Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Faglært personale søges til 22-årig kvinde i Skærbæk, Tønder Kommune

Jobbet
Vi søger personale til en 22-årig paraplegiker (rygmarvsskade) efter et trafikuheld. Kvinden har som følge heraf kognitive udfordringer og skal have hjælp til personlig pleje hver morgen.

Profil
Vi søger kvindelige robuste medarbejdere, som gerne må have erfaring fra lignende opgaver. Pædagogisk erfaring vil være en fordel. Medarbejderen, vi søger, skal være i balance med sig selv og kan lide at arbejde med mennesker, der er udfordret i hverdagen. 

Arbejdstid
Arbejdstiden er fra kl. 7.30-11.30 alle ugens dage - også i weekender og på helligdage. Arbejdsdagene deles mellem de øvrige ansatte, så man har i gennemsnit 2-3 vagter pr. uge. 

Der er tale om en fuldtidsstilling på 30 timer pr. uge, da den ansatte skal stå til rådighed de timer man ikke er fysisk på arbejdet.

Borgerens bopæl
Borgeren bor i Skærbæk, Tønder Kommune.

Opgaver
Hjælp til personlig pleje.

Løn
Lønnen gives efter gældende vikaroverenskomst.

Ansættelseskrav
Ved ansættelse skal de ansatte kunne forevise en straffeattest.

Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi ansætter uafhængigt af ansøgningsfristen, indtil de rette kandidater er fundet.

Ansøgning
Hvis jobbet lyder interessant for dig, vil vi meget gerne høre fra dig.For at søge jobbet skal du udfylde en ansøgning og sende den til os. Vedhæft gerne et billede, CV og udtalelser fra andre hjælperjobs, hvis du har det. 

Vi ser frem til at høre fra dig!


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her