Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Faglært smørrebrødsjomfru eller cater

Er du faglært smørrebrødsjomfru eller cater med nogle års erfaring indenfor faget - gerne fra en større kantine? Og kan du arbejde i treholdsskift, hvor du skal arbejde hver 3. weekend? Så er du måske den nye kollega, vi søger til vores team i personalekantinen, Kystvejen i Kastrup lufthavn!

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne laver vi mad fra bunden.

God mad og fødevaretrends – det er dig

Du tænker nyt, er åben for trends og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer - lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Og så glæder du dig til at være med til de mange afvekslende opgaver i køkkenet.

Hvad indebærer sådan et job …

Du får en spændende arbejdsplads med rum til kreativitet, et meget højt serviceniveau over for vores daglige gæster – og plads til familieliv:

  • Fast stilling på fuld tid. Mandag til fredag fra kl. 5.30 - 13.30, hver tredje weekend skal du også arbejde lørdag og søndag fra kl. 05.30-13.30.
  • Du får masser af opgaver inden for tilberedning og opbakning af kolde retter, klassisk smørrebrød, sandwich samt salater til vores buffet og satellit kantine. Kassebetjening kan også forekomme.
  • Her er et job, hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne
  • Din kreativitet er med til at sætte et sundt og varieret præg på buffeten – hvor vi hele tiden udvikler vores tilbud til gæsterne
  • Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: f.eks.menuplaner, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.v.

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faglært smørrebrødsjomfru eller cater med nogle års erfaring
  • Du har god erfaring med forarbejdning og håndtering af friske råvarer og du kan lave mad fra bunden
  • Du kan samarbejde med køkkenchef og souschef om at planlægge og producere mad til 250 gæster - primært til det kolde parti til vores daglige buffet og satellit kantine
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning - med flair for den sidste finish på anretningerne
  • Du er struktureret og har et godt overblik - også når det går ekstra stærkt
  • Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar
  • Du er morgenfrisk og møder gerne tidligt på arbejde (vi starter i køkkenet kl. 5.30)

Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet er vi 12 glade kolleger, der laver morgenmad og frokost til 250-300 gæster hver dag året rundt (også søndage og helligdage), vi har samtidig en del servicering af møder og andet ud af huset. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og for hinanden.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: ?Snarest muligt

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook ved at søge på @fazerfoodservicesdk


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330088391Phoenix-59b2d6ac12019-09-11T00:00:00Faglært smørrebrødsjomfru eller cater

Er du faglært smørrebrødsjomfru eller cater med nogle års erfaring indenfor faget - gerne fra en større kantine? Og kan du arbejde i treholdsskift, hvor du skal arbejde hver 3. weekend? Så er du måske den nye kollega, vi søger til vores team i personalekantinen, Kystvejen i Kastrup lufthavn!

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne laver vi mad fra bunden.

God mad og fødevaretrends – det er dig

Du tænker nyt, er åben for trends og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer - lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Og så glæder du dig til at være med til de mange afvekslende opgaver i køkkenet.

Hvad indebærer sådan et job …

Du får en spændende arbejdsplads med rum til kreativitet, et meget højt serviceniveau over for vores daglige gæster – og plads til familieliv:

  • Fast stilling på fuld tid. Mandag til fredag fra kl. 5.30 - 13.30, hver tredje weekend skal du også arbejde lørdag og søndag fra kl. 05.30-13.30.
  • Du får masser af opgaver inden for tilberedning og opbakning af kolde retter, klassisk smørrebrød, sandwich samt salater til vores buffet og satellit kantine. Kassebetjening kan også forekomme.
  • Her er et job, hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne
  • Din kreativitet er med til at sætte et sundt og varieret præg på buffeten – hvor vi hele tiden udvikler vores tilbud til gæsterne
  • Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: f.eks.menuplaner, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.v.

