Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Faglig dygtig leder til Herlev Kommunes familiebehandling.

Vi har store ambitioner på udsatte børn og unges vegne og søger en visionær og faglig dygtig leder for familiebehandlingen, der vil være med til at udvikle vores indsatser. Du vil referere til lederen af Familiehuset, der ud over familiekonsulenterne også består af døgninstitutionen Dildhaven og kontaktpersonskorpset X-gruppen. Du vil have personaleledelse for de medarbejdere, der står for kommunens familiebehandling. 
Vi søger en leder, der har kendskab til den løsningsorienterede tilgang, idet Herlev kommune er i gang med at implementerer Åben Dialog og FIT, så du kan understøtte implementeringen af dette.

Familiebehandlingen bliver i dag løst af en personalegruppe på 14 medarbejdere med forskellig faglig/terapeutisk baggrund. Vi arbejder helhedsorienteret med fokus på netværk og relationer efter de mål som fremgår af handleplanen. Vi har et systemisk grundlag, hvor vi anerkender familiernes egne erfaringer og fortællinger og forsøger at arbejde med det, de selv bringer frem. Vi arbejder med familierne både i hjemmet og i Familiehuset, både samtale- og oplevelsesbaseret. Vi har både individuelle og gruppeforløb.

Om dig
Gennem motivation og tillid, skaber du resultater sammen med personalet. Du har lyst til ledelse og gerne erfaringer med dette og har ambitioner på dine medarbejderes vegne. Du kan skabe retning og udvikling i samarbejde med en sammensat medarbejdergruppe. Du har stort kendskab til behandlingsarbejdet med børn, unge og deres familier og formår at forene et systemisk blik med andre teoretiske og metodiske behandlingstilgange. Du er nysgerrig på udvikling og har fokus på effekten af den metodiske praksis. Videre er du skarp ud i dokumentation, bidrager til et højt fagligt niveau samt medskaber af et sundt og udviklende arbejdsfællesskab.
 
Vi forventer, at du har følgende kvalifikationer:
 

  • Du har en faglig baggrund som fx psykolog eller pædagog/ socialrådgiver med familieterapeutisk efteruddannelse.
  • Du har praktisk erfaring med familiebehandling, herunder kendskab til FIT.
  • Du har erfaring med ledelse
  • Du er velfunderet i viden om børn i udsatte positioner, herunder udviklingsmuligheder.
  • Din ledelsesstil er medinddragende og tillidsfuld med fokus på en anerkendende tilgang.
  • Du har blik for faglig udvikling og for den enkelte medarbejders kompetencer.
  • Du tænker i tværfaglige løsninger og med naturlighed inddrager netværket.
  • Du har gode kommunikative evner både i skrift og tale og kan formidle faglige problemstillinger på en let og tilgængelig måde
  • Du sikrer en balance mellem sikker drift og udvikling af opgaveløsninger


Vi tilbyder dig:
At blive en del af et velfungerende familiehus med høj faglighed, lyst til udvikling, hvor der er højt til loftet og plads til latter. Du vil blive en del af en udvikling i Herlev kommune, hvor vi har sat os for at knække koden til social mobilitet. Også for de børn og familier der har det sværest. Du bliver en del af et lille lederteam, hvor vi sammen sætter retning og skabe sammenhæng på tværs af indsatserne i Familiehuset, ligesom du bliver en del af et større kollegaskab med andre ledere på tværs af organisationen, herunder deltager i ledersupervision.
Du bliver leder for 14 dedikerede medarbejdere. Du får mulighed for at være med til at præge og skabe et godt børneliv for Herlevs mest sårbare børn og familier på en arbejdsplads i spændende udvikling.
Vi vægter et tæt og forpligtende samarbejde på tværs af kommunen og har god erfaring med at finde skræddersyede løsninger for det enkelte barn eller ung. Du vil få en bred spillebane til at gribe ud i organisationen, hor vi hver dag koncentrerer os om at få opgaven løst på tværs af organisatoriske skel.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er 37 timer og ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst. Stillingen er til besættelse 1.januar 2020 eller snarest herefter.

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfrist er d.22. november 2020. Ansættelsessamtalerne forventes afholdt d.26. november (1.samtale) og d.27. november 2020 (2.samtale).

Få mere af vide
Du kan læse mere om kommunen på herlev.dk og du er meget velkommen til at kontakte leder af Familiehuset Anna Blicher-Hansen tlf. 2184 1426

Ansøgning
Du søger stillingen online. Husk at vedhæfte din ansøgning, CV og andre relevante bilag. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe ”Spam/uønsket post”.
 
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.