Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Faglært smørrebrødsjomfru eller cater

Er du faglært smørrebrødsjomfru eller cater med nogle års erfaring indenfor faget - gerne fra en større kantine? Og kan du arbejde i treholdsskift, hvor du skal arbejde hver 3. weekend? Så er du måske den nye kollega, vi søger til vores team i personalekantinen, Kystvejen i Kastrup lufthavn!

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne laver vi mad fra bunden.

God mad og fødevaretrends – det er dig

Du tænker nyt, er åben for trends og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer - lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Og så glæder du dig til at være med til de mange afvekslende opgaver i køkkenet.

Hvad indebærer sådan et job …

Du får en spændende arbejdsplads med rum til kreativitet, et meget højt serviceniveau over for vores daglige gæster – og plads til familieliv:

  • Fast stilling på fuld tid. Mandag til fredag fra kl. 5.30 - 13.30, hver tredje weekend skal du også arbejde lørdag og søndag fra kl. 05.30-13.30.
  • Du får masser af opgaver inden for tilberedning og opbakning af kolde retter, klassisk smørrebrød, sandwich samt salater til vores buffet og satellit kantine. Kassebetjening kan også forekomme.
  • Her er et job, hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne
  • Din kreativitet er med til at sætte et sundt og varieret præg på buffeten – hvor vi hele tiden udvikler vores tilbud til gæsterne
  • Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: f.eks.menuplaner, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.v.

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faglært smørrebrødsjomfru eller cater med nogle års erfaring
  • Du har god erfaring med forarbejdning og håndtering af friske råvarer og du kan lave mad fra bunden
  • Du kan samarbejde med køkkenchef og souschef om at planlægge og producere mad til 250 gæster - primært til det kolde parti til vores daglige buffet og satellit kantine
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning - med flair for den sidste finish på anretningerne
  • Du er struktureret og har et godt overblik - også når det går ekstra stærkt
  • Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar
  • Du er morgenfrisk og møder gerne tidligt på arbejde (vi starter i køkkenet kl. 5.30)

Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet er vi 12 glade kolleger, der laver morgenmad og frokost til 250-300 gæster hver dag året rundt (også søndage og helligdage), vi har samtidig en del servicering af møder og andet ud af huset. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og for hinanden.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: ?Snarest muligt

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook ved at søge på @fazerfoodservicesdk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.