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faglært smørrebrødsjomfru eller cater med nogle års erfaring
  • Du har god erfaring med forarbejdning og håndtering af friske råvarer og du kan lave mad fra bunden
  • Du kan samarbejde med køkkenchef og souschef om at planlægge og producere mad til 250 gæster - primært til det kolde parti til vores daglige buffet og satellit kantine
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning - med flair for den sidste finish på anretningerne
  • Du er struktureret og har et godt overblik - også når det går ekstra stærkt
  • Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar
  • Du er morgenfrisk og møder gerne tidligt på arbejde (vi starter i køkkenet kl. 5.30)

Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet er vi 12 glade kolleger, der laver morgenmad og frokost til 250-300 gæster hver dag året rundt (også søndage og helligdage), vi har samtidig en del servicering af møder og andet ud af huset. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og for hinanden.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: ?Snarest muligt

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook ved at søge på @fazerfoodservicesdk

2019-11-07T00:50:45.920 Er du faglært smørrebrødsjomfru eller cater med nogle års erfaring indenfor faget - gerne fra en større kantine? Og kan du arbejde i treholdsskift, hvor du skal arbejde hver 3. weekend? Så er du måske den nye kollega, vi søger til vores team i personalekantinen, Kystvejen i Kastrup lufthavn! Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne laver vi mad fra bunden. God mad og fødevaretrends det er dig Du tænker nyt, er åben for trends og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer - lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Og så glæder du dig til at være med til de mange afvekslende opgaver i køkkenet. Hvad indebærer sådan et job Du får en spændende arbejdsplads med rum til kreativitet, et meget højt serviceniveau over for vores daglige gæster og plads til familieliv: Fast stilling på fuld tid. Mandag til fredag fra kl. 5.30 - 13.30, hver tredje weekend skal du også arbejde lørdag og søndag fra kl. 05.30-13.30. Du får masser af opgaver inden for tilberedning og opbakning af kolde retter, klassisk smørrebrød, sandwich samt salater til vores buffet og satellit kantine. Kassebetjening kan også forekomme. Her er et job, hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne Din kreativitet er med til at sætte et sundt og varieret præg på buffeten hvor vi hele tiden udvikler vores tilbud til gæsterne Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: f.eks.menuplaner, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.v. Kort og godt om dig og dit nye job Du er faglært smørrebrødsjomfru eller cater med nogle års erfaring Du har god erfaring med forarbejdning og håndtering af friske råvarer og du kan lave mad fra bunden Du kan samarbejde med køkkenchef og souschef om at planlægge og producere mad til 250 gæster - primært til det kolde parti til vores daglige buffet og satellit kantine Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning - med flair for den sidste finish på anretningerne Du er struktureret og har et godt overblik - også når det går ekstra stærkt Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar Du er morgenfrisk og møder gerne tidligt på arbejde (vi starter i køkkenet kl. 5.30) Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet er vi 12 glade kolleger, der laver morgenmad og frokost til 250-300 gæster hver dag året rundt (også søndage og helligdage), vi har samtidig en del servicering af møder og andet ud af huset. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, vores gæster og for hinanden. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: ?Snarest muligt Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook ved at søge på @fazerfoodservicesdk11jobnet59b2d6ac100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-11-06T00:00:000000http://www.fazerfoodservices.com/da/medarbejdere/ledige-stillinger-hos-fazer/?hr=show-job/484420EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavn3606120Fazer Food Services A/S11Kystvejen 22770KastrupDKDanmark0
DKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent822272JobNet5043399504339910011-09-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=59b2d6achttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=59b2d6achttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=59b2d6ac&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=59b2d6ac&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/11.jpgFaglært smørrebrødsjomfru eller cater12007991Dansk3Læse/ tale512218Smørrebrødsjomfru18Hotel og restauration362670826noreply@ofir.comDKDanmarkDKDanmark330136622Faglært smørrebrødsjomfru eller cater - genopslagRobot Er du faglært smørrebrødsjomfru eller cater med nogle års erfaring indenfor faget - gerne fra en større kantine? Og kan du arbejde i treholdsskift, hvor du skal arbejde hver 3. weekend? Så er du måske den nye kollega, vi søger til vores team i personalekantinen, Kystvejen i Kastrup lufthavn! Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne laver vi mad fra bunden. God mad og fødevaretrends det er dig Du tænker nyt, er åben for trends og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer - lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Og så glæder du dig til at være med til de mange afvekslende opgaver i køkkenet. Hvad indebærer sådan et job Du får en spændende arbejdsplads med rum til kreativitet, et meget højt serviceniveau over for vores daglige gæster og plads til familieliv: Fast stilling på fuld tid. Mandag til fredag fra kl. 5.30 - 13.30, hver tredje weekend skal du også arbejde lørdag og søndag fra kl. 05.30-13.30. Du får masser af opgaver inden for tilberedning og opbakning af kolde retter, klassisk smørrebrød, sandwich samt salater til vores buffet og satellit kantine. Kassebetjening kan også forekomme. Her er et job, hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne Din kreativitet er med til at sætte et sundt og varieret præg på buffeten hvor vi hele tiden udvikler vores tilbud til gæsterne Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: f.eks.menuplaner, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.v. Kort og godt om dig og dit nye job Du er faglært smørrebrødsjomfru eller cater med nogle års erfaring Du har god erfaring med forarbejdning og håndtering af friske råvarer og du kan lave mad fra bunden Du kan samarbejde med køkkenchef og souschef om at planlægge og producere mad til 250 gæster - primært til det kolde parti til vores daglige buffet og satellit kantine Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning - med flair for den sidste finish på anretningerne Du er struktureret og har et godt overblik - også når det går ekstra stærkt Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar Du er morgenfrisk og møder gerne tidligt på arbejde (vi starter i køkkenet kl. 5.30) Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet er vi 12 glade kolleger, der laver morgenmad og frokost til 250-300 gæster hver dag året rundt (også søndage og helligdage), vi har samtidig en del servicering af møder og andet ud af huset. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, vores gæster og for hinanden. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: ?Snarest muligt Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook ved at søge på @fazerfoodservicesdk

