servicere kunder, så de får en god oplevelse. Der vil være timer både i køkkenet og baren. Arbejdsopgaverne vil være forberedelse af mad, anretning, samt servering. Du skal kunne holde hovedet koldt i stressede perioder, have overblik og være god til at arbejde selvstændigt. Arbejdstiderne ligger forskelligt både dag, aften og Weekend. Der foreligger en fast vagtplan, men op til højtider og i ferier, kan der ske ændringer i vagtplanen og evt. ekstra timer. Det er vigtigt at du kan tale,læse og skrive dansk.Håber at dette har vakt din interesse og at vi hører fra dig.

Det er et barselsvikariat på ca. 13 måneder.

Hvis du ikke har hørt fra os senest d. 20-10-2019 er stillingen besat til anden side

 

 

 

 

CAFE EIFFEL ApSKolding2019-09-18T00:00:002019-10-11T00:00:00
330066579Hotel Skibelund Krat søger kokRobot Vi søger en dygtig, stabil og kompetent kok. Vi forventer, at du er smilende, pligtopfyldende, fleksibel, og er en god kollega. Du skal beherske både det kolde og varme køkken, og du skal kunne håndtere a la carte, selskaber, konferencer samt take away. Vi kan tilbyde en spændende arbejdsplads med et engageret team. Vi lægger vægt på traditioner, men har også glæde ved fornyelse. Vi arbejder ud fra et højt serviceniveau, hvilket stiller store krav til alle vores ansatte i driften. Vi har en uformel tone, og her hersker et godt arbejdsmiljø, hvor alle hjælper hinanden. Vi tilbyder en arbejdsplads med et meget engageret team, der alle gør sit til at vores gæster går glade og tilfredse fra vores hotel. Du vil blive del af et køkkenteam der har let til smil . Vi tilbyder ordnede arbejdsforhold og god vagtplan. Send en skriftlig ansøgning til Michael Larsen på hotelskibelundkrat@gmail.com

Vi søger en dygtig, stabil og kompetent kok.

Vi forventer, at du er smilende, pligtopfyldende, fleksibel, og er en god kollega.

Du skal beherske både det kolde og varme køkken, og du skal kunne håndtere a la carte, selskaber, konferencer samt take away.

Vi kan tilbyde en spændende arbejdsplads med et engageret team.

Vi lægger vægt på traditioner, men har også glæde ved fornyelse.


Vi arbejder ud fra et højt serviceniveau, hvilket stiller store krav til alle vores ansatte i driften. Vi har en uformel tone, og her hersker et godt arbejdsmiljø, hvor alle hjælper hinanden.

Vi tilbyder en arbejdsplads med et meget engageret team, der alle gør sit til at vores gæster går glade og tilfredse fra vores hotel. Du vil blive del af et køkkenteam der har ”let til smil”.

Vi tilbyder ordnede arbejdsforhold og god vagtplan.

Send en skriftlig ansøgning til Michael Larsen på

hotelskibelundkrat@gmail.com

 

Hotel Skibelund KratVejen2019-08-01T00:00:002019-09-24T00:00:00
330086160Best Western KRYB I LY KRO SØGER KOKKEELEVRobot Best Western KRYB I LY KRO er Jyllands smukkeste storkro med alle tænkelige faciliteter, placeret centralt midt i Danmark med få minutter fra Lillebæltsbroen i Taulov, 10 km fra Kolding og 11 km fra Fredericia. Vores køkken er baseret på den nostalgiske og klassiske stil, med kun de allerbedste råvarer i fokus og altid nænsomt tilberedt med ydmyghed og respekt for smag og kvalitet. Alle retter, menuer og vine er udvalgt med omhu og fagligt kendskab. Du er: Færdig med grundforløb Naturlig interesseret for faget Indstillet på at yde dit bedste Ansvarlig og ordenspræget Pålidelig og indstillet på skiftende arbejdstider, både aften og weekend Ikke bange for at tage fat, når der virkelig er travlt Vi er: En god læreplads i et velfungerende team med en travl hverdag En arbejdsplads med god og kollegial atmosfære i hyggelige omgivelser En arbejdsplads hvor kvalitet og højt niveau kendetegner arbejdet En spændende arbejdsplads med både konference, selskab og a la carte Tiltrædelse: Hurtigst muligt For yderligere oplysninger kontakt Direktør Terje Thesbjerg tlf.: 6155 5101 Ansøgning sendes på mail til Direktør Terje Thesbjerg: tht@torvehallerne.dk

