Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Faglært konditor til Viborg

Som konditor i Lagkagehuset er du en del af en arbejdsplads, som har sine rødder tilbage i 2008, hvor de to bagere, Ole Kristoffersen og Steen Skallebæk, slog sig sammen, under det der i dag er Lagkagehuset. Målet er at give danskerne kvalitetsprodukter, som er bagt med kærlighed og forankret i stolte, danske bage traditioner. Vi har et stærkt koncept kendetegnet ved godt håndværk, det friskbagte brød og den unikke smagsoplevelse. Vi har brug for dygtige bagere til at skabe disse unikke produkter og smagsoplevelser, så vi kan drive succesen videre.

Du lærer Lagkagehusets teknikker og koncepter gennem praktisk træning i en af vores eksisterende butikker. Målet er, at du, sammen med dine kolleger, skal sikre at produktionsstedet er en fantastisk arbejdsplads, hvor der er forudsætning for at lave produkter, som gør Lagkagehuset kunder glade

Vi har høje forventninger og stiller krav til det, vi producerer og går altid efter at opnå et kompromisløst produkt. Du kreerer kager til Lagkagehusets kunder, og der vil være rig mulighed for at slippe sin kreative side løs, da vi også laver specialkager til bryllup, dåb og andre festlige lejligheder.

Vi har hjertet på det rette sted og tror på, at du kan nå hvorhen du vil, hvis du er dygtig til det, du laver.

Du kan blive vores nye konditor, hvis du:

  • Har en god kommunikation og er interesseret i at skabe gode arbejdsrelationer
  • Er fagligt dygtig
  • Er mødestabil
  • Er ansvarlig og god til at arbejde selvstændigt
  • Er god til at bevare et overblik og håndtere en til tider hektisk hverdag
  • Er fuld af gå-på-mod og initiativ
  • Har let til smil

Lyder det som dig og vil du bruge dit håndværk til at skabe fantastiske smagsoplevelser for Lagkagehusets kunder? 

Ved spørgsmål kontakt da Marianne som er Konditorchef på mail mah@lagkagehuset.dk 

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329773689Phoenix-8ba978a612018-03-13T00:00:00Faglært konditor til Viborg

Som konditor i Lagkagehuset er du en del af en arbejdsplads, som har sine rødder tilbage i 2008, hvor de to bagere, Ole Kristoffersen og Steen Skallebæk, slog sig sammen, under det der i dag er Lagkagehuset. Målet er at give danskerne kvalitetsprodukter, som er bagt med kærlighed og forankret i stolte, danske bage traditioner. Vi har et stærkt koncept kendetegnet ved godt håndværk, det friskbagte brød og den unikke smagsoplevelse. Vi har brug for dygtige bagere til at skabe disse unikke produkter og smagsoplevelser, så vi kan drive succesen videre.

Du lærer Lagkagehusets teknikker og koncepter gennem praktisk træning i en af vores eksisterende butikker. Målet er, at du, sammen med dine kolleger, skal sikre at produktionsstedet er en fantastisk arbejdsplads, hvor der er forudsætning for at lave produkter, som gør Lagkagehuset kunder glade

Vi har høje forventninger og stiller krav til det, vi producerer og går altid efter at opnå et kompromisløst produkt. Du kreerer kager til Lagkagehusets kunder, og der vil være rig mulighed for at slippe sin kreative side løs, da vi også laver specialkager til bryllup, dåb og andre festlige lejligheder.

Vi har hjertet på det rette sted og tror på, at du kan nå hvorhen du vil, hvis du er dygtig til det, du laver.

Du kan blive vores nye konditor, hvis du:

  • Har en god kommunikation og er interesseret i at skabe gode arbejdsrelationer
  • Er fagligt dygtig
  • Er mødestabil
  • Er ansvarlig og god til at arbejde selvstændigt
  • Er god til at bevare et overblik og håndtere en til tider hektisk hverdag
  • Er fuld af gå-på-mod og initiativ
  • Har let til smil

Lyder det som dig og vil du bruge dit håndværk til at skabe fantastiske smagsoplevelser for Lagkagehusets kunder? 