Er du faglært smørrebrødsjomfru eller cater med nogle års erfaring indenfor faget - gerne fra en større kantine? Og kan du arbejde i treholdsskift, hvor du skal arbejde hver 3. weekend? Så er du måske den nye kollega, vi søger til vores team i personalekantinen, Kystvejen i Kastrup lufthavn!

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne laver vi mad fra bunden.

God mad og fødevaretrends – det er dig

Du tænker nyt, er åben for trends og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer - lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Og så glæder du dig til at være med til de mange afvekslende opgaver i køkkenet.

Hvad indebærer sådan et job …

Du får en spændende arbejdsplads med rum til kreativitet, et meget højt serviceniveau over for vores daglige gæster – og plads til familieliv:

  • Fast stilling på fuld tid. Mandag til fredag fra kl. 5.30 - 13.30, hver tredje weekend skal du også arbejde lørdag og søndag fra kl. 05.30-13.30.
  • Du får masser af opgaver inden for tilberedning og opbakning af kolde retter, klassisk smørrebrød, sandwich samt salater til vores buffet og satellit kantine. Kassebetjening kan også forekomme.
  • Her er et job, hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne
  • Din kreativitet er med til at sætte et sundt og varieret præg på buffeten – hvor vi hele tiden udvikler vores tilbud til gæsterne
  • Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: f.eks.menuplaner, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.v.