Best Western KRYB I LY KRO er Jyllands smukkeste storkro med alle tænkelige faciliteter, placeret centralt midt i Danmark med få minutter fra Lillebæltsbroen i Taulov, 10 km fra Kolding – og 11 km fra Fredericia.

Vores køkken er baseret på den nostalgiske og klassiske stil, med kun de allerbedste råvarer i fokus og altid nænsomt tilberedt med ydmyghed og respekt for smag og kvalitet. Alle retter, menuer og vine er udvalgt med omhu og fagligt kendskab.

Du er:

  • Færdig med grundforløb
  • Naturlig interesseret for faget
  • Indstillet på at yde dit bedste
  • Ansvarlig og ordenspræget
  • Pålidelig og indstillet på skiftende arbejdstider, både aften og weekend
  • Ikke bange for at tage fat, når der virkelig er travlt

Vi er:

  • En god læreplads i et velfungerende team med en travl hverdag
  • En arbejdsplads med god og kollegial atmosfære i hyggelige omgivelser
  • En arbejdsplads hvor kvalitet og højt niveau kendetegner arbejdet
  • En spændende arbejdsplads med både konference, selskab og a la carte

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

For yderligere oplysninger kontakt Direktør Terje Thesbjerg tlf.: 6155 5101

Ansøgning sendes på mail til Direktør Terje Thesbjerg: tht@torvehallerne.dk

KRYB-I-LY A/SFredericia2019-09-09T00:00:002019-09-27T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kok til à la carte-restaurant

Hotel Koldingfjord A/S

Kolding
Hotel Koldingfjord er et af Danmarks førende konferencehoteller smukt beliggende med direkte udsigt til Kolding Fjord. Hotellet er klassificeret som 4-stjernet hotel med à la carte-restaurant, café, bar, selskabs- og konferenceafdeling, samt 132 mod...
Indrykket:12. september 2019
Udløbsdato:26. september 2019

Faglært kok eller cater i midlertidigt vikariat (deltid)

Fazer Food Services A/S

Kolding
Er du faglært kok eller cater? Eller har du erfaring fra branchen og kender til rutinerne? - og brænder du for at lave sund og varieret mad fra bunden? Kan du arbejde med på alle køkkenets partier? Så er det måske dig, der skal være kok cater i vore...
Indrykket:12. september 2019
Udløbsdato:7. november 2019

KOK / Tjener

CAFE EIFFEL ApS

Kolding
Cafe beliggende i Kolding Storcenter, søger en medarbejder der der skal kunne arbejde både som tjener og kok. vi forventer en person der har god køkkenerfaring, med kendskab til a la carte. Skal kunne lide kundekontakt, og at servicere kunder, så de...
Indrykket:18. september 2019
Udløbsdato:11. oktober 2019

Hotel Skibelund Krat søger kok

Hotel Skibelund Krat

Vejen
Vi søger en dygtig, stabil og kompetent kok. Vi forventer, at du er smilende, pligtopfyldende, fleksibel, og er en god kollega. Du skal beherske både det kolde og varme køkken, og du skal kunne håndtere a la carte, selskaber, konferencer samt take a...
Indrykket:1. august 2019
Udløbsdato:24. september 2019

Best Western KRYB I LY KRO SØGER KOKKEELEV

KRYB-I-LY A/S

Fredericia
Best Western KRYB I LY KRO er Jyllands smukkeste storkro med alle tænkelige faciliteter, placeret centralt midt i Danmark med få minutter fra Lillebæltsbroen i Taulov, 10 km fra Kolding og 11 km fra Fredericia. Vores køkken er baseret på den nostalg...
Indrykket:9. september 2019
Udløbsdato:27. september 2019