Ved spørgsmål kontakt da Marianne som er Konditorchef på mail mah@lagkagehuset.dk 

 

2018-05-09T00:50:23.543 Som konditor i Lagkagehuset er du en del af en arbejdsplads, som har sine rødder tilbage i 2008, hvor de to bagere, Ole Kristoffersen og Steen Skallebæk, slog sig sammen, under det der i dag er Lagkagehuset. Målet er at give danskerne kvalitetsprodukter, som er bagt med kærlighed og forankret i stolte, danske bage traditioner. Vi har et stærkt koncept kendetegnet ved godt håndværk, det friskbagte brød og den unikke smagsoplevelse. Vi har brug for dygtige bagere til at skabe disse unikke produkter og smagsoplevelser, så vi kan drive succesen videre. Du lærer Lagkagehusets teknikker og koncepter gennem praktisk træning i en af vores eksisterende butikker. Målet er, at du, sammen med dine kolleger, skal sikre at produktionsstedet er en fantastisk arbejdsplads, hvor der er forudsætning for at lave produkter, som gør Lagkagehuset kunder glade Vi har høje forventninger og stiller krav til det, vi producerer og går altid efter at opnå et kompromisløst produkt. Du kreerer kager til Lagkagehusets kunder, og der vil være rig mulighed for at slippe sin kreative side løs, da vi også laver specialkager til bryllup, dåb og andre festlige lejligheder. Vi har hjertet på det rette sted og tror på, at du kan nå hvorhen du vil, hvis du er dygtig til det, du laver. Du kan blive vores nye konditor, hvis du: Har en god kommunikation og er interesseret i at skabe gode arbejdsrelationer Er fagligt dygtig Er mødestabil Er ansvarlig og god til at arbejde selvstændigt Er god til at bevare et overblik og håndtere en til tider hektisk hverdag Er fuld af gå-på-mod og initiativ Har let til smil Lyder det som dig og vil du bruge dit håndværk til at skabe fantastiske smagsoplevelser for Lagkagehusets kunder? Ved spørgsmål kontakt da Marianne som er Konditorchef på mail mah@lagkagehuset.dk11Jobnet8ba978a6100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-05-08T00:00:0000110EuropaDanmarkEuropaDanmarkJyllandMidtjyllandSilkeborgEuropaDanmarkJyllandMidtjyllandViborg3133341LAGKAGEHUSET - VIBORG11Jegstrupvej 168800Viborg86624005DKDanmark156.454433009.39396790
mah@lagkagehuset.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent536670JobNet47952741000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=8ba978a6https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=8ba978a6https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=8ba978a6&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=8ba978a6&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale741205Konditor18Hotel og restauration353662464Mariannemah@lagkagehuset.dkDKDanmarkDKDanmark329943659Restaurant Søgaarden søger konditor/bager eller dessertkokRobot Vi søger en person, med kreative evner og godt overblik På Restaurant Søgaarden er vi et lille, men godt team i køkkenet. Vi har meget travlt og søger derfor en ny ansvarsbevidst, engageret og energisk kollega. Din vigtigste opgave vil være, at arbejde i køkkenet med at fremstille og udvikle mad og menuer, du vil desuden også skulle indgå i vores normale køkkenrutiner. Du skal brænde for madlavningens kunst, og være et sted i livet hvor du stadig kan udvikle dig personligt, og være indstillet på at arbejde i et meget innovativt miljø. Stillingen er en fuldtidsstilling. Aften og weekend arbejde må påregnes. Arbejdsopgaver: Udvikle, tilberede og anrette Indgå i køkkenets normale arbejdsrutiner og plan Rengøring i køkkenet Div. ad hoc opgaver Vi tilbyder: Et godt arbejdsklima, blandt gode kolleger Løn efter aftale Et job i en medarbejder ejet virksomhed, men med professionel atmosfære Vi forventer: At du er faglært og med masser af god energi At du er kreativ og mødestabil At du er fleksibel og en teamplayer At du som minimum behersker dansk og engelsk i tale At du er fleksibel i forhold til øget timeantal, og aften weekend arbejde Restaurant Søgaarden er en selskabsrestaurant beliggende et stenkast fra Sunds sø - Vi sætter kundens oplevelse og kvalitet højest, og bestræber os altid på at værne om og udvikle vore originale retter, samt forny vores repertoire. Vi forventer at du er omstillingsparat og vi sammen kan være kreative og lægge niveauet højt. Ansøgning sendes til info2@soegaardensunds.dk

 

Vi søger en person, med kreative evner og godt overblik

På Restaurant Søgaarden er vi et lille, men godt team i køkkenet.