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faglært smørrebrødsjomfru eller cater med nogle års erfaring
  • Du har god erfaring med forarbejdning og håndtering af friske råvarer og du kan lave mad fra bunden
  • Du kan samarbejde med køkkenchef og souschef om at planlægge og producere mad til 250 gæster - primært til det kolde parti til vores daglige buffet og satellit kantine
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning - med flair for den sidste finish på anretningerne
  • Du er struktureret og har et godt overblik - også når det går ekstra stærkt
  • Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar
  • Du er morgenfrisk og møder gerne tidligt på arbejde (vi starter i køkkenet kl. 5.30)

Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet er vi 12 glade kolleger, der laver morgenmad og frokost til 250-300 gæster hver dag året rundt (også søndage og helligdage), vi har samtidig en del servicering af møder og andet ud af huset. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og for hinanden.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: ?Snarest muligt

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook ved at søge på @fazerfoodservicesdk

Fazer Food Services A/SKastrup2019-12-06T00:00:002020-01-31T00:00:00
330135010Bistrup & Nør søger medarbejder til gymnasie-kantineRobot Du er kok, smørrebrødsjomfru, køkkenassistent eller cater og Mødestabil Morgenfrisk, da vi møder fra ca. klokken 06.00 Ansvarlig og tager ejerskab for sit arbejde Struktureret, selv når det går stærkt Du drives af og trives med deadlines. Hver dag En person som trives med rutinepræget arbejde Vi søger En person med erfaring, gerne fra lignende branche En type, som kan arbejde selvstændigt, når det kræves og evner kunsten at samarbejde En person, som kan læse, tale og forstå dansk En medarbejder som er glad for kundekontakt og at ekspedere Den medarbejder som kan bage, lave varm mad, smøre sandwich og kreere en lækker salat Vi tilbyder Et arbejde i et køkken hvor vi laver god mad og har glade kunder En fuldtidsstilling, primært i hverdagene, weekender kan forekomme Vi er En virksomhed som laver skolemad, kantinemad og catering Har køkkener i Virum, Lyngby og Hellerup Send ansøgning og CV til info@bistrupnoer.dk Deadline for ansøgning: Når rette person fundet

Du er kok, smørrebrødsjomfru, køkkenassistent eller cater og

  • Mødestabil
  • Morgenfrisk, da vi møder fra ca. klokken 06.00
  • Ansvarlig og tager ejerskab for sit arbejde
  • Struktureret, selv når det går stærkt
  • Du drives af og trives med deadlines. Hver dag
  • En person som trives med rutinepræget arbejde

Vi søger

  • En person med erfaring, gerne fra lignende branche
  • En type, som kan arbejde selvstændigt, når det kræves og evner kunsten at samarbejde
  • En person, som kan læse, tale og forstå dansk
  • En medarbejder som er glad for kundekontakt og at ekspedere
  • Den medarbejder som kan bage, lave varm mad, smøre sandwich og kreere en lækker salat

Vi tilbyder

  • Et arbejde i et køkken hvor vi laver god mad og har glade kunder
  • En fuldtidsstilling, primært i hverdagene, weekender kan forekomme

Vi er

  • En virksomhed som laver skolemad, kantinemad og catering
  • Har køkkener i Virum, Lyngby og Hellerup

Send ansøgning og CV til info@bistrupnoer.dk

Deadline for ansøgning: Når rette person fundet

Bistrup & NørKgs. Lyngby2019-12-04T00:00:002020-01-27T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Faglært smørrebrødsjomfru eller cater - genopslag

Fazer Food Services A/S

Kastrup
Er du faglært smørrebrødsjomfru eller cater med nogle års erfaring indenfor faget - gerne fra en større kantine? Og kan du arbejde i treholdsskift, hvor du skal arbejde hver 3. weekend? Så er du måske den nye kollega, vi søger til vores team i perso...
Indrykket:6. december 2019
Udløbsdato:31. januar 2020

Bistrup & Nør søger medarbejder til gymnasie-kantine

Bistrup & Nør

Kgs. Lyngby
Du er kok, smørrebrødsjomfru, køkkenassistent eller cater og Mødestabil Morgenfrisk, da vi møder fra ca. klokken 06.00 Ansvarlig og tager ejerskab for sit arbejde Struktureret, selv når det går stærkt Du drives af og trives med deadlines. Hver dag E...
Indrykket:4. december 2019
Udløbsdato:27. januar 2020