Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Faglært teknisk servicemedarbejder til Hjælpemiddeldepot

Da en af vores teknikere går på pension, søger vi en ny kollega på Ballerup Kommunes hjælpemiddeldepot. Vi forventer, at du er engageret i faget, og er en frisk og initiativrig medarbejder. Stillingen er på 37 timer om ugen med start den 1. maj 2018. Arbejdet forudsætter, at du er uddannet inden for et teknisk fag, og samtidig har erfaring med lager og logistik.
 
Vi tilbyder et job med spændende, alsidige og udfordrende opgaver, hvor du får et stort selvstændigt ansvar, og samtidigt indgår i tæt samarbejde med engagerede kolleger, tæt på borgerne.
 
Hjælpemiddeldepotet er en del af Hjælpemidler og Visitation, som organisatorisk hører til Center for Social og Sundhed i Ballerup Kommune. Vi varetager en del af kommunens myndighedsområde med formidling af hjælpemidler og boligændringer til ældre og handicappede borgere efter servicelovens bestemmelser.
 
Hjælpemidlerne bliver ofte bevilget som udlån til borgerne, og har stor genbrugsværdi. Her spiller hjælpemiddeldepotet en stor rolle, hvor rengøring, reparation, afprøvning, tilpasning og transport af hjælpemidler, samt effektiv lagerstyring og udvikling er daglige arbejdsopgaver.
 
Med de rette kompetencer, bliver din primære opgave, at være den sikre hånd på depotet, der har hanke i lager, logistik, struktur og orden. Du er også frontdesk medarbejderen, som møder borgerne, når vi har åbent hus (hver tirsdag), og samtidig løfter du hverdagen i flok med dine kollegaer. Det betyder, at du skal kunne, og være indstillet på, at varetage alle slags opgaver på depotet, også de opgaver, der ikke bliver dit primære ansvarsområde, fx vask, klargøring, udkørsel og afhentning af hjælpemidler.
 
VI LÆGGER STOR VÆGT PÅ, AT DU

 • Har en teknisk håndværksmæssig baggrund, fx. elektronik mekaniker eller elektriker
 • Har interesse og flair for administrative arbejdsopgaver
 • Er ferm til it, og har flair for ny læring og initiativer på it-området
 • Kan tage ansvar og træffe beslutninger, under hensyntagen til de procedurer og aftaler, vi har indgået
 • Forstår at møde borgeren med respekt og i øjenhøjde, fx ved at have interesse for, at forstå deres udfordringer – og bruge den viden, til at være idérig og udvikle unikke løsninger for borgeren (vi arbejder fx i metal, træ, plast og læder)
 • Er nysgerrig på, og evner, at løse mangeartede og specielle opgaver
 • Har teknisk snilde og en ole-opfinder i maven
 • Har ordenssans, er initiativrig og vægter overskuelighed på arbejdspladsen
 • Kan samarbejde i en god tone med kolleger, i en hverdag hvor opgaverne varierer i antal og type
 • Kan tage medansvar, og er en ”team-player”, der byder ind på fælles opgaveløsning
 • Kan tilrettelægge, prioritere og strukturere en hverdag med mange bolde i luften
 • Erfaringsmæssigt har kendskab til hjælpemiddelbranchen
 • Har kørekort til bil, kategori B
 
LIDT OM OS
Hjælpemiddeldepotet ligger på Energivej 50 i Ballerup. Vi er 1 souschef og 4 medarbejdere ansat, og vi ser os selv, som en god og dynamisk personalegruppe, hvor der er plads til humor og engagement på en gang.
 
Vi er som nævnt en del af Hjælpemidler og Visitation, hvor Hjælpemiddelteamet udgør 1 souschef, 10 sagsbehandlende terapeuter og 3 sagsbehandlende HK’ere for kropsbårne hjælpemidler. De sidder på rådhuset sammen med resten af afdelingen for visitation af personlig og praktisk hjælp, ledelse mv. Vi har, både fagligt og socialt, tæt kontakt med vores kollegaer på rådhuset.
 
Vores afdeling er en god blanding af nyere og erfarne kollegaer, som har et godt arbejdsmiljø og meget humor i hverdagen. Vi arbejder i det daglige med sociale kapital og en anerkendende tilgang i en struktureret forbedringskultur. Vi har løbende faglig udvikling, sparring og fokus på vores arbejdsgange, og på den måde understøtter vi vores kerneopgave med borgeren i centrum.
 
LØN- OG ANSÆTTELSESVILKÅR
Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation. Der indhentes privat straffeattest.
 
YDERLIGERE INFORMATION
Hvis du vil vide mere om arbejdspladsen og stillingen, kan du ringe til vores Arbejdsmiljø repræsentant, Carsten Sørensen, på telefon 2216 8321 - eller souschef på depotet; Frank Møller, på telefon 2522 8184.
 
ANSØGNINGSFRIST: 18. FEBRUAR 2018
Vi holder første runde samtaler i uge 10, og 2. samtalerunde i uge 11.

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning, dit CV og dit uddannelsesbevis.

Ballerup Kommune

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

HumanizeR søger teknisk servicemedarbejder til kunde i Silkeborg.

Humanizer

Høje-Taastrup
Har du hænderne skruet ordentligt på og trives du i et til tider hektisk arbejdsmiljø med udfordrende og alsidige opgaver? Kan du bevare det altafgørende overblik? Er du fleksibel og loyal og indstillet på at indgå i teamets daglige arbejde? Så er d...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:9. maj 2018

Teknisk servicemedarbejder søges til Holstebro

Humanizer

HumanizeR søger teknisk servicemedarbejder til vikariat for kunde i Holstebro. Har du hænderne skruet ordentligt på og trives du i et til tider hektisk arbejdsmiljø med udfordrende og alsidige opgaver? Er du fleksibel og loyal og indstillet på at in...
Indrykket:19. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Teknisk Servicemedarbejder

Humanizer

Høje-Taastrup
Teknisk servicemedarbejder søges for kunde på Sjælland (primært Storkøbenhavn) Har du hænderne skruet rigtigt på, eller har du en håndværksbaggrund? Trives du i et til tider hektisk arbejdsmiljø med udfordrende og alsidige opgaver? Er du fleksibel o...
Indrykket:20. april 2018
Udløbsdato:20. maj 2018

Teknisk servicemedarbejder til Sankt Annæ Gymnasium

Sankt Annæ Gymnasium

Er du glad for at arbejde med praktiske service- og oprydningsopgaver? Og vil du have meget varierede arbejdsopgaver? Så er det måske dig, vi søger. Sankt Annæ Gymnasium har et rigt og alsidigt musikliv samlet under samme tag med en folkeskole, en s...
Indrykket:23. april 2018
Udløbsdato:28. maj 2018

Servicemedarbejder - Handyman - København K

Y's v/Yvonne Kubach

København
Alt mulig person søges til Y`S Cafe Cocktailbar Vi søger en frisk person som er ansvarbevidst 13 timer om ugen. Tidspunktet for mødetid er fra KL. 6.00 til 11.00 Jobbet består af: Opfyldning af vare Bestilling af vare Lettere reparationer Optælling ...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:2. maj 2018