Vi har meget travlt og søger derfor en ny ansvarsbevidst, engageret og energisk kollega. Din vigtigste opgave vil være, at arbejde i køkkenet med at fremstille og udvikle mad og menuer, du vil desuden også skulle indgå i vores normale køkkenrutiner.

Du skal brænde for madlavningens kunst, og være et sted i livet hvor du stadig kan udvikle dig personligt, og være indstillet på at arbejde i et meget innovativt miljø.

Stillingen er en fuldtidsstilling.

Aften og weekend arbejde må påregnes.

Arbejdsopgaver:

Udvikle, tilberede og anrette

Indgå i køkkenets normale arbejdsrutiner og plan

Rengøring i køkkenet

Div. ad hoc opgaver

Vi tilbyder:

Et godt arbejdsklima, blandt gode kolleger

Løn efter aftale

Et job i en medarbejder ejet virksomhed, men med professionel atmosfære

 

Vi forventer:

At du er faglært og med masser af god energi

At du er kreativ og mødestabil

At du er fleksibel og en teamplayer

At du som minimum behersker dansk og engelsk i tale

At du er fleksibel i forhold til øget timeantal, og aften/weekend arbejde

Restaurant Søgaarden er en selskabsrestaurant beliggende et stenkast fra Sunds sø - Vi sætter kundens oplevelse og kvalitet højest, og bestræber os altid på at værne om og udvikle vore originale retter, samt forny vores repertoire. Vi forventer at du er omstillingsparat og vi sammen kan være kreative og lægge niveauet højt.

Ansøgning sendes til info2@soegaardensunds.dk

RESTAURANT SØGAARDEN ApSSunds2019-01-16T00:00:002019-03-13T00:00:00
329945056Helsted Bageren søger bagerlærlingRobot Vi har travlt og søger derfor en bagerlærling med start hurtigst muligt. Er du morgenfrisk og kan lide at have travlt, så er jobbet måske lige noget for dig. Du skal være stabil, ærlig, mødesikker og velsorigneret. Du vil indgå i et ungt team af bagere og konditorer, du vil have en fast ugentlig fridag og fri hver anden weekend.

Vi har travlt og søger derfor en bagerlærling med start hurtigst muligt.

Er du morgenfrisk og kan lide at have travlt, så er jobbet måske lige noget for dig.

Du skal være stabil, ærlig, mødesikker og velsorigneret.

Du vil indgå i et ungt team af bagere og konditorer, du vil have en fast ugentlig fridag og fri hver anden weekend.

 

 

