Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Faglært tjener eller serveringspersonalemed stor erfaring søges.

Er du faglært, eller har du stor tjenererfaring?

Så mangler vi DIG!!!!

Hotel Ry genåbnede i november 2016, og siden da har vi været i en rivende udvikling. Nu mangler vi flere hænder til til at hjælpe os med at løfte opgaven,og søger derfor både fastansatte tjenere, samt tjenere/afløsere der ønsker mange timer henover sommeren.

Med 2 spisesteder, 5 store sale og en charcuteriforretning er vi mere end bare byens hotel. Som en del af tjenerteamet vil du både komme til at arbejde i vores Gastropub, i vores restaurant samt med selskaber og konferencer. Du vil også kunne få vagter på vores skønne Tulstrup Kro blot 3 km. fra hotellet.

Hos os er ingen dage ens! I pubben serverer vi klassisk dansk frokost i dagtimerne, og når mørket falder på, kommer baren icentrum med et stort udvalg af cocktails og specialøl, mens vi serverer lettere rette.

a la carte restauranten åbner til aften, og omfavner de gæster der ønsker mere end blot en enkelt ret. Her får både kokke og tjenere lov til at "lege" med mad og vin i alle afskygninger.

vi afholder alle former for selskaber, og har ofte events som f.eks gin-/øl-/vinsmagninger eller musikarrangementer.

På Tulstrup Kro har vi åbent onsdag til lørdag. Her har vi en travl a la carte og selskabsforretning.

For at blive en del af vores FANTASTISKE team, forventer vi at du har stor erfaring fra branchen, at du har en god gæstekontakt og er en god sælger. Det er vigtigt for os at du ELSKER dit fag!! Vi søger både "almindelige" tjenere samt en tjener med flair for cocktails, der har mod på at være baransvarlig.

Er du den rette, kan vi tilbyde dig en grundig oplæring, en plads i et godt fællesskab med sammenhold, masser af sjov og humor. Løn efter kvalifikationer.

Tiltrædelse SNAREST muligt, men vi venter gerne på den rette. Vi holder løbende samtaler, så skynd dig at kontakte Peter eller Ida, Hotel Ry på 86891911, eller send en ansøgning med CV til: info@hotelry.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her