HELSTED BAGEREN ApSRanders NV2019-01-21T00:00:002019-02-28T00:00:00
329943392Konditor/bager søgesRobot Gourmiddag søger en dygtig konditor og bager Gourmiddag søger snarest muligt en dygtig konditor bager til at producerer kager og brød til vores frokostkunder og vores cateringkunder. Er du uddannet konditor -gerne også bager, og brænder du for at producere og levere kager og brød på et højt gastronomisk niveau, samtidig med at du har mulighed for at holde fri de fleste aftner og weekends? Så er Gourmiddag måske stedet for dig! GOURMIDDAG Food ApS søger senest pr. 1. marts en dygtig, kvalitetsbevidst og erfaren konditor, som medansvarlig for den daglige eksekvering af vores high-end frokoster ud af huset, samt vores cateringopgaver. Der er tale om en stilling med en arbejdstid på mellem 30-37 timer om ugen, primært mellem kl 5.00-12.00 i hverdagen. Der forekommer dog også cateringopgaver, så det er nødvendigt, at du er fleksibel og også kan arbejde eftermiddage og eller i weekends, når der er behov for det. Fordelingen mellem kage og brødproduktion er ca. 50 50 med primært brødproduktion til vores frokostkunder og primært konditoropgaver til vores cateringkunder. Arbejdsområder: Planlægning af kage og brødmenuer til vores frokoster. Produktion af kager og brød til vores frokost på daglig basis. Deltagelse i produktion og eksekvering af selskaber og events efter behov. Bryllupskager og andre konditorkager på bestilling. Kvalifikationer: Uddannet konditor og også gerne bager. Det er dog ikke et krav, at du også er bager, men du skal have erfaring med og have lyst til at bage madbrød i større produktion. Dygtig til at temperere chokolade og lave petit fours. God til at tilsmage kager og bagværk. Sans for æstetik. Iderig og kreativ. Struktureret og godt overblik. God til at arbejde selvstændigt. Fleksibel og serviceminded i din opgaveløsning. Initiativrig. Samarbejdsorienteret. Din profil: Det er naturligt for dig at levere kvalitet i dit arbejde og udvise en stor grad af service i forhold til kunder. Du er fuld af ideer, når det kommer til lave spændende kager og brød. Du lader dig inspirere af tidens madtrends. Du er initiativrig og er god til selv at igangsætte opgaver. Som person er du glad, optimistisk og udadvendt. Du er en holdspiller og du giver omgivelserne energi og bidrager til det gode samarbejde. Vi tilbyder: Et nyt produktionskøkken med et godt arbejdsmiljø, gode kolleger og en god og familiær omgangstone. Spændende og forskelligartede arbejdsopgaver. Stor medindflydelse i arbejdets udførelse. Gode råvarer og fuldt opdateret udstyr i køkkenet. En virksomhed med stor fokus på kvalitet i alle facetter af arbejdet. Et innovativt køkken med fokus på at skabe spændende og nye retter. Arbejdstiden ligger typisk mandag-fredag mellem kl. 05.00 12.00. Der skal påregnes aften- og weekendarbejde i nødvendigt omfang. Kontakt: Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Birgitte Gislesen på 26782000. Ansøgning sendes til info@gourmiddag.com Ansøgningerne bliver behandlet løbende. Vi glæder os til at høre fra dig! Om GOURMIDDAG Food ApS: GOURMIDDAG er en cateringvirksomhed med fokus på high-end frokoster, selskaber og events. Vi leverer frokoster i Århus og omegn og mad til arrangementer, messer og andre større events i hele Danmark. Endelig leveres der mad til store og små private arrangementer. Vi er en ung virksomhed, men med sunde og realistiske ambitioner og et stærkt værdisæt. Vi behandler hinanden, kunder og samarbejds- partnere ordentligt og med gensidig respekt. Vi er forretningsorienteret med fokus på høj kvalitet og service. Vi er fagligt innovative, og holder os orienteret om nye trends i branchen. Kørekort: B(Almindelig bil),

Gourmiddag søger en dygtig konditor og bager

 

Gourmiddag søger snarest muligt en dygtig konditor/bager til at producerer kager og brød til vores frokostkunder og vores cateringkunder.

Er du uddannet konditor -gerne også bager, og brænder du for at producere og levere kager og brød på et højt gastronomisk niveau, samtidig med at du har mulighed for at holde fri de fleste aftner og weekends? Så er Gourmiddag måske stedet for dig!  

GOURMIDDAG Food ApS søger senest pr. 1. marts en dygtig, kvalitetsbevidst og erfaren konditor, som medansvarlig for den daglige eksekvering af vores high-end frokoster ud af huset, samt vores cateringopgaver. Der er tale om en stilling med en arbejdstid på mellem 30-37 timer om ugen, primært mellem kl 5.00-12.00 i hverdagen. Der forekommer dog også cateringopgaver, så det er nødvendigt, at du er fleksibel og også kan arbejde eftermiddage og/eller i weekends, når der er behov for det. Fordelingen mellem kage og brødproduktion er ca. 50/50 med primært brødproduktion til vores frokostkunder og primært konditoropgaver til vores cateringkunder.

Arbejdsområder:

  • Planlægning af kage og brødmenuer til vores frokoster.
  • Produktion af kager og brød til vores frokost på daglig basis. 
  • Deltagelse i produktion og eksekvering af selskaber og events efter behov.
  • Bryllupskager og andre konditorkager på bestilling.

Kvalifikationer:

  • Uddannet konditor og også gerne bager. Det er dog ikke et krav, at du også er bager, men du skal have erfaring med og have lyst til at bage madbrød i større produktion. 
  • Dygtig til at temperere chokolade og lave petit fours.
  • God til at tilsmage kager og bagværk.
  • Sans for æstetik.
  • Iderig og kreativ.
  • Struktureret og godt overblik.
  • God til at arbejde selvstændigt. 
  • Fleksibel og serviceminded i din opgaveløsning.
  • Initiativrig.
  • Samarbejdsorienteret.

Din profil:

  • Det er naturligt for dig at levere kvalitet i dit arbejde og udvise en stor grad af service i forhold til kunder.
  • Du er fuld af ideer, når det kommer til lave spændende kager og brød.
  • Du lader dig inspirere af tidens madtrends.
  • Du er initiativrig og er god til selv at igangsætte opgaver.
  • Som person er du glad, optimistisk og udadvendt. 
  • Du er en holdspiller og du giver omgivelserne energi og bidrager til det gode samarbejde.           

Vi tilbyder:

  • Et nyt produktionskøkken med et godt arbejdsmiljø, gode kolleger og en god og familiær omgangstone. 
  • Spændende og forskelligartede arbejdsopgaver. 
  • Stor medindflydelse i arbejdets udførelse.
  • Gode råvarer og fuldt opdateret udstyr i køkkenet. 
  • En virksomhed med stor fokus på kvalitet i alle facetter af arbejdet. Et innovativt køkken med fokus på at skabe spændende og nye retter. 
  • Arbejdstiden ligger typisk mandag-fredag mellem kl. 05.00–12.00. Der skal påregnes aften- og weekendarbejde i nødvendigt omfang.

Kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Birgitte Gislesen på 26782000. Ansøgning sendes til info@gourmiddag.com Ansøgningerne bliver behandlet løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Om GOURMIDDAG Food ApS:

GOURMIDDAG er en cateringvirksomhed med fokus på high-end frokoster, selskaber og events. Vi leverer frokoster i Århus og omegn og mad til arrangementer, messer og andre større events i hele Danmark. Endelig leveres der mad til store og små private arrangementer. Vi er en ung virksomhed, men med sunde og realistiske ambitioner og et stærkt værdisæt. Vi behandler hinanden, kunder og samarbejds- partnere ordentligt og med gensidig respekt. Vi er forretningsorienteret med fokus på høj kvalitet og service. Vi er fagligt innovative, og holder os orienteret om nye trends i branchen.     

Kørekort:

B(Almindelig bil),

 

Gourmiddag Food ApS produktionskøkkenHørning2019-01-16T00:00:002019-02-28T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Restaurant Søgaarden søger konditor/bager eller dessertkok

RESTAURANT SØGAARDEN ApS

Sunds
Vi søger en person, med kreative evner og godt overblik På Restaurant Søgaarden er vi et lille, men godt team i køkkenet. Vi har meget travlt og søger derfor en ny ansvarsbevidst, engageret og energisk kollega. Din vigtigste opgave vil være, at arbe...
Indrykket:16. januar 2019
Udløbsdato:13. marts 2019

Helsted Bageren søger bagerlærling

HELSTED BAGEREN ApS

Randers NV
Vi har travlt og søger derfor en bagerlærling med start hurtigst muligt. Er du morgenfrisk og kan lide at have travlt, så er jobbet måske lige noget for dig. Du skal være stabil, ærlig, mødesikker og velsorigneret. Du vil indgå i et ungt team af bag...
Indrykket:21. januar 2019
Udløbsdato:28. februar 2019

Konditor/bager søges

Gourmiddag Food ApS produktionskøkken

Hørning
Gourmiddag søger en dygtig konditor og bager Gourmiddag søger snarest muligt en dygtig konditor bager til at producerer kager og brød til vores frokostkunder og vores cateringkunder. Er du uddannet konditor -gerne også bager, og brænder du for at pr...
Indrykket:16. januar 2019
Udløbsdato:28. februar 2019